Hjemmestrikket er best.

Hei og hopp alle vakringer! 

Har dere hatt en fin dag i dag og en fin start på uken? Jeg har storkoset meg! Formen har vært på topp og det er nesten som en ny verden! Plutselig er verden så lys og fin! Den kvalmen har dratt meg helt ned i kjelleren altså... haha..  Idag jeg spist alt mulig, dyttet innpå med brød, kylling og bær - nam nam! 

Vel, som de av dere som følger meg på instagram vet, så har mamma og pappa fått verdens fineste valp, Milla. Hun er 9 uker og helt fantastisk. Jeg er helt blendet av henne og er oppe hos dem og susser på henne hele tiden. Det nye familiemedlemmet er jo rett og slett en perfekt liten pelsdott. hihi. Og gjett hva!  Hentestettet til lille knøtt er også ferdig. Nå mangler vi bare bånd i det og til høsten en liten babis. Jeg er så veldig opptatt av skikkelig babistøy. Da Olíver og Mathilde var små, syntes jeg det var så morsomt å kle de opp i veslevoksne klær, men denne gangen skal jeg nyte det å dresse opp en skikkelig babis. Denne skal ha sparkebukser, blondebodyer og masse annet nydelig babistøy. hihi.. Babytiden skal nytes så LENGE som mulig. <3 

Se på dette! Mer kommer også av søte små bleiebukser osv. Når vi vet hva det blir er det jo også mye annet vi kan starte med, til enten en liten duttelutt eller sesse.. <3 Vognteppet er i en delikat creme farge med beige pusekant. Åh, blir jo bare dårlig av alt det søte <3 

Jeg håper dere passer på å nyte kvelden, jeg skal se på the walking dead og ligge rett ut på sofa´n. Perfekt kveldshygge! 
 

7 kommentarer

Anne

22.02.2016 kl.22:12

Hei!! Følger deg, men legger aldri igjen kommentarer😊 Men jeg har plutselig fått strikkedillen😄 Det er så kjekt deilig avslappende!! Har strikket flere skappelgensere til jentene min, og er nå i gang med snøløvgenser nr2. Google den og se så enkel og retro og utrolig tøff! Kanskje moten din vil strikke til alle te;) eller prøv sjølv, du fikser det!!!

Sylvi Larsen

23.02.2016 kl.09:55

Så søtt...hælledussan :)

Du er heldig som får ferdigstrikka til bebissen.

Jeg blir bestemor i juli og gjett om jeg strikker til prinsen.:)Strikkepinnene går varm.

Kos deg masse.Leser bloggen din hver dag...selv om jeg kunne vært mora di :):) Masse inspirasjon og du er superflink.

Ha en fiiiiin dag.

Sylvi

Tardikua <3

23.02.2016 kl.09:55

Så godt å høre formen bedrer seg! :D For noen nydelige beibisklær <3 Gleder meg til å se den fine magen bli større og større:) Beibisen vil få en fantastisk mor! <3

Monica Severinsen

23.02.2016 kl.10:52

Helledussen så nydelig strikket tøy til den lille <3 :). Hadde en del til jenta mi når hun var liten, hun ble også født i September (22), så det passet så bra med deilig strikketøy på den lille kroppen :D <3. Elsker babyer og den tiden der, man får jo lyst til å "spise de opp" hehe :D.

Irene

23.02.2016 kl.21:18

Så utrolig fint :D <3

Ine Therese <3

23.02.2016 kl.23:33

åå så nydelig <3

Madeleine

04.03.2016 kl.14:00

Så nydelig! Hjemmestrikket er definitivt best! =) Det er så koselig md ting man noen har laget selv eller fått i gave. Og så er det så massenherlige oppskrifter om dagen =) Ha en fin helg!

Skriv en ny kommentar

hits