Jeg kappet beina på barkrakkene og vips fikk jeg spisestuestoler!

God mandag alle sammen! I dag våknet jeg til sol, strålende sol! Herremin, så deilig det var! Jeg fikk skikkelig vårfølelse av det og jeg kan nesten ikke vente til det er litt varmere ut nå også! 

En liten tur ned på butikken for noen nye blomster og så hjem for å få de på plass!!! wiihiiii! Hvordan ser uken deres ut? Jeg tenkte meg inn en tur på Ikea for et større teppe under spisestuen. Det andre jeg skulle ha synes jeg helt ærlig ble for dyrt nå som jeg vet hvor geniale teppene fra Ikea er!  

Spisestuebordet er det MANGE som spør om, samt spisestuestolene. Det runde spisebordet er fra Skeidar. Jeg er litt usikker på hva det heter, men om dere evt. ringer Skeidar i Fredrikstad, kanskje de kan svare dere på det(?) Står på Camilla Øvestad i hvert fall. Spisestolene er fra Mille Moi. Jeg har valgt å kutte beina på dem med ca. 12 cm for normal sittehøyde. Jeg ønsket spisestoler med lav rygg og har elsket barkrakkene mine siden dag én, så derfor endte jeg på disse. Det å kutte beina gikk kjempefint og man sitter veldig godt i dem. Jeg har beiset stolbeina i sort (hold dere fast!) terassebeis i fargen mocca, kun to strøk! 

Ellers lovet jeg dere innlegg på tapeten, og det kommer en av dagene. Så da får de som synes det er fint følge med og de som ikke liker måten den er ført opp på se en annen vei. Jeg har tatt bilde av nummer på tapeten og jeg skal fortelle samt vise litt bilder av hvordan vi ordnet det når vi førte den opp.  

Jeg håper dere har hatt en fantastisk dag så langt! I dag er jeg ikke kvalm og jeg begynner å føle mer og mer glede over å endelig føle meg "normal" igjen. Det rare er jo at man nesten blir bekymret når man ikke er så kvalm lenger, men jeg er jo 12 uker på vei, og da kan jeg jo være heldig å være av de som kvalmen avtar mer og mer på! Jeg krysser fingrene mine! 

Ha en nydelig dag da, dere! Vi skrives! 

 

17 kommentarer

Siv Torill hauge

22.02.2016 kl.15:47

Kom gjerne hjem til meg og tryll stuen like vakker som din 😍

Sarah

22.02.2016 kl.15:54

Er det de største lysestakene til Menu, du har? XL?

VillaPaprika

22.02.2016 kl.17:01

Jupp Sarah:

Mette

22.02.2016 kl.16:24

Flott bord. Er det ileggsplate i det? Også spørsmål om KG, hva,hvem er det?

Line

22.02.2016 kl.16:41

Nydelig <3 er fargen på gardine dine offwhite eller helt hvit?:) usikker på om jeg kan ha offwhite til helt hvite vegger som deg :-)

VillaPaprika

22.02.2016 kl.17:01

Line: det er en mellomting synes jeg<3

Linda K

22.02.2016 kl.16:48

Ble kjempefint med stolene. Utrolig hva litt beis kan gjøre ;-) jeg maler mye av de gamle tingene mine, nå skal jeg jaggu meg prøve å beise litt også ;-) elsker interiørtipsene dine! Nyt dagen :-) sol og vårfølelse her også :-)

KariG

22.02.2016 kl.17:20

Nyyyydelig 💗💗💗

Klem, Kari

Line

22.02.2016 kl.17:25

Nyyyydelig stue <3 :-) jeg har sett på ikea sine hjemmeside etter gulvteppet. Men finner det ikke. Hva er prisen på det ? :-)

Syntes det er helt topp at du deler informasjon på oppussingen som i dette innlegget :-) du er så dyktig Camilla ! Hilsen Line

22.02.2016 kl.17:38

KG er kvinneguiden! Det mest idiotiske forumet som finnes. Skulle ikke vært lov

22.02.2016 kl.17:41

Hvis du har termin 10. september er du vel først 12+0 på onsdag? Jeg er nemlig 12+4 i dag og har termin 4. sept :D Uansett, lykke til med lille spireliten!

VillaPaprika

22.02.2016 kl.18:49

Anonym: de regner vel fra siste mens første dag. Og jeg regnet siste mens siste dag noe som er feil og gjør at jeg faktisl er noen dager mer på vei enn jeg trodde, da min mensen i desember varte i mange flere dager enn normalt. Så jeg er 12 uker:0) men for alt jeg vet kan ungen komme 2 uker før og to uker etter det som blir satt så noen dager fra eller tid bryr jeg meg ikke om, men jeg regner fra siste mens første dag også blir termi regnet til det og barnet kommer når det kommer<3

Ingrid

22.02.2016 kl.18:43

Fysøren så råflott hjem du har 😍 Eg elske det ! Holde selv på å flytte nå og hjemmet ditt er virkelig en stor inspirasjon ! Enda gladere blei eg når eg såg stellebord løsningen din !

A

22.02.2016 kl.19:31

Du har det kjempefint hos deg Camilla. Vær stolt over den du er og alt det gode du gjør. Du er en driftige dame og en kjempeflink mamma. Du klarer å ha mange jern i ilden samtidig og har klare mål for livet ditt. Når man tør å ta sjangsen så vil man uheldigvis også kunne "snuble" litt på veien. Det hører til i gamet. Fortsett med å gjøre det som gjør deg lykkelig og ikke bry deg om alle negative kommentarer. Husk at de bare er misunnelig. Du får til mye og har råd til å gjennomføre drømmene dine og det skaper misunnelse. Det kan ikke du ta hensyn til. Jeg heier på deg. Kan jeg helt på tampen spørre hvilken farge du har malt køyesengen til barna dine i? Og hvor du har kjøpt bokstavene og vimpelen som er festet på sengen?

22.02.2016 kl.19:43

Det stemmer.. Det kommer også an på hvor lange sykluser du har, ikke hvor lenge mensen varer. Altså regnes en sykluslengde fra første mensdag til første mensdag neste periode :) Iallefall, det finnes utallige gravid apper man kan laste ned. Veldig kjekt med oversikt over små milepæler :)

Marit

23.02.2016 kl.19:12

Vil tipse deg om "gravid & baby"-appen! Super :-)

Veronika

05.03.2016 kl.16:40

Hei. Ville bare fortelle deg at du er fantastisk flink i jobben din.jeg har fulgt deg på bloggen i mangen år. Å det skal jeg fortsette med.stå på videre så vil du også få en fantastisk mann som verdsetter deg å setter pris på alle di bra tinga du gjør. Ville spørre deg om du kunne hatt et innlegg med hvordan style en stor svart skinnsofa.synes det er så vanskelig. Go klem fra Veronika

Skriv en ny kommentar

hits