Litt rosa ...


 

Litle princess Lila-Elise! 

Roooosa, rosa og atter rosa... Jeg har begynt å få så mye fint til Lila mi!  Jeg er veldig heldig for jeg er omringet av så mange mennesker som hele tidne kommer med små gaver til henne. Nå ha jeg begynt å lage system i stellekommoden hennes. Hellenuffen så mye søtt som begynner å fylle seg opp hos den lille jenta mi <3  Etter jeg tok å ryddet og ordnet i skapet til Olíver og Mathilde for et par dager siden fikk jeg idag lyst til å ordne litt i Lila sitt også. Blir helt rørt der jeg sitter å bretter de små bodyene, sokker og minikjoler! 

Tenk at en hel kropp skal fylle denne lille kjolen. Jeg har alt begynt å få så masse ting til henne fra familien og allerede er bilsete på plass, vogn og seng! Stellekommode hadde jeg fra før og en av dagene nå kommer det en liten vakker krybbe også! Jeg har nesten vondt for å lagre det i boden, men ennå står ting trygt for å ikke kunne gå i stykker. Jeg blir jo ikke i leiligheten for alltid som dere nå vet så jeg prøver å planlegge så godt jeg klarer <3 Jeg kommer til å bo litt hjemmenifra den første tiden når jeg kommer hjem fra sykehuset, men det er rett og slett bare fordi jeg vil være i fred og bli kjent med den lille jenta mi i ro og fred. Alt som har skjedd rundt meg har skjedd så utrolig fort og jeg merker jeg sakte, men sikkert hører på hva dere sier og anbefaler og trekker meg litt og litt tilbake. Det er mye jeg vil dele, men det er ikke alt som blir rett motatt og folk analyserer og tolker alt i ulike retninger og slik er vi jo satt sammen. 

Jeg har faktisk begynt å treffe andre alenemammaer der ute og det er virkelig å anbefale til de som går gravid uten far i bildet. Jeg tror at dersom jeg hadde kommet i kontakt med mange av disse mødrene tidligere hadde jeg vært mer positiv på et tidligere stadiet! Det er utrolig hvor mye glede du kan kjenne over å kunne dele opplevelser , tanker og følelser med folk som faktisk har gode råd og masse erfaring ! Amathea er en plass som kan hjelpe deg og veilede deg til så utrolig mye og du møter en forståelse jeg aldri hadde klart å sett for meg !  Det er ihvertfall et lite tips fra meg til andre alene gravide og kommende alenemammer der ute. Nå skal jeg straks komme med i butikken, deretter går turen ut til storesøster for litt skravling <3  Jeg har ordnet det så pent her hjemme nå så jeg tenkte å dele noen interiørbilder med dere litt senere idag! Men før vi skrives igjen håper jeg dere alle får en deilig onsdag og nyter den <3 

*solskinnsklemmer fra meg* 

76 kommentarer

Ragnhild

23.03.2016 kl.13:34

Fint innlegg. :) Sender deg en god påske klem. Nydelig navn på jenta di. :)

VillaPaprika

23.03.2016 kl.19:59

Ragnhild: tusen takk snille deg- god påske<3

23.03.2016 kl.16:11

Nydelig kjole!! Moro å følge deg. Vi har termin samme dag faktisk 😊 Kanskje vi møtes på sykehuset 😉 Kan du ikke legge ut bilder av barneutstyret du har valgt? Spent på hvilken vogn du har valgt ☺️

VillaPaprika

23.03.2016 kl.19:59

Anonym: det kan jeg få til veit du<3

23.03.2016 kl.17:34

Fy flate den nye typen din er sprek ! Fikk sjokk når jeg så dere !! Ny standard! Og du ser helt annerledes ut !!! Råflott

Kristine

23.03.2016 kl.17:43

Er han du var ute med nå den nye typen din? Det så sånn ut.! Da har du gått opp på stigen, for han var over gjennomsnittet pen og flott! Min mann vet hvem han er, kanskje ikke negativt at han er stinn av gryn? Det er dere vel begge etter den avtalen du fikk med nettavisen som toppblogger hos dem!?

VillaPaprika

23.03.2016 kl.19:58

Kristine: voldsomt .. Men takk - takk:0)

23.03.2016 kl.18:04

Hva er greia med denne kommentaren da, "Kristine"? Kan hende jeg tar jeg feil, men regner med det er deg ovenfor din kommentar også? Er ikke om å "vite" alt først og ha første kommentarer om forskjellige ting osv.

23.03.2016 kl.18:27

Hørte du satt far ukjent , kanskje like greit når du blir fortalt at hans og den nye dama tror de skal få passe henne! Hva skjer med verden?

VillaPaprika

23.03.2016 kl.19:58

Anonym: hvor har du hørt dette! Men nei, de skal nok ikke passe henne for meg. Det er isåfall mange år til.

nina 2

23.03.2016 kl.19:15

jeg fatter ikke hvorfor folk må slenge dritt hele tia.og det var da voldsomt så dere viste alt hva som skjer i camillas liv el sitter dere bare å gjetter som resten av kg..ha en fin dag camilla og kos deg masse

VillaPaprika

23.03.2016 kl.19:59

nina 2: masse god påske til deg<3

ullie

23.03.2016 kl.19:52

Åhh underbara söta kläder älskar rosa

fin start på påskhelgen kramar

Renate

23.03.2016 kl.20:19

Heldig er du som skal bli mamma igjen :)

Kos deg og nyt svangerskapet. Å ikke la alle disse nett trollene gå inn på deg.

Gøy å lese at du har mange som passer på deg og tar vare på deg.

God påske til deg og din flotte familie.

Klem fra meg :)

VillaPaprika

23.03.2016 kl.20:33

Renate: tusen takk<3 jeg gleder meg veldig og koser meg enormt med den voksende magen <3

Annikka

23.03.2016 kl.20:36

Flotte Camilla 😊 Litt spesielt at denne eksen fortsatt har bildene av dere sammen på Facebook. Dama hans må være et nepeskrell,hvem vil vel ha en slik umoden fjott til å forestille en mann?

Line

23.03.2016 kl.20:38

Ser ut til at KG kvigene har beveget seg inn i kommentarfeltet ditt nå som de ikke kan si hav de vil på KG. Merkelig at mange av kommentarene ligner det de skriver der inne først. Helt utrolig at de orker å holde på sånn. Denne Joppe er jo aktive i alle tråder om bloggere der inne, skriver bare hets og dritt. Motbydelig å se på. På tide at dere tar påskeferien snart Joppe, Shoppingqueen, dolldyådi, varma osv!

VillaPaprika

23.03.2016 kl.21:00

Line: latt de diskutere. Jeg orker ikke lese en gang, men sikkert spennende for de som holder på der inne. Jeg tror nok det er så mye stygt å si om meg at de rett og slett ikke vet hvor de skal begynne. Snart får jeg vel itillegg til stygge kommentarer skylden for å diskutere meg selv der inne. Vel, alt for pr er det ikke det de mener? Takk Gud for KG , for de som skriver der er jo de jeg lever etter og prøver å imponere.

Else

23.03.2016 kl.20:53

Ta det helt med ro Camilla. Dersom du og far ikke er sammen eller samboere på tidspunktet barnet blir født har ikke barnefar krav på mer enn et par/tre timer samvær med barnet det første 1,5-2 årene. Dette med deg til stede.

Fra barnet er noen år kan dere forhandle og bli enige, men far har dessverre veldig lite å si. Jeg sier ikke at dette er måten dere løser dette på, men om det blir sagt at de skal ha barnet alene må de nok tro igjen om dette ikke ønskes fra deg.

Personlig synes jeg dette er helt syk oppførsel. Det er ikke ofte du hører om slike menn, men det hender. Det som er leit er det faktum at dette er noe som vil angrer på. Hvetebrød dagene vil roe seg hos din eks og dagen hvor babyen deres kommer blir nærmere og nærmere. Tenker han ikke klarer å forholde seg til dette idag, men dagen han ser sin egen datter vil nok smerten gå som støt i hele kroppen. Det er lett å ikke inkludere seg når barnet er i magen, de aller fleste menn klarer ikke forholde seg til dette. Jeg setter et stort spørsmålstegn til resten av familien? Om de mener de har blitt fornærmet her på bloggen og at du har behandlet din eks dårlig er ingen grunn til å gi utrykk for at barnet ikke eksisterer. Problemer er nok at de kun har fått en historie servert av han og tror på dette. Det at du da poster kommentarer de blir snakket dårlig om provoserer nok oppunder og bidrar til en større splid.

Det er helt tydelig at din blogg leses, diskuteres og høyt omtales bak husets fire vegger. Begynn å beskytt deg og babyen din. Tenk så leit om dette resulterer i at du blir så lei av behandlingen at de ender opp med å se barnet for første gang på butikken. Jeg synes helt ærlig dette virker til å ha tatt helt av og klarer ikke forstå at alle dere som voksene mennesker kan sette dere ned å snakke sammen.

Latt nå din eks leve på flukt med den nye jenta, la familien til han selv få oppleve at alt de har hørt ikke er nødvendigvis sant. Bruk tid på å skjerm dit liv bedre og ikke fyll bensin på bålet. Jeg forstår du kan bli sint og føler trang til å si tilbake, men for din del vær den voksene og trå til side. Lykke til .

Jenny

23.03.2016 kl.22:00

La nå jenta få være i fred!! Hvorfor skal dere på død og liv skrive om x'en og frua støtt? Tror Camilla har mye annet å tenke på nå enn det :)

Fatter ikke hvordan du holder ut Camilla, men jeg er virkelig imponert over at du holder hodet hevet :-) ikke mange i din situasjon som hadde klart det tror jeg.

Stå på videre og kos deg! Det fortjener du virkelig<3

God påske!

Rebecca

23.03.2016 kl.22:17

Lykke til videre med svangerskapet og alt som måtte følge med😊 Du er virkelig ei tøff dame og eg beundrer viljestyrken du har til å fortsette livet videre med full fokus på det positive😊 Nettrollene som skriver til deg eller om deg fremstår som totalt hjernedøde individer,må da ha fryktelig lite å ta seg til om dagene.... Ha en flott påske🐣🐤

Lina

23.03.2016 kl.22:18

Tror jeg gleder meg litt vell mer enn det jeg burde til lille jenta de kommer.. Gleder meg til å se babyoutfitene hennes å håper hu vil få litt sløyfer & hårbånd på hodet å😻 Ønsker deg virkelig alt godt❤️❤️❤️❤️ Alle andre? DRIT Å DRA.. Eksen? JA DU KAN DRITE Å DRA DU Å!!!! Sånn😂 God påske🐣🐣🐣

Monica

23.03.2016 kl.22:25

Hei Camilla!

Unner deg virkelig ikke alt dette tullet du må gå gjennom, med drittslenging av en annen verden, diskusjoner rundt deg og dine med mer. Utrolig hva folk bruker tiden sin på! Håper du klarer å ikke bruke energi på det, men forstår det er vanskelig når det "forfølger" deg overalt.

En ting jeg lurer på, og du trenger ikke å svare, men på generelt grunnlag spør jeg da jeg tror du har undersøkt dette litt mer enn meg: har alltid trodd at fars rettigheter til samvær og omsorg gjelder uavhengig av forhold til mor, men fokuset er barnets rettigheter til å vokse opp med begge sine foreldre. Er ikke dette så svart/hvitt som jeg har trodd? Du trenger som sagt ikke å svare, men tror mange lurer på dette på et generelt grunnlag og tror også mange av leserne dine tror du er den som nekter/bestemmer at far ikke skal ha samvær.

Ellers ønsker jeg deg alt godt og lykke til i tiden fremover! 😊

VillaPaprika

23.03.2016 kl.23:03

Monica: jeg er alene i svangerskapet og far er p.d.d ikke intr i noe med babyen annet enn hva som blir nevnt her.
Når babyen er født har han krav på noen få timer (2-4) samvær med mor til stede om dette er til det beste for barnet. Overnatting osv er ikke noe far kan kreve de første ett-til to årene , om ikke mor og far blir enige om noe annet. Til barnets beste kaller de dette. Fra barnet er et par år kan mor og far bli enige om annet . Alt dreier seg om barnets beste. Hva som skjer når barnet er født må bli tatt da. Men når mor og far ikke er sammen ei heller er samboere når barnet blir født har far dessverre lite å si annet enn det mor og far blir enige om. Det første året er babyen dessverre for far mest avhengig av mammaen sin. Jeg har aldri sagt jeg har nektet barnefar å se barnet sitt, men at det ikke blir en prosent fordeling på henne det første ett- til to årene er ingen hemmelighet. Først må hun komme, så får vi se samarbeid og væremåte deretter. Idag snakker vi ikke sammen så tiden får vise. Jeg planlegger svært lite annet enn å stå rak i ryggen med barna mine<3

Anne Marit

23.03.2016 kl.22:27

Lykke til Camilla, har fulgt deg lenge og du virker som en fantastisk mamma. Skjønner ikke hvorfor noen må hetse over andres lykke. Du vil klare deg helt fantastisk i fremtiden med 3 barn. Kjenner jeg er stolt av deg☺ Masse lykke til, dette kommer til å gå suuuuuperbra. Klem fra det blide sørland☺

Christine

23.03.2016 kl.22:47

Heier på deg jeg <3 så kan x være x og "slemme mennesker " ta seg en bolle;) Fulgt bloggen din leeeenge og man kan tydlig se i kommentarfelt hvem som er ute etter å forsure , eller hvertfall prøver på det:/

God påske til deg :) klem

Monica

23.03.2016 kl.23:18

Takk for svar! Jeg forstår godt at det ikke er lett iforhold til barnefar slik ting virker til å ha utviklet seg etter hva jeg har lest her på bloggen (holder meg langt unna alle andre forum, sladdreplasser). Jeg er ikke i tvil om at du vil gjøre det som er best for den lille, og er det noen som setter seg selv og sitt til side for å gjøre dette når tiden kommer, er jeg ikke tvil om at dette også er deg. Du virker så oppegående og voksen ut, snill tvers igjennom og ikke minst å være en sterk person. Å lese, høre alt det negative du gjør, hadde jeg ikke klart tror jeg. All respekt for alt du må gå gjennom! Stå på!

Merete

23.03.2016 kl.23:46

Kjære deg, la noen du stoler på få filtrere kommentarfeltet og mailer for deg, Så slipper du å svare på alt d som bare "kastes" mot deg, å ta imot slik over lengre tid er ikke bra for deg. Når de ikke får sitt på trykk eller oppmerksomhet vil de ikke synes det er vits i å gjøre det lenger.

Bloggen er en del av jobben din, det skal være greit å gå på jobb😉

Alt det beste ønskes deg!

nina 2

23.03.2016 kl.23:56

enig med merete,det kommer mye nå ser jeg..

Mia

24.03.2016 kl.00:18

Hvorfor skriver du av og til Leila og av og til Lila?

Mia

24.03.2016 kl.07:47

Kari:

Jeg syntes alt som kommer frem her er nitrist, men hvor i all verden og hva slags forrum er det du refererer til hvor du ser bilder av Hans og kjæresten?

Camilla:

Gøy og følge deg på din reise, du er en fantastisk inspirerende ung dame og det er ingen tvil at du lykkes med alt du foretar deg på din vei, masse lykke til med svangerskapet og en riktig god påske!

Silje

24.03.2016 kl.09:35

Du er utrolig heldig som venter enda et barn ❤ At så mange må dra fram så mye vondt for deg er utrolig trist. Det må være vondt og helt grusomt med gravid-hormoner ++

Skulle ønske du hadde noen som kunne sile slle kommentarene her for deg-så du rett og slett kunne blitt skånet for alt som ikke gjør deg noe godt.. Masse lykke til på veien vidre-nyt tiden med ungene.

Corina

24.03.2016 kl.11:53

Elsker klærne. Ha en strålende påske!

Elisabeth

24.03.2016 kl.12:08

Stå på dette klarer du😀 Jeg er nå 49 år og har 3 flotte barn☺ den elste blir 24 og jeg var alene om alt når hun kom. Tok et valg da jeg viste at jeg kom til å bli alene mor. Var skummelt å starte helt alene men har aldri angret😀 fikk god hjelp av familie og venner. Når hun var 1 1/2 år traff jeg min kjære som jeg I dag er gift med å har fått 2 barn til. Var mye prat å du ble dømt ned av mange men jeg klarte meg bra å har aldri angret et sekund på det valget jeg gjorde. 😁😁

klem Elisabeth

Elin

24.03.2016 kl.12:51

Dere som alltid har noe negativt å komme med, er dere så veldig bra selv? Hvilken rett har dere til å slenge av dere slibrige meldinger? Makan! Kan tenke med dere sitte hjemme å er svin sjalu på hva Camilla har fått til. Hadde det vært en av deres nærmeste hadde lyden vært en annen tenker jeg! Finn noen ander å plag ! Stå på Camilla ☺️

Annel

24.03.2016 kl.12:57

Ser at folk maser om det med barnefar. Skjønner ikke at andre har noe med det. Nei, gjør det som føles best for deg og dine barn. Det er tross alt ditt liv.

Line: Enig med deg. Ser ut som de trekker inn i kommentarfeltet her, etter at reglene på KG er endret, og selvfølgelig benekter for at de kommenterer her. Ville vært veldig rart om de innrømmet det.

Jeg har også lagt merke til at det er noen som er ivrigere enn andre der. Ingen nevnt, ingen glemt.

Tenker at de må ha et veldig stusselig og ulykkelig liv, som finner glede i å rakke ned på andre dag ut og dag inn. Ser at den ene personen du nevnte er i full gang med å forsvare seg på KG. Forsvarstaler sier meg kun at kritikken er berettiget. (Noe de er gode på der inne, så fort noen retter kritikk mot dem. :-))

Monica

24.03.2016 kl.13:36

Når fortalte du Oliver og Mathilde at du var gravid? 😊

Linda

24.03.2016 kl.17:12

Hei. Ville bare si at du er en fantastisk dame med pågangsmot. Du har klart mye i livet som andre bare kan drømme om. Fortsett å være den du er. Klem💞

24.03.2016 kl.17:24

Ble så nysgjerrig at jeg måtte lese KG;) Må nesten le! For en trist gjeng!!!! Makan til å engasjere seg i et annet menneskets liv! På tide å skaffe seg et selv kanskje...? Stå på du, Camilla! Vis din lykke for hele verden!!! Påskeklem

24.03.2016 kl.17:25

Jeg vil bare ønske deg alt godt <3 <3 God klem!

Line

24.03.2016 kl.18:22

Annel: er så enig med deg! Det som er mest trist er at disse menneskene der inne, spesielt de jeg har nevnt, ikke klarer å se selv at det de skriver er hets og spekulasjoner. Det sier litt om modenheten og mangelen på kunnskap! Velutdannede mennesker omtaler ikke andre på den måten de gjør. Sladrekjerringer er det dem er, av verste sort. Håper de en dag får et liv fylt med familie, venner og godhet, for det ser ikke ut til at de har det så godt med seg selv. Ja jeg måtte le da denne joppe satte igang forsvarstaler sine, for hun har jo aldri gjort noe..:p Brukeren er ikke bare ekstrem når det kommer til å kommentere bloggere dag ut og dag inn med hets og det som er, men hun klikker i vinkel på andre brukere for ingenting. Hele forumet skulle vært stengt med sånne tikkende bomber i kommentarfeltene. Mye psykologiske tilfeller der inne tror jeg, hvem har tid til å sitte der dag ut og dag inn, de verste er jo inne der hele tiden, de kan umulig ha noen jobb.

24.03.2016 kl.18:28

Ka skjer med nettbutikken. Ikke lys og masse som er vekke. Skal dere ha ny leverandør på lys,og de pærene til lampene dine? Noen og anbefale for fant ikke på styleby no når eg sku kjøpe.kan du skrive litt om dine favoritt ting til hus og hjem. Tips til sengetøy,laken,glasssprayer... Kjekt og få litt tips. Du er jo dreven på det. And faren til lila? Har en sånn eks selv og. Damer er viktigere...enig med deg hev deg. Hun damen til Hans gjør vell alt for og bli gravid.typisk. og Menn som kan velge damer forann barna sine har store problemer. Og eier ikke empati for barn. kass vogn har du kjøpt til Lila spent og se. Tipper det er Stokke

agnes bjercke

24.03.2016 kl.18:51

Ah guri Camilla, du må jammen tåle mye sprøyt. ikke bare på KG, men her å.

Jøsses, flertallet her hadde jammen gjort det bra som privatdetektiver. Utrolig hva folk «vet» og får med seg! Skremmende.

Men.. (ja du vet sikkert) det er faktisk noenpå KG som prøver å dra frem det positive, inkuldert meg selv. Har skrevet ett innlegg der hvor jeg tok deg i forsvar, og det var faktisk mulig uten å få bare dritt til svar! Så alt håp er ikke ute. (haha)

Uff. Neida håper du engasjerer deg mindre enn jeg. For jeg blir nemlig mektig provosert.

Men jeg må legge til.... kanskje du burde roe ned litt på hva du deler?? Jeg skjønner greia med at man ikke skal gi seg og «føye seg» etter hva haterne ønsker. Men for din egen del. Ta deg fri. Konsentrer deg om det du tydeligvis setter høyest. Barna dine og lille spire i magen. For at du er en god mor, det er det ingen tvil om!

Jeg tror desverre ikke dette hatet mot deg vil gi seg, før du selv kobler av litt.

Dårlig råd, for jeg hadde neppe gjort det selv men. Synes bare det er sååå synd at DETTE tar opp all tid nå som du har så masse annet og fokusere på.

Uansett. Lykke til. Synes det er utroig gøy å følge deg(og nå magen). Har «kjent» deg siden bloggerne da jeg bare var 15 år. Nå har jeg selv 2 små. Det gjør at man virkelig føler seg gammel :P

Ha en flott påske da!

Camilla

24.03.2016 kl.19:12

Fine deg. Lykke til med alt. Du kommer til å få det flott. Stå på videre. Klem

VillaPaprika

25.03.2016 kl.00:25

Camilla: tusen takk <3

Linn

24.03.2016 kl.19:13

Din nye "venn" er jo så digg! Heier på at det ordner seg!

Jeg har lest tråden i KG og må faktisk si at de får ufortjent mye tyn. Enten så har jeg lest feil tråd eller så er det noen som uttaler seg om tråden uten og sette seg inn i den først. På meg virker det som de diskuterer og synser det som kommer frem av blogg og ig. Og diskutere må man få lov til. Når man trekker frem forumbrukere og mobber disse med å si at de må finne seg et liv, er ikke det mobbing? Bare en digresjon.

Håper alle er snille mot hverandre og det gjelder folk på KG og også "fans" her inne!

C

24.03.2016 kl.20:34

En gang må bli den første for å kommentere på en blogg :-).

Tusen takk for mange kreative og inspirerende innlegg! Du er ei tøff dame med bein i nesa! Stå på! God påske til deg og de vakre barna dine. Ta vare på deg selv! :-)

VillaPaprika

25.03.2016 kl.00:24

C: masse god påske ti deg også!

Henriette

24.03.2016 kl.21:09

Hei, Camilla!

Jeg har prøvd å sende deg en e-post. Lurer på om du har fått den? Det var litt vanskelig å finne adressen din:)

Anette

24.03.2016 kl.21:28

Nydeligste kjolen jeg veit om! Har den samme til jenta mi på 11 mnd :-)

VillaPaprika

25.03.2016 kl.00:19

Anette: den er såååå fin <3

Alenemor, 21

24.03.2016 kl.22:05

Jeg la ut et innlegg på DinBaby for en stund siden angående situasjonen min med barnefar, og plutselig ropte en gjeng med høner "HEI CAMILLA". Jeg skjønte mildt sagt ingenting, men har skjønt i ettertid at de sannsynligvis trodde jeg var deg. Nå vet jeg ikke helt hva situasjonen din går ut på, men din situasjon er tydeligvis ikke så ulik min, i og med at vi kunne vært samme person på et nettforum!

Uansett, ville bare sende deg masse gode klemmer. Har selv gått gravid alene, og har nå en datter som ikke kommer til å kjenne datteren sin fordi han ikke ønsker kontakt med noen av oss.

Vil bare ønske deg masse lykke til, dette klarer du helt fint! Du har all støtte fra meg.

VillaPaprika

25.03.2016 kl.00:24

Alenemor, 21:
Nei, uff så leit <3

Jeg er alene gravid og det er helt greit altså, begynt å kose meg veldig med magen nå og synes alt jeg har fått av bilder og som har blitt postet av bilder og statuser i sosiale medier for å bevise noe for meg blir for dumt på så kort tid. Lila håper jeg vil få den kjærlgihet hun fortjener når hun kommer og jeg skal gi henne alt jeg eier og har av det <3
Håper alt er bra med deg nå, ta godt vare på deg og magen og masse lykke til <3

nina 2

24.03.2016 kl.22:54

så camilla skal slutte å skrive på bloggen pga,at kg folkene har et fritidsproblem,trodde det vat talefritt i norge..ha en fin skjærtorsdag camilla..

VillaPaprika

25.03.2016 kl.00:18

nina 2: takk det samme vakre deg <3

Line

24.03.2016 kl.23:12

De på KG er helt utrolige. Er det noen som støtter deg er de raskt ute med å henge ut denne personen. Varma og Joppe er tidenes mobbere her i samfunnet! Sånne folk skulle vært stilt til veggs! Helt forkastelig å lese om! Stygge mennesker er det. Forferdelige folk! Og du over her som påstår de er så snille på KG?: Hvem verden lever du i??? Du er nok en utsendt fra KG for Joppe stakkar er så lei av å få skylda for alt, buhu!

Carine

25.03.2016 kl.00:16

Etter alt du har vært igjennom synes jeg oppriktig det var stort av deg å snakke så pent om barnefar tidligere idag<3 folk burde se den siden av deg og ikke den de fyrer på! Det at du tror dere sammen vil bli flotte foreldre varmet hjertet mitt ihvertfall, tenk for en flott gave dere begge skal få samme nå uansett feil ellers i livet! Lykke til vakre gode Camilla <3 du ser helt fantastisk ut nå og stråler. Makan til gravidkropp! Det kler deg<3 fortsett den positive, sprudlende og smilende væremåten så stopper nok shitten til slutt!

Klem Carine

VillaPaprika

25.03.2016 kl.00:35

Carine: smil og vær glad- tralllalalalaaaa <3 Med en frisk liten baby i magen og to fantastiske barn, samt en hel haug av vakre venner rundt meg må jeg smile <3 dagen hun kommer vil snu ting på hodet og endre hverdagen, men det er jeg klar for! <3

Annel

25.03.2016 kl.00:34

Agnes Bjercke: Du skriver at Camilla kanskje burde roe ned litt på hva hun deler etc, og at du ikke tror hatet mot henne forsvinner før C kobler av litt. Virkelig?

Er ikke C som gjør noe galt her! Uansett hva hun skriver her, så gir det ingen rett til å hetse, trakassere, spre løgner, spekulere eller mobbe i sosiale media. C står ikke ansvarlig for andres handlinger.

Haterne på KG elsker å lete etter feil og kritisere alt C både gjør og skriver, og også det hun ikke gjør og skriver. Hatet er noe de bærer i seg, og på Rampelys kan de kaste seg over folk for å føle seg bedre. Tragisk!

Line: Støtter deg 100%. Har lagt merke til at de som er styggest mot andre på KG, er de som tåler minst selv. Rart med det. Så fort nye brukere kommer og forsvarer Camilla, så skrikes det om at de provoserer til brukerdebatt og at det er de nye brukernes skyld at tråden stenges. Ellers nekter de selvfølgelig for at de hetser og mobber, men de kommentarene er jo moderert bort. Skremmende hvor lite selvinnsikt de har der.

Men man skjønner jo at det hele bunner i misunnelse og sjalusi, selv om de blånekter for det også. Er sikker på at de selv kunne tenkt seg å tjene gode penger på blogging og ellers ha god økonomi.

Anita

25.03.2016 kl.00:40

Du ser fantastisk ut, Camilla! Som jeg alltid sier: "det vakreste i verden er ungene mine"! Stå på - kan ikke forstå at folk skal "minne" deg på hva Hans gjør hele tiden?!?! Venner gjør ihvertfall ikke sånt!!Merkelige folk!!! Dette er kun for å prøve å lage mer "spetakkel". Dårlige bortforklaringer med at "du er kjendis, da må du tåle slikt" osv, gjør meg kvalm!!

Du viser deg å være en sterk dame. Heldige barn som har deg til mor :) Kanskje det er lurt å fokusere bloggen på interiør fremover, slik at "de som har så mange meninger" ikke får noe å si. Uansett - du har min støtte og mange andres også!! Stå på Camilla! Du er en vakker og flink mor - og ikke minst - du er du!!!

jesus4areason

25.03.2016 kl.03:44

Såå koselige bilder :-) <3 solskinnsklemmer tilbake nydelige deg <3 :-)

Agnes Bjercke

25.03.2016 kl.06:06

Utsendt fra KG! 😂 Haha den var go. Nei du jeg er på Camilla sitt lag jeg, og jeg VET det er ett dårlig råd sånn sett.

Annel: Men guri da, hva skal man gjøre? Klar over at ho ikke burde bukke under, og at det virkelig de der det burde stoppe. Men det var uansett bare ett slags råd. Jeg hadde nok vurdert det uansett. Det er jo tydeligvis å fóre udyret.

Og line, vet ikke om du mente meg, men at de er snille, mente jeg ikke. Dét ser man jo at de ikke er. Poenget mitt var bare at det virker som det har roet seg med den verste drittslengingen. Men all spekuleringen og det er jo hinsides. Det er helt utrolig hva folk får seg til å lure på og tenke seg til. Om en annen sitt liv.. Jeg skjønner virkelig ikke hva som er så fascinerende med det 🙈

Linn

25.03.2016 kl.07:33

Line: Dersom du refererer ved at du sier jeg mener de på KG er snille, lever du inen helt annen verden enn meg. Jeg skrev at jeg har lest tråden og at de får ufortjent mye tyn, ikke at de nusser og klemmer på C gjennom hele tråden.

Det har seg sånn at C er en blogger som lever av å utlevere livet sitt. I retur vil man naturligvis få svar/diskusjon/usaklige kommentarer/ kritikk. Jeg er absolutt ikke for mobbing på slike forum, men så langt jeg kan se diskuteres det om C, ikke direkte mobbing. Mange er også hyggelige ved at en skrev at C blir bare penere og penere med årene.

Hva kan man si C gjorde den kvelden da hun hengte ut Hans på kommentarfeltet? Dere kastet dere på å bygde opp påstander om Hans. Hans selv kunne ikke forsvare seg. Hva det riktig? Og deretter henger dere ut KG som diskuterer en offentlig blogg. Man er seg selv lik og verden vil bedras.

Jeg ønsker C alt godt, hun er en grepa dame som det står respekt av. Peace out!

Line

25.03.2016 kl.11:55

Linn: det er åpenlyst at du er en del av klanen der inne! Du har like lite selvinnsikt som de damene der inne! Si meg, når ble det greit å spekulere, lage egne teorier rundt bloggerens økonomi, barn og påstander om at hun har lust hans til å bli gravid? Når ble det snilt å skrive hetsende utsagn, navnkalling, diskutere barna hennes, og rett og slett rakke ned på henne? Når ble det snilt å spekulere i graviditeten hennes og intensjonene bak den? Dere sitter der inne og skriver at hun ble gravid med vilje, at hun kan ha det så godt og lista er lang! Nei du Linn, du lurer ingen, kun deg selv!

Emma

25.03.2016 kl.13:39

Mitt råd er at du ikke leser forumene eller bryr deg. Du vet jo sannheten. Bare å le av dem

. Alle som er oppegående vet at barnevernet ikke er noe trussel mot deg.

Det eneste jeg ikke skjønner helt er terminen din. Du går raskt fremover? Jeg er 25+1 idag men sier ikke jeg er i uke 26 før dagen jeg er det neste uke. Tør ikke jinxe det:-)

Lykke til fremover . Du greier fint å være alenemor. Hans er ikke noe å spare på og like greit det kom frem nå enn om 3 år.

Nina

25.03.2016 kl.13:56

Det er skremmende å lese mobben på Kvinneguiden, og hvordan de gnager og gnager og finner på ting, som spinner helt ut av kontroll. Noen av dem er også på er også på barnimagen forumet, og spyr ut edder og galle der også. De virker helt psykotiske enkelte av de

Jeg hadde blitt skremt om jeg var blogger, og blitt oppdaget av den gjengen der. De snakker om å melde deg til Barnevernet, og ikke tvil på at de gjør det også. Dette er jenter og barn, og noen av dem er kanskje 15 år og oppover. De har ikke begrep om noe som helst. Alle toppbloggene får gjennomgå av den gjengen der. Tror enkelte av de er alvorlig skadd mentalt, og lever livet på fet forum, og får ut all gleden sin i å kritisere og slakte andre, for at ingen skal se hvor ulykkelige og ensomme de selv er.

Jeg visste ikke hvem du var før jeg leste masseslakten på nettet.

Og hadde jeg vært i en så fæl situasjon som du er, alene og gravid, og sikkert dyp kjærlighetssorg, så hadde jeg også snakket stygt om min eks. Det har du all rett til. Jeg vet ikke hva som har skjedd før eller mellom dere, men jeg skjønner at du er i en trasig situasjon, og prøver å vise verden at alt er bra, og du er sååå lykkelig. Det lille jeg ser, skinner igjennom at slik er det desverre ikke, men det er faktisk lov. Du har lov å være ulykkelig og trist, og tenke hvordan i huleste skal jeg greie dette.

Husk at andre mennesker elsker å gasse seg i ulykker og sorg, særlig taperne som henger på de to nevnte forum. Spesiellt Kvinneguiden er et forum med svært unge jenter, som selv kanskje kommer fra brokede bakrunner, og ikke helt forstår konsekvenser med å legge ut all dritt og innerste tanker til enhver tid.

På Barnimagen er brukerne noe eldre, men de som hetser og skriver mest stygt, det er de unge, udanna, taperne som ikke har noe liv, og lever på sosialen. Og det er om å gjøre å være først uten med nyheter, da føler de seg så stolte.

Drittunger.

Når dette er sagt, så vil jeg vennlig advare deg mot hva du legger ut her og andre steder. Jeg skjønner at du har det vondt, jeg har selv blitt forlatt for noen år siden, og det svei i åresvis, men mobben er ute etter deg, og de gir seg ikke før du og familien ligger flådd tilbake.

Og blandt mobben din, finner du garantert noen du kjenner, det er jeg sikker på. Feighet kommer i mage former og fasonger.

Og det er ikke sjalusi som er drivkraften, det er nok at de slipper å se sitt eget speilbilde, når de kan kritisere og skrive stygt om et annet menneske.

Jeg har ikke skrevet et ord på noe nettforum på mange år, og kommer ikke til å gjøre det heller. For du vet ikke hva disse gale folka er i stand til å finne og grave frem på deg. Noen av dem er dataeksperter og googler og søker over alle støvleskaft. (ikke rart når de sitter foran pc døgnet rundt.)

Ønsker deg alt det beste.

Leonore

25.03.2016 kl.15:01

Nina: her er du spot On! Det samme tenker jeg om disse menneskene på kg, er rett og slett galskap! Og at de ikke eier selvinnsikt er den mest skremmende biten! De virker jo relativt ustabile sånn som de klikker og henger ut andre brukere som er kritiske til hvordan de oppfører seg. For et patetisk liv å vie sitt liv til sure oppstøt på forum. (Joppe, dollydådi, shoppingqueen, varma, osv!)

Linn

25.03.2016 kl.15:38

Ser ut til at folk flest her glemmer at det ikke er noe som heter FORELDRERETT, men FORELDREANSVAR! Ingen foreldre har "rett" til å ha barna sine, det er barnet som har rett på å ha foreldre! Sånn sett har foreldre "ingen "rettigheter, det er barnet som har alle rettighetene. Husk det!

Linn

25.03.2016 kl.17:14

Line: Jeg er ikke en del av klanen på KG gitt, men leste meg opp på den etter alt som har skjedd her for å se hva det var for noe. Jeg liker å undersøke selv, i stedet for å sluke alt rått. Men du vet vel alt? Det som forundrer meg er at fansen her, deriblant deg Line, mobber de som er inne KG, og skriker ut at mobbing er der værste som finnes. Er der noe som heter selvinnsikt? Jeg blir matt av slike folk.

Jeg liker C, og følger med på bloggen pga interiør. Er det noe hun kan er jo akkurat det ☺️

A

25.03.2016 kl.18:21

Emma: Når du er 25+1 er du i den 26. uken, dvs i uke 26. Men du har 25 fullgåtte uker. Akkurat som når du har fylt 23 år så er du i det 24.året ditt, selv om du bare har 23 fullgåtte år.

Så i ditt tilfelle betyr "I uke 26" og "25 uker på vei" det samme. 25 uker på vei tilsier jo at man regner det i fullgåtte uker.

Annel

25.03.2016 kl.19:43

Action på KG nå. Den ene etter den andre popper fram og påstår hardnakket at de verken er sjalu eller misunnelige, og forsvarer seg ellers for harde livet. Kommentarene deres taler i hvert fall for seg!

Jaja, da har de hvert fall gitt bloggen klikk som de hevder at de ikke gjør, og de har tatt til seg all kritikken her inne.

LINN: Hele tråden på VP (og alle de andre trådene på Rampelys) er mobbing i seg selv og burde ikke eksistert i det hele tatt! Trakassering, hets, sjikane, løgner, spekulasjoner over tid ( i dette tilfellet 2 år), kan ikke kalles annet enn mobbing! Nei, man finner ikke det ovennevnte der, fordi moderatorene har slettet det!!

Line

25.03.2016 kl.20:02

Linn: Nå må du skjerpe deg og ikke ta i bruk stygge hersketeknikker som at da er man blodfans osv. At du kan sitte der og mene det som blir skrevet inne på KG sier alt om deg som person. Dette gjelder alle tråder der inne på rampelys. Du kan umulig ha fulgt med der inne, da vil du se folk som skriver helt utrolig mye drit kun fordi de har et så tragisk liv selv. Det er på tide at disse mobbeformuene kommer frem i lyset. At du synes mobbing i samfunnet er greit, er din sak, og sier i grunn alt om deg. Slutt med de latterlige hersketeknikkene dine om fans kun fordi vi er flere som reagerer på dette rampelys formuet der inne.

Karianne

26.03.2016 kl.11:53

Annel og Line: De på KG må gjerne prøve seg, vi screenshoter alt de skriver, også det som blir moderert bort. De får bare holde på. Vi jobber med en stor sak angående rampelys formuet, blir så bra når artikkelen kommer ut!

Annel

26.03.2016 kl.21:49

Karianne: Høres flott ut! Håper dere har fått tatt screenshot av ALT.

Jeg syns det er utrolig skremmende hvordan samfunnet er blitt med all hets og mobbing på Internett.

Første skritt mot mobbing, burde i det minste være å få slettet tråder som de som ligger på Rampelys. Virkelig tragisk at noen er der inne daglig i årevis KUN for å skrive negative ting om et menneske. Og dukker det opp noen som forsvarer det mennesket, så blir de rakket ned på og mobbet ut av tråden.

Lykke til videre med arbeidet. Ser fram til å lese artikkelen.

27.03.2016 kl.23:47

Ler meg fordervet av dere som sitter her og kaller alle på KG for patetiske og hva det måtte være. Dere klarer jo selv ikke å sette sammen forståelige setninger. De fleste på KG klarer i det minste å formulere seg på en forståelig måte. Hvis det er noen som ikke har klart seg på skolen her, så må det være dere.

Null evne til refleksjon, eller å trekke selvstendige slutninger viser vel heller dessverre ikke akkurat til noe over middels-minus intelligensnivå.

Fei for deres egen dør isteden for å sitte her og live-oppdatere Camilla på hvor Hans er til en hver tid. Hvem trengte et liv? Og tror dere at dere er til hjelp? Hvem trenger fiender på KG, når man har venner som dere? Minner om ungdomsskolen hvor man ikke kan vente med å fortelle venninner om at andre har snakket dritt om dem, for å liksom fremheve seg selv.

Nei huff, for noen trollete mennesker dere er!

Hilsen høgskoleutdannet, hvis dere vet hva det betyr da.

Annel

28.03.2016 kl.11:02

Oi der dukket et lite nettroll fra KG opp jo, og bekreftet bare alt som er blitt skrevet om kjerringene der inne. Så bra! Fantastisk forsvarstale! :-)

Skriv en ny kommentar

hits