Jeg har ikke gitt meg...

God kveld! 

Åh, beklager litt sen blogging fra meg. Etter jeg kom hjem fra sykehuset har jeg vært opptatt med det ene og det andre og endelig begynt å føle meg i fin form! Det er så deilig!  Formen min er så mye bedre etter de nye tablettene jeg har startet på gjør undrverker! 

Idag har jeg fått være litt med Håkon og ungene, det å være med barna har vært så deilig. Det er jo ikke min helg, men vi hadde dagens dag med barne og dere kan tro det var to barn som koset seg.. Full oppmerksomhet og prøvetur i ny bil! Vel, bilen ble godkjent og godt var det! 

Videre dro Mathilde og jeg å handlet en bursdagsgave til pappa i byen og deretter gikk turen til jentekveld hos storesøster. Her har vi spist og koset oss med Thai mat, MGP og fått massasje - snakk om bortskjemte! Og gjett hva da dere, jeg har handlet så mye fint til babisen min og på mandag skal jeg se lille vidunderet mitt på ultralyd. Ettersom kroppen ha vært dårlig har jeg fått litt ekstra oppfølging og jeg skal si at jeg er evig takknemlig for det! Om 191 dager ca har jeg babisen min i armene mine! 

Imellomtiden nå skal jeg spise meg opp og få tilbake min gode matlyst.. 8kg er mye å rase ned, med jeg trøster meg med at det blir normalt igjen også!  

Jeg har alt begynt å grue meg litt til fødsel, men takk gud for at jeg har en storesøster som skal være med meg på fødsel og som gidder å høre på min prat om det allerede nå! 

Nå skal jeg nyte et kaldt glass brus, mens storesøster koser seg med et glass vin, vel min tid hvor det kan nytes er noen mndér unna. men jeg skal nok få tatt et igjen også. hihi.. 

Nyt kvelden da, dere! Vi skrives mer imorgen! 

 

12 kommentarer

nina 2

27.02.2016 kl.23:17

så bra camilla..ha en fin kveld videre...

Irene

27.02.2016 kl.23:32

Det er godt at det begynner å gå bedre med deg og nå håper jeg at du slipper å ha noe mer kvalme og oppkast, stakkars som du har slitt med dette svangerskapet :/

Men ingen er like, heldigvis er du så sterk at du kommer deg igjennom dette :)

Solfrid

28.02.2016 kl.00:10

Så godt å høre at du føler deg bedre! Håper svangerskapet går lettere herifra for deg :) Spennende å høre hvordan det går med deg videre :)

Trine :)

28.02.2016 kl.05:12

Fineste Camilla<3

Jeg håper at alt står bra til med deg, du har vert igjennom mye på godt og vondt,(mest vondt den siste tiden) og som gravid skal man glede seg og være spent, ikke bekymret,redd eller forbanna! Jeg håper så inderlig at du får nyte graviditeten fullt ut og at du legger bak deg det vonde som har skjedd, (selv om det ikke er så lett) så fortjener du så utrolig mye bedre! Selv om jeg ikke kjenner seg så virker du som ei stødig, selvstendig og fantastisk dame, som jeg beundrer til tusen! Du er et forbilde ikke bare som interiørblogger, men også som rollen som mamma for dine små<3

Jeg heier på deg Camilla, du er min største inspirasjon! Og vet innerst inne at du klarer å reise deg opp igjen sterkere enn noen gang!!:)

God klem til deg <3

VillaPaprika

28.02.2016 kl.13:25

Trine: neimen så utrolig koselig kommentar<3 det gjelder å ta en dag av gangen og valget jeg har blitt utsatt for var aldri mitt så at jeg slipper å angre er en enorm lettelse<3 Nyt søndagen og kos deg:0)

28.02.2016 kl.07:29

Når har du termin..?

Hege

28.02.2016 kl.09:38

Guri min så positiv du er :-)

Jeg hadde også ekstrem svangerskapskvalme i alle mine svangerskap, og jeg var på ingen måte så postitiv og sprudlene som deg.

Masse god bedring og lykke til videre i svangerskapet. Pass på å ikke slite deg helt ut <3

Rampelysbloggerinnen

28.02.2016 kl.10:26

Still going strong! Det er bra:)!

For å muntre deg litt mere opp: Ta en titt på bloggen min. Tror den vil glede deg stort😂

Netta

28.02.2016 kl.10:34

Så bra at formen er mye bedre :-) Åssen bil falt dere for?

28.02.2016 kl.12:00

For noken flotte, flinke foreldre borna dine har.Heldige e dei :-) Er so glad for at det går betre med deg .

Mai

28.02.2016 kl.18:25

Så bra att du føler deg bedre. Forsatt god søndag til deg :)

Karjis

28.02.2016 kl.20:02

Bra at formen er stigende og at du har hatt flotte dag med barna og faren deres. Supert å lese at dere tilbringer tid i lagmed bsrna- sammen. Flinke dere er, bare man er rause så går det meste fint.😀

Skriv en ny kommentar

hits