Velduftende giveaway

Annonse for Style by Norway

Hei, alle sammen!

Nå som vi er inne i en ny måned, har Style by Norway, i tradisjonen tro en ny konkurranse på Facebook, som jeg tenkte å tipse dere kjære blogglesere om! Denne gangen ønsker vi mars velkommen med en flott premiepakke fylt med deilig hverdagsluksus fra Durance. Hva er vel bedre enn å komme våren i møte med nye, velduftende produkter til hjemmet? 

Premiepakken er satt sammen av våre bestselgende vaskemidler i duften lavendel, delikat puteparfyme i cotton, samt deilig romspray i lavendel for å gi en delikat duft til rommet og sist, men ikke minst - velduftende duftkonvolutt i cotton som gir en frisk duft i både skuffer og skap. Giveawayen består altså av en god blanding av våre personlige favoritter, som vi er sikre på at dere også vil sette pris på, uavhengig om du fra før har kjennskap til Durance eller ikke. Ønsker du å vinne disse flotte velværeproduktene til ditt hjem, til en verdi av 700 kr? Her er reglene for å delta: 

1. Du må like Style by Norway på facebook: https://www.facebook.com/stylebynorway/ 

2. Du må trykke på liker-knappen på konkurranseinnlegget på Facebook. 

3. Legge igjen en kommentar på det aktuelle innlegget på Facebook. 

Onsdag 16. mars kl. 20.00, trekker vi én vinner som oppfyller alle kriteriene i konkurransen vår. Kanskje du blir den heldige vinneren? Bare en måte å finne ut det på... Lykke til!

- Martine 

3 kommentarer

ullie

03.03.2016 kl.23:23

håller tummarna kan ja det? Älskar alla dina saker så himla mycket fint

kram på dej

Christine

04.03.2016 kl.07:55

Å det hadde vært så gøy å vinne dette😊 Da lommeboken min desverre sier nei til å kjøpe det:/ Ha en fin dag💞

04.03.2016 kl.11:37

Du må lese denne bloggen, Camilla. Her tas det oppgjør med KG (Rampelyset). Rampelysbloggen.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits