Endelig halvveis!

I morgen går jeg inn i min gravid uke 20. For meg er det helt sprøtt og veldig rart. Hver tirsdag er en milepæl, og jeg synes ikke det er så lenge siden jeg ventet med å komme inn i uke 10 og så uke 12. Nå er det jo 10 uker siden. 

Jeg vil hver uke nå ha en gravidoppdatering. Nå er det jo så mye som skjer uke for uke fremover. 

Uke: 20 ( i morgen) 

Kjønn: Jente 

Antall uker igjen til termin: 20 uker.

Barnets navn: Lila-Elise 

Kontroll: Jeg har vært på jevnlige kontroller, men skal på ny kontroll 12. april. Gleder meg masse til å se den lille prinsessa mi igjen, blir aldri mettet på dette. 

Innkjøp:  Jeg har kjøpt inn litt tøy, ellers har jeg fått det aller meste. I påsken fikk vi bilsetet, vogn og seng. Mamma strikker masse og jeg har allerede vognpledd, kosepledd, reisesett og annet klart til lille prinsessa mi. Beste gaven av alt var kaninbamsen barna valgte å gi henne. Den har de begge to hatt og de mente det var riktig at hun får den nå <3 Bevegelser:  Hun sparker masse og er veldig aktiv. Nå kan man tydelig merke at hun sparker og magen blir helt skjev når hun blir veldig aktiv. Jeg merket bevegelser i uke 13 allerede denne gangen, men de siste to ukene nå merker jeg at hun sparker og ikke bare beveger på seg. 

Indre ro:  For å være ærlig så har jeg ikke vært så rolig tidligere i svangerskapet. Jeg synes alt har vært et lite mareritt. Først den siste uken nå har jeg klart å samle meg og glede meg over det som skjer. Jeg er såklart litt stresset. Det å få en liten baby kommer jo til å snu hele hverdagen på hodet. Slik det er  idag er det nokså behagelig med store barn, men det vil bli en hverdag dette også. Ennå litt rart og vanskelig å sette seg inn i, men dette blir bra! 

Vektøkning: Jeg gikk ned 9 kg de første ukene, og nå har jeg gått opp 7,5 kg igjen, så det er ennå 1,5 kg bak der jeg startet før jeg ble gravid. Jeg ser ut til å kun få magen, men det gjør absolutt ingenting! Tipper jeg går opp noe få kg, men vi får se. 

Vann i kroppen: Ennå INGENting! Er jeg heldig slipper jeg unna, så jeg håper og satser på det! 

Strekkmerker: Jeg har ikke fått et eneste ett, men regner med at brystene kanskje får noen få. Så langt har brystene og magen vært det eneste som har vokst, så jeg føler meg som en kamel. haha.... 

Tungt: Jeg er ikke tung, enda lett og spretten, men bekkenet er veldig vondt så jeg sliter veldig med at det gir sterke smerter. Magen er jo stor til å være meg, så jeg føler meg såklart litt tung, men dette tror jeg er naturlig når man forandrer seg. 

Plager: Ja, som nevnt over - bekkenet. Kvalmen er nesten helt borte, noe morgenkvalm til tider. Jeg er veldig trøtt og sliter med ellers sterke ryggsmerter. Den berømte metallsmaken er der ennå, så jeg håper den snart forsvinner. 

Humør: Jeg er overraskende blid og fornøyd! Hører jeg er veldig glad og smiler mye, så dette tar jeg som positivt! Jeg ler masse og føler at jeg er mer fornøyd og tilfreds nå enn jeg har vært tidligere i livet. Jeg har veldig lett for å bli rørt og gråter fortere når jeg er såret. Jeg fyrer meg ikke så lett opp, tenker meg mer og mer om, og merker jeg er mer direkte på en korrekt måte. Jeg er nok ikke så oppfarende og blitt litt mer stille, men jeg har hørt av folk som kjenner meg at de synes jeg har blitt mer behagelig og rolig å være sammen med. 

Cravings: Åh, jeg har dilla på sjokolade og vannmelon. Jeg kan spise det absolutt hele tiden. Utover dette lager jeg mye hjemmelaget jucie og annet som er friskt! Elsker friske smaker og kaker! Også har jeg fått DILLA på kaffe - noe jeg begrenser til maks noen kopper i uken... (vet det ikke skal overdrives så jeg har forhørt meg med lege) ....

Fødselsforventninger: Åh, her har jeg ikke så mange ennå, men tar det som det kommer. Vet med sikkerhet at dette gjør grusomt vondt og at ingen fødsler er like. Det blir et minne for livet og et sterkt øyeblikk når hun kommer som ingen vil være foruten! 

17 kommentarer

ullie

04.04.2016 kl.23:42

Så fin du är!!! Det är verkligen livets största gåva att få ett bar eller ja tom flera barn <3

Va rädd om dej och ha en fin fortsatt vecka kram ullie

Line

04.04.2016 kl.23:45

Gleder meg til å lese hver uke fremover :)

05.04.2016 kl.07:22

Så gøy å lese! Spesielt når jeg er like langt på vei selv ;) men en liten ting bare, når du går inn i uke 20 er du 19+0 og har dermed 21 uker igjen til termin :) men som du sier, så får du nok mest sannsynlig før tiden uansett så det betyr jo ikke så mye :)

VillaPaprika

05.04.2016 kl.09:25

Anonym: jeg har 20 fulle uker igjen og er i min 20 svangerskapsuke. Altså nå er jeg halvveis - ut uken og starter i min 21 på tirsdag om en uke. Altså 19-+0-19+6 . Fullgåtte 19 uker, men i min halveies uke- altså uke 20.

05.04.2016 kl.09:14

Overhodet ikke slemt ment, men vi har termin likt og jeg er ikke halvveis før neste uke.. et svangerskap er 40+2 fullgåtte uker. Jeg har begynt på min 20. sv sk. uke, men er 19 fullgåtte. Hvis du skjønte hva jeg mente :)

VillaPaprika

05.04.2016 kl.09:31

Anonym: jeg er i min 20 sv. Uke er gjennomførte 19. Altså i min halveiese uke frem til tirsdag. Deretter har jeg fulle 20 uker igjen om jeg går til termi. Mest sannsynlig er jeg på disse tider ferdig om 20 uker , da jeg ikke har odds for å kunne gå til termin.... :0) jeg har nok om ting går som de tror 16-17 uker igjen, en man skal aldri si aldri. Jeg snakker om hele uker når jeg skriver og er i min uke 20 nå:0) altså i min halveiese uke, men ikke fullgåtte ennå.

Sofia

05.04.2016 kl.09:14

Så fin du er,Camilla! Jeg vet så altfor godt hvordan det er å gå gjennom dette alene.Men du er tøff..og den lille jenta di i magen kommer til å elske deg for at du står i det,og gjør det beste ut av det selv om det er tøft.Tenk så stolt hun kommer til å være av deg,når hun blir stor nok til å forstå..Og tenk så lykkelig du vil være over valget du har tatt,når du ser henne for første gang❤

Stå på,Camilla😊

05.04.2016 kl.09:27

Skjedde med å ikke dele private ting på bloggen? Du skulle bare dele interiør fremmover?

VillaPaprika

05.04.2016 kl.09:42

Anonym: har ikke skrevet at bloggen ikke skal dele svangerskap. Jeg har sagt at jeg skal skjerme mitt mest private--- Dvs alt jeg foretar, og så mye privat som var. Generell stoff og reise med svangerskap oppdatering vil folk bare måtte belage seg på. Dette har jeg aldri sagt vil være en rendyrket interiørblogg. Les det som står , ikke imellom linjer .

nina 2

05.04.2016 kl.10:56

du stråler camilla og har en kjempeflott mage...ha en nydelig dag..

VillaPaprika

05.04.2016 kl.15:01

nina 2: tusen takk <3 snill du er <3

Anne

05.04.2016 kl.13:00

Så utrolig flott du er😊

Kjempeklemmer 🌺

VillaPaprika

05.04.2016 kl.14:16

Anne: tusen takk <3

M

05.04.2016 kl.14:21

Halvveis! Kan tenke meg det er godt etter alt som har vært! Husker at dette er den beste tiden i svangerskapet; kvalmen er over og man føler seg pigg og rask igjen 😊 Selv er jeg 8+1 og kvalmen er her 24/7. Men prøver å tenke positivt på det, også håper jeg dagene går fort! Lurer på hvordan du klarte å holde det skjult for barna at du var gravid tidligere k svangerskapet når du var så dårlig? Er selv alene og sliter til tider med å holde maska ovenfor jenta mi på åtte. Når fortalte du det til de?

VillaPaprika

05.04.2016 kl.15:01

M: jeg sa det i uke 9 til mine barn, så de fikk vite det relativt tidlig. Men det fordi jeg var veldig dårlig i formen!

Ønsker deg masse lykke til <3

Anne

05.04.2016 kl.14:56

Herlig tid du har fremover :)

VillaPaprika

05.04.2016 kl.15:02

Anne: Jeg har endelig begynt å nyte den selv, så den skal bli bra <3

Skriv en ny kommentar

hits