Jeg hadde bursdag!

God søndag! 

I går ble det stille fra denne kanten, jeg hadde bursdag og koblet for å være ærlig litt ut. 

Jeg skal ikke dra opp det negative, men føler likevel at selv om jeg er blogger og ikke skal fyre på bålet, er nok - NOK!. Etter å ha fått x-antall linker fra KG sendt på mail og private meldinger på facebook åpnet jeg noen. Der stod det side opp og side ned om mitt liv, og at folk hater skrivingen min eller synes jeg er ræva på interiør er helt greit. MEN, at folk inkl. "familie" sitter og sier jeg har burde ta abort, ikke er bra nok til å ta vare på barna og det nye barnet mitt, fordi det er KAOS i livet mitt såret meg. Ja, faktisk så mye at dere fikk meg til å begynne å gråte. Det å håne meg er ikke ok. 

Er det en ting man aldri skal gjøre, såå er det å sette en morsrolle på skambenken. Jeg som alle andre gjør alt jeg kan for mine barn hver eneste dag. Jeg er stabil mot dem, selv om jeg har hatt kaos i livet mitt. Uansett hvor jeg har plassert meg i livet, så har barna alltid blitt prioritert. De har aldri manglet så mye som en nattaklem fra meg. Jeg går inn i morsrollen med stor respekt og mine barn er harmoniske og glade barn. 

Jeg har aldri påstått at å bli gravid med min eks var perfekt timing, men nå er jeg gravid og jeg går hver dag rundt og tar hensyn til dette. Jeg skulle ønske at jeg var lykkelig med min eks, men slik ble ikke livet vårt, for jeg tok feil. Jeg går hver dag alene rundt, jeg er dårlig pga. ekstrem svangerskapskvalme, jeg er sår pga. jeg har blitt såret, og jeg er lei fordi jeg blir snakket om på en måte som man ikke snakker om folk. Jeg synes dere skal starte med å gå i dere selv, prøve å se dere selv i speilet og ønske dere selv et bedre liv enn å sitte på "anonym"-forum og henge ut folk dere ikke tør å ringe, dra tak i eller snakke direkte til selv.  

Jeg er stolt av magen min, så klart er jeg det! Uavhengig om jeg ble gravid på et "dumt" tidspunkt. Jeg skal få dette barnet og jeg skal ha det for det aller meste alene. Barnet skal bo hos meg og det er mange grunner for dette som jeg ikke "slenger" ut om her. Ja, det vil helt sikkert bli tøft, men jeg er sikker på meg selv og vet at jeg klarer å forsørge både meg og mine barn, og mer enn det. Jeg har kjærlighet og den er der permanent, den kommer ikke og den går ikke. Hvilken normal mor vil ikke gjøre alt hun kan for sine barn? Jeg er strengt talt ikke den første og garantert ikke den siste som går gravid uten å ha far 100 % i bildet. Jeg er ei heller ikke den første eller siste som vil være for det meste en alenemamma for mitt barn? Jeg har ikke "presset" et barn på min eks. Han lever livets glade dager som aldri før og jeg forventer absolutt ingenting fra noen andre enn meg selv. Ja, vi ønsket begge barn lenge, gudene skal vite, men så skjedde det på dette tidspunktet selv om det ikke var planlagt. Vi tok ikke hensyn til prevensjon og hvem andre enn oss (meg?) må stå til ansvar for det?  Jeg vet dere vil fortsette å snakke om meg. Så lenge dere snakker må det jo bety at jeg er viktig for dere? For hvem ellers gidder slik? Bare husk at dere legger igjen spor og det er noe dere må stå til ansvar for. Jeg har valgt å anmelde mye og synes ikke slik sjikane lenger er ok. Vil dere skrive om og gjøre narr av meg - hold dere til hvordan jeg ser ut, hvilke skrivefeil jeg gjør og hva slags ræva stil jeg har på interiør. Hold annet utenfor - vær så snill. 

I går hadde jeg bursdag og det var dagen det stod at risiko for spontanabort avtar. En milepæle! 

Jeg fikk gaver til meg og den lille, og om 3 uker nå får jeg vite om det er ei lita jente eller en liten gutt som ligger i magen. Dagen i går var perfekt den, jeg hadde begge barna mine til stede og følte en lettelse over at babyen i magen nå faktisk vokser MYE hver dag. De første og "verste" ukene er over og jeg håper hver dag blir lettere og lettere!  Nyt søndagen og begynn å være snille med og mot hverandre. Husk det er kun du som kan snu din hverdag, og møter du andre med et smil får du også det tilbake!

72 kommentarer

Hege

21.02.2016 kl.12:17

Synes du gjør en topp jobb med barna dine jeg. De ser ut til å ha det helt topp. De som slenger dritt er bare misunnelige på deg, tenk på det du

Guro

21.02.2016 kl.12:35

Hei. Ganske ny leser av bloggen din, men liker ærligheten din og du fortjener ikke hets slik som dette. Hvem er KG? Stå på, du er herlig og heldig som snart har tre nydelige barn. God søndag.

Trine

21.02.2016 kl.12:36

Vi har alle ansvar for egne liv, at noen/mange ønsker å sjikanere deg og de valgene du tar forstår jeg ikke. Det er sikkert mye jeg ikke vet om de valgene du har tatt for deg selv, og det er sånn det skal være også. Du har ingen plikt på deg til å informere oss om alt. Du tar alt ansvar selv selvom dere er to om å lage et barn, allikevel er det mange som skal "straffe" deg med sjikanering. Dette må være bitre mennesker som fremmer seg selv ved å tråkke på andre i dette tilfellet deg. Prøv å ikke les det som skrives og lev det livet du er verdig. Disse menneskene med behov for å tråkke på deg er mennesker som ikke er verdt å gråte for. Stå på du Camilla, du vil klare å ta deg av dine tre barn, og far til Oliver og Mathilde er tydeligvis en far som tar ansvar og er der for barna deres! Lykke til, jeg heier på deg og de tre små😀

21.02.2016 kl.12:46

Jeg er også gravid med min eks og er i 10 uke nå. Barnet skal beholdes selv om jeg blir alenemor og jeg vet med sikkerhet at barnet ikke vil mangle noe når det kommer til omsorg, kjærlighet og varme i livet sitt 💕

nina 2

21.02.2016 kl.12:55

camilla det er bra du har hatt en fin bursdag..det er trist at nettroll skal ødelegge dagen..men stå på camilla du klarer dette kjempebra,som sagt har fulgt deg og bloggen din i mange år og syns den er kjempebra.stor klem til deg og dine

Mariann

21.02.2016 kl.13:06

Gratulerer med overstått!

Mitt beste råd er fremdeles å beskytte deg selv endel mer enn du gjør. Du tar deg nær av det som tydeligvis skrives, forståelig nok. Men jeg tror du bærer litt ved til bålet selv med alt du omtaler her på bloggen. Kanskje det kunne være bra for deg å ha en veileder som leser gjennom innleggene før du publiserer? Du mener selv at åpenheten gjør deg sterkere, det er ikke det bildet jeg danner meg ved å lese bloggen din.

Lykke til!

May

21.02.2016 kl.13:10

Uff, sårende camilla😏Men husk at du er Jammen meg godt likt og oppi dette sårende ord.. Fantastisk å følge deg, nokon meir god, flink, ordentlig person som deg er det få av🌸Fin søndag til deg og dine gull😃

Linda

21.02.2016 kl.13:24

Du er mer enn bra nok, det er det viktigste! Hva alle mener og tenker betyr ingenting. Jeg skjønner at alt som blir skrevet går innpå deg, men prøv å la det være. Du vet hva som er riktig og ikke riktig. Nyt magen som vokser og vær stolt av hva du klarer.

Anne-Lise

21.02.2016 kl.13:37

Gret nesten med deg.Godt at du har dei gode borna dine i lag med deg.Tenkjer at dei gler seg masse til broren/systa kjem <3 Ynskjer deg alt godt,Camilla! Ikkje la dei som vil deg vondt få knekke deg.Du er ei kjempegod mamma,det er eg sikker på <3

linn

21.02.2016 kl.13:40

Blir helt sjokkert at det finnes slike "voksne" mennesker som ikke har bedre å ta seg til enn å rakke ned og såre deg på den måten. Bare missunnelse. Stå på, synes du er flink eg. Alle gjør feil i lovet, vi er bare mennesker. Er 100% sikker på at de som skriver og sier så stygge ting ikke selv har orden i sine liv. Kos deg med barna og babyen i magen, gratulerer med overstått ❤

Tonje

21.02.2016 kl.13:42

Jeg synes du er helt fantastisk! Superflink er du! Og du er virkelig et forbilde! Har fått mange gode interiøstips av deg, jeg synes helt ærlig du er råkul! Kaos er en del av livet, enten man vil eller ikke..Stå på Camilla! :-)

anki

21.02.2016 kl.13:56

Hei ! Synes du har en fin blogg :) koselig å se hvor kreativ du er, å hvor fint du har det. Pluss ein lekker butikk med mye fint :):) stå på Ikkje bry deg om det negative, stor varm kos fra nord Møre :)

Hilde

21.02.2016 kl.13:57

Ikke ofte jeg kommenterer blogger men nå må jeg bare sende deg noen forhåpentligvis gode og litt trøstende ord opp i alt... Så utrolig trist å lese Camilla. At folk kan vere så forferdelige jeg har ikke et ord! Et barn kommer til verden og at folk kan snakke stygt om det.. Har ikke disse barn selv??

Syns også at det er dumt at set virker som folk "skylder" på deg i denne situasjonen og ikke tenker på far har like mye ansvar, må jo tross alt vere to for å lage et barn;). Jeg kan rett og slett ikke forstille meg hvor tøft du har, men prøv å hev deg over det og husk at mange heier på deg!:)

Håper kvalmen avtar snart slik at du kan nyte denne fine tiden fremover.. Rart med det hvor fort man savner gravideidetn også;)

Går selv spent og venter nå på om jeg også har en spire i magen igjen ,så kjempegøy med baby snakk på bloggen din:) stor klem til deg

Mette

21.02.2016 kl.13:58

Hva, hvem er KG ??

Linda

21.02.2016 kl.13:58

Gratulerer så mye med overstått bursdag. Kan ikke skjønne at de som ikke har noe fint og si om deg kan holde seg vekke fra denne bloggen din.Trist og lese at du blir så lei deg. det er vel det de prøver på. Tror uansett at vi er mangen mangen flere så heier på deg og liker bloggen din. ønsker deg alt det beste.Ha en fin søndag og ny uke.

Line

21.02.2016 kl.14:30

Hei Camilla

Veldig flott leilighet du har! Jeg har fulgt deg lenge, for jeg liker veldig godt stilen din :) Var også innom butikken din hver gang jeg kjørte forbi Fr.stad. Jeg er intr i interiørtipsene dine - ikke privatlivet ditt. Men veldig koselig at du skal få en liten en :) Kan du ikke prøve å overse alle kjipe kommentarer? Jeg tror nok du tilfredsstiller disse menneskene hver gang du skriver om det. Lykke til videre! Gleder meg til mer interiørinspirasjon :):)

Anne Marit

21.02.2016 kl.14:41

Hei. Pleier aldri å kommentere på blogg, men kjenner nå jeg bare MÅ. Fytti så mye skitkasting du får, kjenner jeg blir flau av å være voksen når sånne voksne sitter å rabler ned så jævli mye drit om deg. Er det rart det er krig i verden? Voksne mobber voksne.. En plass får barna det og ifra, er vel slik de voksne holdt på som barn og, å mobbet. Jeg synes virkelig du skal gå videre med IP adressene å anmelde de som sier så mye stygt om deg. Er aldri innom KG men måtte inn å se. Noen har jo alt laget en link: Kan man finne ut hvem som eier IP adresse og anmelde.. De skjelver vel i buksene nå. De er overtramp av ditt liv slik de holder på. Jeg synes du er en herlig person, virker som ei kjempegod mamma å at du får en liten en til kommer til å bli SÅ bra. Du har fått til mye i ditt unge liv å må være stolt av det. Jeg var selv mamma til 3 stk som 21åring. Det var tøft helt klart.Jeg heier på deg og følger spent med på bloggen.Anmeld IP adressene og la de få seg en på kjeften. HEIER PÅ DEG❤❤

21.02.2016 kl.14:48

Føler med deg, ikke bry deg om misunnelige mennesker. De er ikke voksne som kan sitte og skrive sånt. Gratulerer med dagen, du har en spennende tid i vente! Er selv gått gjennom en graviditet (og alenemortilværelsen) helt alene, og det gikk helt fint! Barn er en gave. :)

21.02.2016 kl.15:20

Men når det har blitt påpekt tusen ganger, hvorfor forsetter du å skrive sjekanere? Det heter sjikanere.

Og morsrollen på skambenken? Det gir ingen mening.

Du må lære deg å bruke ordtak rett. Du legger hoder på hoggestabben her..

Nina

21.02.2016 kl.15:33

Kjære søte deg.....jeg bruker ikke og kommentere innpå bloggen din,men jeg leser den ofte...for jeg synest den er inspirerende..og at folk kan være så slemme mot deg er ikke greit....håper du klarer og heve deg over det....det er nok bare misunnelse som plager dem....for herre fred så mye bra du har fått til, til tross for din unge alder....stå på søte deg...ønsker deg masse lykke :)

Benedicte

21.02.2016 kl.16:08

Nei denne netthetsen er absolutt ikke akseptabel og du har all rett å stå opp for deg sjøl Camilla 💪🏻 Eg fatter virkelig ikke at det i år 2016 hvor mobbing virkelig står i fokus og vi alle vet at det absolutt ikke e greit , og så driver likevel folk med dette . Fy skam! Må eg bare si . Stå på videre Camilla og alle andre som opplever lignende . Og masse lykke til videre med graviditeten , prøv å nyte den uansett hvilken situasjon du er i ❤️

Mai

21.02.2016 kl.16:17

Folk må seriøst begynne og skjerpe seg litt. Og snakke sånn om deg eller tro att man kan tråkke andre ned på den måten er så lavmål her i livet. Jeg hver det ikke er lett men ikke la det gå inn på deg løgnene dem spyr ut og att dem tror dem hvet ting dem ikke har peiling på. Mobbing kalles det faktisk. Mange her støtter deg og du ble faktisk ikke gravid alene heller, men enkelte skylder alltid på jenta mens gutten kan gjøre som dem vill.

Jeg synes du virker som en flink mamma og en flott person.

Ragnhild

21.02.2016 kl.16:25

Gratulerer med overstått dag. Hipp hipp hurra. :)

Du må ikke lese di sidene der, må jo være syke folk som skriver slike ting, det er jo skremmende. Dritt i dem.

Ha en fin søndag og ny uke. Klemmer din vei. :)

Mor3

21.02.2016 kl.16:41

Gratulerer så mye med dagen i går💕Til dere som velger å lese denne bloggen; Les og ta del i det som står på en god måte! Skjerp dere! La jenta få leve slik hun vil og ikke slik dere mener! Vær til stede i eget liv og ta vare på dere selv! Dersom dere tar vare på egen familien på den måten dere tar kontakt med denne kjekke jenta så bør dere absolutt endre kurs. Jeg har følgt denne bloggen nå noen år. Flott jente er du! Kanon flink på interiør! Stå på! Ta vare på deg og dine:). Klem fra

Mor på 41 år som ikke bryr seg om sladder eller nettroll. Merkelig måte å bruke livet sitt på...Ta heller del i samfunnet på en god måte mener jeg de som driver med sladder bør gjøre. Bruk energien positivt i livet deres - lev egne liv -:)

Isabell

21.02.2016 kl.16:43

Kjære deg. Slike folk florerer det av, dessverre. Før var det ikke like synlig fordi man ikke hadde Internett, men nå kan folk sitte bak skjermen sin og lire ut av seg edder og galle, og føle seg ganske bra etterpå. For da slipper de unna sin egne bedritne hverdag en stund.

Ungene dine er nydelige, du er en god mor, og du ble gravid på et dårlig tidspunkt. Men om man tok vekk alle som er født uten å være planlagt, så tror jeg ikke det er så mange igjen. Og så lenge dere vil gi alt for babyen begge to, så går dette fint. Herregud, folk har lite å snakke om! Hev deg over sånt tull, jeg forstår at det er sårende, morsrollen er det vondt å få angrepet, men dette er folk som ikke forstår bedre. Gled deg over svangerskapet og den lille. Kos deg med den kjempefine leiligheten din, og fortsett å være akkurat det moren du er <3

Kine

21.02.2016 kl.16:58

Gratulerer med overstått!

Først: WOW! Jeg har fulgt deg siden jeg så deg i unge mødre. Jeg blir så sykt imponert! Du er virkelig ei tøff dame. Tror det skal mye til for å stoppe deg. Har sett mye nedgang (eller det trengs ikke å kalles for det, man kan og si tøffere tider) men du kjører på uansett. Du får det til du:) jeg er sykt imponert. Vi lever i Norge, der vi ønsker likestilling og at ingen skal vise at de har det bedre enn andre. Sjalusi er vanskelig når man opplever det. Desverre har vi slike mennesker i Norge, både kvinner og menn som blir så utrolig sjalu fordi dem selv er så sinnsykt LAT og ikke gidder å løfte på rumpen sin men klarer fint å skrive noe stygt om det bra andre opplever og har. Det er veldig synd å se så mye hat for en person som gjør så mye bra Camilla. Men har jeg skjønt deg rett etter alt dette kommer ikke noe til å stå i veien for det du vil:)

Eva

21.02.2016 kl.17:01

Kjære Camilla! Drit i alle mennesker som ikke vil deg vel. Du vet hva du står for og hva du er god for. Og husk at det er mange flere som støtter deg enn fordømmer deg. Gratulerer så mye med dagen. Klem fra meg <3

Irene

21.02.2016 kl.17:26

Så fine gaver du fikk :)

Jeg syns du er ei tøff jente Camilla og selvfølgelig har du masse kjærlighet for dine barn alltid som aldri forsvinner :)

Du er ei fantastisk mamma og barna dine er heldige som har deg som mor og "lille spire" kan bare glede seg til å møte deg, for "lille spire" kommer til å bli møtt med verdens snilleste og kjærligste mamma <3

Stå på Camilla :)

Jeg står bak deg 100 prosent <3

Anonym

21.02.2016 kl.17:28

Stå på videre og jeg håper KG stenger denne tråden om deg.

Vi voksne må gi oss med og skrive side opp og side ned med bare negative ting.

Selv om du har en blogg så skal du ikke sitte og mota så mye dritt.

Ha en fin kveld

Stine

21.02.2016 kl.17:36

Uff .. Det er så mange fæle mennesker 😥

Du er så flink, du er så pen og det er så fryktelig dumt at folk prater så mye stygt.

Jeg syntes ikke du skal ta til deg de stygge kommentarene.

Jeg syntes du virker som en flink mamma, og har overhodet ikke fått noe inntrykk av at du ikke prioriterer dem. Gratulerer så mye med den lille i magen 😊😊 jeg ønsker deg og dine alt godt. Og gratulerer med dagen som var. Håper du hadde en super dag 💞

Caroline

21.02.2016 kl.17:53

Hei søte du :)

Ikke ta ti deg de stygge kommentarene å la vær å les de!

Bruk tia kun på det positive å babyen som skal komme :)

Mitt beste tips mot svangerskapskvalme er å ta akupunktur, ørenåler! Ta en behandling i uka, bytt øre for hver uke, det var det som fikk meg på føttene igjen! jeg brukte ørenåler fra ca uke 7 til og med uke 15. etter det var jeg i kjempefin form! Hvis jeg ikke hadde hatt ørenål så hadde jeg ikke klart å røre på meg engang! Verdt å prøve! Åsså fikk jeg nål i håndleddet på kvalmepunktet når jeg var hos akupunktøren.Prøv også ingefær te, skjær opp 3 skiver av fersk ingefær å ha i kopp med varmt vann å gjerne litt fersk pressa sitron i å drikk, det virker godt mot kvalme! Masse lykke til å håper at formen er stigende!Klem :)

Siv

21.02.2016 kl.17:54

Jeg ønsker deg alt godt. Dette klarer du. :) Sender gode tanker fra Trøndelag.

Lise

21.02.2016 kl.18:04

Gratulerer med dagen som var igår:)

Har ikke fått med meg alt som har blitt skrevet om deg på kg. Viste ikke at det fantes engang før du sa noe om kg for noen uker siden og måtte inn og titte og der sto det masse tull hehe, folk spredde bare rykter og spekulasjoner så har ikke lest No mer etter det.

Men at folk sender deg meldinger av link så du kan lese dritt om deg selv er jo bare teit.

Drit i hva andre sier selv om det kanskje er vanskelig.

Liker at du har fått tilbake "gamle" stilen din:)

Og gleder meg til og følge deg videre :)

Marianne.

21.02.2016 kl.18:26

Gratulere så masse med overstått 27års dag☺🎉

Håper du hadde en fantastisk dag med dine nærmeste.

Se bort fra all negative og sårende kommentarer, stå på Camilla.

Eg beundrer din styrke, mot og ærlighet, du e et forbilde.

Lov at du aldri glemmer

"Du er MODIGERE enn du vet,

STERKERE enn du tror og

KLOKERE enn du forstår."

-Ole Brumm-

Caroline

21.02.2016 kl.18:32

Glemte å skrive :Gratulere med overstått dag :)

Kos deg max med dine fine og smil til verden så smiler verden tilbake :)

Line

21.02.2016 kl.18:44

Sender deg en god klem , Camilla! Er det noen som fikser dette, er det du😊 Stakkars alle de som må gulpe opp skit hele tiden, for et tragisk liv de må leve!

Sandra

21.02.2016 kl.18:45

Hei Camilla. Vil ønske deg lykke til med babyen. Vi har alle gjort dumme ting i livet og tatt feile valg, men det er endel av det å lære og det å bli voksen. Du har mange som støtter deg, lytt til de. Tror du desverre er nødt til å stenge ute haterne eller blir du syk av noen som ikke betyr en dritt for seg. Fokuser på det du er flink til og koble ut alt annet. Du kommer til å få et godt liv med barna dine selv om du er alene. Stå på søte snille deg. Og ikke bry deg om ondskap, den vil desverre aldri forsvinne. Missunnelse er noe dritt. Forresten nydelig stue du har fått nå. God klem

Bekka

21.02.2016 kl.18:48

Hei!

Et fint bibelvers til deg: 1 kor. 13:13

"Så blir de stående disse tre: Tro, håp og kjærlighet. Men størst blant dem er kjærligheten."

Dette kommer til å gå så bra. Du virker veldig sterk:)

Bless and Love

Elisabeth

21.02.2016 kl.18:52

Jeg blir dårlig når jeg leser dette. Folk burde passe på seg selvog sine egne saker. Regner med at det ligger mye misunnelse bak siden de bruker så mye energi på deg. Skjønner at det sårer og gjør vondt men håper du klarer å se at du er et mye bedre menneske og sikkert har et bedre liv en de😀

klem fra Elisabeth

Margrete

21.02.2016 kl.19:15

Jeg syntes du er flink jeg! Tenk på alt du har oppnådd, ikke det vanlige A4 livet som samfunnet sier er rett! Du har bare hatt litt uflaks som vi alle har gjennom livet! Bare husk på å ha det bra selv:) STÅ PÅ! Og gratulerer så mye overstått!!

Sofia

21.02.2016 kl.19:28

Folk er grusomme. Voksne folk som mobber..jeg har ikke ord. (Hva er egentlig KG-OM jeg kan spørre..?)

Vet det er lettere sagt enn gjort,men å prøve så godt det lar seg gjøre å heve seg over og ikke synke ned på deres nivå må jo være det beste.

Jeg blir skremt nå r jeg ser hva folk,VOKSNE folk klarer å lite ut av seg..Folk som sikkert har barn selv,som skal gå foran som gode eksempler men som sannsynligvis selv oppdrar mobbere..Har ikke ord.

Stå på,Camilla.

Marthe Kristine

21.02.2016 kl.19:42

Sterkt skrevet, og absolutt på sin rette plass og si ifra! Utrolig stygt av disse "anonyme" menneskene og henge ut og skrive stygge kommentarer og slenge ut historier uten og selv og tørre vise sitt sanne seg! De som slenger ut spydige kommentarer og negative omtaler om deg er vel de som rett og slett bare er misunnelige på din suksess med både blogg og karriere?! Stå på og ikke la deg trykkes ned.

Siv Torill hauge

21.02.2016 kl.19:43

Så hyggelig at du fikk en fin bursdag💞Jeg blir så lei meg pga det du skriver, jeg forstår ikke at folk kan være så spydige og slemme mot andre mennesker. Du er en fantastisk mamma, og et barn til takler du bedre enn de fleste. Du er tvers igjennom god, og jeg blir så rasende sint på de som slenger så mye dritt. Anmeld dem og gi de en lærepenge!

Karoline

21.02.2016 kl.19:43

"A baby is never a mistake, a surprise sometimes, but never a mistake." Denne passet inn her. ☺️ Lykke til videre i graviditeten. ☺️

Stine

21.02.2016 kl.19:47

Lykke til Camilla.

Dette går fint :-)

Prøv å ikke la de som er utrivelig stjele din energi, det har de ikke fortjent.

Lise

21.02.2016 kl.19:51

Inne bry deg om hva andre mener om deg. Du gjør en god jobb. Både med butikken din, bloggen din og du er en god mamma for dine barn. Gleder meg masse til og lese mer på bloggen din, jeg har lest den ofte men har aldri kommentert før nå. Jeg merker jeg blir sint. Hvorfor kan ikke andre la vær og blande seg borti andre sine ting. Liker de det ikke neivel. da får de la vær. De er bare misunlige på alt det du kalrer. snart 4 barns mor og har en butikk som går så bra som det den gjør :D DIgger deg <3 :D

Ariana Vivi-Ann Heisholt

21.02.2016 kl.20:09

Veldig leit å høre om alle de negative kommentarene du har fått. Mennesker som gjør slikt oppnår kun en ting i mine øyne, og det er å stille seg selv i et særdeles lite flatterende lys. Jeg synes du virker som en sterk, reflektert og modig kvinne. Kanskje noen som er litt misunnelige på deg?

Mette

21.02.2016 kl.20:10

Hvem, hva er KG?

21.02.2016 kl.20:19

Kan ikke du slutte og legge ut om barna da. Er jo mangen som skjermer dem fra nett...kan jo blogge om interiør? Sikkert ikke lett og være kjent for legger mann ut noe er det alltid en hinder med det og....trist men men... Gjelder jo oss alle som deg og ikke legge bilder, og ut om barna på nett... Er og en måte og beskytte barna på.... Kan sikkert og bli slitsomt for barna og, de blir eldre og syns gjerne ikke ting er like stas?...du er flink til masse Camilla. og lage barn er mann jo to om.selv om vi damer ofte får skylden... Har selv kjent den på kroppen and eksen sin familie som ikke har støttet,og heller vært negative. Men ofte kan det snues om, når ting er litt på avstand.....kanskje familien til hans og syns det er tøft med alt vie sosiale medier..

Aina

21.02.2016 kl.20:30

Gratulerer med overstått, skjønne du <3

Har lest bloggen din en stund og vil fortsette å følge med. Du er en intelligent og flott person! Det er ikke kjekt å lese dårlig om seg selv. Trist at mange mennesker er så drittsekk! Ta til deg alt som er fint og tenk på alle som vil deg det beste. Klem :)

Cecilie

21.02.2016 kl.20:36

Vakre, fine, inspirerende du😍 Gratulerer med dagen i går:)

De må ha det ufattelig dårlig med seg selv de som bare slenger dritt!!

For meg ser det bare ut som misunnelse!

Du er og kommer til å bli en fantastisk mams💖Fine barna!!

Bella

21.02.2016 kl.20:36

Du er både ressurssterk, flink og full av tæl. Det kan ingen ta fra deg uansett om ikke alle liker stilen din eller finner skrivefeil i innleggene dine.

Netthets av småretarderte fjortiser fortjener ikke din tid❣👊🏼

Hege

21.02.2016 kl.20:51

Jeg liker deg☺️

Terese

21.02.2016 kl.21:06

Hei Camilla!

Jeg er fast bloggleser, men har aldri kommentert tidligere.

Fikk vondt av deg når jeg leste innlegget ditt, du fortjener virkelig ikke baksnakkingen du blir utsatt for! Det er ikke alltid ting går slik som man tenker at de skal, men selv om du og barnefar ikke er sammen lenger vet jeg at du kommer til å fikse dette med glans! Du fremstår som en fantastisk mamma med masse kjærlighet å gi, og den lille er heldig som får deg som mamma <3

21.02.2016 kl.21:32

Hei! Synes du har en fin blogg og er flink både å skrive og ta bilder. Veldig bra at du har bestemt deg for å beholde beibien. Har kommet litt tilfeldig inn på div forum av og til, og det er helt utrolig hva noen får seg til å skrive og ikke minst blande seg inn i hva angår andres valg i livet. De aller fleste store bloggere har egne "hat" grupper , så du får ta det som et kompliment (ironisk). Tenker at du må nesten ta en bestemmelse om å la slike kommentarer preller av, og ikke la det gå inn på deg, for det er alltid noen som mener noe... Du er veldig ærlig, og det er det noen som ikke tåler, så da må du jo bare vurdere hvor ærlig du orker å være. Stå på!

Inger Lise

21.02.2016 kl.21:52

Kjære deg

Først vil jeg gratulere deg med dagen som var i går.

Så må jeg bare si jeg kjenner jeg blir forbanna på dine sine vegne.

Hva er det med mennesker som kan sette seg ned og skrive om et annet menneske på denne måten. Det er uhørt.

Jeg unner deg alt godt og håper det beste for deg og dine snart 3 små.

Sandra Pedersen

21.02.2016 kl.22:18

Hei Camilla. Gratulerer med overstått. Har lest bloggen din i mange år og ingen har fått meg mer inspirert enn du og alle bildene fra ditt hjem. Har aldri kommentert her før men måtte det nå. Synes det er så trist og lese det du skriver. Skjønner ikke hvordan folk kan få seg til og si noe sånt og oppføre seg slik.Du virker som og være en fantastisk mamma og en skikkelig koselig jente. Håper du klarer og heve deg over det. Er jo de det er noe galt med. Ønsker deg lykke til fremover.Det blir fint og følge deg videre,både her,på instagram og på snap.Hilsen mamma til 2 hjerter❤

Anna

21.02.2016 kl.22:19

Blir lei meg på dine vegne! Du må aldri la sånne vinne over dine tanker om deg selv. Du, og di fleste andre, vett akkurat hva du står for og hva du betyr for andre. Ikke et eneste forum o.l må få deg til å tro noe annet! Di som sleng med dritt sånne steder- jah hva kan man si om sånne? Best å bare lukke munn å være trygg på di personene vi er selv! Vi skal være glad vi ikke er slik- tenker jeg..!

Ønsker deg en fin uke- en helt ny uke med blanke ark😘 Klem

Lisbeth

21.02.2016 kl.22:41

Jeg har fulgt bloggen din en stund og synes det er fryktelig at folk mobber deg sånn. Jeg synes du har en utrolig bra sans for interiør, og har fått mye inspirasjon fra deg.jeg vet det kan være vanskelig, men prøv å hev deg over slike folk. Det er som regel de som har mest troll i bagasjen. Skulle så gjerne gitt deg en stor trøstende klem <3 og lykke til med graviditeten :)

Anja

22.02.2016 kl.00:11

Hei Camilla😊 jeg syns du er knall tøff og jeg beundrer deg for åpenheten din! Stå på og vær den du er😊 både du og dine nærmeste vet hva som er sant og ikke sant,hev deg over resten selv om det er vanskelig noen ganger! Du har mange rundt deg som støtter deg😊 jeg heier på deg! Stor klem fra Nord Norge😊

Anni

22.02.2016 kl.07:55

Hei. Nettroll vil alltid være der,dessverre. Det er vel bak delen ved å blogge,ved at man alltid vil bli hetsa av noen. Når du tenker på den idioten bak tastene,som bruker tida si på å skrive masse dritt om deg.Det kan umulig være oppegående og smarte mennesker. De løfter jo heller opp mennesker. Det er jo synd på slike mennesker,så oppfordrer deg til å heve hode,selv om det ikke er lett. Du er dyktig og inspirerer mange av oss,husk på det.Jeg ønsker deg all lykke og hell i tiden framover.

Cecilie

22.02.2016 kl.10:40

Håper du klarer å heve deg over disse talentløse kjerringene som ikke har annet å gjøre enn å sitte på KG og kommentere alt og alle hele dagen. Er sjokkert over at forum med ren nettmobbing i det hele tatt er tillatt. Du er flink og har glade og flotte barn. Som du ser så er vi mange som heier på deg!

Anita

22.02.2016 kl.11:07

Gratulerer med dagen :)

I en periode leste jeg mammatilmichelle sin blogg, der er kommentarfeltet stengt og alt går på facebook, og når jeg leser i kommentarfeltet her så skjønner jeg faktisk hvorfor. Mobbing er så i vinden om dagen, og heldigvis mobber færre når de må ut med fult navn. Jeg mener på ingen måte at det er feigt, heller forebygging. Ikke bare for deg, men barna dine også. Jeg får jo ett inntrykk av å lese bloggen din. Noen ganger positivt, noen ganger negativt, men så lærte jeg også at har du ikke noe pent å si så hold munn ;)

Div forumer får du ikke gjort noe med, men bloggen din trenger ikke å være ett sted for mobbing bak anonyme navn. Men det er ditt valg :)

Lykke til videre med svangerskapet, håper kvalmen snart gir seg :)

Maria

22.02.2016 kl.12:57

Gratulerer med både overstått og babyen i magen:) Jeg er også gravid med termin i september, denne gangen planlagt og med "alt lagt til rette".Lykkelig, trøtt og kvalm ;) men da jeg fikk datteren min for noen år siden var det hele en "glipp". En one night stand med en mye yngre gutt ble til en baby. det var ikke få som hadde en mening om hva jeg hadde gjort, mente at jeg ødela livet hans om jeg ikke tok abort, at hun ikke ville få det bra osv. Jenta kom, en vidunderlig skapning både da og nå, som alle i begge familiene ble så glade i. Blid, hjertegod, vakker og flink til utrolig mye. Jeg og pappaen samarbeider veldig godt (noe opp og ned blir det selfølgelig, men man må bruke sunn fornuft og svelge litt kameler), selv om vi aldri ble et par men heller etablerte oss på hver vår kant. Tenker ofte på hva jeg hadde tapt om jeg hadde hørt på de som visste alt så mye bedre enn meg, grøss..........livet går videre, det er bare å stole på seg selv, så ordner alt seg til slutt. Ønsker deg lykke til videre!

Ingrid

22.02.2016 kl.14:33

Hei, eg har følgt deg i nokre år og blir rett imponert over kva du får til. Synst det er veldig trist med all denne hetsen. Mors hjertet har banka ofte for deg, for eg er så gammel at kunne ha vore mora di ☺. Såg innlegget ditt på instagram, og forstår godt valget ditt om å ha ein med interiør og ein privat 👍. Men tenkte litt på kvifor eg synest det er kjekt å følge deg, og det går mykje på totaliteten. Blandinga av litt privat med mykje interiør, og at du viser at livet ikkje er perfekt heile tida, det er det vel ingen som har? Men det triste er at enkelte til tider skal vrenge og vri på den minste detalj, det forstår eg ikkje heilt. Eg gler meg iallefall til å få følge deg videre, og ønsker deg lykke til med den vesle 💕 den vil få to flotte store søsken og ei fantastisk mor 💕 og eg er sikker på at den vil smelte eit pappa hjerte også 👍

Bente

22.02.2016 kl.14:41

Sånne folk har jammen lite å gjere på!! Prøv å gløm alle dei dumme kommentarane!! Eg synes du gjer ein god jobb, og du gjer det beste ut av situasjonen!! <3 Var forresten veldig kjekt å sjå deg igjen på Unge Mødre her om dagen, og sjå litt av butikken din. Du er råflink på interiør synes no eg!! Fattar ikkje at folk kan drive å disse deg så masse.... HOLD ON BE STRONG :D :*

Edyta

22.02.2016 kl.17:25

I anledning bursdagen, jeg ønsker deg god helse og lykke :) Jeg synes du er en veldig god mor. Fra hva jeg lese og se på bloggen din, jeg vet at du er ok :) overs google det står så;)👍

hilsener

Ingrid

22.02.2016 kl.20:00

Hei!

Syns det er tåpelig at folk kan være så hensynsløse og og miste alt av hemninger og folkeskikk på nettet! Da er det noe som ikke er bra!

Folk må feie for sin egen dør før dømmer. Du forteller og utlevere mye frivillig mens mange av disse negative folkene kan hende har mange sider de aldri ville fortalt om , men nyter det å rakke på andre! Vi aner ikke hva slags liv de har..jeg tenker at folk som rakker ned og styrer sånn , ikke har det så bra selv!

Syns du er tøff jeg, Camilla!!!

Marthe

23.02.2016 kl.18:59

Fikk tårer i øynene av å lese hvordan folk skal mene at du skal ta abort. Jeg har ikke ord. Blir provosert og lei meg.

Stå på kjære fine deg! Har lyst å sende deg uendelig med hjerter, for dette var vondt å lese. <3 <3 <3 <3 <3

Kristina

25.02.2016 kl.09:57

Hei! Jeg har aldri vært innom bloggen din før. Men jeg er her nå og jeg vil bare si at jeg synes du har en fantastisk interiør stil! Ble inspirert av deg. så takk ska du ha!

Fortsett med interiør blogging og ellers bra skriving !

Sebastian <3

25.02.2016 kl.14:43

Kjære deg! <3

Det er så ufattelig trist å lese at noen vil ødelegge både din egen selvfølelse, og at noen vil tråkke på deg uansett hva du sier, skriver eller gjør. Husk for all del: Det er DITT liv, det er DINE meninger og det er DINE valg! Hva du gjør, hvordan du gjør det og hva du velger å dele - det skal folk bare drite i... :) Det er så mange som misforstår ordet ytringsfrihet, fordi NEI; Det gir deg ikke anledning til å rakke ned på andre. Og det er akkurat hva både "han" og de mange gjør... Det er trist, det er feil og det er dumt! Jeg syntes du er en fantastisk vakker dame, som tar fantastisk modige valg... Og hadde jeg ikke syntes det - men kanskje syntes at du var "dum", ja da hadde jeg holdt kjeft! Har man ikke noe fint å si: Ikke si noe! <3 Skulle på en syk måte ønske jeg var den som hadde gjort deg gravid, og kunne ha behandlet deg som den prinsessen du fortjener å være. Nei; Det var ikke en sånn psycho-stalker-uttalelse altså!!! :D

Christina

01.03.2016 kl.19:58

Kjære deg, håper du klarer å heve deg over det, og beskytte deg selv litt ved å ikke lese slikt de skriver om deg.

Synes du er utrolig heldig som skal få et lite mirakel, en nydelig skatt! Lykke til videre i svangerskapet! Stor klem

Skriv en ny kommentar

hits