Et smil som smitter...

God kveld alle sammen!  Fått noe spennende ut av dagen? 

I dag startet småtrolla mine med å gå hjem fra skolen for første gang hit vi bor nå. Jeg satt og trippet og fulgte med. Nervene mine må ha vært helt ekstreme fordi jeg er en typisk hønemor. Det å slippe litt taket er så rart. De er jo så store, så jeg forstår ikke alltid når tiden er rett til det forskjellige. Hvor ble den lille gutten og tussete lille jenta mi av?  Alt de skal gjøre nå ordner de jo selv. De kler seg selv, spiser selv, tar seg drikke, knyter lisser, ordner håret sitt, ordner seg på do, dusjer - you name it. Det er veldig deilig å ha såpass store barn, jeg skal ikke late som noe annet. Spesielt nå som lillemor kommer, for hun skal jo ha såpass mye oppmerksomhet, og det å vite at jeg har litt hjelp i Olíver og Ingrid-Mathilde er deilig. De går for det meste og gleder seg til vi skal ut å trille turer i skogen, og jeg gleder meg til å bare ligge å titte på henne når hun ligger i armene mine og skal sove. 


 

I dag fikk jeg en skikkelig god følelse i hele meg. Jeg våknet kjempeblid og sitter egentlig bare og smiler ennå. Jeg tror jeg har vært veldig dårlig på å sette pris på de "små" tingene og jeg har levd så veldig på en illusjon. Akkurat nå, ja så er jeg så takknemlig for å være frisk igjen og vite at jeg har (snart) 3 helt friske barn som omringer meg med ubetinget kjærlighet hver eneste dag. Det er ikke alltid like lett å forstå hvorfor man tar de valgene man tar og tenker de tankene man tenker, men nå som jeg tenker litt over ting, begynner brikkene mine endelig å falle på plass. Jeg tror at jeg for første gang på 3/4 år kan si at jeg er lykkelig. Jeg har måttet finne meg selv og akseptere ting, og det har gjort meg veldig bevisst og sprudlende igjen! I dag ble jeg til og med stoppet på butikken av en eldre mann som sa han ble så glad av å se meg fordi jeg gikk rundt med et smil. Tro det eller ei, et smil er faktisk noe som smitter! 

Jeg har brukt tiden i dag på å dille litt hjemme, og i morgen skal jeg finne noen søte egg å henge på kvistene mine - litt påske må jeg jo ha. Jeg har fått på plass deilige friske tullipaner og fått ryddet i en ellers kaotisk leilighet, hehe... Den stod nemlig på hodet i dag. Vel, i morgen blir det litt soveromsinspirasjon, så jeg håper dere titter innom igjen da! 

Ha en nydelig kveld og sov godt når hodet faller ned på puten! Stor klem fra meg! 

 

10 kommentarer

Monica

15.03.2016 kl.07:45

Kan ikke du skrive litt om hvordan du ser for deg fremtiden ? Og hvorfor du tror at hans bare brått byttet deg ut? Du skrev jo at dere skulle satse igjen! Hvordan er det å vite at han nå er med en annen dame etter så mange år med deg? Jeg håper du vil skrive litt om det?

VillaPaprika

15.03.2016 kl.13:38

Monica: Hei =) Dette er et veldig personlig spørsmål og ikke noe jeg vil spekulere i her inne =) Ha en nydelig dag =)

Cecilie

15.03.2016 kl.10:00

Ingen tvil om at smil smitter. Blir glad av folk som smiler. Skal jammen smile oftere til de rundt meg selv. Kjente som ukjente. Ha en fin dag!

VillaPaprika

15.03.2016 kl.13:35

Cecilie: Et smil er SÅ viktig <3

katrine

15.03.2016 kl.11:29

Veldig fin blogg du har . Du pynter opp så fint . Missunnelig :D

Ha en fin dag

VillaPaprika

15.03.2016 kl.13:33

katrine: så pent sagt , så snill du er <3

Pm

15.03.2016 kl.13:32

Så fint du har det😊ønsker deg en super dag videre. Du er flott og stråler

VillaPaprika

15.03.2016 kl.13:33

Pm: åh, tusen takk snille deg <3

Maren

15.03.2016 kl.15:56

Du er så flott Camilla <3 Du stråler! Skulle så gjerne gitt deg en klem iblant. Føler nesten jeg kjenner deg etter å ha fulgt deg siden du var med på Unge Mødre første gangen. Du er sterk :)

Astrid

15.03.2016 kl.20:44

Så deilig med store, flinke, selvstendige barn! Åh, Ingrid-Mathilde har alltid vært navnet jeg har tenkt min datter skal få den dagen hun (forhåpentligvis, haha) kommer! Har Mathilde alltid hett det eller er det noe hun har ønsket å bli kalt fra nå av? Nydelig iallefall!

Skriv en ny kommentar

hits