Du lille venn i magen min.


Jeg blir ofte spurt hvordan det går med meg og det går etter omstendighetene bare bedre og bedre! Jeg bærer på ei lita tulle og det er ikke hvem som helst sin, men min. Dette svangerskapet har jeg lært meg selv å kjenne, jeg har opplevd så mye jeg aldri hadde trodd jeg skulle stå igjennom i et svangerskap. 

Jeg har to barn jeg har båret frem og et tredje på vei. Lila skal hun hete og jeg vet med sikkerhet at hun blir skikkelig fin! Hver dag avslutter hun med spark og starter hun med spark. Hun har sine første 15 uker latt kroppen min tømmes for energi, kastet opp og sovet masse. Hun var på et lite punkt ikke ønsket fordi alt stod på hodet, men er nå elsket mer enn jeg elsker livet mitt selv. Da jeg ble mamma som 18- og 19-åring tenkte jeg helt annerledes, bekymringene mine var noen helt andre og selvtilliten min kanskje litt mindre. Jeg var i forhold og hadde ellers alt på stell. Den gangen ble jeg dømt fordi jeg var ung, i dag blir jeg sett på med nok et blikk fordi jeg er alene. Det er som om jeg føler jeg skylder alle en forklaring bare fordi ting ikke ble som jeg hadde sett for meg. Hadde jeg selv kunnet valgt ville jeg hatt en kommende pappa ved min side fra dag en som andrepart i mitt svangerskap, jeg ville ønsket å gå denne spesielle tiden med han. Slik ble det ikke og slik blir det ikke. Mamma skal jeg bli uansett og jeg er nok like sårbar og gleder meg nok like mye som andre kommende mødre uavhengig av at jeg står "alene" som forelder i selve svangerskapet.

Lila har en mamma som gleder seg over henne hver eneste dag. Dette er 99% sikkert mitt siste svangerskap og jeg er jo voksen denne gangen, derfor tar jeg meg ekstra mye tid til å føle på svangerskapet. Jeg nyter å se magen vokse og jeg forguder å merke spark. Det er et tegn som alltid gjør meg rolig. Lila har en storesøster og storebror jeg er enormt stolt over. Disse to røverungene som har oppdratt meg like mye som jeg har oppdratt dem ville jeg aldri klart meg uten i dette svangerskapet. Olíver og Mathilde er to søsken jeg vet vil bli upåklaglige. De sier hver eneste dag at de gleder seg til hun kommer, de teller dager, uker og måneder. De er mer stolte enn jeg har sett de være over noe hver gang de merker et spark eller forteller at babyen i magen er deres på lik linje som min. Det at jeg blir møtt med kommentarer om at jeg burde belage meg på å være alene eller det at ingen ønsker meg pga. jeg snart har tre barn skader meg ikke. Jeg lurer helt ærlig på hvem som tror jeg ville valgt bort mine barn for en mann. En mann er velkommen, men ikke ennå. Jeg vil faktisk være alene. Jeg har vært i to lange forhold i mitt liv og jeg har mange herlige mennesker rundt meg .En partner nå, vel det er ikke i mine tanker eller ønsket i denne delen av mitt liv akkurat nå. Jeg står 23 uker på vei med ei lita tulle og det er meg og barna mine nå. Jeg føler at jeg står og ser på nok sjalusi og sært opplegg rundt om, og jeg orker ikke ha det slik selv. Når du får alt på litt avstand er sinnet og tankene helt annerledes enn hva de kanskje var i kampens hete. Jeg tenker klart og puster behagelig med magen. Jeg er rolig og jeg er til omstendighetene jeg står i fornøyd. 


Så... Lille venn, i magen min. Det er stor forskjell på det å ikke være planlagt og det å ikke være ønsket. Du er ønsket, du er elsket og jeg bærer deg med meg overalt hvor enn jeg går. Du er jo 50 % meg og det er mitt blod som går igjennom kroppen din. 


Vi gleder oss hver dag til du skal komme for å bli en del av hverdagen vår. På mammaen din sin side står 10 søskenbarn og venter på deg, og mange tanter og onkler. En stolt storesøster og en tøff storebror! Du vil bli født inn i en stor familie og alle her gleder seg til å se deg! Gaver har du alt fått masse av, vogn, seng, bilsete og stelleplassen din står og venter på deg.. Så lille venn i magen min - voks deg stor, sterk og fin... Mamma gleder seg til å møte deg! 


Og storesøster og storebror passer allerede godt på deg. 


Du er ønsket og er ikke et barn som er noen sin "feil" . Du er en del av meg og jeg elsker deg. 

34 kommentarer

nina 2

27.04.2016 kl.23:57

Å så fint skrevet.Lila er heldig som kommer til verden og blir elsket av så mange..<3..ha ei god natt camilla..

Linda

27.04.2016 kl.23:58

Kjære deg du skyller ingen noen unnskyldning. Kos deg med dine barn og den lille i magen. ønsker deg masse lykke til.

Ana

28.04.2016 kl.00:57

💖💖💖💖

28.04.2016 kl.01:12

Jeg er aå utrolig glad på dine vegne!! Synes det er trust at skal måtte unnskylde deg for noen. Du er så sinnsykt tøff! Alt du står i, alt du har fått til og dine nydelige barn. Jeg er selv i em vanskelig situasjon der jeg og min mann har

lyst på barn, men ikke kan, grunnet dårlig økonomi. Jeg unner deg alt godt videre, vakre menneske!

Trine

28.04.2016 kl.06:38

Dette syns jeg var nydelig skrevet - ærlig og vakkert. :) Du er en utrolig sterk dame, og jeg håper du ser selv for et fantastisk forbilde du er. Barna dine er heldige som har en mamma med så mye integritet, og som er så rak i ryggen som du! Masse lykke til videre - fortsett å være deg selv så kommer dette til å gå strålende! :)

linn

28.04.2016 kl.10:36

Jeg gleder meg veldig til og se denne tulla når hun er født :) :) blir sikkert like vakker som deg Camilla!

Lisbeth

28.04.2016 kl.11:00

Så nydelig skrevet Camilla :) lille prinsessa er så utrolig heldig som kommer til en så flott familie, herlige storesøsken og ei mor som er så flink til å se og ta seg av sine barn <3Ha en nydelig dag.

kunenytring

28.04.2016 kl.12:40

Så fint skrevet.

Elin

28.04.2016 kl.13:26

Så utrolig fint skrevet<3

VillaPaprika

28.04.2016 kl.15:46

Elin: tusen takk <3

Isa

28.04.2016 kl.14:26

Stemmer det at du tar alle ultralydene, for du er helt nazi på at det er en "prinsesse"? Og har helt sykt angst for at det skal være en gutt?? Isåfall er du klin sprø!! Du har jo en av hver, du burde jo ha erfart at der er ingen forskjell på og få jente og gutt!? Flytt fokuset ditt over på at du skal få ett BARN, ikke en "tulle". Ett vakkert jentebarn skal du få. Som vil trenge 100% det samme som om hvis det skulle være en gutt!

Hilsen jente og guttemamma!

VillaPaprika

28.04.2016 kl.15:39

Isa: Hvor har du dette fra lurer jeg da på?

Sol

28.04.2016 kl.14:43

Så nydelig skrevet!Du er tøff. Stå på søta

VillaPaprika

28.04.2016 kl.15:46

Sol: ha en flott dag <3

Astrid

28.04.2016 kl.15:10

Kjære Camilla! Dette var utrolig rørende skrevet, så vakker kjærlighetserklæring til lille babyen, og de fine storesøsknene ❤️

Jeg har fulgt bloggen lenge, tar av meg hatten av ditt pågangsmot og det å reise seg igjen! Håper du tar til deg alle godord folk gir deg, det fortjener du 😊

VillaPaprika

28.04.2016 kl.15:46

Astrid: så koselig å høre, tusen hjertelig takk <3

28.04.2016 kl.15:43

Kanskje ikke så rart du er alene.???? Ikke rart din eks er flau over å ha vært sammen med deg heller. Er det ikke deilig å føle seg uønsket da. Hæ?

VillaPaprika

28.04.2016 kl.15:46

Anonym: Jeg er ihvertfall ikke satt sammen slik at jeg må være anonym å slenge stygge kommentarer. Ha en fin dag =)

28.04.2016 kl.16:27

Fine sko😀Hvilket merke og modell?

nina 2

28.04.2016 kl.17:35

jeg synes det er leit at du må få så mye negative kommentarer. Og av anonyme folk som tror de vet alt..ha en fin ettermiddag camilla <3

cuskima

28.04.2016 kl.17:52

Camilla hva feiler det folk....spørre om du tror noen vil ha deg? Herlighet for noen idioter......

dette er ditt liv dine barn og event din mann som event engang kommer eller ikkje....hva feiler det folk som tror de kan dømme.....

eg har sagt det før og sier det igjen.....when people want to drag you down its because they are already beneath you....

28.04.2016 kl.17:59

Hva har skjedd?? Hvorfor er du oransj i ansiktet? Du er vel ikke syk?

28.04.2016 kl.19:20

Vakreste magen !❤️❤️❤️

linn

28.04.2016 kl.20:28

Anonym: hvordan kan du i det hele tatt slenge ut en kommentar som "det må være deilig og føle seg uønsket"? Noe du har erfart selv da eller? Vær nå voksen og Vær mot andre slik du vil andre skal være mot deg.

linn

28.04.2016 kl.20:51

Anonym: hvordan kan du i det hele tatt slenge ut en kommentar som "det må være deilig og føle seg uønsket"? Noe du har erfart selv da eller? Vær nå voksen og Vær mot andre slik du vil andre skal være mot deg.

Positiv

28.04.2016 kl.21:11

Jeg har tenkt mange ganger at det kanskje er rett og slett flaks at du ble gravid. Jeg ser for meg at bruddet du gikk gjennom hadde blitt enda tøffere uten en liten baby å glede seg til. Hun har på en måte tvunget deg til å kjempe deg gjennom alle nedturer. Du har måttet være sterk for Lila sin skyld. Så selv om det sikkert ikke er optimalt å bli alenemor, så tror jeg likevel at sjebnen har reddet deg litt likevel, hvis du skjønner hva jeg mener ;-) heldig er du i hvert fall som skal få enda et flott barn. Barn er virkelig en lykke i livet, og Lila kommer til å gjøre deg så lykkelig!!

Iselin

28.04.2016 kl.21:26

Du er så søt! Ser så god og snill ut :-) Noe jeg er sikker på at du er også.

Anita

28.04.2016 kl.21:40

Jeg kjenner ikke deg, Camilla, jeg bruker heller aldri å kommentere på blogger osv, men jeg syns synd i deg som får så mye drit på bloggen, så mye ufortjent drit fra mennesker som ikke kjenner deg engang... Du har virkelig vokst de siste mnd syns jeg. Du virker lykkeligere, og ser veldig flott ut. Du er heldig, som skal bli mamma igjen, alene eller ei, lille jenta di vil få mye kjærlighet og omsorg. Ikke vet jeg hva som er i veien med enkelte, som kommenterer så ufattelig mye stygt til deg, men det sier mer om dem, en deg og jeg syns du er flink til å heve deg over det, og ikke synke på deres nivå, ved å svare stygt tilbake. All ære til deg for det, for jeg vet ikke om jeg hadde klart det samme. Hva vii man oppnå ved å være stygg med andre , egentlig? Å sitte bak en skjerm å skrive stygge ting til andre er virkelig lavmål spør du meg.

Jeg har to jenter på 1 og 5 år, og den morskjærligheten er så sterk at man klarer hva det skulle være :-)

Masse lykke til fremover, og ta vare på de som ønsker å være sammen med deg,gode venner og familie. De som ikke bryr seg, er ikke verdt din tid eller bekymring. Jeg gleder meg til å følge deg, Lila , Oliver og Mathilde videre . Klem fra meg :-)

Silje

28.04.2016 kl.23:33

Så fint skrevet av deg:):) barna er så heldige som har deg!

Er selv gravid nå og synes virkelig du stråler! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt kjolen din? Den var så nydelig til den fine magen:D!

Maren

29.04.2016 kl.08:23

ISA: Fy så stygg du er! Hvem skriver sånt om andre! Bygdekjerringa er du! Skremmende at du har barn slik som du oppfører deg! Håper du får den hjelpen du trenger fø du skader barna dine. Stygge menneske. Og anonym: spar oss for driten din!

Linn

29.04.2016 kl.09:33

Til deg som lurte på skoene, det er Reebok classic :)

Hege

29.04.2016 kl.09:43

Utrolig nydelig skrevet Camilla :) Er selv barnløs, men den kjærligheten du viser er enorm. Masse lykke til <3

29.04.2016 kl.21:24

Hvor er den kjolen fra? Du har så fin kles stil! Hvor pleier du å handle klærene dine? Hihi:)

Trine Slinning Fladmark

30.04.2016 kl.10:44

Nydelig vakker er du . Stå på du klarer dette, du er jo ikke aleine . <3

Skriv en ny kommentar

hits