Kveldskos før natten....God kveld i stuen.

Har været vært på deres side idag? Her har vi hatt sommer og jeg har endelig begynt å få litt farge, det er altså SÅ deilig. Nå som jeg går inn i uke 25 imorgen er det helt sykt at jeg nesten ikke føler meg "gravid" .. Nesten så jeg glemmer det når bekkenet ikke svikter eller ligger på ryggen for da går hun rundt som en propell i magen. haha... Pappa og jeg reiste opp å tittet på huset, på utsiden vel og merke, men herremin som jeg gleder meg nå! Tenk at jeg har blitt huseier igjen da, det er en helt sinnsyk følelse og den unner jeg alle! 

Om to uker starter møtene slavisk for alt som skal på plass i nyhuset og om noen dager har jeg kontraktsmøte! Vel, det ene tar meg seg det andre så det gjelder å ha tunga rett i munn for dagene flyr unna.  

Imorgen er det på´n igjen med litt mer planlegging og en liten fotoshoot .... Nyt kveldens siste timer og natten når den kommer! 
 

8 kommentarer

ullie

10.05.2016 kl.00:00

Grattis till husägare igen va kul

Älskar din blogg camilla jag får alltid inspiration då vi ska flytta både du och jag nu så ska det bli spännande att följa dej .

god natt på dej nu då hoppas du får sova gott kramar

VillaPaprika

10.05.2016 kl.00:11

ullie: så koselig <3 nyt natten og takk for hyggelig kommentar <3

Heidi

10.05.2016 kl.00:08

Har spurt før, men spørr igjen!! Stemmer det at barnefar ikke er i livet deres? Og at dere ikke snakker sammen? Ønsker deg lykke til uansett du er rå!

VillaPaprika

10.05.2016 kl.00:10

Heidi: hei på deg. Det stemmer og vi prater ikke sammen. Ha en deilig natt!<3

Mari

10.05.2016 kl.00:09

Hei, har lest bloggen din i mange år.

Har nå kommer i samme situasjon som deg.

Har to barn og tredje på vei i uke åtte-ni, i et svært usikkert forhold. Kommer til å gjøre dette alene.

Om jeg fullfører. Har nå bestilt time til abort. Årsak: totalt utmattelse, fullstendig kollaps. Føles ut som om jeg skal død. Vil bare sove sove sove sove og klarer ikke gå oppreist lenger. Tenker bare på barna jeg har nå. Ønsker dem virkelig en velfungerende mamma. Føler det aldri kommer til å gå over. Og at jeg blir ødelagt til evig tid. Har ekstrem svangerskapskvalme også, og alternativet til abort var at de ønsket å legge meg inn på sykehus.

Jeg nektet. Overlever to dager til.

Jeg vet ikke om du kan si noe til meg. Men jeg vet du følte på utmattelsen. Svimmelheten. Uvelheten. Og nå er du helt fin?? Går det an?

VillaPaprika

10.05.2016 kl.08:31

Mari :Så leit kjære deg <3) Jeg var 13 uker på vei når jeg ble offesielt alene, men det går over all forventing! Er abort noe som er rett for deg må du gjøre hva du selv mener er riktig. Jeg har per dags dato absolut ingenting med barnefar å gjøre, men det går kjempe fint! Ting er hva du gjør de til selv. Ta godt vare på deg selv! <3 Utmattelsen,kvalmen og svimmelheten forsvinner - men det tar gjerne litt tid <3 Masse lykke til <3

10.05.2016 kl.09:52

Hei : )

Fulgt deg lenge, men egentlig ikke fått med meg historien.. Finnes det noen gamle blogg innlegg hvor jeg kan lese ? :) Herregud for en super mamma du er :D

Anonym

10.05.2016 kl.15:40

Kjære Mari. Skjønner du har det veldig vanskelig. Men vil bare gi deg dette rådet : et barn som du får, kommer du aldri til å angre på , mens en abort kan du komme til å angre på resten av livet. Og Camilla, du er en tøff dame med ståpåvilje. Ønsker dere lykke til begge to 👍.

Skriv en ny kommentar

hits