Jeg tenker på så mye rart...

Søndagshygge! 

Idag startet dagen min med fotballkamp, Oliver hadde cup og jeg tror jeg oppførte meg som en tulling.. Haha.. Jeg har de siste to ukene fulgt med på Fotball faktisk og har fått STOR begeistring for både Manchester og små enkle klubber. Mulig denne graviditeten har satt griller i hodet på meg, jeg har bare fått skikkelig sansen.. haha.. 

Olíver klarte å slå ballen i målet flere ganger og jeg like stolt hver eneste gang, haha.. Gaping, heiing og pushing - snakk om gal mor! 

Og dere, gjett hva! Jeg har nå ordnet meg billetter til manchester-kamp.. Herremin... Hvem hadde trodd det om meg liksom, før hadde det vært fordi andre ønsket nå er det fordi jeg rett og slett har drit lyst!  Uansett.. Idag startet dagen kjempe fint og Olíver tok med seg premien hjem og var kjempe stolt over innsatsen! Etter kampen ventet lunsj med jentene og da går alltid tiden altfor fort!   Det er ingen tvil om at jeg er omringet av mange gode venner om dagen, jeg føler meg så utrolig heldig. 

Lene og jeg venter begge små søte prinsesser, tenk så koselig. Hun har riktignok bare 10 uker igjen og jeg har over 170 dager... Haha.. Tenk når jeg kommer så langt også, jeg er en smule missunnelig altså! 

Lunsj og kos på mormors kafe!  Jeg anbefaler virkelig kalkunbryst smørbrødet- namnam!  Jeg har fått sinnsykt matlyst, jeg spiser nesten litt for mye nå om dagen, men jeg går masse turer og tenkte å begynne med yoga. Noen som har erfaring med gravidyoga? 


Jeg vil takk alle sammen også for utrolig mange hyggelige kommentarer på forrige innlegg! Jeg vil påpeke at jeg IKKE er i noe som helst forhold, men jeg har gode venner som bryr seg veldig om meg om dagen og en av de er en kompis som KUN er en kompis. Jeg er ufattelig  glad i de som står i livet mitt nå, det å være gravid full av hormoner er ikke å anbefale!  Jeg ser forumene eksploderer rundt meg om dagen og jeg vil si at jeg har det til omstendighetene å være helt ok. Jeg går til samtaler, omringer meg med venner, tillater meg selv å være langt nede og høyt oppe. Sånn er livet og jeg kan ikke styre andre enn meg selv. Jeg synes all løgnen er verst, men lever på at sannheten ALLTID kommer for en dag! 

Magen vokser og vokser og jeg er ufattelig stolt over den! Jeg begynner å manne meg opp til å bli mamma igjen. Det er rart med det, men det skal faktisk komme ei lita jente til inn i livet mitt og jeg får ikke sagt det nok. Jeg skal ikke late som jeg ikke er redd, for jeg er dødsredd!

Nå er det ikke lenge til jeg er halvveis, de neste ukene nå vil nok gå fort fordi jeg har så mye på timeplanen de kommende ukene. Mamma og pappa tar over nytt hus til helgen og påsken skal tilbringes der og jeg skal jo ikke bli her for alltid heller. Jeg elsker leiligheten og har alt 3-4 stk som står klare til å kontakte huseier her når datoen settes og jeg flytter ut!  Det å eie min egen bolig igjen nå skal bli SÅ deilig - gjett om jeg gleder meg.  Jeg vil helt ærlig bare bort fra alle minner og ting som er i veggene her. Dette ble ingen ny start for meg for jeg tok med meg alt det gamle inn her, nå skal jeg få startet på nytt med bare meg og barna.  De siste ukene har jeg nok forandret meg veldig, jeg tar meg i å tenke nytt, føle annerledes, være mer sårbar og tenke så utrolig mye mer over hva som skal skje. Jeg har aldri gått gravid alene før og det er jo drit skummelt! Jeg eier STOR respekt til de mødrene som har gjort dette før meg og som også går igjennom svangerskap alene nå. Alt fra første spraket, ultralyd, det å få vite kjønn, se magen vokse - you name it! Det er rart å skulle ringe mamma hver gang det skjer noe, men jeg vet at denne lille nuppa vil gjøre alt verdt det når hun kommer!  Tenk at jeg har en frisk lita jenta i magen , hun er nå ca 14/15 cm.. Det er så rart.. Jeg synes nettopp de sa fosteret er 1 cm og nå går jeg mot halvveis og om 7 uker står det at de vil prøve å redde henne om hun skulle komme. Jeg når et nytt mål hver eneste dag og hver morgen og kveld  lytter jeg til hjertet hennes og bare smiler!  Selv om jeg har vært gravid før og født to barn er alt nytt denne gangen. Jeg føler alt så rart og sårt og lurer mer enn noen gang på hvordan hun vil se ut, hvor stor hun vil være, hvordan hun vil lukte , gråte. Jeg har jo ingen typiske trekk og barnefar har jo trekk som jeg er sikker på at hun vil ha. Som skinn og "hamstersjaker" , munnparti og ører - hihi... Ja, jeg innbiller meg absolutt alt! Er det flere enn meg som tenker på slik?  Jeg tror jeg spiser alt som anbefales for gravide, fordi jeg føler sånn på å ha vært så dårlig i svangerskapet og innbiller meg at jeg har MASSE å ta igjen. hihi... 

Vel, det er mye å tenke på, men det er jo spennende også da! 

Jeg håper dere koser dere idag, jeg får snart barne hjem og skal nyte litt tid med dem<3  

Vi sees litt senere da dere - nyt søndagen videre! 

13 kommentarer

S

13.03.2016 kl.19:43

Hva mener du med at du ikke har noen typiske trekk?

Du har jo mange, og godt mulig jenta di vil arve noen av dem!!! Du har et smalt ansikt, pent smil med smale lepper. Nesen din er jo også et trekk hun kan arve, og øyne som lyser når du smiler.

Alle har vel sine trekk?

Siv Torill Hauge

13.03.2016 kl.19:58

Jeg er så glad på dine vegne🌸Det er så herlig å lese bloggen din om dagen, du er virkelig tilbake💞 Jeg er trofast leser av bloggen din, og har i det siste fulgt deg i oppturer og nedturer. Jeg har hatt vondt av deg i det siste, jeg føler med deg. Og nettopp derfor var det så godt å "se" deg stråle igjen, gjennom den positive og muntre fremtoningen du har i blogginnleggene om dagen😊Nyt denne gode tiden, det fortjener du😊

13.03.2016 kl.19:58

Ta vare på deg selv, senk skuldrene og kos deg med den voksende magen :) her er det helt klart en pappa som går glipp av mange opplevelser og jeg er sikker på at innerst inne har han nok mange tanker om at han skal bli pappa. Vær trygg på deg selv, kos deg med det du trives med. Tenk at du er så heldig at du får oppleve dette for 3. gang. Du vet hvordan det er å få barn og ha alt på stell,med hus, mann osv. og kanskje derfor er det ekstra sårt at du ikke har "A4 pakken " på plass denne gangen.

Skulle ønske for din del at du og Håkon fant tilbake til hverandre:) han er jo virkelig en kjekk kar.

13.03.2016 kl.21:03

Du er så utrolig opp og ned.... Kanskje du trenger litt proffesjonell hjelp. Ikke normalt å være så ustabil i psyken.

VillaPaprika

13.03.2016 kl.22:01

Anonym: nei, muli du må komme å lire av deg litt mer =)

13.03.2016 kl.21:37

Skulle ikke du slutte med private innlegg og kun fokusere på interiør?

Sara

13.03.2016 kl.23:39

Hei 😊 Har fulgt bloggen din en stund, men ikke lagt igjen noen kommentar. Jeg gikk på gravid yoga med eldstemann. Det var utrolig deilig, lærte også pusteteknikk vi kunne bruke under fødsel, men det fikk jeg aldri noe dreisen på. For min del synes jeg gravid yoga var helt supert for og koble av i en ellers stresset hverdag.

Lisbeth

13.03.2016 kl.23:53

Hvist det er noen som har problemer med psyken sin ,må det være dem som sender inn anonymt,skulle nesten tro det var umodne tennåringer.Stå på Camilla ,du er ei utrolig tøff dame som jeg beundrer,du er flink med dine barn og fantastisk med intriør.

Mari

14.03.2016 kl.01:19

Hei,så fin du er stå på,alt kommer til å gå bra❤Er det Manchester City kamp eller erkerivalen Manchester United du skal på?:)

Klem på deg!

Hanne haugen

14.03.2016 kl.02:50

Tror nok at jenta i magen vil få like fine øyner som du :)

Jenta vår har Gylden hud etter barnefar og mine øyenbryn og nese :)

Gro

14.03.2016 kl.10:16

Dette takler du nok finfint :) Kjekt å lese at du har så mange rundt deg, det er gull verdt når man er i en situasjon som du er.

Ha en fin uke!

Cecilie

14.03.2016 kl.10:24

Jeg gikk til gravid-yoga i begge svangerskapene mine og syntes det ga meg ro. Det er så fokus på kropp og pust og det er deilig å ta pause fra alle bekymringer og tanker med litt yoga :-). Dessuten syntes jeg pustetreningen hjalp meg under veene.

Lykke til videre i svangerskapet!

dagmar

14.03.2016 kl.13:10

Haha!for du er jo mye mer åpenbar "Lisbeth". Ta et kjapt søk på hvor mange i norge som heter det...

Skriv en ny kommentar

hits