Home birthday!

Er det noe jeg alltid synes er like hyggelig er det å lage til selskap til de jeg er glad i ! Olíver fylte år 1.mars, men siden formen min først begynte å bli veldig bra forrige uke har jeg ikke orket å stelle istand til famiieselskap før idag! Så idag har mamma og jeg bakt kake mellom slagene og jeg driver nå å dekker bord nr 2 til alle kommer!  

Idag måtte jeg holde frøken freken hjemme fra skolen.. Noe som viste seg å bare være veldig dumt- haha. Mathilde var så slapp og nesen rant, men så fort hun hadde fått i seg mat var formen hennes på topp igjen og ingen feber -enda godt! Så hun har hjulpet meg med å dandere til påske her hjemme. Vi har hengt opp små egg på kvister og fått frem årets søteste påskekylling ifølge Mathilde. 

Ultralyden gikk SÅ bra idag! Lillemor vokser som hun skal og er rett og slett helt perfekt!  Jeg er helt blendet i kjærlighet på den lille prinsessa mi! Idag så jeg fingrene hennes, små tær, at hun klødde seg og lå med beina i kryss. Herremin, tenk så vakker hun vil være da. Går bare å gleder meg til 3D jeg nå. hihi... Jeg har valgt å ta litt sein 3d, men ble også anbefalt at det var veldig bra tid for å få med meg mest! Så 24.5 kl halv 10 er det avsted for å se på den lille vakre prinsessa mi. Mndéne bare flyr og jeg kan nesten ikke tro vi går inn i april! Tenk at sommeren snart står for tur og VIPS er datoen til lillemor her!  Hun er ca 17 cm nå så det begynner faktisk å bli litt størrelse på henne nå. Helt rart og det morsomte var at termien min etter min mens var HELT rett også.. Snakk om å ha kontroll på ting a gitt... Jeg bare håper lillemor holder seg i magen til termi og ikke bestemmer seg å komme 5/6 uker før termi slik som Mathilde .. Da hadde jeg jo bare hatt 17 uker igjen .. hoho... Nei, jeg krysser det som krysses kan jeg nå altså. Det var nesten som å se et lite romvesen idag, for jeg fikk sett øyehullene, nesa og munn parti. Som dere sikkert forstår dreier alt i livet mitt nå seg om barna og henne !  Jeg må ha fått en gravidskade..hihi. Jeg er så opptatt av den lille spiren i magen at jeg ikke klarer å gå en time uten å tenke på henne. Jeg lurer mer enn noen gang på hvordan hun vil komme til å se ut, men vet med sikkerhet at hun blir verdens vakreste ... Bli hun som storebror og storesøster ( har jo litt meg i seg de også, hihi) vil hun være relativt hårløs og lys med store blå øyer. Både far og jeg er jo helt lyse egentlig så hun blir nok en bleikfis.. hihi.... 

Magen er ihvertfall stor fikk jeg høre så hun virker til å ta seg til rette i magen... Tenk på det- ikke lenge til jeg er halvveis!!! 

Ellers er huset ryddet til selskap og jeg fortsetter å kose meg med å dalle rundt frem til familie og venner kommer! 

Og dere gjett hva!!! idag fikk vi bekreftet leveringen på mine nye putetrekk for Style by Norway .. Innen en uke er de på plass!! Jeg gleder meg sånn!!  Jeg får nesten kaste meg rundt, kl 17 er det jo full res med store og små så nyt dagen! 

20 kommentarer

Kristina

17.03.2016 kl.15:02

Så nydelige.hvor er de greinene fra og de påske eggene? :-)

VillaPaprika

17.03.2016 kl.15:29

Kristina: alt er fra mester grønn =)

Therese

17.03.2016 kl.16:36

Hei! Koselig å følge deg både her og på insta :) vi har termin ganske likt! Har begynt å gruble på hvilken vogn vi skal ha. Har du begynt å tenke på hvilket utstyr du skal kjøpe til den lille? Hadde vært moro å se hva du har bestemt deg for ;)

Lykke til med bursdagsfeiring i dag! Veldig fint i leiligheten din!!!

nina 2

17.03.2016 kl.17:16

så fint du pynter det til påske..gratulere med overstått til oliver...ha en kjempe fin dag...<3

J

17.03.2016 kl.18:49

Godt å høre at lillemor vokser seg stor og sterk!:-)

Tulla mi var bare 31 cm når hun ble født og 685 gram men hun kom 15 uker for tidlig da. Helt utrolig hvor fort dem vokser..:D

Ønsker deg en nydelig kveld Camilla!

17.03.2016 kl.22:22

Men,magen er jo ikke så stor...?

VillaPaprika

18.03.2016 kl.08:40

Anonym: målene sier noe annet =) men godt noen synes den er liten da =)

Irene

17.03.2016 kl.22:41

Jeg håper virkelig at det ble en koselig feiring og at dere alle koste dere masse :D

VillaPaprika

18.03.2016 kl.08:40

Irene: tusen takk, vi har hatt en fantastisk feiring <3

18.03.2016 kl.08:33

kommer meg ikke vidre jeg nå. Vil gjerne kontakte deg men tør ikke!! Nå skal barnefar flytte sammen med den nye dame og svarer ikke meg. Han later ennå som ingenting. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og påsken er grusom. Nå skal de to dra på fjellet og jeg sitter igjen her gravid og alene og lei meg.

VillaPaprika

18.03.2016 kl.08:56

Anonym: Hmmm... Jeg synes du nå bør omringe deg med mennesker som vil deg vel. Jeg forstår det er tøft, ting kan gjøre vondt lenge. Prøv heller å skap deg en egen hverdag, du får jo ikke gjort noe fra eller til.
Helt ærlig, de to der vil møte på veggen sammen en dag. Å innlede seg i et nytt forhold når du går gravid er ikke den beste oppskriften. Hun kan jo ikke være "normal" hun heller. Tenk deg for en virkelighet som møter de to en dag da. Vær helt ærlig bare glad du slipper. Når du får det bra vil du faktisk blåse i om de to også ender opp sammen, gift og med egene barn. Personlig ville jeg bare lukket døren, satt på låsen og gått videre =) Jeg er selv gravid og singel og vet du - det går veldig veldig bra så fort du selv aksepterer det. Jeg ville bare tatt vare på meg selv, ordnet meg, følt med vel og vært glad! Utstrål glede og positivitet! Å være lei deg, sitte alene og bruke tid på å synes synn på deg selv flytter deg ikke en meter. Hadde han elsket deg hadde han vært der for deg og ikke henne. La de to være "lykkelig" , fjern han som en del av livet dit og bruk tiden din på ting som før gjorde og gjør deg glad! En dag åpner nok også han øynene den ene eller andre veien, vær glad det ikke er deg da. Lykke til!

KIRA

18.03.2016 kl.12:48

Hei:) er olliver 9 eller 10 år?

VillaPaprika

18.03.2016 kl.13:46

KIRA: hei oliver ble 9 år den 1.mars =)

Marie

18.03.2016 kl.13:38

Hei Camilla! Mulig du allerede har svart på det, men lurte på type tapet i stua, hvor du har kjøpt den og ca pris?

Takk for hjelpen :-)

VillaPaprika

18.03.2016 kl.13:46

Marie: hei =) den er fra montoer =)

IC

18.03.2016 kl.15:34

Hei. Kunne tenkt meg sånne blåe skåler fra gant selv, er det noe dere får inn i nettbutikken? Eller kunne du ha hjulpet meg å skaffet? :-)

VillaPaprika

18.03.2016 kl.15:37

IC: du kan kanskje bestille på gant.no =)

Maren

19.03.2016 kl.14:57

Anonym: du må ikke kontakte han! Jo mer du maser og tar kontakt, jo mer skyver du han unna! Kutt kontakten og la han lure på hva som skjedde med deg! Igjen, Google "hottogetyourexback", og følg rådene!

Lisbeth

20.03.2016 kl.02:58

Kjære Camilla hallo vi skriver 2016 nå må alle trolla legge seg å sove noen tusen år til. Dette blir jo for dumt , trenger vi repeter på bien og blomsten eller?Hei hvem er blomsten og hvem er bien???? Dette går bra !!!hallo vi er snart i 2017 hei hva med trollene da? ??Litt mindre hvitløk eller?? Man kan jo bli skremt av mindre . God norsk : magefølelsen :det kan ikke kjøpes for penger eller på annet vis det heter livet. Dette går bra Camilla husk å få i deg mye hvitløk

Famwangaasegg

23.03.2016 kl.22:25

Herremin så fin babymage- det er ikke til å unngå å mimre litt, og kjenne savnet etter babymagen og spenningen rundt. Nyt tiden.

Klem

Skriv en ny kommentar

hits