Så søtt og så smått.Åh, dere! Sjekk det søte småtteriet her da. Jeg klarte ikke la være jeg altså! I dag fikk jeg hyggelig besøk av ei venninne og hennes 1 år gamle vakre, lille jente! Jeg blir jo helt dårlig, hun er altså så vakker og blid, verdens snilleste lille jente. Vi har virkelig kost oss masse idag! Carine og jeg valgte å ta fergen over til byen for å ta en liten lunsj, og siden lillemor hadde klart å kline seg til måtte vi en liten tur oppom name it også. Der hang jo alt det vakreste søte og jeg klarte ikke stå over! Lila vil nok være en skikkelig baby-baby i tøyet, jeg elsker nemlig sparkebukser og blonder og helt duse farger. 

Jeg endte opp med å kjøpe med meg det på bildet under hjem. Og nå skal det legges pent i stellekommoden hennes. Hun begynner å få en liten garderobe på tøy nå og det er altså så koselig. Jeg ser at det sakte men sikkert kommer en liten person til inn her... Å, gjett om jeg gleder meg til lukten av baby og babygulp... 


Blonder, duse pastellfarger, søte små blondesokker, hodebånd +++ er på plass. Så nydelig og så smått... Dakkars liten, blir helt rørt jeg... Tenk så liten, uskyldig, søt og vakker. Helt uvitende til hva livet vil bringe for henne, men en ting er sikkert - kjærlighet skal hun få masse av. I dag sendte jeg inn de siste papirene jeg har fått og måttet fylle ut før hun kommer og det er et tegn på at hun nærmer seg mer og mer! wiiihiiii! <3 En ting er sikkert, alt blir bra til slutt og livet er en liten reise. 


Ha en fantastisk kveld! 

12 kommentarer

20.04.2016 kl.19:47

Er du sint på din x svigerfamilie ? Og skal du fjerne Lilla fra dem?

VillaPaprika

20.04.2016 kl.19:48

Anonym: Absolutt ikke, jeg unner de bare alt godt og Lila skal ha de menneskene i livet sitt som ønsker å være der. <3

20.04.2016 kl.21:34

Ett år og bruker bagdel? Wow, det må være kos! Her ville ikke frøkna mer i bag etter 5,5 mnd :-(

Lise

20.04.2016 kl.21:40

Hvordan skal Lila uttales?

Mette

20.04.2016 kl.21:56

Hadde du ikke termin i september? Hvorfor kjøpe inn sommerklær hun nesten ikke vil få brukt?

Anna

20.04.2016 kl.23:32

Kjære deg Mette: Har du barn egentleg?? Trur du en baby ikkje har klær under en kjole...? Trenger ikkje babyer fint tøy på høsten...? Er det ikke anledninger der en må pyntes litt mon tro.. Skal en baby vere kledd like trist som en kald høst/vinterdag...?

Henda i været for mødre som gleder seg til barnet deres blir fødd! Det er nok av barn som blir fødd som ikkje møter kjærlighet og omsorg!

Henda i været for Camilla og hennes kjærlighet og omsorg til sine barn❤️

Anne-L

21.04.2016 kl.00:43

Skjønner godt at du ikke klarer å la være. Er jo så mye nydelig til de små. :-)

Anonym: Jeg syns bildet ser ut som et gammelt bilde av Camilla. :-)

Mette: Jeg syns det ser ut som klær som kan brukes hele året. :-)

Anne-L

21.04.2016 kl.00:52

Nei, tror jammen jeg tok feil angående bildet. :-D

Camilla

21.04.2016 kl.09:32

Til dere som kommenterer alt mulig her på bloggen.

Som kommer igjen og igjen og har så mye negativt å si.

Dere sier dere ikke bryr dere og dere klager på alt mulig. En ting er sikkert.

Dere er også FANS av camilla.

Hvis du er så dum og følger noen du ikke liker så er du FANS uansett.

Jeg må bare le av dere. Innrøm at dere er så sykt sjalu at Camilla får så masse til.

Dere selv er jo helt bak mål som rakker ned på andre.

Camilla du har masse blodfans. Om de elsker deg eller hater deg. Spiller ingen rolle. De er FANS uansett når de følger deg.

Klem og stå på videre

Mette

21.04.2016 kl.20:58

ojojoj.. Det var da voldsomt til respons! Det var da bare et spørsmål.

Kjære Anna: ja, jeg har selv barn. Er jo nettopp derfor jeg lurer. Jeg har fått mange gaver å familie og venner som aldri har blitt brukt fordi man blant annet ikke trenger ullbodyer midt på sommeren. Akkurat som kjoler i mine øyne ikke passer seg på kalde høst dager. Men det er min menig. Ser ingen grunn til at halve kommentarfeltet skal "angripe" meg av den grunn.

Lurer litt på dere som alltid kaster dere over å skriver sånne forsvars kommentarer. Jeg mente ikke noe vondt med kommentaren jeg skrev. Kun ett spørsmål. Er jo dere som er ufine som oppfører dere som dere gjør. Og tror dere ikke Camilla klarer P svare for seg selv??

Vanja

23.04.2016 kl.13:30

Hei solstråle :-)

lurer på om du kan skrive ett innlegg om nettsider med babyklær/utstyr du anbefaler? :) Jeg er så lei av å se på h&m, kappahl og de standard sidene, finner liksom ikke noe jeg vil ha uansett :p

Ha en kjempe fin lørdag <3

Elin

25.04.2016 kl.23:43

Så fin den Emmaljungavognen er!😍 Si fra om venninna di skal selge bagdelen før høsten da! 😂 Jeg venter en liten i oktober og hvis det blir jente vil jeg gjerne ha sånn vogn👍 Understellet har jeg allerede, men send meg gjerne en mail om hun vil selge!😂

Skriv en ny kommentar

hits