Kvalitetstid med de små

God kveld, for en dag! 

Idag tenkte jeg å bruke det at jeg var i god form til noe positivt. Det er jo SÅ lenge siden jeg har hatt gode dager så nå var det jaggu på tide! Jeg hentet småtrolla i 15 tiden og vi dro rett til byen. Her spiste vi kinamat, dessert og dro på Gråtas. Jeg må si det var litt av en herlig film og begge ungene lo godt av den dansende geita.  haha... 

Siden vi ikke fikk "feiret" morsdag og Valentines dat sammen før veldig sent igår tok vi dagen likegjerne litt på etterskudd. Vi satt og storkoset oss i over 1 time, kvalitetstid sammen er så viktig! 


Imorgen blir resten av møblene mine hentet, og på onsdag er det dobbelt lykkedag! Alle møbler kommer på plass og jeg skal på ultralyd å se lille frø.. Tenk som h*n har forandret seg, sist jeg var på ultralyd var lillefrø bare 1 cm... Gjett om jeg gleder meg til å se, i ukene fra 6/7 - 11/ 12 skjer det jo så utorlig mye! Men jeg går også for å roe meg litt.. Jeg trenger å se selv at denne kvalmen ikke har tatt knekken på noe.. Jeg går jo å konstant beskymret og det skyldes at formen har vært så utrolig dårlig, men heldigvis INGEN blødninger eller vonde magesmerter så jeg prøver og roe meg med det! Den konstante metalsmaken er jeg bare veldig lei! 

Vel, jeg håper dere har hatt en fin, fin dag! Jeg skal straks finne sengen, imorgen er det tidlig opp med trollemor og trollefar! 

Nyt kvelden , vi skrives! 

2 kommentarer

Irene

15.02.2016 kl.22:35

Jeg ønsker deg lykke til i morgen :)

Blir spennende å lese om ultralyden og høre om de nye møblene du får :)

Ha en riktig god natt :)

Silje

17.02.2016 kl.19:36

Husker at jeg tenkte som deg! Var så redd for at den elendige formen min betydde at noe hadde gått galt, men det gjorde det absolutt ikke! Jeg var så hinsides dårlig! Haha!

Men ultralyd er stort uansett og det blir nok veldig fint for deg, men alt er nok fint med den lille <3 Lykke til💕

Skriv en ny kommentar

hits