Fleip eller fakta.

Etter mitt forrige personlige innlegg er det mange i kommentarfeltet mitt som spesifikt etterspør hvor på KG noen har sagt jeg venter en løsunge eller at jeg eksempelvis er en hore. For å nevne noe, jeg skrev ALDRI i dette innlegget at denne drittslengingen gjaldt utelukkende KG. Det meste av slike kommentarer faller inn på bloggen min, men det er ikke til å stikke under en stol at KG-forumet skriver mye usaklig om meg. Derfor tar jeg nå en liten oppklaring på noen av de mest spekulative påstandene som faktisk har blitt diskutert på KG og deres over 150 sider på nåværende tidspunkt. Here goes!  Påstand 1. Jeg leier leiligheten min av et familiemedlem og har derfor lav husleie? 

Fasit: Fleip. Jeg leier av et eldre par som bor i Gøteborg, men de er verdens søteste. Så nei, jeg leier ikke leiligheten jeg bor i nå av min mor eller annet familiemedlem. Jeg betaler like mye i husleie som en hvilken som helst annen leietager ville gjort dersom de hadde bodd i denne leiligheten isteden for meg. Nøyaktig hva jeg betaler i måneden for å bo der er ikke interessant for noen andre enn meg og utleier. 

Påstand 2. Jeg leier leilighet fordi jeg gikk konkurs og ikke kan få boliglån/hus? 

Fasit. Fleip. Vi skulle selge huset i juli/ august for å finne ut av ting. Jeg tapte penger i VP og hadde ingen mulighet til å overta huset alene eller kjøpe ut andre part. Vi solgte fordi vi ikke ønsket å bo der og ingen hadde mulighet til å beholde dette ved å løse ut andre part. I dag er dette bra da vi fikk mindre for huset enn vi ble forespeilet før vi solgte det. 


Påstand 3. Jeg løy om at jeg slet med hyperemesis og sa at ting var annerledes enn de var fordi jeg postet bilder av meg selv på farta samme dag jeg ble lagt inn.  

Fasit: Fleip. Bildene av meg var fra tidligere da jeg hadde en bra dag, og det ble postet for å slippe å fortelle alle om alt jeg var gjennom og ikke minst for å ønske alle en fin dag. Jeg ble lagt inn fordi jeg var dehydrert, hadde lavt blodtrykk og fikk påvist hyperemesis  Dette kan jeg ikke fake meg til, dessverre. Jeg skrev IKKE at jeg ble lagt inn mandag kveld, men at utslaget kom natt til tirsdag pga. en reaksjon jeg fikk. Kl.16.00 ble jeg innlagt på Helsehuset i Fredrikstad med vekttap siden før graviditet på nesten 9 kg for å være korrekt. 

Påstand 4. Jeg planla konkursen på VP og fikset nytt firma for å kjøpe opp konkursboet for å drive videre som om ingenting hadde skjedd.

Fasit: FLEIP! Dette er bullshit og her får folk kontakte bobestyrer og få korrekt informasjon. Konkursen ble kjøpt opp av oss på lik linje som alle andre kunne gjort. Vi tapte penger og kjøpte det ut for å komme oss videre og for å løse ut kassakreditt. Vi ønsket at noen andre skulle kjøpe opp konkursboet til VP, men det var det ingen som gjorde. Denne konkursen var dyrest i tap for aksjonærene selv og jeg privat tapte mange hundre tusen. Det er vel ingen som ønsker å gå konkurs?! Dere må forstå at en sak har alltid flere sider, og det er faktisk enkelte ting angående konkursen jeg velger å ikke snakke om med hensyn til tidligere ansatte blant annet. Det betyr IKKE at jeg lyver eller serverer ulike sider av sannheten. 

Påstand 5. Jeg tjener på varene jeg selger privat fra SBN. 

Fasit: FLEIP! Jeg tjener absolutt ikke på dette, da jeg selger det for prisen jeg selv kjøpte det inn for på innkjøp + mva + frakt og går derfor i null! Varer jeg selger privat fra eget firma er derfor ikke gunstig for meg, men personen som kjøper dette av meg da det er kjøperen som gjør en god deal. 

Påstand 6. Jeg har skrevet at SBN har en egen fabrikk i Kina hvilket betyr at vi selger overpriset varer. 

Fasit: Fleip. SBN har aldri handlet varer i Kina og har ei heller fabrikker der. Vi handler varer i Serbia da familie bor der og har direkte kontakt også med India for videre samarbeid. Villapaprika var i Kina i 2012 og solgte noen varer fra Kina i 2014, men dette var INGEN suksess og heller ikke overpriset varer. 

Påstand 7. Vi har 50 % påslag på møbler og unormal høy fortjeneste på varer som vi selger i SBN. 

Fasit: Fleip. Vi har kalkyler og veiledende priser vi MÅ forholde oss til dersom vi ikke ønsker konflikt med leverandører og andre nettbutikker. På den ene møbelleverandøren vår har vi omtrent INGEN fortjeneste, dette skyldes høye innkjøpspriser, mva, dyrere frakt og annet. Det vi da sitter igjen med er så godt som +/- null! Vi har altså ikke tjent mange kronene på å selge slike varer, hvilket blant annet er en av grunnene til at vi i disse dager satser på egenproduksjon. 


Påstand 8. Jeg lyver om at jeg tjener godt med penger og tippet jeg ville bikke en million i lønn i løpet av et år. 

Fasit: Fleip. Jeg vil ikke kommenterer dette, skattelistene kan leses, logg dere for gudsskyld inn for å sjekke min. 

Påstand 9. Jeg lyver om at jeg ikke tar meg ut noen høy lønn i SBN og at firma ikke har god råd. 

Fasit: Fleip. Jeg har ikke tatt meg ut noen speisell lønn hos SBN. De jobber hardt for å klare å tjene penger slik markedet har blitt i dag. Jeg har tjent penger på interiørveiledninger, oppdrag og bloggen min, og litt for SBN.


Påstand 10. Jeg har et samarbeid med Gladehjem? 

Fasit: Fleip. Jeg samarbeider ikke med noen andre enn nettavisen og prosjekter som faller innenfor veiledning og jobb jeg gjør for og med dem. Jeg personlig kjenner ikke Ine utover at hun er kunde av nettbutikken. 


Jeg VET at dette ikke gjelder alle brukerne på kvinneguiden, misforstå meg rett. Jeg er klar over at flere der inne på forumet er gode mennesker som oppriktig ønsker meg godt, så jeg skal selvfølgelig ikke dra alle under én kam. Jeg skriver derfor dette innlegget nå, slik at det ikke skal bli flere misforståelser, og forhåpentligvis stilner noe av stormen rundt disse spekulasjonene. Hvorvidt noen der inne synes jeg har for mange puter i sofaen min eller mener at stilen min er utdatert og harry, det bryr jeg meg faktisk ikke noe om - det må dere gjerne fortsette å diskutere om dere føler for det. Jeg oppfordrer derfor brukerne på Villapaprika-tråden på KG å ta kontakt med meg personlig dersom det er noe de ønsker og mener de har rett på å vite angående meg/konkursen/hva som helst. JEG HAR IKKE NOE Å SKJULE. Så lenge du ikke gjemmer deg bak anonymitet og spør på en ordentlig måte, så skal jeg også svare konstruktivt til deg. Jeg skal ikke skylde på KG eller skjelle ut enkeltbrukere der ute, men da forventer jeg også respekt tilbake. Jeg ser meg for øyeblikket ferdig med denne saken, og håper og tror denne bloggen igjen kan bli et positivt sted som jeg så veldig gjerne ønsker. Jeg har gjort mange feil, men prøver etter beste evne å gjøre ting på den rette og hyggelige måten nå. 

Jeg håper dere nyter kvelden! 

 

 

 

 

 

 

 

28 kommentarer

Linn Andresen

20.04.2016 kl.06:31

Grøss og gru, så mye du må forsvare deg for. Hadde blitt helt utmattet. Så hva du har gjort noen feil, HVEM HAR IKKE?!! Jeg forguder stilen du har, stilrent, nydelig, MED mange puter i sofaen, det skal jo stoss alt være en himmel<3God dag til deg skjønne Camilla :) :) :)

VillaPaprika

20.04.2016 kl.11:24

Linn Andresen: ønsker også deg en flott dag , kos deg i solen <3

Tekopp

20.04.2016 kl.09:13

Apropos puter og sånt, hadde syns det var gøy om du kunne skrive ett innlegg rundt hva du tenker om bruk av puter og tekstiler, og hvorfor du bruker de som du gjør? :)

VillaPaprika

20.04.2016 kl.09:22

Tekopp: det skal jeg få til????

Helen fra Haugesund

20.04.2016 kl.09:37

Hei Camilla :)

Synd du skal måtte forsvare deg på denne måten. Men er sikkert litt lurt pga alle spekulasjonene ja. Nå bør stormen stilne.

Ønsker deg alt godt. Jeg er en av de mange som du inspirerer på en positiv måte :)

VillaPaprika

20.04.2016 kl.11:23

Helen fra Haugesund: Ha en deilig dag du også <3

Nora E.

20.04.2016 kl.09:59

Jeg fant en gammel video av deg på YouTube hvor du viser frem hvordan du tenker når du bygger opp stuen din. Kan du ikke lage en slik video igjen? :D Det hadde vært veldig gøy og sett deg på film om hvordan du tenker ang interiør og du filmer stua og kjøkkenet ditt :) håper det lar seg gjøre!!

VillaPaprika

20.04.2016 kl.11:20

Nora E.: Såklart , det skal jeg absolutt få til =)

Ida

20.04.2016 kl.10:10

Herregud, hva er det som skjer med folk?! Blir helt sjokkert. Tenk at voksne mennesker sitter i et nettforum og slenger dritt....!!!! Kjære vene..

Line

20.04.2016 kl.10:25

Kjære deg,

det er ganske sykt at du skal måtte lage lange innlegg om veldig personlige ting som økonomi, skatt, osv osv. det har da virkelig INGEN noe med? En ting som er sikkert, du har veldig mange som heier på deg, som synes du er dyktig i det du gjør, og som leser bloggen for å få inspo. Så er det da enkelte (som blir veldig synlige i all dritten de hiver ut av seg) som ikke orker at noen lykkes, at noen får det til. Man skal gud bedre meg være perfekt i alt til enhver tid, om man skulle tro disse nett trolla! feige fok bak en skjerm, hadde de hatt guts, hadde de virkelig ment all drit de spyr ut av seg, så hadde de ikke logga inn som anonyme heller! Stå på, du er bra nok, du får det til! Klem til deg :)

VillaPaprika

20.04.2016 kl.11:23

Line: Jeg håper folk leser innlegget og faktisk får svar på det de lurer på, det er hva jeg ønsket å oppnå med innlegget <3 takk for gode ord snille deg, ha en fantastisk dag i sola <3

20.04.2016 kl.10:58

Oh here we go again! Nå har det vært stille på KG i noen dager, har du gått nedover på listen igjen nå ell så du må skape blest og klatre opp igjen?

VillaPaprika

20.04.2016 kl.11:21

Anonym: Hei anonym =) Jeg ønsker ikke skape blest rundt meg med dette innlegget, jeg ønsket å oppklare i saker som har blitt diskutert på tråden vp.

Ha en deilig og flott dag i solen <3

Anne-L

20.04.2016 kl.11:46

Sikkert flott for damene på KG å få oppklart det de har spekulert i, men dette har jeg skjønt for lenge siden, og jeg er ikke spesielt smart. :-)

At damene på KG har så enormt stor interesse av å diskutere/spekulere i alt du foretar deg, har jeg for øvrig aldri skjønt. Men grunnen er kanskje at det ikke skjer så mye i deres eget liv.

Anonym: Hun lyktes tydeligvis. ;-)

Anne-L

20.04.2016 kl.11:59

Line: Enig med deg. Selvfølgelig har ikke folk noe med det. 3088 innlegg på VP tråden er jo helt sykt, spesielt når man tenker på at de fleste inneholder spekulasjoner og ting jeg ikke skal komme innpå her og nå.

Mai

20.04.2016 kl.12:00

Stå på Camilla :) bra att du forsvarer deg. Men dem som holder på sånn klarer vel og vri sannheten uansett. Sånne mennesker som holder på sånt håper jeg ikke jeg kjenner og hadde jeg sett noen av mine venner gjort det så hadde jeg kuttet kontakten for sånne ønsker jeg ikke og være venner med. Men dessverre så er dem som holder på sånn som ofte feige nok til og være anonyme. Men du skal gå med hode hevet, for selv om mange prater tull bak ryggen din så er det mange som heier på deg og støtter deg også :)

Kari

20.04.2016 kl.12:16

Anonym: hold spekulasjonene dine til KG. Trist liv du har, som bare MÅ finne feil hos andre! God bedring til deg, håper du får hjelpen du trenger før det er for sent.

nina 2

20.04.2016 kl.13:29

trist at du må forsvare deg så ofte pga at enkelte har lite å gjøre..syns du virker som en kjempeflott person og som mange andre har du dine opp og nedturer,men det gir ingen rett til å henge deg ut..uansett stå på camilla..ha en flott onsdag..<3

Charlotte

20.04.2016 kl.14:08

Nå var det jo Ine fra Glade Hjem som skrev på KG at du og hun hadde inngått et samarbeid da, så det skal du ikke skylde på KG ;) Det er 100 % Ines "fortjeneste". Kanskje ikke rart folk lurer heller da, siden Ine kopierer deg fra A til Å uten at du tar til motmæle. Må være slitsomt for deg, jeg hadde blitt utrolig frustrert! Men ANYWAYS, for en flott og sunn gravidmage du har fått! Er så koselig å se hvordan du omfavner graviditeten og det voksende livet inni deg, masse lykke til med siste halvdel! Klem fra C

20.04.2016 kl.14:45

Vittig at Camilla "hyler" opp at hun blir mobbet på KG når hun lar fansen være like ille tilbake her kommentarfeltet. Og nei, jeg er ikke en KG-bruker.

VillaPaprika

20.04.2016 kl.17:20

Anonym: nå får jo kommentarer som dette også komme igjennom så ha en flott dag videre og nyt vårsola! <3

Anne-L

20.04.2016 kl.17:54

Charlotte: Hvem som helst kan utgi seg for å være hvemsomhelst på KG. Selv med fullt navn og bilde. Velkommen til internett. Men ikke overrasket over at enkelte fremdeles ikke tror på det C skriver, noe som også vises i VP tråden nå. Indirekte sier jo folk der at C lyver om samarbeid. Men ikke overrasket. Ville jo vært veldig rart om de ikke hadde noe negativt å komme med.

VillaPaprika

20.04.2016 kl.18:41

Anne: Det skal de få lov å sitte å spekulere i. Det de skriver da stemmer ihvertfall ikke og jeg valgte å svare kort og konstruktivt =) Ha en deilig , deilig kveld vakre - nyt den <3

Anne-L

20.04.2016 kl.20:02

Tusen takk det samme. :-)

20.04.2016 kl.20:58

Til Charlotte: Det stemmer ikke helt. Kvinneguiden var først ut med å beskylde Camilla for å ha et samarbeid med Ine/Gladehjem lenge før, jf. Villapaprika-tråden på kvinneguiden, side 20, der Sen ve ben-brukeren uttaler følgende: "Jeg er 110% sikker på at de samarbeider.. all reklame er god reklame." og samme bruker skriver senere samme dag: "Uansett, jeg er sikker på at de samarbeider, om de ikke har gjort det før så gjør de det definitivt nå. Dere får mene hva dere vil, men i dette er jeg sikker" skrevet 5. august 2015. Det er først 19. november 2015, side 9, i Detgladehjem-tråden at Ine påstår det er samarbeid på gang. Så jo, her kan faktisk Camilla skylde på KG ;-)

Sier ikke at utsagnet til Ine er mindre forvirrende av den grunn, men når Camilla gjentatte ganger har kommentert at det IKKE er samarbeid mellom de, synes jeg man kan slutte å spekulere i dette. Jeg ville i hvert fall ikke tatt det Ine sier for god fisk... Alle som har fulgt med en stund vet at Ine er en kunde av nettbutikken til Camilla, så hvis man tenker seg om så er det faktisk ikke så rart at hun ikke ønsker å gå mer inn på det. Som Anne-L skriver over her så er det heller ingen som vet med sikkerhet at Gladehjem-brukeren på kvinneguiden faktisk er Ine, det kan være hvem som helst.

20.04.2016 kl.21:59

Veldig rart at man til tider stiller spørsmål ang om Camilla og Ine har et samarbeid, sånn som Ine reklamerer for SBN. Skjønner ikke hva det er som er så hårreisende med at det "spekuleres" i om det er et samarbeid der.

Snakk om å gjøre en fjær til fem høns. Å føle seg indignert på bloggeres vegne er tydeligvis veldig i tiden.

Marianne

22.04.2016 kl.08:17

Jeg har alltid trodd at du og gladehjem har hatt et samarbeid. Hun er en god kunde hos SBN, og jeg regner med at hun får rabatter når hun handler hos SBN (trenger ikke å være samarbeid fordi) Jeg har lest litt på KG, og jeg blir helt sjokkert over hva folk kan få seg til å skrive om andre.. Syyyke mennesker! Håper du hever deg over det, og skjønner at mye av det som blir skrevet er pga sjalusi. Du har oppnåďd så mye mer enn det de som skriver sånne stygge ting har°

23.04.2016 kl.00:31

Kan noen sende meg en link til disse sidene der det diskuteres om Camilla ? Aldri hørt på Makan jeg. .

Skriv en ny kommentar

hits