Fred og ro.

God kveld! 

Åh, nå ligger jeg rett ut på sofaen og koser meg med kald brus, og lader opp til Neste sommer og Helt perfekt! Perfekt avslutning på søndagskvelden. Det er så deilig med en god latter av sånne hjertelige serier! 

Ungene ble kjørt til Håkon da klokken var halv 7, og det siste de gjorde før de dro var å ordne ferdig for påske her hos meg. hihi..  Jeg skal heldigvis ha de litt i påsken og det skal bli godt. Selv om de er noen småtroll til tider, er det ikke noe som er tommere enn når de dra, derfor er det ekstra godt med litt kosetid innimellom de dagene de er hos Håkon. 

Det er rart med det, men til jul pynter man et tre med kuler, og nå har jeg jaggu blitt med på å pynte noen geiner med glassegg... hehe.. Snart skal vel påsken også ha et påsketre? Nydelig er det i hvert fall! 

 
Mange lurte på hvor jeg hadde fått tak i greinene jeg har hengt påskeeggene på. De kjøpte Mathilde og jeg på Mestergrønn, det samme gjelder glasseggene... 

Det er jo litt koselig med denne påsekepynten også, blir en egen stemning ut av det! Jeg håper dere har nytt dagen i dag! Våren er jo rett og slett fantastisk og det er ikke til å legge skjul på at man blir litt ekstra glad når man våkner opp til blå himmel og sol! 

Nyt kvelden videre og har dere tatt påskeferie - kos dere med kvik klunsj og appelsin ute i vårsolen når morgendagen kommer !! 

Vi skrives! 

 

4 kommentarer

nina 2

20.03.2016 kl.22:29

kos deg og ha en gooo kveld camilla..

Melli

20.03.2016 kl.23:28

Hel! Du har noen drit kule briller. Oransje versace?

Har du noen artikkel-nr på de (står gjerne inne

Brillene). Eller hvor er de kjøpt? Skikkelig stilig

Var du med de! Pen gravid er du og;-)

Iselin Amalie

21.03.2016 kl.00:01

Beklager at jeg er veldig personlig nå.. Men vil det noen gang kunne bli deg og Håkon igjen? Syns dere er såå fine sammen! Men det er jo det du/han føler i hjertene deres som teller! Uansett, sammen eller ikke, så er det fint og se hvor godt sammarbeid dere har rundt Olíver og Ingrid-Mathilde! Det er jo det viktigste! Men hadde vært koselig om det ble dere to igjen, hihi.

Goood påske til deg, barna og den fine lille magen 🐣

Siv Kjølstad

31.03.2016 kl.11:29

Hei,

Må bare få si at dette er den eneste bloggen jeg leser sånn noenlunde fast. Og det er fordi jeg liker stilen din på både interiør og din personlighet. Du er en sånn utrolig skjønn og fin jente . Beundrer motet ditt og synes du virker som en fin Mamma.Ønsker deg lykke til med framtiden, fortsett sånn som du gjør.

Skriv en ny kommentar

hits