Sånn må det bli nå, jeg lever en gang.

28.03.2016 - 23:34 37 kommentarer

Bloggen og min hverdag. 

Ja, så har det nå blitt vår, påsken er ferdig og vi står den deiligste tiden for tur.

Jeg er mer og mer vår og sommer menneske, den lyse tiden er magisk og jeg gleder meg til å ta den imot. I tiden frem til Lila kommer nå blir det faktisk en del småturer og småreiser på meg, men i november går turen til Thailand. Jeg har nå tatt noen valg og de valgene handler om å leve litt.  Jeg har vært alt for opptatt av rutiner, den a4 hverdagen,hus og hjem, men nå de siste 2 ukene har jeg valgt å ta en liten endring i kursen min. Jeg er fremdeles opptatt av å ha gode rutiner i hverdagen, men jeg skammer meg litt for å ikke ha levd litt mer. Jeg trenger virkelig å se mer enn bare gressvik og Fredrikstad. missforstå meg rett, hverdagen er der med skole, lekser og treninger som skal følges opp, det vet jeg. Men, jeg vil ha et liv med minner å se tilbake på. Jeg vil se mer enn Spanskekysten og Svinesund. Jeg har bestemt meg for å ta med meg babyen fra første tid på lange gode ferier, Olíver og Mathilde skal også få se mer. Verden er en flott plass, den må oppleves for å ikke virke så skummel. 

Til vinteren når Lila er 3/4 mndér går turen til Thailand , denne delen av jorden har jeg ikke opplevd og jeg føler jeg vil se den også. Jeg drar med henne og Olíver og Mathilde, sammen med en venninne. Etter dette skal jeg se USA , LA, New York , Miami +++. Ungene skal få oppleve Disneyland i Paris i Mai, men neste år skal jeg ta de med til andre siden og enda mer. Jeg skal faktisk se hva verden er, jeg skal oppleve den.  Mange sier at når man får barn må man stoppe den delen som heter å oppleve, reise osv, men det er jeg helt uenig i. Jeg skal oppleve verden med barna mine. Jeg har mulighet til dette så hvorfor skal jeg bo meg ihjel her hjemme?  Vi flytter riktignok til en større bolig, men ikke en vi skal bo oss ihjel i , men bo i.  Hjemme skal være trygt og sikkert, hjemme skal alltid hverdagen vi har vente på oss, men jeg merker jeg trenger å oppleve litt nå. Jeg har bodd på en butikk i nesten 4,5 år , jeg har levd som om interiør og matralistiske ting er alt som betyr noe. Jeg har valgt å tro at bare jeg har det huset med eplehage og stasjonsvogn og en mann er jeg lykkelig , men vet dere jeg er ikke lykkelig hvis jeg ikke er glad i meg selv. Jeg blir ikke glad i meg selv ved å sitte hjemme å tro at livet er kun det som er der, jeg må oppleve. Jeg må skape minner og se hvilken verden vi lever i og det med de 3 personene jeg aldri ville vært foruten- barna mine.  Kanskje jeg etter et år blir litt lei av å reise, kanskje jeg etter to år vil prøve å bo en helt annen plass, den muligheten har jeg nå så hvorfor skal jeg ikke ta den.  Se verden, spise god mat , se ulike kulturer, se andre sider enn de sidene jeg er vant til. Jeg trenger det og jeg må prøve det. Jeg lever en gang og jeg sier ikke at dette er noe som passer eller er noe for alle, men jeg har kommet ditt at livet mitt må oppleve litt mer , se litt mer og føle litt mer uavhegighet i enn det som er av døde ting. Jeg vil ikke eies av ting, men jeg vil eie meg selv og tiden jeg har.  Idag startet ungene og jeg på en liste - to do list !  Ungene hadde begge 3 ønsker for hva de ønsket å oppleve de neste 12 mndéne og det som er så verdifult her er at de har ikke noen dyre ønsker, men de har ønsker om å få mer tid med meg, se mer og lære mer!  Vi startet idag, riktignok bare med en liten tur ut for å gå i parken i byen og på kino, men det var det de ønsket og det kostet SÅ utrolig lite å bare gi dem den gleden. Neste på listen nå er middag ute på fjellet og en dagstur til oslo for å gå på Oprataket.. Altså, ikke noe stort, men noe annet enn hva vi pleier! 

 

Hus og hjem er fremdeles et stort tema her på bloggen, men jeg er ikke hvor jeg en gang var. Jeg Er kreativ, satt meg på store prosjekter og vet det er mye spennende som skal skje, men jeg har bare noen mndér igjen med de to her før vi blir en nr 4. Den tiden skal jeg dele med dere for hva den er og hvem jeg er. Jeg har de siste ukene forandret meg enormt, synspunkter og tanker har snudd seg og jeg ser på det livet jeg hadde som dødt og det jeg nå lever som -i livet. Jeg skal ta dere med på reisen over i vårt nye hjem når den tiden kommer, jeg skal hver uke dele masse interiør, men bloggen vil aldri bli en rendyrket interiørkonto og det vil jeg nå si slik at de som forventer dette ikke vil føle seg "lurt" . Jeg har så mye jeg vil vise dere, jeg vil ta dere med på en spennende reise. jeg blir nå uke-for-uke filmet i svangerskapet mitt, dette skal dere få se og reisen vår vil jeg ha dere med på.  Jeg har bare endret litt kurs og jeg håper dere kan slutte å tenke så matralistisk over alt jeg gjør, fokusere så veldig på hvordan jeg får inn mine penger og har råd til det jeg gjør.  Jeg skryter aldri av inntekt, penger eller at jeg er bedre enn noen andre for det vil jeg aldri bli, men jeg har vært heldig og kanskje står økonomisk bedre enn mange andre og det vil jeg nyte med å leve litt. Jeg ahr vært altfor lenge på bånn og i kjelleren, så nå trenger jeg dette og ingenting kan stoppe meg. Jeg trenger å være singel, jeg trenger å være alene om barna mine når jeg har dem. Jeg vil ikke være bindt opp i noe. Jeg vil være fri og leve litt. Jeg har prøvd å være gift og jeg har prøvd å være sammen med en som ikke ville ha meg, jeg har vært der - jeg har gjort det. Nå må jeg prøve dette og jeg håper dere kan smile litt med meg på denne reisen - for jeg er faktisk døds happy over å ha kommet dit og det etter å ha vært på bunn. 

Jeg endret nr, jeg endrer snart andresse, jeg vil aldri dele dette igjen slik jeg før har gjort. Treffer jeg en mann vil jeg kanskje ikke dele så mye om det heller.  Media er sykt fint og lærerikt, men akkurat nå må jeg finne veien litt selv. Så fremfor å la meg styre av det som er vil jeg styre det som skal bli, om dere forstår? 

Nyt natten og drøm søtt. 

Imorgen sees vi igjen og jeg gleder meg allerede! 

 

37 kommentarer

May

28.03.2016 kl.23:48

Søte deg, glede meg til å følge deg på din reis.. Kos deg og nyt reisen din, er deg vel unt og meir enn det❤️

VillaPaprika

28.03.2016 kl.23:53

May: tusen takk vakre deg, så koselig å høre <3

28.03.2016 kl.23:54

Hvilke maskara bruker du?💜

VillaPaprika

29.03.2016 kl.00:11

Anonym: den nye som forstrørre vippene uten at du setter på vipper. den er helt rå!!! =)

Line

29.03.2016 kl.00:43

Lykke til videre på livets reise alle fire! 💖

Stine

29.03.2016 kl.01:24

Så moro 😀 Har vært i Thailand 2 ganger før, og det er en fantastisk plass, og mye å finne på 👍 Bare pass på å ikke få i deg sjokolademelk eller melk for det fikk jeg matforgiftning av. Er bakterier vi i Norge ikke er vandt til. Hehe 😀 Gleder meg til å følge bloggen din videre 😍

Vigdis V

29.03.2016 kl.07:04

Fantastiske planer Camills 😊

Helt riktig å prioritere deg & barna, opplevelser og spennende land.

Gleder meg til å følge dere videre.

Vigdis

Jeanette

29.03.2016 kl.08:17

Hvilket merke på mascara?

Marit-Helen

29.03.2016 kl.08:43

Usj, er så lei meg. Tenk å gå alene gravid og bli bedratt når man venter sitt første felles barn etter så mange år sammen. Du virket alltid så forelsket og må hatt din livs kjærlighetssorg. Jeg håper du treffer en som elsker deg, Camilla. Og barna dine. De to du har må jo ha følt på dette de også. Unner dere ikke dette, det skal du vite. Ta godt vare på deg selv.

VillaPaprika

29.03.2016 kl.08:45

Marit: takk for gode ord. Den mannen jeg elsker finnes ikke lenger, kun kroppen. Så jeg har akseptert at han er borte og må videre. Vi får det bra, det skal jeg sørge for. Ha en deilig tirsdag<3

Lisbeth

29.03.2016 kl.11:35

Fantastisk at du har bestemt deg for å leve litt mere,reise og nyte livet. Liker den innstillingen din godt.Ta godt vare på barna dine og deg selv Camilla :)

L

29.03.2016 kl.13:38

Er du ikke venninne med Christel lenger?

Therese

29.03.2016 kl.13:41

Noen ganger må man endre kurs, og hva er vel bedre enn å oppleve verden:) høres ut som dere går ett flott 2016 i møte, Camilla.

Mine barn på 10 og 16, digger operataket, og sitte der i solskinn med jordbær kjøpt på torget. Ps:inne på operahuset kan man få kjøpt ballerinasko som er brukt i operaoppsetning, pluss mye annet.

Og etter operataket er det en fin tur å gå til bryggen for å lunche❤️

Kos dere masse med alle planer❤️ Klem

29.03.2016 kl.13:44

Klart må du leve livet. Har og en eks eg måtte gjennom fødsel alene. Hadde ikke unnet min verste fiende den tøffe tiden. I dag respektere eg hans valg av ny dame,og null kontakt med barna sine. Om de syns det er greit og leve i lykken med en dame.dies tap.og som eg sier,kjærligheten varer ikke evig,men det gjør det og være mamma og pappa.så lev livet og hev deg. Kan eg spørre deg om kubbelys ka er de beste syns du der ? Merke. Er så mangen dårlige lys. Du er en vakker mamma. Klem til deg

29.03.2016 kl.15:30

Bare av en ren nysgjerrighet, jeg har ikke bare fra før, får mitt første i september. Lurer på det m reising: er det ikke lurt å vente med å reise så langt til alle vaksinene er tatt, og til barnet har blitt bedre kjent med mamman sin uten stressfaktorer rundt seg? Jeg tenker å reise med barnet mitt fra neste år, har også veldig lyst til å se verden og "unne meg noe godt" etter denne utfordrende tiden. Leser så mye forskjellig. Ønsker deg alt godt Camilla <3 (og misunner deg den økonomiske friheten) Hilsen Linn

VillaPaprika

29.03.2016 kl.16:26

Anonym: jo det kan hende, men forhold deg til den informasjonen du får og les og hør på alt og alle andre- ejg får så mye rart servert hele tiden så jeg forholder meg til folk her og tipper nok dette skal gå helt fint- er mange venninner jeg har som har gjort dette 100 ganger fra babyen er ute- nesten jordomseiler og det går helt fint =) jeg må jo såklart først få barnet og se at det går fint, men reiste med mathilde når hun var 5/6 mnd og det gikk kjempe fint =)

VillaPaprika

29.03.2016 kl.16:26

Anonym: ikke les og hørpå alt og alle andre mente jeg =)

jesus4areason

29.03.2016 kl.16:18

ååh gleder meg til og følge dere på ny reise :-) <3 ønsker deg en fin tirsdag, nydelige deg <3 :-)

// Benedicte

nina 2

29.03.2016 kl.16:36

høres kjempefint ut camilla med å reise litt rundt å se verden...kos deg med dagen ..

Charlotte

29.03.2016 kl.17:06

Synes det er litt småmorsomt at du mener at du står økonomisk bedre til enn andre. Hvor mange butikker har du slått konkurs? Hvor mange store summer er ikke du skyldig leverandører? Artigartig. Jaja, du skal få sveve på en rosa sky for min sin del, jeg synes bare dette er rasende festlig å være vitne til. Skulle tro du hadde lært noe, men nei. Du er ikke heldig sånn sett akkurat. Menmen. Skal bli underholdene å se ferieplanene dine hvertfall. Eller, de som faktisk blir gjennomført :-)

VillaPaprika

29.03.2016 kl.17:48

Charlotte:
Det som nyter mitt syn på denne kommentaren er hva du tror du vet så mye om , men må sitte å kommentare fra oslo ved kun -et navn.. Hvorfor kan ikke du kontakte meg direkte da? Firma jeg jobbet i gikk konkurs, ikke jeg privat, men det vet du kanskje ikke forskjell på(?) Idag er jeg ansatt jeg og jobber for andre enn meg selv og vet du, jeg får til så sinnsykt mye morsomt om dagen som vil svi hardt for de som ønsker å se meg ligge på alle fire å kravle og jage etter luft. Jeg opprettet faktisk et nytt as nå nettopp, blir artig for deg å kunne følge det også da tenker jeg(?) for det omhandlet alt annet enn å selge varer, men heller noe annet kjempe spennende du kan sjekke på proff.no en gang i året ;)

Lykke til med ovenpå og ned holdning - du kunne jo sjekket skattelisten på meg når den kommer ut ;) spesielt den som kommer for i år - den vil nemlig svi hardt ;)

Nyt dagen vakre deg og prøv å unn deg selv å slippe å bry deg så veldig om den snøen som falt ifjor , den er nemlig alt borte uansett hvor mye du prøver å hyppe den frem igjen ;)
klem til deg fra meg- jeg tror nemlig du trenger en =)

P <3

29.03.2016 kl.18:27

Kjempe gøy!!

Jeg gleder meg itl å følge med :)

Kanskje vi kan få se litt interiørshopping i utlandet på bloggen etterhvert? Det hadde jeg syntes vært kjempe spennende.

Ble glad av å lese dette glad-innlegget!! Lev livet Camilla :) Det er det livet handler om

VillaPaprika

29.03.2016 kl.18:34

P: tuuuuusen takk - jeg skal få det det meste <3

P igjen

29.03.2016 kl.18:32

en liten inspirasjonskilde til fine reisesteder:

http://reisetips.nettavisen.no/20-vakre-steder-i-europa/

:)

VillaPaprika

29.03.2016 kl.18:34

P igjen: åh- tusen hjertelig takk <3

susann

29.03.2016 kl.18:52

Fjolllllle

29.03.2016 kl.18:59

Gleder meg til og følge deg videre! :)

Hilde

29.03.2016 kl.19:13

Kloke valg du gjør nå, reise er det beste og mest lærerike som finnes - mye mer verdt enn interiør. Jeg garanterer at når årene går er det minner fra reiser og opplevelser du husker, ikke tapeten fra ti år tilbake :-) Thailand er herlig med barn!!

29.03.2016 kl.19:14

Fine deg :) Har ikke kommentert før,men har fulgt bloggen din i flere år. Dette klarer du helt fint :) Reis og kos deg med barna dine,det fortjener du virkelig! Jeg vet hvordan du har det..ble alene med 2 og gravid med nr 3 uten å være i et forhold. Det er utrolig tøft..både mentalt og fysisk selvsagt. Alle spm all snakket, folk aner virkelig ikke hvor tungt det kan være. Men vi er tøffe, dette klarer du lett! Og har du penger, så reis, det hadde jeg og gjort 😊

Ps: Disneyland Paris er fantastisk..ikke bare for barna men for oss voksne og. Man blir lullet inn i en feelgood drømmeverden, rett og slett fantastisk for alle mann 😊😊

Kos deg med magen og barna dine, klem fra en fast leser 😘

Grete

29.03.2016 kl.19:16

Stå på! Ikke hør på negative kommentarer! Reis og kos deg hvis du har penger til det! Lån og hus kan du vente med noen år til du er eldre! Klem <3

Kristin

29.03.2016 kl.19:23

Hei! Så herlig, reis og lev - barn ingen hindring :) Jeg reiste med min eldste i 5 mnd til Namibia da han var 5 mnd - null stress overhode. Jeg tenker alltid at så lenge barna er med meg, så har de det bra :) www.rachel.blogg.no Har vel vært i Thailand tidlog i flere av sine permisjoner - verd å google for tips og info :) dette blir topp, gleder meg til å følge deg! Klem fra meg :)

Lajla

29.03.2016 kl.23:02

Jeeeeses!!

Skal det aldri være mulig og komme gjennom komentarer via et innlegg som ikke inneholder spydigheter, og dritt!! Hva som feiler slike mennesker, er ikke godt og vite, men de mangler kanskje noe i sitt eget liv...

Ønsker deg lykke til med planer og reiser :) Herlig, og lese den positive energien du har via innlegget ditt <3 You go girl :-) Ha en fin kveld, natt ;) Klem :)

P

29.03.2016 kl.23:09

Hva var poenget med å skrive "fjolle", Susann??

Annel

30.03.2016 kl.00:50

Lajla: Ser visst ikke sånn ut. Alltid noen ulykkelige mennesker der ute som bare MÅ slenge noe dritt i kommentarfeltet for selv å føle seg bedre. Sjalusi og misunnelse er ikke så greit..

Charlotte: Håper du føler deg bedre. Ønsker deg en god dag! Prøv og finn litt glede i livet ditt, så blir det lettere å glede seg på andres vegne også. :-)

Julie

30.03.2016 kl.07:45

jeg vil bare ønske deg masse lykke til fremover :-) du må aldri akseptere drittslenging og andre useriøse kommentarer om ditten og datten. Blir helt målløs når jeg leser at folk oppdretter forum som omhandler deg og ditt private. Eier ikke folk respekt ovenfor andre? Uff..

Håper du nyter resten av graviditeten din med din familie og gode venner!!:-)

Modern

30.03.2016 kl.15:43

Så herlig å reise, gjorde d m mine to små, 12 uker i Thailand m 1 og 2åring. Men blir litt matt når jg leser kommentarer som Null stress! Det er forhåndsregler å ta og ikke minst uforutsette ting som dukker opp underveis, det er ikke bare glansbilde å reise utenlands med små barn-just saying. Kunne kommet med noen praktiske råd men du vil jo helst ikke ha folks meninger.. Sørg bare for at dere voksne og store barna er vaksinert, minste ammer du vel da så bare du selv holder deg frisk blir det nok knall.. Vi storkoste oss, men reiste ikke rundt, det var de for små til, hadde en fast base i eget hus og det var deilig, å ta dagene som de kom.. Gleder meg til å lese reisebrevene deres.

Mari

03.04.2016 kl.12:19

Dette ble jeg glad for å lese. Det er så viktig, mener jeg, å leve livet til det fulle. Å utforske. Å se verden. Det er en berikelse. Jeg har reist mange ganger til Thailand og det er helt fantastisk, samme med statene. Dere kommer til å storkose dere, og det fortjener dere <3

Skriv en ny kommentar

hits