Ha tunga rett i munn, jente!

I fem år har jeg vært offentlig. I fem år har jeg gjort god butikk ut av denne bloggen. Fra å være en hobbyblogger til å bli en suksessfull blogger er en lang vei, ikke alle klarer det. Du skal gjennom motbakker lenger og brattere enn du selv klarer å se for deg i din villeste fantasi. Som blogger må du vise ansikt og må akseptere til enhver tid at forumer og stygge kommentarer faller side om side med bleieprat, sminketips og nyheter. Folk har en mening om deg uansett hvilken kategori du legger deg under så lenge du blir og er det de kaller en "offentlig" person. Sjalusien er større enn kjønnsdriften, det er faktisk ingen tvil! Her må man holde tunga rett i munn, og du kan ikke som blogger skrive et innlegg slik som dette, eller ytre dine personlige meninger uten å bli stemplet med ulike diagnoser eller stygge kallenavn i sosiale medier. Du SKAL holde hele Norges befolkning med underholding og de skal under forestillingen kunne reise seg opp en etter en å kaste møkk på deg! Ord og kommentarer som; Barbie, pengegal, du tror du er noe, stygge hore, hore, møkkakjærring, ondskapsfulle jævel, dritt mor, dårlig mor, tyv, løgner... Ja, listen den er lang og slike ord sitter gjerne vi toppbloggere å må lese om oss selv hver eneste dag. Takler vi det ikke, eller svarer tilbake, har vi skrevet kritikken selv, bedt om det ved å vise vår stolthet over noe eller delt en sår opplevelse eller stor nyhet! I følge bedrevitere ber vi om dette helt selv og vi fortjener å bli snakket stygt om nettopp fordi vi har åpnet en plattform som andre ønsker å frivillig trykke seg inn på. Bloggere har blitt det nye "se&hør" der ingen liker oss, men alle skal lese om oss likevel. 

Vi er ulike vi som er på topplisten, men vi har en ting til felles og det er lesere. Vi har de gode trofaste som heier på oss og alltid gir oss applaus (disse er det mest av) og vi har de trofaste kritikerene som uansett hva vi gjør eller ikke, skal finne våre svakheter og hetse dette. Vi har lesere som trykker seg inn, leser mellom setningene, ser på bilder, arkiverer bilder, zoomer på bilder og LETER etter den ENE feilen vi har rundt oss eller den fløflekken som har gitt oss et stygt arr. Vi har lesere som faktisk rettleser innleggene for også å kunne skape en sak på hvordan vi klarer å vise til dysleksi ved ulike skrivefeil. Vi blir diagnosert av alle disse "blogg-legene" som vet alt. Jeg har funnet meg i mye og tatt imot mye dritt og ufortjent på denne plattformen. Søker jeg på "Camilla Øvestad" eller "VP-tråden" kommer det opp flere titalls sider med møkk. Mer enn de aller fleste hadde syntes vært hyggelig. Hvorfor? Jo, fordi jeg valgte å dele av meg selv på en nettside alle har tilgang på. Jeg har valgt å være åpen om livet mitt, ofte til min store skuffelse. Jeg vet ikke hvorfor nettopp jeg er så spennende å diskutere, men det er jeg helt tydelig. Jeg får linker sendt med stygge, ondskapsfulle og grove sjikaneangrep fra kvinneguiden. Jeg har ofte ristet dette av meg, men nå har min tålmodighet med dere gått langt over hva et menneske skal akspetere og "regne med" som en blogger. Jeg aksepterer IKKE at flere lavpanna idioter sitter på en tråd og diskuterer mine barn. Jeg aksepterer ikke at det sitter samme personer og kommenterer her inne for så gi MEG skylda for kommentarene etterpå. Ord som løsunge, hore, og kommentarer om at jeg lurer folk og alt annet renner daglig inn på denne bloggen. Pga. jeg ikke ønsker å gi dere oppmerksomhet velger jeg 90 % av tilfellene å ikke la kommentarene falle gjennom. Likevel er det slik at slett og publiser-knappene er rett ved hverandre og av den grunn kan jeg gjøre feil og poste det ut. Noen ganger vil jeg også svare og vise folk hvor brutale dere er, for de som ikke leser KG vet faktisk ikke hvor grove dere det gjelder kan være. Alle på KG er ikke like brutale, men det går i samme greie linja over.

Jeg har mottatt stygge tullebrev i posten min, jeg har sittet og fått tulletelefoner ringende inn om sex, at jeg kjøper horer, skylder masse penger, liksom inkassoselskap og annet fanteri. Jeg blir hånet, latterliggjort og ledd av daglig. Mailen min har noen hacket, bloggen har måttet endre passord og jeg har måttet få meg et telefonnummer til for å slippe og sitte å motta møkk til enhver tid på alt fra tekstmeldinger, skjulte nummer og andre personer. Her om dagen ble jeg også fulgt etter opp i parkeringshuset, av to litt mindre hygglige damer, som gikk bak meg og kalte meg for STYGGE ord seg imellom fordi jeg skulle høre det. Jeg har fått min DOSE på hva jeg synes er greit. Så for all del, hån meg... Hva kan dere på kvinneguiden kalle meg som jeg ikke alt er blitt kalt allerede? Hva kan dere true med som dere ikke alt har truet med. Skal dere erte meg fordi jeg hadde kjærlighetssorg og ikke løste det på den beste måten? Eller skal dere erte meg fordi jeg har lån på bilen min, leier en leiliget og har måttet låne penger i banken for kunne kjøpe meg et hus? Eller skal dere håne meg for at jeg har eid et firma som har gått konkurs, skrevet noe i kampenshete for å forsvare meg? Eller skal dere bruke morsrollen min mot meg igjen og deretter gå enda mer løs på babyen jeg har i magen? Vil dere kanskje legge igjen noen kommentarer her inne for å så gi meg skylden for dem etterpå, eller åpne nye tråder og si at det var jeg som startet dem? 

Jeg har valgt å la være å nevne så mye om alt som skjer fordi jeg har vært redd for å motta enda mer. Jeg har tenkt at om jeg bare ikke sier noe dør dette forumsnakket ut av seg selv. Det som er trist er at ting blir verre og verre jo mindre jeg sier, for da er det en eller annen som vet noe om noen, som sier jeg har sagt a eller b. Jeg kan ikke legge ut et bilde av barna mine etter klokken er passert 21, uten at jeg blir stemplet som dårlig mor eller at folk skal bli bekymret. Jeg kan ikke legge ut en kjole i merket GANT uten at jeg blir stemplet som materalistisk. Jeg kan ikke legge ut bilder av en venn eller skrive at jeg har det bra uten at jeg er i nytt forhold eller har ligget med halve Fredrikstad. Jeg får meldinger på facebook om at jeg burde sjekke meg for kjønnsykdommer pga. barnet mitt i magen. Jeg har nemlig i følge folk ligget med masse menn, men sannheten er en helt annen. Sannheten er at jeg har ikke vært med noen ny mann, jeg har ikke kjønnsykdommer og jeg er ikke psykisk ustabil. Jeg trenger ikke legges inn på Veum, elller være den som folk ler av at burde blitt sendt til labtester for psykiske lidelser. Flere har til og med sendt meg kommentarer på at det er jeg som burde stått i bur - ikke dyr. Dette er brutale ondsinnende kommentarer som folk legger igjen hos meg for å se om jeg hopper i et forsvar, for deretter sitte på sosiale medier og diskuterer hvorvidt jeg har skrevet dette selv for å få oppmerksomhet. Folk skriver ting om andre som jeg har forsvart eller latt meg provosere til å poste og deretter sitter jeg og får kjeft for dette rett etterpå. 

Som blogger må jeg bare stå gjennom dette, men tro meg. Jeg også tar vare på ting, jeg også tar skjermbilder. Jeg også har en side og den dagen det blir nødvendig skal jeg stå i det også. Jeg har vel det alle kan si "tapt" på så mye fra før, så hva har jeg å tape nå? Barna mine? Mener virkelig folk at jeg er en dårlig mor fordi jeg har skrevet om følelser her inne? Og at jeg deretter skal måtte "lide" for at folk vil være slemme mot meg, skal jeg nok gå seirende og sterkere ut av det også! En ting er hva jeg skal lite for, men husk - barna mine er de som ville blitt skadet om noen skulle brukt morsrollen mot meg. Det er nemlig to barn som forguder mammaen sin, to barn som ser på meg som deres trygghet. De skal ikke lide for at jeg blir "hatet" av enkeltpersoner i sosiale medier eller av naboen i gata. For en ting er å skrive stygge ord om meg, gjør gjerne enda mer narr av meg, heng meg gjerne ut. Husk bare at en dag står vi alle ved perleporten og da skal til og med de mest perfekte svare for sine synder. Der blir ikke jeg en enkeltperson og den dagen kommer uansett hvor lenge vi lever. Ingen vet hva som skjer rundt neste sving, men jeg har lært en ting nå i stormen: Velg dine kamper med omhu, tenk deg om, fjern deg fra det som gjør deg vondt, bruk tid på det som er godt. Snakk om andre som du vil de skal snakke om deg - uavhengig av hva du før har ment eller følt. Alle kan vi si ting vi kunne bitt av oss tungen for, men svært få biter den av og langt færre velger å si det var dumt! Jeg har vært veldig dum MANGE ganger i livet mitt, men akkurat nå per dags dato fortjener jeg INGENTING av det som blir spydd ut om meg. Jeg henger ikke folk ut, har fjernet det negative som jeg som person kan fjerne, omgår meg med folk som ikke liker negativitet og drama, og gikk ut av påsken og inn i april med ønske om å starte på nytt. Spre glede, vise det jeg synes er stas og kose meg med det som betyr noe for meg. Jeg hadde gjort mye annerledes om jeg kunne gjort ting på nytt, men INGEN skal si at jeg skal angre på barna mine. Og et hvert barn fortjener å bli elsket uavhengig av hvem som er mora eller faren!  

Så kjære nettmobbere, ta dere i nakken, slutt å plage andre og gjør dere selv en stor tjeneste - ikke klikk dere inn på bloggere dere IKKE liker. Bruk ikke tiden deres her inne om dere føler dere må få ut sinne på forumer. Jeg kan love dere en ting - jeg er IKKE perfekt, jeg vil ALDRI bli det, men jeg har lært hvordan jeg IKKE skal være noe mer og det takket være dere! Ta på deg skoa mine, gå akkurat samme vei som meg og se selv om nettopp DU hadde gjort ting så mye bedre. Du hadde nødvendigvis ikke gjort alt det jeg har gjort, men garantert ville du som meg ha snublet og falt, og den eneste veien opp da er å reise seg igjen. Jeg blir ikke skadet for at folk er glad i hverandre, jeg håper bare en ting av HELE mitt hjerte og det er at de menneskene som mener så mye ondt om meg gjør en bedre jobb med folkene i livet sitt selv enn hva jeg gjorde. Også håper jeg at folk en vakker dag vil forstå at jeg også har et hjerte og det har masse følelser. Følelser og gluphet er ikke alltid sammensveiset og jeg er nok den jenta som blir veldig såret når jeg da blir det. Jeg blir kanskje sint, gaper litt høyt og smeller litt ekstra hardt i bordet, men det er ikke fordi jeg ikke er glad i noen, det er nok heller det stikk motsatte. Reaksjoner som sjalusi og fortvilelse er to forskjellige ting, men jeg har valgt å lære og faktisk gi slipp. Jeg ønsker av hele mitt hjerte fra innerst til ytterst at de jeg faktisk har vært sint på pga. jeg har vært såret får det bra, har det godt og er lykkelige! Virkelig, jeg tror det er det som heter å gå videre! 


Grip dagen, smil til hverandre og uansett hvor mye du misliker meg så sender jeg deg en stor klem! Denne bloggen er min lille boble, la nå meg få ha den og la meg dele det som jeg synes er spennende og er stolt av. Du finner ikke noe den siste måned som er stygt om noen, men du kan trykke deg tilbake å finne såre øyeblikk jeg har skrevet noe jeg faktisk må stå for i dag. Jeg har valgt å være blid jeg, ikke sint! Jeg elsker døde ting som jeg elsker levende ting - jeg er et menneske og er nok den som blir glad i hjertet mitt bare av å se en pen rosebukett eller ha en deilig middag foran meg på bordet. Jeg har blitt glad i å være supersosial, jeg elsker å ligge timesvis på sofaen og bare halvsove, jeg koser meg på små turer som store. Jeg synes familie er viktigere enn noengang og jeg er kjempestolt av barna mine og den lille jenta jeg har i magen! La nå meg få ha den gleden og la Villapaprika.blogg.no nå være min lille plass. Vil du da komme på besøk her inne får du oppføre deg skikkelig! Jeg er en blogger, men det står ikke et eneste sted i panna mi at jeg aksepterer alt av den grunn. Jeg må se bort fra en del, men akseptere må jeg ikke. 


Ha en fin dag! 

 

 

 

59 kommentarer

Helene

15.04.2016 kl.12:54

Har ikke ord. Så stygge folk kan være. Dette fortjener du virkelig ikke.

Stor klem fra en som liker deg akkurat som du er :-)

Janette❤️

15.04.2016 kl.12:54

Jeg må innrømme at det ikke er så lenge siden jeg begynte å følge med på bloggen din, det var egentlig mye pågrunn av at du er i samme situasjon som meg angående det å bli 3 barns mamma og at du har termin på samme tidspunkt. Men har lest litt tilbake og uansett hva som står så er du ett menneske som virker veldig godhjertet og bryr deg veldig mye om familie og venner rundt deg! Jeg kan umulig tenke meg all den dritten dere bloggere tar i mot, men jeg vil bare si at du er en god person som gjør alt for dine små. Og babyen i magen kommer til å få mye kjærlighet❤️ Ønsker deg en fin dag videre og tenkt positivt på dei små unike tingene som er rundt deg og nyt det!

Itslindapedersen

15.04.2016 kl.13:02

Knallbra innlegg Camilla! Du er veldig god på og skrive og sette ord på ting!! Får vondt av å lese om hvor jævlige folk kan være, og de to jentene som gikk etter deg på den måten, må ha en alvorlig forstyrrelse i hodet! Noe så truende og ubehageli, mot en ung, gravid tobarnsmamma!

Du virker til og være flink og heve hodet, bare fortsett med det! Du har gjerne gjort dumme ting, men ikke onde ting! Du er ett godt menneske Camilla! Ja, jeg er så menneske kjenner, at jeg faktisk kan merke det gjennom en blogg. Du er ett godt menneske og en god mamma.

Personlig liker jeg bloggen din myye bedre, etter du begynte og bli mer personlig og ha mindre interiør. Men nå er ikke interiør ett interessefelt hos meg, overhode! Haha. Kan se at du har ett vakkert hjem, men det skulle myye til for at jeg skulle hatt syns det motsatte!

Folk som prøver og sette diagnoser på deg... Altså.. Det sier så utrolig mye mer om de enn om deg! Det er utrolig lavmål og drive på sånn. Og det er respektløst mot folk som faktisk har diagnoser, som de kanskje daglig sliter med.

Jeg heier på deg Camilla! Har fulgt deg siden unge mødre og alltid likt deg. Skal innrømme jeg tenkte du var gått litt bananas når du hamstra inn med rosa, før du visste at Mathilde var Mathilde 😂

Men hey, du hadde rett. Magefølelsen er ofte sterkere enn noe annet!

Ønsker deg og dine en suuuuper helg! Det fortjener dere! Stor klem fra meg 😘

Nina

15.04.2016 kl.13:08

Tommel opp for deg 👏🏻👏🏻👍🏻

Nora

15.04.2016 kl.13:10

Var det i september du har termin?

For da får du, Fotballfrue og Anna Rasmussen barn omtrent likt dere da?

Maren

15.04.2016 kl.13:10

Jeg synes det er helt utrolig at et sånt mobbeforum som KG i det hele tatt eksisterer! De er jo helt sinnsyke der inne. Forferdelige folk! Synes synd på dem, de må ha et fattig liv. Hev deg over haterne Camilla, de er rett og slett ikke like smarte som resten av befolkningen. Trist, men sant. Gleder meg til å følge reisen din videre og til du får vesle Lila:)

Monica

15.04.2016 kl.13:11

Jeg heier på deg jeg Camilla :) :)

Tone

15.04.2016 kl.13:13

Fatte ikkje at folk kan vera så stygge med andre.Gøyma seg bak ein skjerm og skriva sånn dritt og rakke ned på

andre.D e faktisk ingen som e feilfri og perfekte dessverre.Alle har gjort sine feil her i livet.Stå på Camilla👍synes du e flinke eg😃Ha ein fin Dag og Go helg t d deg og dine☺

Monica

15.04.2016 kl.13:44

Har fulgt bloggen din i flere år, og synes du er en flott person. Vi kan alle gjøre feil som går utover både oss selv og de som vi er glade i, men da må man bare ta konsekvensene av det, be om unnskyldning og reise seg igjen..det er det du har gjort, og hvem har rett til å sitte å dømme deg? Jeg har selv gjort noe dumt å og såret mine nærmeste noe forferdelig, men jeg har i likhet med deg sagt unnskyld og prøver å gå videre. Heldigvis er ikke jeg en offentlig person som du, men bygdadyret og alle blikkene og kommentarene har jeg opplevd også. Jeg lurer på hva som feiler folk som kan holde på slik..er de så perfekte selv at de har "rett" til å dømme oss som har gjort noe dumt? Er det så vanskelig å holde kjeft å heller la kommentarene og spydighetene forbli usagte? Jeg slutter aldri å undre meg over hvor ekle og stygge folk kan bli mot hverandre! Og Kvinneguiden..hvor er de som sitter og modererer det sted og skal følge med på kommentarene? Det stedet skulle ha vært stengt! Så utrolig hva folk kan skrive inn der og slippe unna med. De oser av hat og sjalusi!

Nei Camilla..rett deg opp og ikke la deg knekke. De som skriver stygge kommentarer og sprer løgner og rykter har som regel et skjelett i skapet de også! Du er en superdame som jeg heier på :) Klem!

Bodil

15.04.2016 kl.13:46

Hei kjære deg 💟

Sender deg en stor og vakker bukett med roser , og ønsker deg og barna en koselig helg 🌹🌹🌹 Håper de onde leserne dine stopper dette nå , det har gått altfor langt, altfor lenge 😔

Gode klemmer 🙅

cuskima

15.04.2016 kl.13:51

applaus!!!!

jaggu ikkje rart det er krig i verden når ammetåkedamene på kg ikkje har annet å gjøre enn å rakke ned på andre som ofte er mye yngre enn demselv wtf likssom. Nå er eg eldre enn deg,men eg tviler på mange hadde taklet så mye motgang som deg....syns du er tøff, alle gjør dumme valg og er uheldig....men er det ikkje hvordan vi takler disse og oss selv som viser verden hvem vi er? jo.....stå på sender deg en diger klemmeting Camilla <3

Kari

15.04.2016 kl.13:55

Stå på😃

Vær stolt av deg selv og dine😃

Husk det er nettmobberne som har/er problemet.

Det er slike mennesker som trenger hjelp av profesjonelle..

Vi setter fokus på at våre barn ikke skal mobbe hverandre på nett eller på skolen.

Men hva kan vi forvente av de når de hører og ser hva voksne sier rundt middagsbordet eller på pc'en.

Barn ser på oss som forbilder..

Tar virkelig av meg hatten for deg 💜

Du blir faktisk mobbet på din arbeidsplass

Hadde jeg blitt utsatt for det på min så hadde arbeidsgiver og fagforening osv gjort noe med det..

Så til alle dere som gjør dette "Voks opp".

Mira

15.04.2016 kl.14:28

Ehhh, ikke én plass i tråden på KG har noen brukt ord som løsunge eller hore. Herregud, kjenner jeg blir helt matt. Hva er du ute etter å oppnå med et slikt innlegg? Folk kan jo bare søke opp tråden, lese den og få bekreftet at du lyver så det renner av deg?

Du har tidligere sagt du skal anmelde brukere på KG. Jeg er ei av dem som har skrevet i den tråden, men jeg har faktisk støttet deg. Men nå stempler du jo alle i den tråden som hetsere, så nå skal jeg rett og slett følge din logikk. Så kjære Camilla, vent deg en telefon fra politiet.

Ha en strålende helg!

VillaPaprika

15.04.2016 kl.15:39

Mira: Hei.

Ikke ett sted i dette innlegget skriver jeg at dette er hentet i tråd på Kvinneguiden. Jeg skriver tydlig i innlegget at jeg har mottat slik i kommentarer.
Ha en stråelende helg du også =)

Mona

15.04.2016 kl.14:28

Heilt utrulig hvordan folk kan være :( Bra du hever deg over det, det må du bare fortsette med. Det gjelder å være den personen ein kan være slik at ein har det godt med seg sjøl. Da meiner eg eit godt hjerte, det har du :)) Ha ein fin helg :))

Anne-L

15.04.2016 kl.14:51

Fantastisk flott skrevet. Stå på og ikke la deg knekke!

Kommentarene raser inn på KG nå med forsvarstaler som KUN bekrefter det du skriver! (De lærer visst aldri. Hehe..) De forsvarer seg for harde livet som vanlig. Blir nesten litt latterlig.

Og som vanlig maser de om at de vil se skjermdump før de tror deg. Ikke gå i den fella. Hadde du lagt det ut, så hadde de hylt om anmeldelser.De skriker og hyler om at de ikke har sett noe hets, mobbing etc i kommentarer, men når du først legger det ut, så påstår de at det er du som står bak dem.

Nå hyler de også om at du skal legge fram de EKTE stygge kommentarene. Men de kommer selvsagt ikke til å tro på at de er ekte heller. En ond sirkel det der.

Nei, når noen først har bestemt seg for å hate noen, så kan ingen bevis i verden få dem til å endre deres meninger og atferd, for bitterheten og hatet ligger i dem. Uansett hva du skriver, så vil de finne noe negativt fordi de ikke har det bra selv.

Håper inderlig at de som jobber med saken om KG når fram med saken sin, og får satt lys på galskapen.

Hege

15.04.2016 kl.15:09

Jeg synes virkelig du skulle slippe og lese de stygge kommentarene selv. Kunne ønske noen gikk gjennom dem, og slettet det stygge.

Noen har ihvertfall fritidsproblemer som kan sitte og skrive så mye stygge ting.

Og vi må alle huske en ting: Barn tar etter voksne!

Barn som hører voksne snakke stygt om andre, tar etter de voksne.

Når de hører voksne gjør det, tror barna at det er både greit og akseptabelt.

Og JA, hvem er folka som modererer på kvinneguiden????????

Det er da vel lover for hva som legges ut og ikke?????

Er ihvertfall god grunn til å anmelde.

Silje

15.04.2016 kl.15:24

Camilla, jeg bare digger deg! Du er en stor inspirasjon for meg! Stå på, du er flott ❤

15.04.2016 kl.15:42

Uff, jeg blir så forferdelig lei meg for deg og på dine vegne, dette fortjener ingen! Verdens beste styrkeklem!

Serafina

15.04.2016 kl.16:00

Selv om jeg ikke kjenner deg, vil jeg bare si: STÅ PÅ! Sikkert lettere sagt enn gjort, men jeg håper virkelig ikke disse haterne klarer å knekke deg! For meg virker du som en god, trygg og kjærlig mor som ville gått gjennom ild og vann for barna dine. Du er tøff, modig og vakker! DET er vel grunnen til at janteloven slår så sterkt ut. Vær trygg på at du har mange som applauderer det du gjør og som heier på deg!

Klem fra trofast leser!

Line

15.04.2016 kl.16:06

Det er helt utrolig hvor stygge folk kan være :O Disse folka er sikkert så misunnelige at det renner av dem!!

Ikke lest bloggen din så lenge, men syns nå du er ganske så menneskelig med både gode og vonde sider som alle oss andre. Stå på videre :) Gleder meg til å følge bloggen din videre :)

Marianne

15.04.2016 kl.16:24

Skikkelig bra, Camilla!! Dette føltes som at kom rett fra hjertet. De folka som skriver om deg kan unnskylde seg så mye de vil med at du er en offentlig person og blabla, men innerst inne vet de nok at de er ondskapsfulle.

nina 2

15.04.2016 kl.16:48

godt skrevet camilla,har lest bloggen din i flere år og syns fortsatt bloggen din er like bra å lese,selvfølgelig har folk opp og nedturer,men det er bare synd at du skal hetses for dine...ha en fin fredag camilla,,klem <3

15.04.2016 kl.16:50

hello camila

I follow your blog from Portugal. I just love ... Do not crack by malicious comments

I liked that puts up a botton to translate into English ...

Thank you

May

15.04.2016 kl.17:13

Eg blir ord laus av hva folk kan såre eit så fantastisk jente/mor som deg.. Husk at du har Veldig mange som syns du er fantastisk,det er du.. Du er heilt unik ❤️ Mange klemmer fra meg😘🌸

Siel

15.04.2016 kl.17:14

Hei Camilla! Jeg syns det er helt hårreisende det du har opplevd rundt kommentarfeltet/forum/instagram osv. Jeg har virkelig ikke ord.. Måtte gå inn på kvinneguiden for litt siden og se hva dette er for noe, og ble helt sjokket! Spesielt over tråden som handler om deg og navnet Villapaprika. Det er jo noen moderatorer som jevnlig sletter mye der inne og det er vel også derfor de som holder på der inne mener på at ingen noen gang har sagt noe som helst stygt om deg eller barna dine. Det som jeg bemerket meg var "tonen" der inne som bris og vendes etter vinden.. Det er da overhodet ikke greit å sitte på et forum og skrive om livet til et annet menneske? Jeg kunne kanskje skjønt det om det handlet f eks om at noen ikke liker fargene på putene du selger, men alt annet er da helt uvesentlig uavhengig om du har en blogg eller ei... Det er en gang i blant noen som prøver å skrive at de skal la deg være , da blir de hengt ut og samtlige er enige i at de er så lei av folk som skal komme inn der å være heiagjengen din. For de har jo vitterlig ikke skrevet noe som helst med en sarkastisk og slem undertone. Disse menneskene har sikkert barn også. Og at de faktisk ikke ser selv hvor patetisk det er å sitte på et forum og diskutere en blogger er så uintellugent som det bare går an.. Og det sier vanvittig mye om disse menneskene - ikke om deg. Du har sikkert gjort/uttalt deg dumt noen ganger du også, men dette er din blogg som du kan skrive det du vil på. Alle gjør feil en gang i blant, og jeg er sikker på at de fleste hadde blitt lei seg om noen satt og skrev ting "bak" ryggen din på et forum.., jeg kan ikke forstå hvordan nettredaktøren i kvinneguiden lar dette pågå. Det gjelder hele rampelystråden... Den burde blitt stengt på grunnlag av at voksne folk ikke har lært seg verken nettvett eller folkeskikk!

Lykke til videre Camilla!

15.04.2016 kl.17:15

Kjære mira!! Camilla skriver ikke at løsunge h og hore ble skrevet på KG. Hun sier at det er kommentarer som kommer inn på bloggen. Les før du krittiserer

15.04.2016 kl.17:19

Det eneste latterlige her er folk som tror alt de leser. Dette du nevner er aldri blitt sagt på Kvinneguiden. Og jo. Du skylder da på tråden på Kvinneguiden her. Du henger ut uskyldige mennesker, som kommer med reell kritikk av visse ting du har foretatt deg. Og Gudene skal vite at du gir haters OG kritikere mer enn nok å ta av, med måten du henger ut folk i kommentarfeltet her, for så å slette det rett etterpå og måten du driver business på.

Men folk som klarer å tenke selv forstår dette. Fansen din er tydeligvis ikke såpass utviklede i tankemønstret sitt. Det sier en god del..

Mai

15.04.2016 kl.18:18

En ting er og skrive en kommentar som er negativ, ikke att det er greit. Men folk som sender på mail, postkassa di og følger etter deg, da har dem ett problem og bør skaffe seg selv hjelp. For og bli så engasjert i og hate ett annet mennesker er lavmål. Det et trist att du blir utsatt for det hatet du fortjener det ikke, kun stygge mennesker holder på sånn og da tenker jeg ikke på utsende men det indre

Tine

15.04.2016 kl.18:48

Anonym: sitter du virkelig å forsvarer de på KG med at de driver med reell kritikk? Er du virkelig så naiv!? Når ble det å sette diagnoser på andre mennesker, påstå dem bare er ute etter penger, har lurt på seg unge, er eiesyk, ser sånn og sånn ut, sår tvil om morsrollen osv reell kritkk!? Si meg, har du ikke lært oppdragelse! Fy søren så skjerma dere på KG er! #hakeslepp

nina 2

15.04.2016 kl.18:56

anonym å skrive at fansen til camilla ikke har utviklede tankemønstret sitt,sier vel mer om deg enn camilla..jeg leser bloggen til camilla slik jeg har gjort i en del år og kommer forsatt til å følge den både i opp og nedturer..uansett hvor mye du og andre spyr ut av dere..heia camilla...

Eva

15.04.2016 kl.19:08

Hei Camilla!

Jeg synes det er trist å lese hvilken sjikane og hets du blir utsatt for. Jeg er sterk motstander av mobbing, både den gammeldagse mobbingen og den nye nettmobbingen. Det er tragisk at noen får deg til å skrive slike ord og jeg tenker at de ikke kan være spesielt reflekterte som gjør det. At noen kan ha så mye hat i seg, synes jeg er bare trist. De trenger hjelp for å finne lykke og glede i sitt eget liv.

Når det er sagt, så vil jeg også si at når du har valgt blogging som "yrke", så har du valgt å sette deg selv og dine nærmeste i en utsatt posisjon. Jeg mener ikke at du skal akseptere eller finne deg i hetsen, men det er dessverre baksiden av medaljen. Og det ser jeg at du er fullstendig klar over. Jeg synes du har skrevet et godt innlegg, der du tar et kraftig oppgjør med mobberne.

Men jeg har lyst til å gi deg en negativ tilbakemelding som jeg mener kommer i kategorien konstruktiv kritikk. Du driver en business og du har selv skrevet på bloggen at du tilbyr interiørveiledning mot betaling. Jeg skrev at jeg var interessert og du ba meg sende en mail. En stund etter gjorde jeg det. Denne har du ikke svart på. Jeg har tre ganger nevnt i bloggkommentar at jeg har sendt deg mail. Du har lest disse kommentarene når du har godkjent dem for pubilisering, men du har latt være å svare. Jeg har full forståelse hvis du har vært for syk til å påta deg et slikt oppdrag og det er en ærlig sak. Men da må du svare på mailen og skrive det i en kort tilbakemelding.

Jeg ønsker deg alt godt, både i privatlivet, med bloggen og med firmaet ditt. For din egen del så håper jeg du vet å ta vare på det som potensielt kan være gode kunder.

Mvh Eva

15.04.2016 kl.19:10

Herlighet, folk diskuterer alle bloggere og alle offentlige personer på KG. Dette er ikke noe nytt. Hvis man ikke takler rampelyset,bør man heller ikke være i det:)

15.04.2016 kl.19:14

Hei. Du virker som en fantastisk mamma og en positiv person. Heier på deg. Elsker alt du driver med av interiør. Stå på jeg digger deg og ditt pågangsmot. Forstår ikke hvorfor folk gidd å lese en blogg for å kritisere de må ha et kjedelig liv. Fantastiske barn du har Camilla. Dere er fine. Kos dere sammen. Klem Linda❤️

Linn

15.04.2016 kl.19:33

Kan det være en ide å beskytte barna dine mot dette og slutte å eksponere de i media? Spør av undring. Ser flere mammabloggere har skrevet lignende til leserne sine da de får mindre hyggelige kommentarer om barna. Disse kommentarene kommer ikke til barn som ikke er eksponert på Internett. Kanskje jeg er gammeldags eller bare dum, men Internett er lekeplass for voksne, ikke barn.

Anne-L

15.04.2016 kl.20:13

Anonym: Så da er det altså helt greit at det opprettes tråder som kun er beregnet på hets, sjikane, trakassering, mobbing, løgner og spekulasjoner?? Javel! Akkurat! Det gir virkelig mening.

Nei, man finner ikke hetsen i trådene nå, fordi moderatorene har fjernet dem! Det burde nesten ha blitt liggende der til spott og spe, så kunne folk sett det selv med egne øyne.

Nå maser jo bare kjerringene på KG etter bevis, skjermdump, eksempler og benekter for at det noen gang har forekommet hets der. Utrolig at de benekter at det har forekommet hets når ordet "hets" står i begrunnelsen fra moderatorene.

Hadde man lagt ut skjermdump på hets, så hadde selvfølgelig bermen på VP tråden nektet for at det var hets, så det hadde ikke hjulpet noe som helst. De eneste som trenger bevis er i tilfelle politiet.

I mine øyne er trådene på Rampelys, en stor hets i seg selv, og burde aldri vært der. Vet det finnes lignende tråder på andre nettsider også. De burde vært slettet alle som en!

Tina

15.04.2016 kl.21:43

At voksne mennesker kan synke så utrolig lavt... Jeg har ikke ord!

Stå på Camilla, - du er rå! =)

Christin

15.04.2016 kl.21:57

Hei, utrolig hva folk lirer av seg.

MEN,jeg har lest at man tjener penger på blogging.

Hvor mere man skriver personlig om menn som kommer og går, ungene,familie,penger , jo flere klikk får man på bloggen = flere penger inn. Og det er ille hvis man skriver for mye privat pga at vi skal gå inn å lese. Kanskje det er på tide å skåne ungene og jenta som kommer. Hun har ikke bedt om å være i skuddlinjen både her og på instagram. Ta godt vare på deg selv og de søteste små.Og det er sikkert sundt å være litt offline også😊

Olivia

15.04.2016 kl.22:00

Herrefred så lei jeg er av disse klageinnleggene dine. Hva har skjedd, hvorfor er det plutselig så mange "hatere" som du kaller dem? Kanskje gå litt i deg selv! Dette var jo aldri et problem før, så vidt jeg vet.

Tine

15.04.2016 kl.22:22

Tror nok hvis man absolutt skal skrive blogg at man bør unngå bilder av barna sine og å skrive så mye om de. Tenk på fremtiden og husk at alt blir liggende på nett for alltid.

Torunn

15.04.2016 kl.22:54

Olivia: herregud så lei jeg er av sånne som deg! Kanskje gå litt i deg selv før du spyr ut hos andre. God bedring.

Kathrine

15.04.2016 kl.23:00

Faktisk helt sjukt at de sitter på KG og beskylder Camilla for å være slem mot Lila! Fy søren for noen stakkarslige mennesker. Og i kommentarfeltet her sitter folk og skriver at det er reell kritikk der inne, er dere helt blåst eller? Disse menneskene har så liten selvinnsikt at man skulle ikke tro det var mulig.

Caroline Endresen

15.04.2016 kl.23:09

For noe usammenhengende svada. Jeg tror ingenting på at du mottar så mye hets. Hva med å legge ut noen beviser? Skjermbilder? Rop om medlidenhet.

Slutt å nevne tråden på Kvinneguiden. Tråden der modereres stramt og tonen der er svært saklig. Den omhandler hvordan du driver foretning, hvordan du bruker barna dine i kommersiell bloggdrift og alt det kleine du har lirt av deg i sosiale medier. Ta ansvar for egne handlinger kvinnemenneske !!

Bess

15.04.2016 kl.23:43

RESPEKT til deg for dette innlegget, Camilla!!!!!

Hedda

16.04.2016 kl.00:48

Men ærlig talt, du søker jo drama! Med en gang det er litt stille rundt deg,når du holder deg til å blogge om trivielle ting, kommer du med slike sutreinnlegg for å få mer oppmerksomhet. Jeg vil si at det er mer patetisk enn de som kommer med konstruktiv kritikk på Kvinneguiden. Og nei, jeg er ikke medlem av Kvinneguiden (hadde ikke engang hørt om forumet før du nevnte det). Men måtte sjekke det nå, og jeg kan ikke se noen hets der. Trolig er vel det og stygge henvendelser noe du dikter opp for å få oppmerksomhet. Voksent, må jeg si.

16.04.2016 kl.01:07

Dont worry Camilla you are amazing women.I follow your blogg from holland for about 3 years long.and iam from hem addicted ;-) Regards Beata

Frøken Nordseth

16.04.2016 kl.01:22

Herrefreeed Olivia... Hvorfor i alle dager er du inne her og kommenterer??

Ohhhh lord....!!

Tenk å bruke fredagskvelden sin på noe man absolutt ikke liker...!?! når tiden vår er valgfri...

*ler av visse nisser assa*

Camilla....DU ER super og stråler <3

Ronja Mari

16.04.2016 kl.01:53

Får helt vondt i meg av måten folk er mot deg. Er ingen som fortjener det!

Du er såå sterk som kommer deg igjen alt.

Har fulgt deg lenge og du virker som en person som er snill og god tvers igjennom. Gir barna dine masse kjærlighet og omsorg.

Du er et forbilde!

Masse lykke til framover!

Jeg heier på deg ❤️

Tara

16.04.2016 kl.09:14

Dere som ikke tror det hetses på KG! Her tar dere grundig feil! Tydelig at dere sitter der inne selv, for det forekommer hets ja! Hele tiden, mye blir moderert bort og det sier sitt! Slutt å kom inn her og hets, hold dritten deres til KG! Vi følger med på tråden og dere hadde fått bakoversveis hadde dere sett all den dritten som blir skrevet der ikke, det er fader meg ikke konstruktiv kritikk! Makan til idioti kommentarer!

16.04.2016 kl.09:27

Foreslår at du går lengre med den saken om KG. Har lest litt, for jeg gidder virkelig ikke å gå igjennom alle de sidene med bullshit. Du burde anmelde de, eller melde deg på det programmet som gikk/går på tv om nettroll. Og for dere idiotiske kvinnfolk som sitter fra KG å kommenterer her, Camilla har ikke skrevet noe om hva DERE skriver. Faen les innlegget før dere kommenterer. Eller, skaff dere ett liv.

Mona

16.04.2016 kl.10:48

Skulle ønske det ble mindre her inne av alt det negative, og stadig innlegg om stygge kommentarer og drittslenging. Elsker å innom denne bloggen, men blir litt lei til tider alt dette. Var så bra når det var nye innlegg om interiørtipd hele tiden, liker også det med barn, mat osv. men som sagt, det blir mye negativt etter hvert. skjønner det er tøft å være blogger, men drit i folk som ikke har annet å gjøre enn å slenge dritt. De er ikke verdt tiden, å beste medisin er å heve seg over tror jeg! For jeg vil gjerne følge bloggen vidre..

Nina 1

16.04.2016 kl.11:46

Jeg fatter ikke hvorfor kvinnfolk skal være så trølle, rett of slett!!!

Er som du sier, at det er ren misunnelse ute å går. Ung, fremadstoremde jente som har bein i nesa. Selv er jeg 42 år og skulle gjerne ha hatt all den gutsen din!!

Trenger du noen til å hjelpe deg, så kommer jeg gjerne ned til Fredrikstad en tur. Bor selv i den kuleste byen i Østfold :D Klem

Mariann

16.04.2016 kl.11:47

1) Vær bevisst hva du legger ut, skjerm deg selv og dine. Skaff deg en rådgiver.

2) Du blir ikke kvitt sladrekjerringer med å skrive innlegg som dette, like it or not. Jeg tror dessverre du oppnår det motsatte.

3) Rett ryggen, vær mer taktisk i hva du legger ut. Og la være å lese alt som skrives på dette slarvekjerringforumet. Jeg har aldri lest noe, fordi jeg heller ikke søker det.

Victoria

16.04.2016 kl.13:41

Så utrolig bra skrevet! Jeg blir helt sjokkert over hva folk egentlig driver me😱 Å følge deg opp til ditt private parkeringshus også itilegg slenge dritt!😳 Hvilke mennesker er dette egentlig, huffameg! Jeg vet selv om jeg ikke kjenner deg at du er et godt menneske og at Oliver og Mathilde er så heldige som har deg som mor❤️

Lille Lila er utrolig heldig som får komme til deg! Med ditt fantastiske hjem og din flotte godhet. ❤️ Disse folkene som skriver dette kan umulig ha det godt med seg selv!😠 De er bare så utrolig mesunnelig på deg og alt du har oppnådd på dine 27 år!❤️🙌🏻 jeg ønsker deg lykke til videre på svangerskaps reisen😊 Og håper at de kan la deg være i fred😞 For du fortjener IKKE dette❤️

Håper helgen din blir bra!❤️

Med kjærlig hilsen

- Victoria

L

16.04.2016 kl.14:12

Det er bare synd i slike folk Camilla. Men jeg tror dessverre det er lite å få gjort noe med. Konkret mobbing fra enkelt personer gjennom tlf, brev etc er kanskje enklere å få anmeldt men utenom dette tror jeg selv jeg ville unngått å lest på slike forum hvis du vil fortsette med det du gjør. De vil alltid være der. Lev ditt liv og la disse andre sitte og misunne deg og irritere seg over deg. For det er faktisk det jeg tror alle som har behov for å slenge slik dritt er, MISUNNELIG rett og slett. Jeg synes det står respekt av deg å utlevere deg så offentlig. Hadde jeg ikke hatt en veldig offentlig jobb så skulle jeg selv gjerne kjørt på med en blogg. Og jeg tror faktisk om jeg hadde vært deg så hadde jeg ledd av haterene hele veien! Kanskje helt til banken. 😂😂

Renate

16.04.2016 kl.17:40

Stå på. 👍👏

17.04.2016 kl.10:17

Jeg vet det er durmt å la seg irritere over de "nulla" på KG,men jeg blir så j....... provosert! De som kommentere der, og til dels litt på din blogg, er jenter/damer som har et dårlig forhold til sin egen kropp og sin eventuelle mann, har ikke peiling på interiør, og er så misunnelig på deg så de er helt desperate på og prøve å gjøre deg "dårlig" . Janteloven står høyt i kurs hos disse! Du Camilla er pen, har oppdratte og høflige barn som går pent kledd, du er pen, har en fin kropp, penger og en nydelig leilighet, og jeg kunne ramset opp masse mer positivt om deg, men det er nettopp dette disse som skriver stygt om deg mangler, og ikke har og derfor er misunnelsen så kjempestor. Til mer positivt som skjer deg, jo mere dritt får du! Skjønner de sårer deg, men hold hodet høyt og lade de"drite og dra disse ynkelige små vesen! Stå på jente, unner deg alt godt som skjer i livet ditt!😊👍og til dere vesen, hold dere for f...., unna bloggen til Camilla hvis alt hun gjør og sier blir feil for dere, det må da være enkleste i verden.......

Hege

17.04.2016 kl.22:04

Det beste du kan gjøre, er å ikke svare disse fæle menneskene. Når du skriver sånn som dette på bloggen, er jeg redd det bare "mater idiotene" om du skjønner? De har ikke bedre fore enn å tråkke ned andre.. PS! Jeg heier på deg!

19.04.2016 kl.11:22

Jeg måtte også innom KG for ei ukes tid siden for å se hva dette dreide seg om. Herregud makan til møkkafolk skal man lete lenge etter. De sitter å unnskylder seg selv at de er MED Camilla men slenger kun dritt, rett og slett mobber. Det er jo en bevisst handling av de å opprette en sånn tråd og det gjør meg så jævlig kvalm. Håper ingen av de der inne har barn eller får barn.

Stå på Camilla, du er bare et menneske du som alle oss andre...livet går opp og ned, det er vel det vi lærer av...for man slutter aldri å lære :)

Skriv en ny kommentar

hits