Den ordinære UL viste en helt perfekt liten skatt.
I dag var den store dagen. Jeg stod spent opp med en stor sommerfugl i magen min. Lillemor vekket meg med spark og full bevegelse, hun er aktiv og hun er virkelig. 


Jeg har nå blogget i over 5 år og dette har gitt meg oftere mersmak enn det har gitt meg det motsatte. Likevel er det noen kommentarer som gjør vondt, spesielt når noen folk til stadighet skal rippe opp i såre tidspunkt i livet og bruke det mot meg for enhver pris. Jeg får ikke ugjort noe, men jeg kan prøve å ikke gjøre samme feilen igjen.  

Den siste tiden har jeg derfor merket et hat over bloggen, ikke til alle lesere( mange er fantastiske), men til de som sitter her inne og snoker på meg og holder seg oppdatert uten å vite hvordan ting er. Hat til de som til stadighet har de rette svarene og vet absolutt alt. De som diskuterer meg for å provosere frem en reaksjon i ulike medier. I dag kommer heldigvis gleden mer og mer tilbake når jeg ser alle de som deler så mye positivt med meg! Jeg har nok vokst mye på kort tid i dette svangerskapet, og av den grunn blir jeg så sint når alt skal vris og vrenges på uansett hva jeg gjør eller ikke. Jeg liker ikke at folk skal henge ut den lille uskyldige jenta i magen min, dette er et lite barn. Et lite menneske og jeg vrir meg i sinne over å se stygge kommentarer på henne tikke inn støtt og stadig... Hun er ønsket og hun er elsket på lik linje som de barna jeg i dag har. At folk skal sitte å lage debatter om barna mine fordi jeg har gjort dumme ting i livet gjør meg utrolig trist og lei, spesielt når jeg selv er i en lærefase gjennom hele livet og aldri vil komme til å bli perfekt. Jeg lærer hver dag, men jeg blir nok aldri perfekt. Jeg gjør hva som helst for barna mine og de er det aller viktigste jeg har. 


I dag var det en STOLT og fornøyd Camilla og kommende mor, samt bestemor som tuslet inn på venterommet på sykehuset. Mamma og jeg snakket om alt mellom himmel og jord der vi satt, men tullet litt med tanken på at tenk om det plutselig dukket opp en guttetiss på ultralyden. Haha... Jeg hadde tatt han som henne like godt imot, men mamma som sitter og strikker ble litt svett... haha. Vel, det var tydelig ei jente! (nok en gang) 

Fem minutter før timen min begynte kom verdens herligste jordmor ut og hentet meg. Hun har hatt tidligere ultralyd på meg også, og det var hun som først sa det var ei jente. I dag bekreftet dette seg helt tydelig med at alt av hennes bakdel kom frem. Hun sjekket hjerne, hjertet, lunger, magesekk, ribbein, armer og bein. Alt var som jeg trodde - nettopp slik det skulle. Lillemor hadde vokst godt og hun snudde seg slik at jeg fikk sett ansiktet hennes. Hun lignet på et lite romvesen, men nesen, øynene, munnen og kinn kom helt tydelig frem. Mamma var like fascinert som meg og jordmor tok seg god tid til å se på alt flere ganger og til å fortelle meg og mamma hva alt var og at ting så veldig bra ut. 

Jeg fikk med skjema, et som skal fylles ut og være med videre. Morkaken min ligger litt lavt så jeg fikk ny kontroll i uke 32. Dette var helt ufarlig fikk jeg klar beskjed om. Likevel sitter skrekken litt i meg etter svangerskapet med Mathilde, så jeg føler jeg hele tiden må være litt ekstra forsiktig. Dette er vel egentlig helt naturlig når man er og skal bli mamma - barna er jo det man er mest redd for uansett hva. 

Ei lita jente med små, smale kinn, liten munn og nese og små nufflige ører! En egen liten person som er helt ferdig - nå skal hun fakitsk bare vokse seg tykkere og lenger før hun melder sin ankomst til høsten! Hun suttet på tommelen sin og sprellet med beina, hun er så aktiv at jeg noen ganger føler hun skal grave seg ut gjennom magen. Hun følger kurven hun skal og er en perfekt lita jenta. Min lille jente som jeg gleder meg så utrolig mye til å få lov til å bli kjent med! 


Jeg håper dere har hatt en deilig dag, min er hva jeg kan kalle perfekt! Nå skal jeg lage klar deilig middag og snart får jeg trollemor og trollefar inn døra! I kveld skal vi ha kosekveld og det skal bli SÅ deilig! 

Vi skrives! 

 

20 kommentarer

Ragnhild

12.04.2016 kl.13:42

Fantastisk :) Et lite mirakel, vi er heldig vi mammaer. Fin dag til deg. :)

VillaPaprika

12.04.2016 kl.14:06

Ragnhild: Ja, så absolutt- nydelig dag til deg også <3

Henriette

12.04.2016 kl.14:10

Kjære Camilla! Hver stolt av alt du har klart så langt i livet ditt. Feil gjør vi alle, og feil må vi som oftest gjøre for å lære. Eg ønsker deg lykke til på reisen med dette svangerskapet, og livet du har fremfor deg. Barna dine har en flott og god mamma, og at andre henger seg opp i ditt liv på en negativ måte. Viser kun hvor smålige andre kan være. Stå på! Mvh Henriette

Janette

12.04.2016 kl.14:27

Så koselig å høre både kjønn og at alt gikk bra!! Stolt bestemor som var med kan jeg tenke meg..

Lisbeth

12.04.2016 kl.14:52

Så fantastisk , et lite mirakel :) blir helt rørt jeg.

Silje

12.04.2016 kl.15:25

Åå, det er ganske så magisk å se disse små på ultralyd! Min suttet også på totten på ordinær UL, fikk med fine bilder av det. Et år siden allerede, det går fort! Ventetiden er jammen meg spennende den også, men bedre blir det når hun melder sin ankomst :)

Kari

12.04.2016 kl.16:05

Gratulerer så utrolig mye 😘

Ta vare på deg selv og dine flotte barn 😃

Ikke bruk mer energi på mennesker som ikke er verdt det..

Når det gjelder eks og hans familie så er det deres tap.. barn fortjener voksne rundt seg som gir de ubetinget kjærlighet.

Nyt tiden framover vakre Camilla💜

Nina3

12.04.2016 kl.16:15

Sitter med tårer i øyne. Drømmer selv om og få barn. Har desverre ikke hatt muligheten tidligere grunnet samboer som ikke ønsket og ikke var snill. Har nå en snill mann som respekterer ønske om barn. En dag så kanskje ;) lykke til med videre svangerskap <3

Nina 1

12.04.2016 kl.17:50

Herlig og ikke minst magisk dette med UL. Man får et helt annet forhold til den lille der inne når en "ser" det lille mennesket :)

Nyt!

nina 2

12.04.2016 kl.18:10

Jeg har 4 mirakler selv,så jeg gledet meg til hver ultralyd..ønsker deg bare masse lykke og du stråler virkelig om dagen ser jeg..ha en fin kveld..<3

A

12.04.2016 kl.19:54

Jeg får så vondt, så utrolig vondt inni meg av de personene som sitter og rakker ned på barn og voksne på nett, en ting er og rakke ned på voksne, men på barn, små uskyldige barn og babyer som ikke har gjort noen noe ting, jeg synes skikkelig synd på dere, hva slags liv har dere? Hvorfor holde på sånn? Er det sjalusi eller hva er det? Jeg klarer bare ikke forstå det, hverken på barn eller voksne. Noen ganger tenker jeg att det er 14 år gamle jenter som sitter sammen og synes dette er gøy og litt tøft, men det værste er att de har ett liv tror jeg og gjør andre ting. Det er mødre som holder på sånn, det er helt drøyt! Man har liksom ikke ord for det da, mener dere att dere er så mye bedre som sitter på anonyme forum og slenger dritt om andres barn, er det bedre og gjøre enn det og feks få barn med tre forskjellige menn. Dere burde seriøst søke hjelp og ta tak i problemene deres, før dere fører dette over til deres egne barn og slike ting for dere må ha mye og slite med.!

Deg Camilla synes jeg ikke synd på, for du er sterk, vakker, har en fantastisk personlighet, fint hjem og to (snart 3) utrolig vakre barn❤️

Hilde

12.04.2016 kl.20:50

Så gøy!! Er så kjekt å følge deg gjennom graviditeten. Er selv 10 uker på vei og skal til første legesjekk om en uke og privat ul og 2 uker! Syns tiden hår så sakte! Men så bikker man uke 20 og da flyr tiden syntes håpet med flrstemann. Hvor langt på vei var du når du fikk vite kjønnet!:)

Vigdis

12.04.2016 kl.21:56

Åååå så herlig Camilla <3

Du fremstår som en fantastisk energisk snill mor - og jeg kan ikke forstå hvordan folk skal være stygge mot mennesker man ikke kjenner. Hvordan finner man energi og lyst til å følge og hakke ned på mennesker man ikke kjenner. Uforståelig for meg.

Stå på - du er vakker og flink :-) Du går utenpå dine "haters" i flere størrelser.

Stor og god klem

PS: Jeg ble bestemor for 2. gang sist onsdag. Fantastisk. Forstår at din familie gleder seg like mye som du og dine barn.

Sofie

12.04.2016 kl.22:19

Hej hej!

Vill bara säga att ingen är perfekt o inte jag heller. En gör så gott en kan. Jag önskar dig o dina nära en fantastiskt framtid.

Ps. En underbar blogg som ger inspiration inom många områden.

Kram

Camilla

12.04.2016 kl.23:33

Hvem er disse som skriver slike ting? Betviler det ikke, men har bare ikke fått det med meg...

Koselig å se ultralydbilder! :)

Tone

13.04.2016 kl.01:48

Hei

Jeg er inne på Kvinneguiden og leser litt innimellom, og jeg har aldri sett noe negativt om barn der?

Anne-L

13.04.2016 kl.12:00

Godt å høre at alt er bra. Blir nok kjempestas for barna dine å få en lillesøster. Husker selv hvor stas det var. :-) Gøy å følge deg. Kunne ønske jeg hadde noen å følge på nett da jeg selv gikk gravid.

Tragisk at folk sitter på nett og skriver stygge ting om barna dine, spesielt når det gjelder et ufødt barn. Når man ser hva moderatorene har slettet (på KG), så ser man at begrunnelsen ofte er at barna er blitt debattert. Godt moderatorene skriver grunnen til at de sletter.

Så en stor diskusjon rundt ditt navnevalg for en stund siden. Den mest ivrige der inne, mente at det kun var navn som ble diskutert og at det ikke hadde noe med barnet eller barna. Vel.. Kommentarene til vedkommende ble slettet, og svarene på dem. Det sier sitt.

Håper de som jobber med saken på Rampelys og KG, fikk tatt printscreen av det, samt de andre diskusjonene rundt barna dine.

Ser damene på KG igjen forsvarer seg til den store gullmedalje, som igjen taler for seg.

Anne-L

13.04.2016 kl.12:24

Blant annet 7,8,19,20,25 og 29. Mars, har moderatorene på VP tråden ryddet og slettet kommentarer som omhandler hets og debatt om barna, med følgende begrunnelser:

"Tråden ryddet for spekulasjoner, innlegg som omhandler barna og brukerdebatt, samt samtlige svar til dette."

"Tråden ryddet for hets og debatt som omhandler barna."

"Tråden rygget for hets, latterliggjøring, debatt om barna og privat person, samt svar til dette."

"Tråden ryddet for debatt om barn, avsporing og brukerdebatt, samt svar til dette."

Blir for dumt at damene på VP tråden nekter for at det har forekommet.

Michelle

13.04.2016 kl.23:45

Så gøy!😁

Jeg var på kalnes forje uke å fikk beskjed

Om at jeg skal ha jente jeg også 💕

Digger bloggen, stå på videre 👌!

Tonje

15.04.2016 kl.18:14

Synst det blir for dumt at du får så mye pes for ting fra fortiden. Fortid er fortid, og vi har alle gjort ting vi angrer på, og som vi har lært av. Det er hvordan du er nå som har noe og si. Og jeg har fått det inntrykket at du er en hærlig og sprudlende jente, med mye godhet i!

Uansett, har ikke fulgt deg så lenge, men kommer nok til å følge med framover.

Du skriver at skrekken sitter litt i etter svangerskapet med Mathilde, så lurer på hva som skjedde der? om du synst det er for personlig å skrive noe om så er det helt greit, så håper jeg du ikke blir fornærma av at jeg spør.

Vil uansett ønske deg lykke til med svangerskapet!

Skriv en ny kommentar

hits