Kyllingsalat med en vriGod mandagskveld, dere! Jeg har som dere vet, lovet å komme med flere oppskrifter på bloggen og jeg ser mange av dere etterspør, så i dag tenkte jeg å dele en deilig kyllingsalat med en vri. I dag var Martine på besøk, og siden vi begge var lystne på noe godt, men likevel lett og sunt etter helgen, falt det naturlig at verdens beste kyllingsalat sto på menyen. Jeg har delt en lignende oppskrift på kyllingsalat med dere tidligere, men gode ting kan ikke gjentas for ofte! Denne gangen endret jeg litt på noen av ingrediensene, for å gjøre den litt mer sommerlig! 

For å lage denne deilige kyllingsalaten trenger du følgende: 

1 pakke ferdig kuttet salat (i dag brukte jeg Romanomix fra Báma), 1 hel grillet kylling, 1/2 agurk, 1 chili, 1 pakke med små tomater, 1 pakke med jordbær, en neve med valnøtter og 1/2 Piel de Sapo-melon.

Denne kyllingsalaten er så deilig fordi den er både frisk og litt spicy. Ved siden av hadde jeg fetaost og deilig vinagrette med smak av Mango fra Nicolas Vahé - beste dressingen som finnes! Dersom du foretrekker vanlig selskapsdressing, er det også veldig godt ved siden av! Fersk baguett med pisket meierismør og havsalt er også å anbefale til, hvis du ønsker det. 

Følger du denne oppskriften til punkt og prikke, får du en ganske stor salat, så føl deg gjerne frem på egenhånd hvor mye du ønsker av hver ingrediens. Vi fikk en stor salat som vi forsynte oss av flere ganger, og likevel var det masse igjen som jeg har til overs og kan spise opp i morgen. Denne salaten er altså super å servere til gjester! 

Dette er den beste salaten jeg vet om og jeg håper du også liker den, dersom du prøver den selv! I så fall - jeg håper det smaker! 


Nyt resten av kvelden, så skrives vi! 

3 kommentarer

Maren

12.04.2016 kl.10:36

Usj, går du igjennom alt i svangerskapet alene uten far? Eller er dette brutale og ondsinnet rykter på Kvinneguiden? Ble helt rystet så håper ikke jeg trår på noen ved å spørre.

VillaPaprika

12.04.2016 kl.13:25

Maren: jeg er singel ja, men ikke alene. Lillemor får en mor og far som alle andre barn =) Kvinneguiden har nok bare gammel sinna frustrasjon på meg om dette diskuteres nå idag.

Toril

12.04.2016 kl.14:40

Så herlig med disse oppskriftene dine, det så godt ut. Jeg liker godt de tingene du lager, så nå må jeg prøve og lære bort til mine døtre. Herlig.

Skriv en ny kommentar

hits