Date night.

God kveld alle sammen, straks slår klokken 00 og ny dag starter!  Jeg har akkurat kommet hjem fra den morsomste kvelden på lenge! Sabrina tok seg turen til plankebyen istad og planen var å gå på "the boy" i Fredrikstad. Vel, det funket dårlig, vi hadde nemlig ikke sjekket programmet og kom 30.minutter for seint.  Vel, vi tok en middag og dro til Moss. 

På kinoen ble det før og midt i filmen flere ting som gjorde at vi brøt ut i latter flere ganger!  Først klarte jeg å tømme ut hele esken med popcorn på gulvet, så feis og nøs en person forran oss så vi knakk totalt og deretter klarte jeg å tømme ut baconsnacken også ! Altså, klomsemor Camilla har hatt nok å drive med idag for å si det sånn. haha.... Nå verker bekkenet og jeg sliter mer og mer med å komme meg opp og ned fra sofa´n her hjemme, men det skal jeg klare å komme meg igjennom! Graviditet er ingen lek!


Nyt nattes timer alle kjære lesere! Imorgen skal jeg dele innlegg på den fine tapeten dere har lurt sånn på! Vel, bedre sent enn aldri, så vi skrives! 

4 kommentarer

04.04.2016 kl.08:39

Husk at personen du refererer til kan lese bloggen din,samt ha en forstyrrelse som gjør at gassen sitter lett.. ;-)

Beate

04.04.2016 kl.19:17

Ja, det ville vært tragisk ville det ikke? Ærligtalt,finn på noe annet enn å sitte å skape problemer ut av jentene fikk seg en god latter. Ingen navn nevnt eller tid på døgnet så personen er lett skjermet.

Mona

04.04.2016 kl.19:24

Flotte jenter og igjen må jeg si det, den naturlige looken du nå har kler deg! Du er naturlig flott og måten du nå tar vare på deg selv synes lang vei! Fortsett slik.

VillaPaprika

04.04.2016 kl.19:29

Mona: Neimen, så hyggelig å høre <3 Tusen takk for gode ord <3

Skriv en ny kommentar

hits