På tide å være ærlig...

10.05.2016 - 21:20 91 kommentarer

Innlegget inneholder rabattkode og lenke til nettbutikk

God kveld, alle sammen. Ja, så har tiden kommet at jeg ønsker å være ærlig på alle plan med dere, for jeg orker ikke flere diskusjoner og rykter som blir satt ut til enhver tid. For ett år siden, om fire uker, opplevde jeg mitt livs største mareritt, som var at jeg, i en alder av 26 år, måtte se livsverket mitt rives i fillebiter. Alt jeg hadde jobbet for, i fem år, ble røsket fra meg på bare noen uker. Dagen sitter klistret i minnet mitt enda og den vil aldri glemmes. Det var som om jeg mistet en del av meg selv, en del av livet mitt og det føltes ut som om at "babyen"min ble tatt fra meg. Man kan si at ting bare er ting, men når det ligger blod, tårer og svette i det og jeg har gitt alt av meg selv, er det ikke bare materialistisk lenger - det er faktisk en del av meg. Ryktene har vært mange etter dette og jeg har valgt å la stormene passere da jeg håpet at dette ville dø ut etterhvert. Jeg ble hele tiden fortalt at folk glemmer fort, men dette har jeg selv erfart ikke er sant. Jeg har i ett år følt at jeg har gått med kniven på strupen og fått sure blikk i ryggen fordi jeg trodde på et prosjekt som jeg ikke ønsket skulle ende. Jeg har satset ALT jeg har eid og har hatt på Villa Paprika, derfor smerter det meg, helt ærlig, når folk skal bruke min privatøkonomi mot meg. Jeg har ingen meldeplikt hva gjelder hva jeg legger inn penger og hvor mye, men jeg kan si så mye at det er Style by Norway som skylder meg penger og ikke motsatt, det samme gjelder Villa Paprika.

Det siste jeg gjorde i Villa Paprika var å ta alt jeg eide og hadde, og da snakker jeg hver krone, på å prøve å redde firmaet, men dessverre vet dere hvordan det gikk. Jeg har brukt snart ett år på å spare meg opp en ny egenkapital, så jeg kunne kjøpe meg en bolig som faller rimeligere ut hver måned for meg, enn hva leiemarkedet kan tilby. Jeg har snart tre barn, hvor jeg kommer til å ha ett på fulltid, så da sier det seg selv at en leilighet på 80 kvm. med to soverom, ingen hage og barn i nærhet, ikke er det optimale for meg og mine barn. Jeg er ikke bare gründer, men også en mamma, og selv om jeg gjerne skulle ønske at alt rundt meg går som det skal, så kan jeg dessverre ikke trylle. Jeg har ingen rik onkel eller pappa som kan gi meg en million kroner dersom jeg trenger det. Jeg er snart 30 år, og jeg må klare meg på egenhånd på lik linje som alle andre. Det har ikke vært noen hemmelighet at leiemarkedet var det jeg måtte se på, da jeg igjen med Style by Norway, la inn det siste jeg hadde for å starte opp og prøve å komme meg på bena igjen. Vi snakker flere titusener og bruk av sparepenger på dette firmaet, fra min lommebok, fordi jeg hele tiden har gått med et ønske om å få det til og ikke se det rives i fillebiter, igjen. 

Forrige uke delte jeg en stor nyhet med dere der jeg viste dere stolt et boligkjøp jeg har finansiert selv. Det sier seg selv at for å kunne få lån i banken, må du ha både egenkapital samt fast inntekt.(Min er ikke i Style by Norway) Så sitte å spre falske rykter om meg og min arbeidssituasjon, har ingen gevinst for Style by Norway. Style by Norway blir verken rikere eller fattigere av at jeg har kjøpt meg hus, men jeg vil tro at firmaet vil få en stor og solid medgang på at jeg tar dere med på veien. Kanskje kan vi klare å bygge det opp igjen og hjelpe til, slik at jeg kan vise dere og vise til ting jeg selv kan tilby og varer fra dette firmaet Her er det viktig at dere forstår at bloggen min, villapaprika.blogg.no, er en solid inntektskilde for meg og min arbeidsplass. Style by Norway er et resultat av et ønske om å fortsette det som gikk veldig bra med Villa Paprika, nemlig nettbutikken. Nettbutikken Byvilllapaprika gikk aldri dårlig, men den fysiske butikken og varekjøpet inklusiv dårlig salg, er det som resulterte i konkursen. Det smerter meg mer enn noensinne å se at ting rundt har blitt så brutalt og konkurransen så hard, at det har blitt så å si umulig å drive butikkvirksomhet med fysiske varer i dag. Det har blitt for enkelt, inklusiv for meg selv, å handle varer av leverandører, for slik det har blitt nå så har nesten alle nettbutikker de samme varene, så kunder sitter på evig prisjakt etter det beste kuppet. Jeg vet selv at når jeg skal handle, så går jeg dit det er billigst å handle. Det er slik vi er, dette sier jo seg selv. Man kan godt si at jeg kastet meg for fort ut i prosjekt nummer to når vi opprettet Style by Norway umiddelbart etter Villa Paprika, men viljen min ønsket ikke å gi opp. Jeg kan si så mye som at jeg har gått på alt fra antidepressive til sovetabletter for å klare å holde meg oppe - konkursen tok rett og slett psykisk og fysisk knekken på meg. I tillegg har jeg opplevd samlivsbrudd, et hussalg som ikke har vært ønsket, og i dag sitter jeg med skylden for alt, til og med graviditeten. 

Så hvis noen hadde taklet dette bedre enn meg, så er det fint for dem, men jeg har hatt en av Norges største blogger hengende på skuldrene mine hele veien, og dette har medført at alle kunne følge meg og se meg knekke på mine svakeste øyeblikk her på bloggen. Jeg er ikke stolt av dette, men jeg har vært oppe, jeg har vært nede og jeg har vært på topp igjen, men hver gang har fallhøyden vært like stor. Det har gjort vondt, det har slått luften ut av meg, og jeg skal ærlig innrømme at jeg til tider heller har ønsket å sovne stille inn i sengen min enn å våkne opp dagen etter. Jeg vet dette er brutalt å si, men sannheten er dessverre brutal. Når jeg nå, i år, brått ble stående alene og fikk rykte på meg som en sjalu ekskjæreste som løy om forholdet jeg hadde vært i og i tillegg hadde lurt meg til en graviditet, var det som om bakken under meg forsvant. Jeg mistet totalt fotfeste og jeg synes helt ærlig at dette er den styggeste og mest brutale måten noen mennesker og folk har behandlet meg på, noensinne. Jeg kan ærlig innrømme at hadde jeg blitt stående alene på tidspunktet testen slo ut positiv, slik jeg ble i slutten av februar, hadde en abort blitt gjort, og livet til Lila hadde aldri funnet sted. Jeg har to barn, jeg vet godt hva barn krever og at barn ikke fører dårlig forholdet mer sammen, men dessverre valgte jeg å tro på eventyr og dere ser hvor jeg står nå. Jeg angrer ikke på at jeg valgte henne, men hadde jeg visst det jeg vet i dag, så hadde veien hit jeg står nå vært en helt annen. 

Frustrasjonen min har gått utover så mye og det er her Style by Norway kommer inn. Jeg har dessverre ikke klart å gjøre det jeg gang på gang har lovet, fordi jeg har vært så nedkjørt av omgivelsene rundt meg. Nå har det gått så langt at jeg ikke ser noe annet valg enn å være så ærlig som jeg er nå, for at dere kanskje kan forstå at en situasjon som regel alltid er et resultat av det som skjer rundt deg. Style by Norway er et lite firma som trenger alt det kan få av reklamen jeg kan gi og det er ingen hemmelighet at det har vært lite av det her i det siste. Jeg ønsket å skille disse bedriftene fra hverandre, men dette var ikke Style by Norway sterk nok til å bære alene. I dag er det heller ingen hemmelighet at firmaet sliter, og dette kanskje mer enn noen gang. Jeg ga opp Villa Paprika, men jeg gir meg ikke uten kamp denne gangen. Martine og jeg har ikke noe lyst til å stå med navnet vårt svartmalt mer enn vi må innen denne bransjen, og vil derfor nå prøve å selge ut alt som er å selge ut i nettbutikken, for å kunne klare å gjøre opp for Style by Norway hos leverandør og kreditorer. Alle de som ga Style by Norway en sjanse nummer to etter Villa Paprika, ønsker vi å gi alt tilbake til. Vi er ikke glad for situasjonen, men konkurransen er ekstremt stor, så vi ønsker å selge ut varene slik at vi kan tilby tjenester og ikke drive butikkvirksomhet i denne graden noe mer. Jeg vil ikke ha en konkurs til i mitt navn, i hvert fall ikke uten en kamp som alle ser at jeg tar. Jeg sto med skuta ned med Villa Paprika og jeg kan love dere at jeg skal dra med meg Style by Norway over vannoverflaten - jeg drukner ikke to ganger.

Derfor håper jeg at dere kan hjelpe Style by Norway å tømme nettbutikken slik at de kommer så å si i null, og klarer å redde seg inn, så ingen blir skadelidende av dette.Vi ønsker å fortsette å drive aksjeselskapet, og av denne grunn ikke gi opp. Dette er altså et lite rop om hjelp, fordi det eneste som kan hjelpe Style by norway er kundene. Jeg har ikke mer penger privat å gå inn med, men jeg har en vilje til å ikke se at samme feil skal skje to ganger. Å diskutere og prate om meg som bedriftleder eller selskapseier, fører oss ingen annen vei enn ned mot bunn. Pengene jeg har gått inn med har jeg allerede tapt, men jeg ønsker ikke å se at andre taper sitt i tillegg. Tjenestevirksomheten Style by Norway tilbyr fungerer i beste velgående, og oppdrag vi tar på oss( interiørveiledninger) ønsker vi å fortsette å tilby fra dette firmaet, da dette kan skape en solid og trygg arbeidsplass og muligheten til å fortsette med noe nettsalg. Style by Norway vil aldri bli og skal aldri bli Villa Paprika, men det kan bli så mye bra og inspirere til så mye positivt bare de kommer seg over vannoverflaten igjen. I nettbutikken har Style by Norway dessverre ikke mulighet til å sette ned for mye prosenter, da de er avhengig av å få inn hver krone nå, men de kan tilby rask levering, billig fraktskostnad og en takknemlighet større enn dere aner, bare dere gir Style by Norway en sjanse selv om dere mener at jeg har gjort feil valg. Martine og jeg er de to som nå jobber med å til dette og vi håper at vår lojalitet og ønske om videre drift for selskapet er nok til at dere skjønner at dette er noe vi virkelig ønsker, uavhengig av hvor firmaet skylder penger. 

Interiørveiledning er for firmaet god butikk, men å tilby salg av varer i tillegg vil selvfølgelig gi oss flere bein å stå på i fremtiden. Vi ønsker, selv om vi ikke kan gi dere store prosentene, kan vi tilby dere en rabattkode på 10% som en takk dersom dere velger å hjelpe SBN med å komme i mål, slik at vi slipper å stå i denne situasjonen igjen. Dersom dere ønsker å hjelpe oss i denne vanskelige situasjonen, kan dere som sagt få rabatt i nettbutikken ved å benytte dere av rabattkoden "takknemlig". Dere kommer direkte til nettbutikken ved å trykke på denne lenken. Jeg vet at mange som leser dette innlegget kommer til å tenke eller synes at jeg ikke fortjener denne hjelpen, men jeg henvender meg likevel til alle dere, i håp om at ærlighet varer lengst, det er nemlig noe dere har fortalt meg og sagt dere ønsker mer enn noe annet her på bloggen. For å presisere det så dette ikke misforstås jobber jeg per dags dato ikke i Style by Norway, men ønsker likevel å hjelpe det opp så godt jeg kan slik at tjenester jeg tilbyr og andre naturlige interiør-relaterte ting kan forsette å være i firmaet. På forhånd takk, og takk for at nettopp du tok deg tid til å lese dette innlegget. Klem fra oss to (Camilla og Martine). 

 

91 kommentarer

Sina

10.05.2016 kl.21:32

Slutta å lese etter "føltes som om barnet mitt ble tatt fra meg" Fy faen!! Jævla dritt!

VillaPaprika

10.05.2016 kl.22:46

Sina: Beklageligvis føltes butikken ut som min baby, enkelt og greit =) Ha en deilig kveld

Ronje

10.05.2016 kl.21:36

Så flott! Jobber du i SBN allikevel nå? Jeg synes det er topp at du nå vil være ærlig, så håper du vil svare på dette. Du har skrevet tidligere at hussalget var noe dere gjorde i fellesskap for ingen ville sitte med det, nå skriver du at du ikke ville selge. Hva stemmer? Du skrev og at du har startet et nytt AS, vil du skrive litt om det?

VillaPaprika

10.05.2016 kl.22:14

Ronje: hei :0) jeg skriver at jeg ønsker å få det til overflaten fordi jeg ikke ønsker at levrandører skal tape mer og ikke ønsker en konkurs til Pga -meg. Jeg skriver at jeg vil at firmaet skal gå i null slik at det kan bli en trygg og solid arbeidsplass videre. Jeg jobber per dags dato ikke i sbn , men vil gjøre mitt for å hjelpe slik at all ting kan bli litt lettere for alle parter<3

VillaPaprika

10.05.2016 kl.22:46

Ronje: Hussalget var jo ikke ønsket, det var et resultat av at ingen av oss kunne eller ønsket å beholde det pga all jobben som var med det og at vi på dette tidspunktet begynte å dale. Vi solgte såklart i fellesskap, da vi eide halvparten hver.

Solveig

10.05.2016 kl.21:38

Seriøst? Det er ikke mange dagene siden du skrev som svar til noen i kommentarfeltet her på bloggen at du ikke lenger jobber i Style by Norway...og nå kommer dette? Du er jammen den verste Vingle-Guri jeg vet om! Du endrer jo retninger og forklaringer før andre rekker å blunke!

Og ikke prøv deg med at navnet til Martine har blitt svartmalt. Det er du som oppfører deg særdeles dårlig, og å dra med Martine i samme dritten er utrolig råttent gjort. Martine fremstår som en fantastisk person som stiller opp for deg uansett hva det skulle være...jeg håper virkelig hun blir verdsatt slik hun fortjener!

VillaPaprika

10.05.2016 kl.22:20

Solveig: nå drar du innlegget ut av sammenheng. Vi ønsker ikke navnet vårt mer svartmalt- da snakker vi om i videre jobb og når det er vi som har vært navn og ansikt ut er det naturlig at dette ikke ønskes. Jeg skriver ikke at jeg jobber i sbn, men ønsker å hjelpe til å få dette over vann og få solgt ut varer til null. Jeg jobber med bloggen fremdeles, men føler ikke at det hindrer meg i å hjelpe sbn til å komme seg på beina igjen slik at dette kan bli en solid arbeidsplass. Det er et ærlig ønske, uavhengig av hvor jeg er ansatt. Jeg anbefaler det å ikke skrive som om Martine er ei som ikke blir verdsatt, hun har det bedre enn de fleste tror jeg:0)

Ha en flott kveld:0)

Johanne

10.05.2016 kl.21:42

Er vi sikret å få event varer vi bestiller, eller kan man risikere å tape dem hvis noen slår sbn konkurs?

VillaPaprika

10.05.2016 kl.22:21

Johanne: ingen betaler for varer de ikke får, da varer ikke faktureres før de sendes:0) ha en flott kveld :0)

Siv Torill Hauge

10.05.2016 kl.21:54

💞💞💞

nina 2

10.05.2016 kl.22:06

Heia style by norway..stå på...:) :)

Henriette Å

10.05.2016 kl.22:21

Heier på dere!! Stå på 😊 Håper virkelig at dere klarer dere. En av mine yndlingsbutikker vertfall 😊 Dere har veldig mye fint, og vil veldig gjerne hjelpe dere. Vet det er flere ting jeg ønsker meg hos dere, så skal ta meg en titt i nettbutikken nå :)

VillaPaprika

10.05.2016 kl.22:21

Henriette Å: tusen hjertelig takk:0)

Tonje Karin

10.05.2016 kl.22:23

❤❤❤

Kristine

10.05.2016 kl.22:31

Håper alt ordner seg! Jeg har lagt inn en bestilling😊

VillaPaprika

10.05.2016 kl.22:50

Kristine: tusen takk <3

10.05.2016 kl.22:33

Skulle gjerne handlet, men 10 prosent?? Det er ikke stort når man må betale frakt for 99kr også i tillegg. Det er for det meste puter og tekstiler i butikken og det er synd. Lurer også på hvordan man kan redde butikken gjennom å handle med 10 prosent avslag? Og mener du at Martine ikke kan få seg jobb et annet sted? Hun virker da som en oppegående og søt jente :)

VillaPaprika

10.05.2016 kl.22:39

Anonym: 10 % er det som er og det koster ikke 99,- i frakt ved kjøp av putetrekk, da går det i brevpost om man ønsker =) Martine har alt en annen jobb, men vi ønsker likevel ikke å se sbn gå under for det. =) Ha en flott kveld =)

Stina

10.05.2016 kl.22:51

Skulle veldig gjerne ha hjulpet, men da jeg er en (veeeldig) fattig student kan jeg dessverre ikke ta meg råd til det :( Håper imidlertid at de som kan hjelper! masse lykke til

VillaPaprika

10.05.2016 kl.22:52

Stina: tusen takk snille deg <3

Trine : )

10.05.2016 kl.23:06

Heier så sykt på dere! 😊 Har med glede lagt inn en bestilling. Skulle bare så inderlig ønske at jeg kunne kjøpt alt..hehe.. Den største gleden er å hjelpe andre.

Stå på! Ønsker deg en god natt❤️

VillaPaprika

10.05.2016 kl.23:07

Trine : ): såååå utrolig snill du er- tusen hjertelig takk<3

Henriette Å

10.05.2016 kl.23:11

Da er bestilling lagt inn! Gleder meg til å få pakka i posten!! 😊

VillaPaprika

10.05.2016 kl.23:17

Henriette Å: sååå koselig <3 tusen takk<3

10.05.2016 kl.23:12

💞

Mariann

10.05.2016 kl.23:30

Dette var utrolig sterkt å lese. Det står respekt av at du legger ut dette, det krever både mot og ydmykhet. Jeg håper dere klarer å unngå konkurs.

10.05.2016 kl.23:40

Du er ikke sann..... Nå må du slutte og drive med ting du ikke får til. Skjønner du ikke at folk ler av deg Camilla? Fredrikstad er ikke en stor by og med alt det tullet du har satt i gang så graver du din egen grav..... folk snakker om deg og du blir ledd av.... hva med barna dine? Hva vil ikke dem få høre om mora si??? Nå må du begynne å tenke på andre enn deg selv.... nemmelig barna dine.... Skån dem for guds skyld.....

VillaPaprika

11.05.2016 kl.00:20

Anonym: om "Fredrikstad" må le av meg skal de få lov til det. Barna mine har det veldig bra og vet selv hva som har preget og ikke preget meg. Jeg er totalt likegyldig i om graven min graves for meg,så sant folk ikke tørr å skrive under slik som dette i fulle navn klarer jeg ei heller ta det så fryktiglig hardt til meg. Hva er det som nå kan bli sagt som ikke alt har blitt sagt? Vel, latt folk prate, det må være veldig godt å ha noe å le av når man ler av slik som dette. Ha en god natt :0)

Ana

10.05.2016 kl.23:54

Ser virkelig opp til deg og har stor respekt for deg Camilla😊 gikk selv på en smell for noen år siden der jeg var langt nede,så langt ned man kan komme! Men i likhet med deg kom jeg meg opp igjen,sterkere og tøffere😊 stå på Camilla og fortsett med og vær deg selv,du er en hærlig person som jeg digger og lese bloggen til😊 stor klem❤️ Sender dere forresten til Nord Norge?

Anne K.

10.05.2016 kl.23:58

Tømme nettbutikken? Seriøst? Jeg bestilte varer for nesten 14 dager siden og de er fremdeles ikke sendt ut. Dette er jo svindel!

VillaPaprika

11.05.2016 kl.00:22

Anne K.: du kan vel strengt talt ikke bli svinflet når du ikke er trukket for beløpet du har handlet for? Å vente to uker betyr ikke at du har blitt svindlet, men send sbn en Mail så kan de se hvor de har svindlet deg. Ha en god natt:0)

Mari

11.05.2016 kl.00:09

Dette gir jo ingen mening. Å få bedriften til å gå i null, mener du vil sikre en god og trygg arbeidsplass i fremtiden?Tror ikke du skal satse så mye på butikkdrift i fremtiden.

VillaPaprika

11.05.2016 kl.00:27

Mari: å la butikken gå i null betyr at vi ønsker å få ut varer slik at lebrandører kan få sitt tilbake. Hvorvidt det gir menig vet ikke jeg, men det er en ærlig sak. Å fortsette å holde tjenestene som fungere i firmaet er å sikre en fremtidig arbeidsplass. Til din info er det ei heller jeg som har styrt butikkdriften, men det kan da diskuteres. Ha en fin - fin natt:0)

Victoria

11.05.2016 kl.00:15

Håper virkelig at det ordner seg for dere!

Dere er noen flotte og dyktige jenter begge to! Håper at dere får solgt ut alt😘

Har dessverre ikke mulighet til å kjøpe noe selv☹ Håper at dere får en fin natt begge to❤️ Ikke stress , dette ordner seg skal dere se❤️

Jeg heier på dere! Flinke Camilla og Martine!

Ha en fin uke!❤️❤️❤️

VillaPaprika

11.05.2016 kl.00:24

Victoria: så koslig å høre snille deg, det setter vi pris på og vi er så glad så mange handler nå<3 varmer hjertet vårt<3

Sandra

11.05.2016 kl.00:32

Skal ta en titt :) Hvem jobber i sbn om ikke du eller Martine gjør det,men det skal være en trygg arbeidsplass? Håper det ordner seg for dere <3

VillaPaprika

11.05.2016 kl.00:55

Sandra: slik vi ser det ønsker vi å drifte de tjenestene som er bra igjennom firmaet,per dags dato er de tjenester i mitt private. Ha en deilig natt.

Eva Jacobsen

11.05.2016 kl.00:38

Det var da som f.....!!!!! Camilla har vel ingen i Fredrikstad å stå til ansvar for hun? Ikke skriv for hele byen, vi er mange som heier frem jenta! Det er er kun Camilla som hele tiden skal måtte forsvare seg, men la meg fortelle dere at jenta tørr ihvertfall stå i det for de 3 andre som også har eierskap. Man trenger ikke være ansatt eller drive en butikk for å eie aksjer. La nå kaklehønene kakle, uansett hva du skriver eller ikke ser du at de skriver anonymt, feigt og spydig på ditt kommentarfelt. Og sannheten er nok at de som ikke liker deg heller ikke trenger sitte å slenge mest dritt her inne. Det er kun de som ønsker din oppmerksomhet og forumene sine varme med sladder. Lykke til med alt, uansett utfall klarer du deg.

Line

11.05.2016 kl.01:04

Kjære deg:-)

Har aldri kommentert her før men har fulgt deg i mange år og følte jeg måtte skrive noen ord!

Så utrolig slemme mennesker kan være med hverandre, blir helt matt på dine vegne... Sitter de som kommenterer her og har det bra med seg selv? Jeg fatter det bare ikke? Jeg kjenner at mange av kommentarene du har fått i MANGE innlegg stikker i meg på vegne av deg...Fine Camilla, hev deg over det! Du skal vite at de aller fleste ønsker deg og dine alt godt så fokuser heller på det:-) Alt blir bra til slutt!:-)

En skikkelig klem til deg

VillaPaprika

11.05.2016 kl.01:08

Line: tusen hjertelig takk snille deg<3

Rebecca

11.05.2016 kl.07:55

Så stygge kommentarer enkelte legger igjen her inne! Kvifor følge noken en tydeligvis irriterer seg over? Synst du Camilla virkelig er en Stå på person! Etter et år med mange nedturer som mange ville slitt med å "reise seg igjen" etter så står du rak i ryggen og ordner ut! 😊 Du imponerer gang på gang😊 Lykke til med nye huset,gleder meg til all inspirasjon vi vil få der😊 Og alle haterne,ta grep om deres eget liv for når en kan skrive så mykje drit har en litt å ta tak i! Håper ikkje dere har barn som skal ha dere som forbilder!

Landlivmed

11.05.2016 kl.09:18

Stå på Camilla og se framover i steden for bakover. Blir helt sjokkert over enkelte kommentarer. Du jobber hardt i en vanskelig bransje, er en god mor og et flott forbilde for andre. Det å være ærlig om at livet ikke alltid "går på skinner og hjul" er en flott og ydmyk egenskap😃 Dessverre er det en del mennesker som viser både skadefryd og dårlig skjult misunnelse. Ofte er det den typen mennesker som har det værst med seg selv.

MB

11.05.2016 kl.09:32

Jeg som bare følger med/helst leser interiørdelen av bloggen, skjønner ingenting av dette innlegget, om firmaer, gå i null, nettbutikker, privatlivet, privatøkonomi etc. Jeg leser bloggen for inspirasjon, og for meg er dette innlegget "to much information" Jeg trenger ikke å vite alt dette, har ingen tilknytning til Fredikstad, og sånn sett kunne bloggen vært fra hvorsomhelst i landet. Håper du ser den siden også? Jeg var faktisk oppriktig mest interessert i hvorfor heldekkende sisaltepper i nytt hus, i forhold til søl etc med små barn, og det så jeg andre spurte om også, det er totalt uinteressant hvordan huset er finansiert, det har ikke vi noe med. Men dersom det nå er viktigere å belyse det som står i innlegget kommer jeg heller tilbake når innredning av nytt hus begynner. Pause for meg fra denne bloggen. :)

Miriam

11.05.2016 kl.09:39

Alle stygge kommentarer her inne kommer fra kjerringene på KG. Nå bader de i blod der inne, og koser seg glugg. De har et så stort behov med å trykke andre ned for å føle seg bedre, at de hamrer i vei på tastaturet så fort de lukter blod, legger igjen de styggeste kommentarene her inne. De er syke og trenger hjelp. Håper det ordner seg Camilla <3

Veronika

11.05.2016 kl.09:39

Altså, nå må folk slutte å kaste så mye drit😡 Dere har sikkert deres egne skjeletter i skapet, men fordi Camilla er en offentlig person og driver denne bloggen så må hun stå frem med alt. Dere som aldri kan skrive positive ting og som bare slenger med leppa; se dere selv i speilet før dere rakker ned på andre! Helt utrolig hvor stygge folk er bak skjermen😡🙈

Kjære Camilla, jeg har fulgt deg og likt deg siden du var med på Unge Mødre. Jeg syntes du fremstår som en fighter og jeg er sikker på at du er både en kjempegod venninne, kollega og ikke minst mor. Jeg sender deg masse lykkeønsker og ønsker deg alt det beste! Mange klemmer sendes fra meg i Lier, Buskerud💕☀️😀

Bettina

11.05.2016 kl.09:44

På tide å være ærlig sier du, betyr det at du ikke har vært det tidligere, med oss lesere? Nei nå syns jeg du er ute på dypt vann, jente. Syns du sliter med å forklare deg her og virker lite seriøs. Nei, få deg en "vanlig" jobb, kom deg opp og ut om morgenen og bidra til fellesskapet. En av landets største blogger som du omtaler deg som tror jeg ikke du kan leve så lenge på. Ha en nydelig dag.

Marianne

11.05.2016 kl.09:45

Hei

Du burde la være å kommentere disse nettrollene, de fortjener ikke din kommentar. Slett dem og glem dem.

Stå på, koselig blogg og flott jente. Lykke til med nytt hus og bebis. ( husk at de aller fleste ønsker deg alt godt og de som skriver dritt har vel mest problemer selv)

Ha en superfin dag :-)

Cecilie

11.05.2016 kl.10:14

Hjelpes du er tøff som er så brutalt ærlig. Håper dere klarer dette. Dere er ihvertfall godt innstilt på å kjempe. Og til deg som anonymt mobber og trakasserer på nett: Ikke si "skån barna dine" når du sitter der og hetser folk på nettet. Det er sånne som deg som skaper mobbing! Det er akkurat det du lærer barn. Skjerp deg! Man sparker ikke folk som ligger nede. Lykke til Camilla!

11.05.2016 kl.10:29

blir styleby nedlagt. håper virkelig denne butikken drives videre. innmari masse fint. finnes jo ikke finere puter enn 80 80.. stå på. tror du klarer dette og. jo vet ka du har vært i gjennom. tenker graviditet alene. har vært der. bare eg har null familie som hjelper. men klarer det. det klarer du og. klem

Anette

11.05.2016 kl.10:30

Skjønner ærlig talt ikke hva som får folk til å være så hånlige i en dypt fortvilet situasjon! Blit helt matt av å lese hær.ærlig talt folkens,har dere ikke noe fint å si så ikke si noe som helst! Dette lærte hvertfall min mor meg.å skal man komme noen vei hær i livet så må man faktisk ha guts nok til å satse! Beklagelig for camilla så gikk det ikke så bra denne gangen heller! Men se hvor mye hun har fått til på sine unge år da. Jeg heier å heier på slik flott ungdom som tørr å prøve å som er ydmyk nok til å stå støtt når det blåser som værst rundt henne.lykke til videre med butikken,babyen,å huskjøpet camilla.det er en fryd å følge deg❤️

Lise

11.05.2016 kl.10:44

Hei Camilla,

Syntes det er så trist at du må gå ut og forsvare deg selv hele tiden :( Folkt burde virkelig passe sine egne saker! Stå på Camilla:)

nina 2

11.05.2016 kl.11:13

Det er helt utrolig hva enkelte mennesker får seg til å kommentere her inne,både anonymt og ikke..har dere så lite å gjøre at dere må sitte her inne på camilla sin blogg og slenge med leppa,nei få dere et liv og la camilla være...camilla heier masse på deg og sby.Ha en nydelig dag..:)

Mie

11.05.2016 kl.11:30

Hei Camilla.

Vet du, dette var modig av deg.

Jeg skal ikke være noen bedreviter for selv om jeg er ganske god på butikkdrift generelt så skjønner jeg at denne interiørbransjen er noe ulikt alt annet. Mange som kjemper om samme "benet" og med få leverandører.

Jeg skal kanskje ikke komme med noen gode råd, men de tekstilene du har utviklet selv er det klasse over og til helt greie priser. Hold deg til det, fortsett å utvikle disse tekstilene og utvid gradvis. Gardiner, sengetøy etc etc. Noe som bare er ditt og som da ikke noen andre har medmindre du skal satse på leverandør siden. Hva vet jeg, men jeg ønsker deg alt godt for framtiden.

Stor klem😘

Line

11.05.2016 kl.11:54

Alle dere som spyr ut uintelligent drit- få dere et liv, og ikke minst, skaff dere litt oppdragelse! Er det rart det er mange barn som mobber? Det er jo mest sannsynlig DERE de har som foreldre! Skam dere langt inn i sjela, sitte anonymt og spy ut all mulig idiotiske, missunnelige uttalelser! Camilla, all ære til deg og oppriktigheten din! Du jobber hardt, får til mer enn de fleste. Noen stakkars mennesker tåler ikke at andre får til ting. Når da man viser sårbarhet, tar disse menneskene det som noe helt annet, svaket - og hiver seg på. KG er en gjeng med tapere. De har valgt selv å være tapere, for de lever av sladder og skittsnakk. Det er dem det er synd på, ikke deg. Du har nemlig et par veldig vesentlige ting de aldri får.Stolthet, empati og troen på deg selv! Disse tingene må man lære som liten, og det har aldri disse folka lært. Jeg ber om unnskyldning på dems vegne, Camilla. Du er akkurat den du skal være, sterk og synlig! Klemmer til deg

Anne-L

11.05.2016 kl.13:03

Bettina: Vanlig jobb? Bidra til fellesskapet? Vel.. Nå er hun ansatt hos Nettavisen og betaler skatt og bidrar dermed til fellesskapet! Topp bloggere har faktisk en inntekt på rundt 1 mill!

Jeg forstår at du er misunnelig siden du må opp om morgenen og ikke kan tjene gode penger på blogging! Er ikke så greit å være misunnelig.. Prøv heller å glede deg over det positive i livet ditt (noe klarer du nok å finne), slik at du ikke har noe behov for å rakke ned på andre for å føle deg bedre.

Ha en toppers dag! :-)

MB

11.05.2016 kl.13:05

Noen grunn til at min kommentar ikke er godkjent?

Mina

11.05.2016 kl.13:21

MB: Av samme grunn som alle de ufine kommentarene du spyr ut her og hos fotballfrue, og at du skriver: "hvorfor har du ikke godkjent min kommentar", når det ikke skjer med en gang. Spar oppkastet ditt til KG

MB

11.05.2016 kl.13:27

Takk!

Anne-L

11.05.2016 kl.13:29

Anette: Det kommer av at folk er misunnelige fordi de ikke er like bra økonomisk stilt selv, og fordi de generelt ikke har det bra med seg selv. Noen er bare onde og føler fryd ved at det går dårlig for andre, og takler ikke at andre klarer å reise seg fordi de selv tydeligvis ikke har klart det..

Mange tragiske skjebner og på nett kommer det veldig tydelig fram. Aller helst vil haterne se andre ligge nede og aldri kommme seg opp. Hadde de kommet seg opp selv, hadde de hatt evnen til å glede seg på andres vegne, og hatt empati og forståelse.

Jeanette

11.05.2016 kl.15:49

Jeg ser hva du gjør....

Livet ditt har ikke vært lett, men se hvor langt du er kommet !! Og selvom alt ikke har gått på skinner, så har du alltid gitt dine barn den kjærligheten de trenger. Jeg er sikker på du er deres forbilde.

I see what you?re doing?and you?re doin? good.

Anne-L

11.05.2016 kl.16:07

MB: Det ligger da vitterligen en kommentar fra deg her postet 09.32! Jeg leser for øvrig også bloggen for inspirasjon, og skulle det være noe uinteressant Camilla legger ut, ja, så scroller jeg enkelt og greit forbi det. Er ikke vanskeligere enn det. :-)

11.05.2016 kl.16:25

Hei! Bare lurer på om frakt kommer i tillegg på durance sprayen? Den koster 199 minus 10 prosent, men med frakt vil den koste +99kr? Kommer dere til å sette opp rabatten ytterligere? Det er jo stort sett SBN varer i lageret deres, så det kommer vel ikke kreditorene til gode men dere? Bare lurer ;) ha en strålende dag !

11.05.2016 kl.19:11

Neitakk. Ønsker ikke interiør som jeg må stå til rette for hvis jeg skulle falle for fristelsen å legge ut et bilde av. STN og DU,Camilla har driti dere loddrett ut. Ferdig snakka.

VillaPaprika

11.05.2016 kl.20:38

Anonym: så sier vi det, anonym. Ha en flott kveld:0)

Jeanette

11.05.2016 kl.20:39

Jeg er innom bloggen din og leser hver dag, men første gang jeg kommenterer nå :) Du har ett så nydelig hjem, drømmehjemmet rett og slett! Du har jammen jobbet for å komme dit du er nå, du er råtøff! Måtte inn og bestille noen varer fra nettbutikken, som jeg har hatt lyst på lenge, når jeg leste dette innlegget:)

Kommer til å fortsette å følge deg, dette er min favorittblogg! :)

Camilla

11.05.2016 kl.20:44

Stor klem fra en annen Camilla i Fredrikstad, som tenker gode tanker om deg, og ønsker deg alt godt🌸

11.05.2016 kl.21:03

Så gøy å følge deg med det nye huset og oppussing :) jeg lurte på hva du skal ha på veggene i stua? Du er flink, stå på :)

Bente

11.05.2016 kl.21:20

Kjære Camilla!:)

Jeg har fulgt deg en god stund nå,men tror aldri jeg har lagt igjen en kommentar,men nå klarer jeg ikke og sitte på ordene lengre. I skrivende stund sitter jeg og kjenner på at jeg bare vil holde rundt deg og fortelle deg hvor fint menneske du er!:)

Jeg blir helt satt ut av hvor mye stygt du får slengt etter deg,noe som overhodet ikke er greit!!

Vit at jeg heier på deg,Camilla,og jeg har trua på at alt ordner seg til slutt-for det gjør det faktisk for snille jenter:)

Stooor godklem fra meg til deg 💞

11.05.2016 kl.22:11

Hei!

Jeg er en av skeptikerne her, men jeg har ikke et hjerte av stein heller. Har nå handlet litt i nettbutikken, og håper på positive opplevelser. Jeg vil også gi et lite råd på veien videre, og det er å stoppe opp litt, før man foretar seg valg. Ved å tenke bare bittelitt lenger gjennom ting, kan man forhindre dårlige valg. Jeg ønsker deg bare godt og håper faktisk firmaet klarer seg. Jeg har selv drevet butikk og vet det er hardt arbeid og være selvstendig. Uansett, lykke til☺

Maiken

12.05.2016 kl.00:14

Altså nevøen min på 7 år er mer moden og har mer etikk og forståelse enn dere "nettrolla". Greit å ha en mening, men mange av dere er så drøye atte hjælp!!!

Er dere plettfrie? Har dere aldri feilet i noe? Fei for deres egen dør før dere feier for andres. Jeg er skremt av hvordan mennesker er mot hverandre.

Lykke til Camilla. Jeg skal bestille.

VillaPaprika

12.05.2016 kl.10:04

Maiken: tusent akk snilel deg- håper du får en fantastisk dag <3

12.05.2016 kl.01:02

Mina: "Alle kommentarene jeg spyr ut her og hos fotballfrue"? Kan du gi meg eksempler som er fra meg på fotballfrue? Er ikke den bloggen nedlagt? Jeg liker konstruktive spørsmål og tilbakemeldinger! That's all. Og Mina, hva er KG? Vet bare om skolen KG i Oslo. Anne-L: Ja, sorry, så at kommentaren kom etterhvert. Og Camilla, sorry at jeg ikke setter meg så inn i livshistorien, og at det er din kjempegode kunnskap om interiør etc jeg synes er mest spennende. Så beklager for folk jeg har tråkket på tærne.

VillaPaprika

12.05.2016 kl.10:03

Anonym: håper du kan fortsette å helelr la deg inspirere av interiør , det er noe som er hyggelig og jeg håper folk kan kose seg med det som er koselig =)

12.05.2016 kl.01:08

Skulle gjerne hjulpet, men har så dårlig råd nå om dagen at jeg må spare inn på alt.

Håper ting ordner seg søte deg. :)

Sender en klem

12.05.2016 kl.09:43

Anne L Tviler sterkt på at det er sjalusi med en årslønn på gidt over en mill. Men,men... Hos seg selv kjenner man vel andre....

VillaPaprika

12.05.2016 kl.10:01

Anonym: så deilig med det =) ha en fin-fin dag =)

frupedersen

12.05.2016 kl.11:03

Blir helt satt ut av folk jeg asså. Stå på Camilla !!! Jeg vil selvsagt hjelpe til. Skulle gjerne hatt sånne kurver til å ha på bordet.. men nå finner jeg de ikke i nettbutikken. Er det utsolgt kanskje ? ❤

Anne-L

12.05.2016 kl.13:28

Anonym: Skjønner at du tviler på det. De fleste tjener jo over 1 mill på å skrive et blogg innlegg i ny og ne.

"På seg selv kjenner man andre-kortet", sier mest om dem som drar det kortet.

Kos deg i solen. :-)

Lene

12.05.2016 kl.15:27

Ærlig? Du svarer jo bare svada på spørsmål du får om organiseringen av SbN osv. Du har ingen klare svar, så det er tydelig at du har noe å skjule.

Anita

12.05.2016 kl.17:07

Helt utrolig hvor mye stygt folk finner på å skrive. Dog reagerer jeg også på dette innlegget. Too much information- for privat! Virker ikke som du skjønner at slike innlegg bare skader dg og ditt rykte mer enn det gjør godt. Håper ting ordner seg fo deg, men skulle virkelig ønske at du ikke "tapte" mot rykter og utlevrte deg selv på denne måten... Nå har jo haterne vunnet.

Sj

12.05.2016 kl.21:26

Håper det ordner seg for deg! Ingen fortjener å gå igjenom så

Mye som du har gjort! Du er tøff!;) Håper du får litt trøst hos den gutten det var litt skriving om en stund tilbake!

12.05.2016 kl.22:55

Er det virkelig oppadgående voksene mennesker som kan skrive så mye dritt.Skjerp dere, har dere ikke annet og gjøre.Fei for deres egen dør, før dere feier for andres. Stå på Camilla dette klarer du.Leser bloggen din hver dag.

12.05.2016 kl.23:03

Gratulerer så mye med jenta i magen ♡ Anbefaler deg Ammegruppen på fb for deg som er gravid :-)

Kamilla

13.05.2016 kl.00:25

Herregud! Skjemmer meg faktisk over disse menneskene over, som jeg ikke kjenner engang. Er det mulig å spy ut mere drit?! Skal like å være en flue på veggen hjemme hos dem, å se hvor "perfekte" dems liv er.

Nei, syntes du er en tøff jente Camilla. La nå "hele Fredrikstad prate". Noe som forsåvidt er bullshit. Sikkert 4% som prater, og det er nok samme gjengen som sprer usmakelige kommentarer! Tenk på at resten av Norge faktisk har sympati med deg, kjære deg. Gratulerer med ny bolig 😄 Den har du jaggu meg fortjent!! Hold deg på beina. God klem!

Marianne.

13.05.2016 kl.01:42

Stå på Camilla, eg beundrer deg. 😊❤ Lykke til med SBN.

13.05.2016 kl.09:13

Tror dere virkelig at Camilla har milionlønn igjennom bloggen sin? Verden vil bedras... Snakk om naive høns du har som fans, Camilla. Ikke rart du føler du kan vingle så mye på historiene dine. Disse folka tror jo alt de leser.

Vilma

13.05.2016 kl.12:35

Anonym: man tjener svært godt på blogg som ligger høyt opp på topplisten og som er under feks nettavisen. Folk skriver de kan tjene oppunder 1 mill, ikke at de tjener en mill stygga.

Lise N

13.05.2016 kl.15:12

Hvorfor kjøpe noe fra disse "nett"butikkene? for da får vi jo likt ditt interiør? og da lager jo du innlegg om at folk kopiere deg.. Hva er vitsen? Alt er jo bare gale!! Skulle ønske du var litt positiv også og ikke bare så negativ.

Mai

19.05.2016 kl.18:05

Om Fredrikstad ler bak ryggen og snakker stygt om Camilla må det bo mange barnslige og lite oppegående mennesker der. Dere som skal tråkke Camilla ned uansett hva hun skriver ta dere en bolle og voks opp.

Ina

21.05.2016 kl.09:27

Blås i hva folk sier!! Du virker som en helt herlig jente ♡

30.07.2016 kl.01:42

Jeg har nettopp begynt å lese bloggen din og har blitt en veldig stor fan! Du er jo super"mannen" vi alltid har sett på film.

Jeg må si jeg blir helt satt ut av kommentarene på bloggen din. Skulle tro at menneskene som leste denne bloggen var interiør-interisserte og opptatt av "familieliv" ikke dramaserie fra en annen verden. La oss ikke glemme alderen her heller. Hadde blitt rimelig flau om min venninne eller mor hadde hatt slik oppførsel og bært så mye hat ovenfor noen i strøket, og det foruten grunn. Hadde blitt oppriktig flau om noen av mine hadde slengt dritt over en blogg. GROW SOME SKIN! VI ER VOKSNE MENNESKER!! Hvem skal lære barna våre at nettmobbing ikke er lov hvis vi som foreldre tillater det når vi har noe å komme med? Makan.

Det er ikke rart du blir sliten og nedbrutt med konstant negativt fjas. Jeg flyttet selv fra en liten kardemommeby nettopp pga det, og unner deg virkelig det samme. Det har vært redningen for meg. Jeg fikk beskjed om at jeg alltid måtte ta antidepressiva for å komme meg gjennom dagen, men se nå- jeg er lykkeligere enn noensinne og eier ikke en tabelett i hus annet enn paracet mot mensensmerter ;) Folk som mener andre er syke og som skriker dette ut forstår ikke at de er grunnmuren til at folk faktisk blir syke. Jeg heier hvertfall på deg og du skal vite at du er HEILT RÅ ;)

Skriv en ny kommentar

hits