En drøm av et kjøkken

Mamma og pappa overtok nyt hus på fredag og er alt i full sving med å pusse opp de rommene som ikke vr ferdig eller nytt. Jeg er rett og slett missunnelig , det er altså så lekkert her! Kjøkkenet er nytt, men tapeten på den ene veggen skal bort, den passer ikke til resten av kjøkkenet og stilen ellers.. Imorgen skal jeg svinge meg rundt med malekosten og jeg skal ta for meg rom før og etter og vise dere. Jeg har nemlig fått den store ære av å pusse opp soverommet, det re et kapittel for seg selv. Mor og far gjør grunnjobben som er tyngst, men idag var mamma og jeg å kjøpte lekker tapet og tepper til alle rommene. Lekre vegg-til-vegg tepper i sissal. Jeg gleder meg til å vise dere fremgangen og ta dere med på turen, for dette blir knallfint! 

Idag ble en liten inspeksjon gjort på kjøkkenet og imorgen er det bare å begynne med moroa! wiiihiii!!! 

Her har dere en liten smakebite av det lekre kjøkkenet- mer bilder kommer imorgen! 


På lagersalget idag hos Stylebynorway er det forresten masse lekkert som rottingbrett, krukker, putetrekk +++ som dere kan gjøre et godt kjøp på! Alt blir ikke like nedsatt, men prosenter blir det på alt sammen!!! Ser mange har spurt så bare skrik ut om dere lurer på noe mer =) Jeg håper dere har hatt en kjempe fin dag så langt, så skrives vi mer senere!!! kos dere!!! 

21 kommentarer

21.03.2016 kl.17:28

Haha, dette må jo være en drøm for deg å få fingrene og kreativiteten din i:D Det kommer nok til å bli knallflott hos dem, kan jeg tenke meg - bare ikke overanstreng deg nå som du er gravid <3

VillaPaprika

21.03.2016 kl.17:58

Anonym: Er kjempe stas! gleder meg til å vise dere masse mer!!!

Ninah

21.03.2016 kl.18:27

Ja, det kaller jeg et drømmekjøkken! Nydelig!

Jeg er også misunnelig;)

therese

22.03.2016 kl.08:56

Ikke bry deg om hva de sier. Ingen skal bestemme over dine følelser eller bestemme hva du kan utrykke på din blogg. Vi bor i et fritt land!!!

VillaPaprika

22.03.2016 kl.09:22

therese: helt sant:0)

L

22.03.2016 kl.09:29

Jeg tror det generelt ikke er så lurt å omtale familien så negativt i offentligheten. For uansett hvordan man vrir og vender på det, så er barnefar og hans familie faktisk barnets familie også. Og det kan jo hende at ting endrer seg med tiden - at jenta di ønsker å ha kontakt med far og/eller besteforeldrene. En god kollega av meg sa en gang: "Det er to ord man bør bruke med stor varsomhet - ALDRI og ALLTID"

VillaPaprika

22.03.2016 kl.09:37

L:
Den tiden kommer nok ikke, men jeg skal dersom det blir nødvendig ta min del av angeren om den skulle komme da og forklare Lila situasjonen og mine feil.

Mie

22.03.2016 kl.10:46

Blir du pålagt å slette kommentarene som kommer om din x og barnefar og dine svar på det.

Jeg synes ærlig talt det minner meg om "knebling" av deg. X og familie kan si hva de vil om deg i det offentlige rom mens du blir pålagt å tie og ta imot. Ikke bra.

Påskeklem fra meg ihvertfall.

Janne

22.03.2016 kl.11:08

Det legges jo ut kommentarer fra dem med tekst ; kosær oss. Dette ser alle på som ren provosering. Du går gravid og de starter et forhold. Jeg har aldri hørt om likende. Ikke bruk mer tid på dette. Han vet selv hva han har gjort, la mannen leve med dette i livet selv.

Ikke vern om han mer nå, la det dø ut og gå videre. ønsker deg lykke til og nyt svangerskapet. Du elsket en mann som stakk på et slik tidspunkt. Du vil få det bedre i livet nå. Lykke til.

Mie

22.03.2016 kl.11:20

Vi er mange som støtter deg Camilla. Du fortjener å få "offentlig"støtte så de kan se at de ikke klarer å usynliggjøre deg.

Det skal ikke få skje og det skal vi klare uten å snakke om fortiden så slipper du hele tiden å gå på akkord med deg selv fordi du har fått munnkurv. Herlighet rene kongelige tilstander😘

Hannah

22.03.2016 kl.11:22

Janne: hvor ser du disse kommentarene?

VillaPaprika

22.03.2016 kl.11:29

Hannah: hvilken? De som kom inn her slettet jeg.

Monica

22.03.2016 kl.11:26

Det som ble postet på face var upassende og provoserende. Jeg fikk sjokk. Trodde en periode at du løy om dette og fikk sjokk nå. Håper du har det bra.

Marit

22.03.2016 kl.14:14

Hei, du - et spørsmål til deg, vi har det samme kjøkkenet som du viser frem her og jeg synes ikke det fungerer uten noe form for håndtak. Har bodd med det i nesten ett år nå, og det er virkelig "vondt" å jobbe med. Veldig lite ergonomisk riktig. Har du tips til fine håndtak som vi kan sette på uten at det ødelegger uttrykket på kjøkkenet for mye? Tusen takk for svar. Hilsen Marit

Line

22.03.2016 kl.16:29

Kjære Camilla, du har skikkelig bein i nesa, og ikke minst et stort hjerte. Du vet hva som er best for deg og dine, drit i hva alle andre måtte mene om situasjonen! Jeg må si at jeg er lettere sjokka etter å ha lest "Gladehjem" bloggen- hadde jeg vært deg hadde jeg følt det som seriløs stalking, altså! Dama tror jo hun er deg? Skremmende!

B. Jensen

22.03.2016 kl.16:52

Ser du fjerner kommentere og jeg synes det er så idiotisk at de skal få lire av seg sitt dritt om deg, men du skal ha munnkurv på fra dem. Meg har de ikke munnkurv på og de som mener denne behandling av deg er ok er de selv! Det å poste bilder av hvordan de koser seg, flyr rundt som par og later som ingenting! Camilla dette blir sett og ingen holder med dette flukt forholdet. Når barnet kommer håper jeg han er fornøyd med valget. Måten dette trer ut på får de aller fleste sjokkert! Nyt svangerskapet og finn deg en mann som er trofast.

nina 2

22.03.2016 kl.17:09

ikke bry deg camilla om det de poster,tror ikke dette forholdet vil vare,bare en lekeflukt..kos deg med magen og familien din..heier masse på deg..

22.03.2016 kl.19:19

Kor er spisebordet til foreldrene dine kjøpt. Wow så flott. For et flott hus

22.03.2016 kl.19:38

Hvor, hva og hvem er det som driver å kommenterer?

Er en fryd å følge denne bloggen😊 De som er negative kan droppe å kommentere, ikke spesielt voksent å drive med mobbing!

Skriv en ny kommentar

hits