Ny hverdag...Tirsdag, vet dere jeg hadde mandagsfølelse idag .. haha...  Måtte ta meg i å huske at ungene startet 0830 og ikke 0915 idag , typisk meg og blande dager når det blir så mange fridager innimellom. Imorgen skal jeg på ny legesjekk, snuppa i magen har det nok fremdeles fint så jeg gleder meg faktisk bare! Likevel har ejg alltid en liten nerve i spenn av en eller annen grunn, men sånn er vi vel bare (?) . Vel, idag startet jeg med å ta bort påskepynten og det var veldig deilig, selv om det ikke var mye pynt jeg hadde. Gult er jo ikke helt min farge, men det var ihvertfall hyggelig å ha det fremme i påsken <3  Ellers har jeg hatt litt ånden over å ordne her igjen og jeg har så gode naboer - dere aner ikke! Hun som bor vegg i vegg med meg har invitert meg inn på Fransk te nå snart, hun vet jeg har hatt det veldig leit og faktisk har hun hørt meg gråte tror jeg( pinlig)... Men jeg må si det , folk rundt meg er fantastiske! Det er noe med å åpne sinnet litt og se utenfor boksen <3  Pga naboene vil jeg jo bli her resten av livet- snakk om mange fantastiske mennekser <3  Kanskje jeg skal smiske med de som bor i andre inngang og få kjøpe leiligheten dems som er 20 kvm større enn den jeg leier og derfor har flere soverom .... Haha.. Neida, blir nok bra dit vi kommer også, det er jeg sikker på. Men jeg stortrives her, det skal jeg ikke legge skjul på.  Folk har gjort veldig narr av at jeg leier leilighet og spekulert veldig i nettopp dette den siste tiden. Jeg trenger ikke å gå dypere til verks enn å si at jeg ikke har en mamma og pappa som kan kjøpe hus til meg( all ære til de som har denne muligheten) og av den grunn har måttet leie for å samle opp egenkapital. Jeg klarer og har klart meg selv og det er for meg 100 ganger viktigere enn hvem som eier boligen jeg bor i. Jeg skal ærlig si at jeg gleder meg til å vise dere hva jeg har fått til selv om en liten stund, men inntil det er jeg veldig stolt av denne leiligheten også!  

Mamma og pappa selger jo huset sitt nå, det er noe jeg synes er veldig leit egentlig - det blir veldig tomt her oppe uten dem som nærmeste nabo den tiden jeg ennå skal bo her. Pappa er i 110 på det nye huset, de har fått tilbake den etterlengtede hagen så han får litt å kunne sette fingra i. De har pusset opp nesten alt inne forutenom noen av rommene og jeg gleder meg til jeg skal vise dere litt bilder når ting begynner å komme på plass!  Nytt rekkverk skal rundt hele huset, stor hekk skal plantes opp, det skal males, ny ytterdør skal settes inn, de skal steinlegge hele gårdsplassen og ser vel for seg å bli unge igjen.. haha.. Neida, men jeg forstår dem. De har opplevd mye trist de føler sitter i veggene her de bor så de ønsket å komme seg litt bort tror jeg og lenger unna byen og nærmere naturen.  En ting de aldri får tilbake er denne utsiken bak meg - den er fantastisk! Sene sommerkvelder er ubeskrivelige her <3 

Jeg får fortsette å pusle rundt her hjemme og titter innom igjen etterpå ! Jeg håper dere alle har en deilig dag og nyter den til vi sees igjen! 

18 kommentarer

Emilie

29.03.2016 kl.21:10

Gleeder meg til å følge din ferd vider:) du er heeelt råd:)

Ønsker deg lykke til :)

Å så syntes jeg du skulle melle deg på kjære mamma:)

Har stooor respekt for deg:) det skal du hvite:)

Hilde

29.03.2016 kl.21:30

Blir du å fortsette med butikk og nettbutikken?

Jesus 4 a Reason

30.03.2016 kl.02:32

Det er godt og komme tilbake til hverdagen. Er enig med deg med mandag. Hadde samme følelse i dag hehe

// Benedicte

Marianne

30.03.2016 kl.06:12

Er du hyperaktiv (ADHD) eller tilsvarende?

30.03.2016 kl.08:23

Marianne: hadde du spurt henne direkte om det om du hadde møtt henne på gata? Spurt noen du kjenner om det samme?

Jeanette

30.03.2016 kl.09:17

Hei 😊 Lurer på merke på mascara. Håper på svar.

Kaja

30.03.2016 kl.14:45

Jeg så deg i byen idag og fy fader så flott du er!! Du har jo forandret deg helt og kroppen din er den flotteste gravide jeg har sett skulle trodd du var levende retusjert

Modern

30.03.2016 kl.15:31

Har du operert overleppen? Når du smiler så jg nå at du har en strek der.. Eller er du født m hareskår? Unnskyld at jg spør men har ikke sett inge mødre så kjenner ikke historien.. Hvordan gikk det på sykehuset by the way?

VillaPaprika

30.03.2016 kl.18:44

Modern: nei ikke noe med overleppen min så da må det være noe med det - ene bildet du mener det ser slik ut:0)

30.03.2016 kl.16:43

Til anonym: Hva er det du antyder? At det er en skam å ha ADHD? Er vel ikke farlig å spørre om det.

30.03.2016 kl.20:42

Jeg og lurer på hvilken mascara du bruker, som gir så lange fine vipper??? 😊

Leonore

31.03.2016 kl.00:27

Dere som kommenterer dritt på dritt her: Spar dritten deres til KG! Så får Joppe og co noe å fylle dagene sine med! Get a life!

T

31.03.2016 kl.07:42

Leonore: Blir det noe bedre av å skape mer dritt ut av drittkommentarer?

Hvis KG er så ille, la det være. Bruk energien på å skrive noe positivt i kommentarfeltet istedet for å bidra til "dritten".

Å nevne navn på KG brukerne skaper bare mer unødvendig støy, og helt ærlig - å skrive slik som dette er jo å rettferdiggjøre nettopp det du mener at de gjør.

Leonore

31.03.2016 kl.14:44

T: Så barnslig du er, her sitter du å forsvarer de folka som spyr ut seg med drit. Jeg og flere kommer til å fortsette å navngi brukere på KG til denne mobbe galskapen slutter! At du støtter oppunder mobbing sier mest om deg, og tar jeg ikke feil så er du vel utsendt derfra. De hyler i alle retninger når de blir nevnt, så det er åpnelyst at de vet hva de driver med!

Karianne

31.03.2016 kl.14:45

Leonore: Herlig! Godt å se vi er flere som navngir mobberene! Nå er det nok!

T

31.03.2016 kl.17:09

Leonore: Tok jeg noen i forsvar? Sier jeg at mobbing er greit?

Jeg påpeker at du kaster stein i glasshus. Vil du KG brukerne til dags, så ta diskusjonen der den hører hjemme. Ikke dra mer dritt inn i et kommentarfelt som burde omhandle alt annet. Å anta at jeg er utsendt fra noe som helst sier mest om deg. Jeg ga deg kritikk for måten du omtaler dette i kommentarfeltet til Camilla. Å dra mobbekortet skader kun saken din og din egen troverdighet. Du oppfører deg jo på nøyaktig samme måte som det du beskylder KG for.

At jeg påpeker at denne kampen ikke hører hjemme her sier ikke noe annet enn at jeg tror Camilla er tjent med å stenge denne typen støy ute fra livet og bloggen sin.

Ta deg sammen.

Line

31.03.2016 kl.21:23

T: du graver din egen grav! DEt å navngi anonyme brukere på et mobbeforum er ikke det samme vettu! Nå må du fanken meg gi deg! Dem sitter der inne og skriver de drøyeste ting om psykiske lidelser Camilla skal ha, økonomien hennes, at hun har lurt hans osv. At du ikke skjønner at dette er så low point som det går an å få bli er for meg helt ubegripelig! Du burde virkelig lese deg opp på hva mobbing er, det er gjentakende hets det over lengre tid! Og hva holder de på med på KG tror du??? Her har Leonore og alle andre som navngir brukeren på dette forumet helt rett, og du tar feil! Du burde kanskje begynne å lese der inne, også før moderatorene som så vidt gidder å moderere for tiden tar ting bort, for det er grovt! Ekstremt grovt!!! Det er mobbing ja! Educate yourself!

T

01.04.2016 kl.13:57

Line: Har dere blitt helt hysteriske hele gjengen? Leonore utrykker at jeg støtter oppunder mobbing fordi jeg kritiserer hennes måte å løfte dette på. Jeg har ikke skrevet at KG ikke mobber, jeg har ikke sagt hva jeg tenker om KG brukerne i det hele tatt. Jeg prøver å si at dere må roe ned fokuset på dette i kommentarfeltet på bloggen. Ta gjerne opp krigen med brukerne på KG hvis dere ønsker det, men må dere dra den hit på terskelen til Camilla? Hjelper dere henne ved å påpeke alt dette vonde i hennes egen blogg?

Å jo, faktisk. Å gå til angrep på meg fordi jeg kritiserer måten dere håndterer dette på i DETTE forumet, vil jeg påstå at er like kritikkverdig som det dere beskylder andre for å gjør. Man bekjemper ikke dritt med dritt.

Skriv en ny kommentar

hits