Vi har hverandre.Tiden bare løper fra meg hver dag nå og disse to hjelper meg til å få dagene til å gå FORT. Jeg har de siste ukene kommet enda nærmere småtrolla. De har vist så mye kjærlighet den siste tiden at jeg tror hvis dette kunne måles på noen plass ville det eksplodert. De steller slik med meg og gleder seg så mye til de skal få ei lita søster. Mathilde er vel den som er mest giret, hun har planene klare for den lille søstra si og at jeg er heldig med de småtrolla mine er ingen tvil!  

Da eg var og handlet nye antrekk for våren til barna ble jeg påminnet om hvor store de har blitt. Olíver bruker 152 i tøy nå og 37 i sko, Mathilde er nå 33 i sko og 134 i klær. Det er en stor forskjell på å titte på småtøy i str 50 og det å gå opp til 152... Vi har liksom hverandre, det er ungene mine og meg. De lurer jo på mye, for all del - de er barn! MEN, de er så livlige og har alltid en evne til å snu noe negativt til noe positivt, så jeg prøver å følge den veien og lære av dem. Olíver er typen som savner folk fort og kan bli frustrert og sint. Mathilde er den som lurer veldig og tenker masse inne i seg. Hun sitter og tegner gaver og skriver brev som hun tror jeg poster. De er barn, så de skal skjermes, men de er her også og de fortjener å vite. Nå som de vet, er de mer avslappet. De merker nok at jeg er mer rolig også og her skulle jeg tatt meg i nakken mye tidligere. Vi har nå som jeg nevnte tidligere små ting vi skal gjøre hver uke de her. I dag ble siste time brukt til å ligge på sofaen og snakke sammen. Bare om alt og ingenting. De små tingene er mer og mer verdifulle, og jeg tror oppriktig at det er viktig å ikke flykte fra det som er, men ta del i det og ting man står i. Vi har hverandre og det er veldig verdifult. I morgen er det skolen, ny hverdag og aktiviter! Jeg skal snart hoppe i senga og nyte litt ro. En god nattesøvn skal bli fantastisk! 


Nyt kvelden, vi skrives! 

2 kommentarer

nina 2

13.04.2016 kl.11:17

Det er sant barn og familie er det viktigste her i livet <3,ha en flott onsdag..

Elisabeth

13.04.2016 kl.15:39

Høres ut som dere har det flott sammen😀Barn er barn å det er klart de har mange spørsmål, de trenger ikke å vite alt som skjer mellom voksne bestandig. Høres ut som du tar godt vare på det som er viktig her I livet. Stå på å snu ryggen til alle som ikke vil deg noe godt😁😁

kle Eisabeth

Skriv en ny kommentar

hits