Det finnes bare én av meg...

02.05.2016 - 21:50 101 kommentarer

Siden jeg begynte å blogge har det dukket opp mye likheter rundt om av det jeg hadde gjort, og ikke minst måten jeg har gjort det på. Jeg tror at alle som kjenner denne bloggen nå vet at stilen min er noe du kan definere som noe eget, men den er uten tvil inspirert av den hamptonpregede cottage-stilen som har vært populær de siste fem årene. Jeg har møtt på utfordringer der jeg har måtte se min egen stil bli spist opp av andre, sett andre sette navnet sitt på mine store og små stylinger, men jeg har holdt meg relativt rolig og ikke gitt dette noe oppmerksomhet da jeg har erfaring med at det skaper mer smerte enn behag. Det siste året har det vært mange diskusjoner rundt mitt navn, min stil, mine tekster og kopiering av dette. Jeg har lenge hatt lyst til å skrike ut at jeg ikke samarbeider med noen, men etter konkursen har jeg blitt veldig redd og heller prøvd å holde kortene tett til brystet og si minst mulig. Siden jeg har blitt en såpass kjent interiørblogger i Norge, har diskusjonene rundt meg vært ganske opphetet hva gjelder det private og businessrelaterte.

Som de fleste av mine lesere allerede vet, så har min blogg blitt tydelig kopiert gjennom lengre tid nå. Dette står jeg ikke bak selv og jeg har ikke hatt noe ønske om å skrive om dette i detalj fordi jeg har vært redd for å henge ut andre i offentligheten. Jeg har valgt å prøve å se på det som et kompliment når det jeg har gjort har blitt kopiert til hver minste detalj. For meg er det noe som heter smertegrense og jeg vil vel påstå å si at jeg har en ganske sterk en, men nå er den grensen nådd.

Jeg vil derfor med dette innlegget fortelle dere at jeg står ikke bak noen av mine kopieringer med samarbeid, deling eller sponsing av produkter, så kopiering som har blitt gjort og innlegg som er blitt hermet etter, har ingen tråd eller samhørighet til meg. Kommentarene har stadig tikket inn i mitt kommentarfelt på om jeg samarbeider med en spesiell blogger. Jeg vil derfor si helt tydelig at det gjør jeg absolutt ikke. Det har jeg besvart flere ganger i kommentarfeltet også, men det later til at jeg ikke blir trodd da jeg ikke har gapet ut om det i et eget innlegg på bloggen før nå. Det er vanskelig for meg å svare på så mye når det dreier seg om kunder som har handlet i en nettbutikk jeg selv har hatt eierskap i. Nå er det slik at jeg satser bloggveien og jeg vil ikke lenger se på eller tolerere at mine innlegg og/eller tekster blir kopiert fremover og det er heller ikke lovlig da jeg er ansatt og blogger under Side 2/Nettavisen.

 
Bildene overfor er hentet fra min egen stue og min største etterligner. Ser dere likhetene...?

Jeg vil gjøre det veldig klart at innholdet i denne bloggen er MITT og ingen andre sitt. Det vil si at dersom bilder eller annet skal brukes må dette klargjøres med meg først, noe annet er faktisk ikke lovlig. Pga. vedkommende har vært en fast kunde i vår nettbutikk, har jeg valgt å se litt gjennom fingrene på denne kopieringen og tenkt at det sikkert vil gå over etterhvert, men nå merker jeg at jeg har fått nok. Nå har jeg dessuten blitt gjort oppmerksom på at hun har blitt ambassadør for en annen nettbutikk som selger interiør, så da vil jeg på ingen måte tillate at mine stylinger blir brukt for å fremme deres produkter. Jeg har ikke noe problem med at andre styler og ordner ting og kan ha visse likheter, men dette blir for dumt. Jeg konfronterte vedkommende med dette for et par år siden, da jeg oppdaget dette, men har ikke gjort noe videre med det da jeg som sagt har tenkt at det kommer til å gå over. Jeg har heller ikke noe problem med personen selv, og oppfatter henne som en høflig og snill person. Jeg synes faktisk at det er oppriktig hyggelig når vi kan la oss inspirere av hverandre, og jeg håper jeg kan fortsette å være en inspiratør, men slik som dette har artet seg, synes jeg ikke er så greit. Det må finnes en grense og nå vil jeg sette min.Som dere kan se over har denne personen ikke bare kopiert min interiørstil ned til minste detalj, hva gjelder pynt og interiør, men også møbler! Vedkommende har også plagiert mine personlige blogginnlegg. Bildet overfor er kun ett av dessverre mange identiske blogginnlegg over lenger tid. 


Jeg ønsker ikke å henge ut noen og vil derfor ikke skrive navn, men jeg tenker at de som har fulgt med godt nok og kommentert dette over lengre tid, vil selv forstå. Jeg håper at jeg med dette innlegget har gjort det helt klart at mitt navn, altså VillaPaprika, eller Camilla Øvestad, ikke aksepterer, tolererer eller ønsker at jobben jeg legger i denne bloggen blir kopiert. Jeg føler jeg har holdt meg veldig tålmodig over veldig lang tid, men nå sier det stopp og jeg vil ikke si det flere ganger. Utover det håper jeg at de som har hatt spørsmål angående dette, har fått sine spørsmål besvart og slutter å spekulere i om det foreligger samarbeid hva gjelder meg og andre bloggere. Det eneste samarbeidet som faller naturlig for meg er hva jeg har til Nettavisen og produkter de mener det faller meg naturlig å blogge om. For å være sikker på at jeg gjør mitt og at andre gjør sitt, så vil jeg følge nøye med på at slik ikke gjentar seg videre. 

Har dere noen spørsmål, så still meg de gjerne, men som nevnt over så stopper jeg dette toget her. og håper jeg slipper å gjenta meg selv noe mer rundt denne saken. Ha en deilig kveld, så skrives vi! 

101 kommentarer

nina 2

02.05.2016 kl.22:09

godt skrevet camilla..ha en fin kveld <3

Ida

02.05.2016 kl.22:12

Kunne ikke vært mer enig med deg. Dette har jeg faktisk lurt på veldig lenge men har ikke fått meg til og spørre om det. Vet hvem det er du snakker om i innlegget ditt og må si det er skremmende og se hvor LIKT hjemmet hennes er ditt. Uansett om du kjøper en ny pynteting eller om det er ny sofa... så har hun kjøpt likens bare noen dager etterpå. 😂 jeg kommenterte dette på et bilde hun delte på instagram og da blokkerte hun meg med engang uten og svare. Men men.. enkelte folk skjønner ikke selv hvor grenser går. Tyder bare på att du har en god stil som mange liker😋

Lena

02.05.2016 kl.22:12

Jeg beundrer deg for at du ikke har reagert på dette tidligere.

Ha en fortsatt fin dag ☺

02.05.2016 kl.22:13

Takk!! Veldig bra skrevet!

Marita

02.05.2016 kl.22:18

Amen 🙂

Kristine

02.05.2016 kl.22:19

Dette gjorde du veldig klokt i. Det styrker definitivt din posisjon og gjør bloggen mer ekte igjen! Ha en fin kveld

02.05.2016 kl.22:25

Endelig. Dette har jeg ventet lenge på.Helt skremmende hvordan hun har drevet på.Supert Camilla😁

Linn

02.05.2016 kl.22:28

Herlig skrevet!

Håper vedkommende sitter putehaugen sin og skammer seg.

Trine

02.05.2016 kl.22:32

Hennes kopiering har jo vært på kanten til ekkelt 😮

Silje

02.05.2016 kl.22:32

Flott at du ser at dette har gått altfor, altfor langt. Det begynte å bli skremmende, jeg tror det var derfor så mange reagerte, jeg også. Det er én ting å bli inspirert, men dette har bare vært drøyt. Får håpe det skjer endringer, for det er synd at all jobben du gjør både hva angår hjemme og med innleggene du skriver, bare blir snappet opp og skrevet under av et annet navn. Din stil er DIN stil! Stor klem!

Sara

02.05.2016 kl.22:36

Dette innlegget har jeg venta lenge på. Flott dkrevet. Ønsker deg en god kveld

Sandra

02.05.2016 kl.22:37

Kjempe bra skrevet Camilla! Det er veldig bra og veldig viktig at du skriver det du skriver i dette innlegget! :D

Kathrine

02.05.2016 kl.22:38

Jeg vet også hvem dette er snakk om og har også reagert hvordan hun har hermet i detalj allt du har stylet. Skifter du sofa skifter til lik. Jeg kommenterte en gang på ett av bildene hennes og blokkerte hun meg fra og følge henne 😃

Bergensjente

02.05.2016 kl.22:40

You go girl!!!! Endelig👏👏

Camilla

02.05.2016 kl.22:41

Dette er bare helt skremmende.. Har lurt på dette en stund jeg også - godt med en oppklaring! :)

Charlotte

02.05.2016 kl.22:48

Hurraaaaaaaaaa!!! Kjempebra :)

Dina Sofie

02.05.2016 kl.22:49

Støtter deg 1000% i dette innlegget! Dette viser hvikken tolmodig, storsinnet person du er! Jeg hadde flippet, for lenge siden! Hun er helt på tryne!

Hilde

02.05.2016 kl.22:49

Ja jeg så hun var blitt ambassadør for en annen nettbutikk, og det er jo bra. Men du tror nu vel ikke at hun kommer til å slutte å kopiere deg for det, nei det har jeg ingen tro på!

Mai

02.05.2016 kl.22:54

Klokt valg! Helt sykt det hun har holdt på med! Tror de fleste visste det fra før :) En smule skummelt at noen tillater og tør kopiere. Kjøpte du ny sofa så visste man at hennes også forsvant ... Du er interiørdronningen, ingen andre!!! Lykke til

Marlene

02.05.2016 kl.22:54

<3 Heldigvis så har jo alle sett hele veien hvem som har kopiert hvem! Men jeg får aldri nok av bloggen din, så må jo ærlig innrømme at det er "litt kjekt" at jeg først kan klikke på din, for så å klikke på hennes blogg for å SE enda mer av din stil. Hehe. Stå på! Elsker stilen din!! :)

02.05.2016 kl.23:00

Jeg har vert en av de som har stillt deg spørsmål om dere har samarbeid for har tenkt om dere ikke hadde det så er det jo helt sprøtt å drive på slik som denne copycat har gjort!! Vert skikkelig forbanna på dine vegne men blir nok slutt på kopieringen etter dette innlegget. Bra skrevet😊

Kamilla

02.05.2016 kl.23:05

Syntes det har vært ordentlig creepy med en så intens kopiering som det der, og vært ekstremt overrasket over at du ikke har sagt noe før nå! All ære.

Ikke for å bli ufin, men det er absolutt ikke normalt overhodet. Ta litt ideer her og der ja, men ikke så identisk som det der :)

Camilla

02.05.2016 kl.23:16

Hei!

Blir virkelig skremt av den dama, håper hun gir seg nå.

Du skriver, hatt eierskap i? Er du ikke i style by norway lenger?

02.05.2016 kl.23:22

så bra du sier fra!!! endelig! :)

Siv Torill hauge

02.05.2016 kl.23:24

Endelig👏👏 Jeg synes det er både skremmende og dårlig gjort det hun har holdt på med, og jeg er glad du har tatt det opp på bloggen. Håper det roer seg nå☺️

Trine : )

02.05.2016 kl.23:26

Kjempebra innlegg Camilla!

Dette har jeg ventet lenge på. Helt sykt hvordan hun har holdt på, MAKAN! :o

Har selv blitt irritert slik som hun har styrt me å få møbler og slikt på plass etter deg. Men da hun skrev at hun var så solt av HENNES sammensetning av møbler, så kjente jeg at dette blir for dumt. Så jeg sier AMEN til dette innlegget her, du har vert mer en god som har holdt ut, og det viser bare hvilken godhjerta person du er. <3

Stå på videre, det er DU som kan interiør!

Ønsker deg en god natt <3

Anniken

02.05.2016 kl.23:29

Heia...godt innlegg Camilla, å vi er mange som støtter deg her😊 Jeg prøvde meg en gang å kommentere på bloggen hennes da hun la ut sofaen fra Cadell for salg for så å kjøpe lik din igjenn! Tok ikke mange sek før jeg ble blokkert. Jeg lar meg inspirere av deg, å ønsker meg noe av det du viser oss, selvfølgelig,men å kopiere er en helt annen ting. Ha en riktig god natt😊

Anne-L

02.05.2016 kl.23:45

Jeg har aldri stilt spørsmål ved om du samarbeider med den bloggeren eller ikke. Har skjønt at det selvfølgelig ikke har vært noe samarbeid mellom dere. Dessuten har du jo som du nevner, også svart på spørsmål om det flere ganger, uten at det har gått inn hos folk. Folk tror i grunn det de vil tro..., men får håpe noen flere tror på deg nå.

Første gang jeg så bloggeren var nevnt, var i kommentarfeltet på bloggen din. Ble nysgjerrig og klikket meg inn på bloggen, og skjønte rimelig kjapt hvor landet lå.. 1+1=2.

Sigrid

02.05.2016 kl.23:59

Veldig bra skrevet! Du forklarer på en ryddig og ordentlig måte uten å henge ut noen. Du har min fulle respekt for det!

Marlen

03.05.2016 kl.00:05

stå på Camilla! At ikke vedkommende SER at alle rundt legger merke til hva hun holder på med? :P Hadde jeg vært henne hadde jeg vært så flau! Det er jo mye bedre å skape noe selv, enn å ta noe som er "noen andre sitt"... Stå på, du e ei tøffa som vi sier i Nord-Norge! Kjempespennende å følge deg :)

Yvonne

03.05.2016 kl.00:13

Bra og reflektert skrevet😊👍🏻 har stusset på Instagram bildene hennes selv noen ganger, kommenterte dette og ble så blokkert😂😂😂

Ama

03.05.2016 kl.00:22

På tide 👏🏼👏🏼👍🏻 dama er skremmende!! At hun tør synes nå jeg er helt merkelig. Kommenterte på insta å blei blokkert med engang😳 så står jo tydeligvis ikke for det hun gjør.. Flott du står for det du gjør Camilla👍🏻😊

Rebekka - www.frumaela.no

03.05.2016 kl.00:23

Hei Camilla! Bra du setter ned foten! Har også sett dette og stusset veldig! Vedkomne har også kopiert meg og mange andre større bloggere, ikke interiørmessig men bloggmessig! Vi snakker helt prikk like innlegg, kopiert rett av, helt skremmende! Hun har flere ganger fått stengt bloggen sin pga dette da vi rapporterte det til blogg.no. Men hun åpner bare ny blogg og fortsetter som før. Helt sykt spør du meg... Kan lure på hva det går av visse mennesker! :O

Lene

03.05.2016 kl.00:38

Endelig! Jeg må bare slutte meg til de andre her, tror aldri så mange har vært så enige her før!😀 syns du har vært tålmodig og det må ha vært godt å endelig få det ut 😊 må være noe som ikke stemmer med henne, jeg orket ikke mer å sluttet for lenge siden å klikke meg inn der, tenkte hun skulle nå ikke få tjene på "mitt klikk inn der". Utrolig at hun ikke blir flau og gir seg! Heia deg og din egen stil Camilla 😊👍

Klem fra meg

Sandra

03.05.2016 kl.00:55

Ahhh!!! Camilla! Du er fantastisk!❤

Jeg har fulgt deg i mange år nå, og selv om jeg har byttet litt stil i det siste, så følger jeg med deg og bloggen din og får masse inspo fra deg alikevel❤

Jeg kjenner deg ikke, men jeg syns du er helt utrolig dyktig og flink i alt du gjør. Alt det du må stå i og hvordan du takler det! Det er helt utrolig ❤ For meg så må jeg si at du er et stort forbilde, og særlig deg som mor. Makan til kjærlighet og glede dere har til hverandre ❤ Jeg håper virkelig du ikke graver deg ned i hva mange sitter å skriver dritt og f...skap om deg og dine.

Jeg som leser gleder meg ellevilt til lille Lila kommer og det skal bli så gøy se henne vokse og bli stor og flink 🤗🤗

Stå på og ta kun det positive med deg ❤😊😊

Nettklem fra meg ☺❤

Nina3

03.05.2016 kl.01:07

Skulle ikke forundre meg om vi så vedkommende på luksusfellen. Ingen har råd til slik oppførsel som det der. Min mening/synsing....

Kristine

03.05.2016 kl.02:06

Alle sammen, sjekk ut denne linken: http://steinihavet.blogg.no/1460493454_bloggen_min_blir_kopi.html

Vedkommende har stjålet hennes innlegg også. Helt sykt!

Linda

03.05.2016 kl.02:45

Hei 😊

Flott blogg, har fulgt deg lenge 👌🏼

Meeen har ikkje fått med med ho her copycat dama... Noen som kan fortelle hvem sette er? Instagram osv 😁 Følermegskikkelignyskjerrig 🙊

Line

03.05.2016 kl.07:08

Endelig!!!

Dette er ikke greitt, å hente inspirasjon er en ting, men å kopiere ned til minste detalj er noe annet:-O

Heier på deg - stå på;-)

Iris

03.05.2016 kl.07:17

Jeg personlig tror det dreier seg om en diagnose her. Men det kan umulig rettferdiggjøre det hun holder på med. En annen blogger har nylig sagt ifra også, men da nektet hun for alt. Jeg har mine tvil om at hun slutter faktisk.

Line

03.05.2016 kl.07:50

Fytti, endelig!!Den damen trenger jo hjelp, så bra at du går ut og forteller! Venter egentlig bare på at hun sier hun er gravid med nr 3, haha...Uff...

Alexandra Kolstad

03.05.2016 kl.08:10

Bra at du setter en stopper for det! Hun har kopiert flere av mine innlegg også (bursdagsrelaterte), men ikke på langt nær så gale som med deg så jeg har heller ikke gjort noe mer med det. Har egentlig bare synes synd på henne og latt det gå, for det er jo ikke normalt å holde på sånn, så jeg har tenkt at det sikkert er en grunn for at hun gjør det. Men så langt som hun har dratt den med deg synes jeg du har vært mer enn tålmodig! Håper hun skjønner tegninga nå og stopper, for det er faktisk ikke greit. :-O

Marie

03.05.2016 kl.08:43

Herregud, går det ann?! Jeg er så overjidde (stavanger utrykk) for overraska!!

Den dama trenger seriøst hjelp!

Ønsker deg og babyen i magen en fin dag!

Klem Marie

03.05.2016 kl.09:30

Det var helt greit for deg så lenge du tjente penger på at hun kjøpte i nettbutikken...når hun har funnet noen andre å reklamere på skriver du er slikt innlegg. Er dette den riktig måten å gjøre det på ? Kan hende det ligger andre årsaker til den kopieringen hvis du tenker deg litt om. Du viser dårlig dømmekraft når du lar folk kommer med hetsende utsagn om henne her inne.

VillaPaprika

03.05.2016 kl.11:13

Anonym: ok.

Hege

03.05.2016 kl.10:20

Hei. Jeg vet ikke hvem denne personen er men ser at det kan vere irriterende viss hun kopierer deg med alt. Det jeg ikke forstår er at du skriver at dette ikke er lovlig. Vi har jo ikke copyright på tingene vi har i stuene vår. Du har jo selv nettbutikk der du bruker varene i stuen din for å selge dei til kundene dine. Jeg følger en bruker på instagram der interiørstilen vår er helt lik(vi hadde samme pyntetingene før jeg begynte å fylle henne) eg holder på å bygge hus og har henne som inspo. Det vil si at veggene å stilen i mitt hus blir likt hennes hus. Vil det si at det ikke er lov? Jeg har også pynte ting fra din nettbutikk som jeg har stylet på same måte som du. Er ikke det lov? Jeg forsvarer ikke hun andre dama men det er forskjell på om noe er irriterende til faktisk ikke å vere lov(altså botpålagt)

VillaPaprika

03.05.2016 kl.14:51

Hege: Å plagiere og stjele tekster er ikke lov, nei. Å poste mine personlige blogginnlegg og late som om de er hennes egne ord og meninger, det er faktisk ulovlig. Å kopiere min stil til punkt og prikke, er ikke per definisjon ulovlig, nei, men når hun gjør dette uten å kreditere meg og utad gir inntrykk av at dette er hennes EGEN stil, det synes jeg ikke noe om. Selvfølgelig er det lov å la seg inspirere, det er jo det jeg ønsker med denne bloggen, men jeg ønsker ikke at hun kopierer min stil og later som om dette er noe hun har "funnet på selv" fordi hun er så dyktig innenfor interiør.

Wenche

03.05.2016 kl.10:40

Her tenker jeg også at det er en diagnose inne i bilde.

Egentlig synes jeg fryktelig synd på henne som ikke stoler på sine egne ferdigheter og må kopiere andre sin.

Jeg tror oppriktig at dette ikke er gjort ondsinnet fra denne bloggeren sin side, tror rett og slett at hun trenger hjelp, og håper noen i familien hennes oppdager dette og ser hvor gale det er og kan ta tak i det sammen med henne.

Veslemøy

03.05.2016 kl.12:03

Den var utrolig drøy. "Inntil jeg finner meg sjøl og egen stil, så kopierer jeg andre". På sin plass med et innlegg. Jeg aner ikke hvem hun andre er, du har heller ikke personifisert henne, det er bra.

Maria

03.05.2016 kl.12:04

For en tolmodighet du har, Camilla! Har sett kopieringen av din blogg lenge, og det har jo utviklet seg til å bli sprøtt. En ting er å la seg inspirere av deg, men dette har tatt av. Det er hårreisende å få seg til å kopiere en annens personlige tekster ned til minste detalj. Har imidlertid sett at det har vært langt mer rolig etter at du annonserte graviditeten, og at mye av innleggene dine har hatt graviditetsfokus. Har jammen ventet på at hun skal følge etter der og. Håper for din del at det blir en slutt på dette nå!

Stå på, Camilla, og lykke til videre 💕

Sandra

03.05.2016 kl.13:20

Det er vel ingen som har noe problem om hun kopierer deg hjemme hos seg selv, men når hun skal drive en selvstendig blogg da oppstår det et stort problem. Ser jo det at hun ikke tillater kommentarer. Hun selv påstår hun får mange komplimanger, men ofte ingen kommentarer blir lagt ut. Sikkert pga at hun blokkerer de fleste. Jeg syns selv det er direkte trist at et menneske kopierer deg hele tiden og det er skikkelig ubehagelig til tider å lese inne på hennes side etterpå. Man vet nøyaktig hva som kommer enten det er utluftning av soverom eller andre ting. Syns ikke du skal godta dette så lenge hun driver egen blogg og vil leve av det.

Wenhe

03.05.2016 kl.13:42

Når du ikke lenger tjener penger på henne,så komme dette innlegget....Meget betenkelig.

VillaPaprika

03.05.2016 kl.15:02

Wenhe: At det er betenkelig må du gjerne tenke, men slik er det altså ikke. Vedkommende har handlet i nettbutikken inntil nylig, så det er ikke grunnen.

Camilla

03.05.2016 kl.14:01

Anmeld henne for plagiering. Vær så snill! Stein i havet samarbeider nok med deg.

03.05.2016 kl.14:47

nå har kopien kommet med motsvar. herregud jeg blir ordløs av den dama der....

Lajla

03.05.2016 kl.14:48

Yeah!!!

Herlig!! Synes det var på høy tid og sette ned foten, og si dette er ikke greit!!

Jeg mener at det du poster er faktisk ditt hjem! Det er ikke bare snakk om interiør, men faktisk privat og personlig.

Jeg hadde blitt veldig lei meg om noen skulle kopiert mitt hjem, mine ord, mine poseringer osv...

Det hadde absolutt ikke vært greit.....!!

Det synes jeg folk skal tenke litt over.

Det ville føles veldig unaturlig og bli kopert til nesten minste detalje, hvem liker vel det??

Har også kjøpt masse varer av deg, digger din stil, men den er din, og jeg har min :-)

Ha en fin dag Camilla :-)

Anette

03.05.2016 kl.15:00

Herregud nå angriper hun deg på bloggen sin Camilla!

Også måtte hun jo selvfølgelig kopiere deg ved å legge ut at hun elsker blått og legger til blåe puter i stua. Det gjorde jo du for ikke så lenge siden!

Hun må jo skjønne at a ikke kan holde på sånn!

Mokki

03.05.2016 kl.15:26

Rapporter til wordpress - det er ikke lov til å plagiere og gi ut innhold som sitte eget i forhold til retningslinjene der heller:

https://en.support.wordpress.com/report-blogs/

VillaPaprika

03.05.2016 kl.15:31

Mokki: Supert at du gjorde meg oppmerksom på dette! Skal rapportere med en gang!

03.05.2016 kl.15:44

Bra skrevet ☺️☺️☺️

lisbeth

03.05.2016 kl.16:04

synes det var på høy tid at du sa ifra til vedkommende.Sendte inn en kommentar til henne som blei slettet ganske kjapt hehe ;)Liker bloggen din godt , det er så mye forskjellig på den.Ha en flott ettermiddag og kveld :)

Therese Pettersen

03.05.2016 kl.16:25

Kjære, kjære Camilla! Jeg beundrer deg virkelig for å ha holdt roen så lenge som du har gjort, virkelig. Jeg har nesten klikket i vinkel på ditt vegne overfor vedkommende. Det at hun ikke har kreativitet nok til å gjøre noe eget er helt latterlig - og nesten litt skremmende syns jeg. Litt creepy at hun tør å holde på sånn som hun gjør! Stå på Camilla, jeg heier på deg <3 Du er så flink i det du gjør, og ikke la slike tåpelige folk knekke deg! Klem fra meg <3

03.05.2016 kl.16:28

Årh, endelig! Har ventet på dette i en evighet! Begynte å lurer på om det var noe gale med deg som ikke ble freaket ut av måten hun holdt på, men heldigvis så er det ikke det 😂 Jeg er enig i de som skriver at det er nok synd på henne, da det muligens er snakk om en diagnose, MEN det får være opp til en lege å avgjøre, så lenge hun driver en offentlig blogg, så må hun kunne stå opp for handlingene sine! Å de som presterer å si at du er dum som henger henne ut? Er dere seriøs? Denne personen har plagiert både blogg, liv og huset til Camilla, å så er det camilla som er driten fordi hun får nok? på tide å begynne å tenke seg om før dere spyr ut drit på tastaturet ..

Meg

03.05.2016 kl.16:32

AMEN, ENDELIG!! dette fortjener hun og lese og høre. Bra skrevet Camilla, stå på. Det jeg syntes er merkelig er at hun har fått jobb som ambassadør,ser ikke de det hun gjør? Veldig spesielt altså

Grete

03.05.2016 kl.16:36

Hei. Så bra du endelig du gjør noe med dette. Dette må det settes en stopper for. Jeg skrev en kommentar på bloggen hennes nå og sa at det siste innlegget var det dummeste jeg hadde lest. En ting er at mange har lik stil rundt omkring i landet men å kopiere andre sine innlegg er ikke lov. Skrev også at hun hadde jo reklamert då mye for deg i mange innlegg og så kommer dette innlegget. Blir for dumt. Men selvfølgelig har hun slettet min kommentar ig nå har hun også gjort om på innlegget sitt. Nå står det bare om hvor glad hun er i beige og blått.

VillaPaprika

03.05.2016 kl.16:38

Grete: Ja, jeg sa klart og tydelig fra at dette skulle hun fjerne fra innlegget. Derfor det er gjort om på nå :)

Line

03.05.2016 kl.16:36

Det er helt ok å kopiere en stil, men å kopiere tekst rett fra en annen blogg, og poste det som eget innlegg- det er helt feil! Hun kopierer jo absolutt ALT! Skikkelig ekkelt.

Dina Sofie

03.05.2016 kl.16:52

Kan ikke se at hun har blogget dritt om camilla? Har hun slettet det igjen? Uansett, stakkars dame.

VillaPaprika

03.05.2016 kl.19:05

Dina Sofie: Ja, jeg sa klart og tydelig fra at dette skulle hun fjerne fra innlegget. Derfor det er gjort om på nå :)

nina 2

03.05.2016 kl.17:07

camilla det var godt du sa fra til ho..jeg har også lurt på hva hun holder på med og har lest bloggen din i flere år og sett copycaten av deg og flere bloggere sine tekster hun har brukt..ha en fin ettermiddag,,<3

Linda

03.05.2016 kl.19:02

You go girl 🙌 På tide at du sier i fra Camilla. Hun er gjennomskuet tidligere også og stått skrevet om på nordlys.no. Hun kopierer fra en annen blogger også. http://steinihavet.blogg.no/1460493454_bloggen_min_blir_kopi.html

Martine

03.05.2016 kl.20:08

Så bra at du skriver dette! Jeg har kommentert på bloggen hennes flere ganger, men hun sletter alle negative kommentarer.

Julie

03.05.2016 kl.20:24

Nettbutikken har kommentert at de har avsluttet all samarbeid med vedkommende.. Etter min mening har vedkommende et stort behov for psykolog og psykiater...

03.05.2016 kl.21:55

Til Julie: hvor finner du denne informasjonen?

Julie

03.05.2016 kl.22:33

V/kontakt med eieren av butikken på FB.

Elin

03.05.2016 kl.23:11

Endelig en reaksjon fra deg...! For sånn hun holder på er jo helt sykt...Må være ekkelt å vite at en person er så "opphengt" i deg, en ting er å få inspirasjon, det gjør jeg også, men en annen ting er å kopiere tekstene du skriver, Bytter du sengeøy og blogger om det, gjør hun det samme, bytter du møbler, ja da gjør hun jammen det et par dager senere også...osv osv...Håper hun får hjelp, det trenger hun helt åpenbart. Her har hun ihvertfall dreti seg skikkelig ut!!!!!!

Christina

03.05.2016 kl.23:29

Endelig satte du foten ned for hun! 😊 Støtter deg 100% Elsker å lese din blogg, insta og snapp😊🌸 Heier på deg Camilla 👏🏼😁

03.05.2016 kl.23:44

Til Julie: Hva sa de var årsaken? Ante de virkelig ikke om kopieringen før nå? Må si det i så fall virker høyst usannsynlig i lille interiør/blogg Norge.

04.05.2016 kl.08:43

Endelig! Tommel opp..

Julie

04.05.2016 kl.10:21

Det vet jeg ikke noe om.. De som lurer på det kan selv ta kontakt :)

04.05.2016 kl.14:49

Oi. Norgesrekord i smålig.

Nina

04.05.2016 kl.15:27

Hei!

Bare lurer på hvorfor du ikke anmelder dette. Det er jo helt klart ulovlig, og beviser har du i fleng.

Trine Cook Espedal

04.05.2016 kl.21:00

Ja, jammen har du vært tålmodig!! Jeg skrev selv et innlegg om denne plagiatøren - hvis vi kan kalle henne det - i mars ifjor. Har irritert meg grønn over innleggene hennes. Nå får jeg håpe at hun gir seg. Når jeg leser dine inspirerende innlegg kommer tanken i bakhodet at nå kommer snart et likt innlegg ut fra hu kopi-kjerringa'! Bra du satte foten ned !! Håper det hjelper.. Stå på og lykke til med alt fremover.

04.05.2016 kl.22:50

Syns faktisk du inne er noe bedre her alltså

Ikke tør du og godkjenne kommentarer du for ( kritikk ) du er faktisk ikke bedre selv når du henge ut folk på denne måten ( du er voksen kvinne ) ikke rart du ikke har kommet lengre enn så så liksom når du oppføre deg som en liten 14 åring

Ditta kunna du holdt for seg selv å ordna opp i uten et blogg i innlegg !

Ditta kaller jeg feigt gjort ! Fy faen no mistet du en leser og en kjøper i nettbutikken din ;)

Greit at d ikke e lov og kopiere tekster og sånt men du selge faktisk et produkt og du legger jo ut produkter selv på bloggen og om noen så liker dette produktet så må jo ho få lov å kjøpe dette når du selge det ? Når en kjøper kjøpet noe så har hun rett på sitt produkt og gjør ka hun vil med produktet ! Skjerp deg voksene kvinne.

Ikke rart du har endt opp alene :)

VillaPaprika

05.05.2016 kl.00:49

Anonym: ønsker deg en deilig natt, og takk for besøket av bloggen.
Ha en flott fri dag imorgen;0)

Cathrine

05.05.2016 kl.00:45

Bra skrevet Camilla!! Eg ler rett og slett bare av hvordan hun oppfører seg, Du skriver dette innlegget og hun svarer i dag med å kle inn benker/annet i marmor også, Akuratt som du har gjort. Synes dt er helt utrolig å kopiere andres hjem ned til minste detaljer.

Gratulerer med huskjøp, Gleder meg til å følge deg/dere på veien videre :-)

Klem til deg <3

Marion

05.05.2016 kl.02:22

Takk, endelig en til som tar opp dette! Syns dette er veldig bra skrevet, og nå får alle se hva og hvor mye det faktisk blir kopiert. Hun som har kopiert deg har til og med tatt cred for stilen og tekstene kopiert fra deg selv og latet som at det var bare hun som sto bak det i kommentarfeltet sitt. Jeg selv har prøvd og sagt i fra på facebook, insta og bloggen hennes, men "sjokkerende" nok har jeg blitt blokket fra alt til og kommentere noe mer hos henne: p for når hun tar cred for din stil og ikke minst personlige tekster, så har jeg blitt sint på dine vegne, for det blir for drøyt for min del, for hun copycatn har som du sier ikke skrevet noe om deg, at latt deg få noe cred for det.

Så jeg håper du og ikke minst steinihavet går videre med dette, for syns ikke at copycatn ska få holde på slik: o

Men uansett, grattis med huskjøp: )

Linn

05.05.2016 kl.07:12

Stå på Camilla. Hev deg over dritten nok en gang! :) Skjønner godt at du lager et innlegg om dette, hu tar jo helt av! Jeg blir så oppgitt over det hu har gjort! Hu kopierer ALT!! Greit å få inspirasjon- det gjør jeg og. MEN og kopierer alt, alt er likt, står likt, pc'n står likt på bordet-ja absolutt alt! Det går ikke Ann! Nå har hu jaggu tatt på sånn folie på benken sin også!

Gratulerer med huskjøp:) Tenker det klør i fingrene etter å begynne. Gleder meg til reisen med deg!:) stå på!!

05.05.2016 kl.08:48

"Sjokkerende" nok, har hun også lagt marmorfolie på benken sin nå.. Herrgud, jeg blir matt av den dama!

Tror dessverre ikke dette kommer til å ta en ende..

Cecilie

05.05.2016 kl.11:31

Hehe, kommenterte innlegget hennes, etter å ha lest ditt. Og nå er det visst slettet:P

Kari

05.05.2016 kl.16:00

Rystende, dette mennesket bør stoppes. Råder deg og alle andre som opplever at hun stjeler fra at dere anmelder henne. Jo flere som sender anmeldelse jo bedre, mange bekker små.... At hun kopierer stilen din vet jeg ikke om det er så mye å gjøre med,men at hun stjeler tekster fra din og andres blogger er ulovlig og et brudd på åndsverkloven.

Hanna

05.05.2016 kl.18:37

Helt enig med deg at et blir for dumt og kopiere tekstene dine, det er å trå ganske langt over streken. Men at hun kopierer mye av interiøret er ikke så rart. Det er gjerne slik de fleste gjør. Du må huske på at du driver en blogg for interiør og deler inspirasjon, og legger frem bilder av absolutt alt du har. Selvfølgelig får andre også lyst på disse tingene som du har. Det er ikke slik at selv om du har tingene, så kan ingen andre ha de eller dekorere likt. Var jeg deg ville jeg heller tatt det som et kompliment, det er jo da tydelig at hun liker stilen din. Jeg opplever til stadighet dette selv, med at andre "kopierer" min stil, eller gjerne kjøper det samme som jeg har gjort. Men tenker jo det at det bare er hyggelig.

VillaPaprika

05.05.2016 kl.21:36

Hanna: nå handler det om helt andre ting, om du ser litt godt etter hvordand ette går for seg. =) hvorvidt man liker det samme er bare koselig <3

silje

05.05.2016 kl.19:10

Endelig!! Wohoo! Digger deg mer for hver dag Camilla!

:o

05.05.2016 kl.21:07

Leste bloggen hennes nå og ser at hun til og med har kopiert bursdagsfeiringen til Mathilde (fra frost bursdagen).

Det er jo nesten litt skummelt :/

ninanin

06.05.2016 kl.15:58

Du henger ut glade hjem og bidrar til nettmobbing. Skulle tro at du viste bedre. Dette synes jeg du skulle tatt privat. Du som vet hvordan det føles! Og husk, alt er ikke alltid slik det ser ut som.

I

06.05.2016 kl.22:07

Wow, det her er virkelig... psyko! Bra du setter ned foten, Camilla! Og du... Lås døren da, for det her lyser stalker lang vei!

Elin

07.05.2016 kl.23:44

Hvorfor har du ikke publisert/godkjent min kommentar? 😳 Du publiserer jo til og med de anonyme som slenger dritt til deg, og det har ikke jeg gjort!

VillaPaprika

09.05.2016 kl.15:14

Elin: Hvilken kommentar ? Om ikke navn som støtes eller henges ut publiseres det meste =) noe filtrer vi bort =) ha en nydelig dag =)

Anna

13.05.2016 kl.14:57

Går vel dårlig med salget no :)

24.05.2016 kl.04:01

Så nylig at ho pynta til 17mai akkurat som deg.

Du har jo så gin stil. Men jeg er mer for den at det er ok å ha samme møbler men gjøre det til sin stil og ikke som andre har det.

Stå på og lykke til med alt.

Skriv en ny kommentar

hits