Romantisk overraskelse!

Åh, god kveld alle sammen! Har dere hatt en fin morsdag og kjærestedag?  Jeg har tilbringet dagen alene på sofa´n, med film rullende på tv´skjermen og for ikke mer enn en times tid siden kom begge hjertene mine hjem med hjemmelagde brownies, nydelig blomst og kort de tydelig har jobbet hardt med. Jeg har nå fått massasje og blitt kilt på ryggen, altså barna mine er helt fantastiske! 

Lille frø i magen har gitt meg en dag med mindre kvalme så jeg skal ikke klage altså! haha... Det er så rart, for vet dere hva jeg brått ikke liker noe mer(?) Pepsimax og cola zero.. Jeg klarer det ikke, igår prøvde jeg meg på en boks og den klarte jeg rett og slett ikke få ned. Denne graviditeten har gitt meg så rare lyster og slanket meg noen kg , men magen min har bare eset ut! haha.. Som dere ser i bakgrunn så er jeg to salongbord fattigere,og imorgen og tirsdag skal nye eiere hente resten av møblene også! Jeg gleder meg til å vise dere hvordan jeg har tenkt her hjemme. Jeg skal ha rundt bord, linmøbler og lyse tekstiler ... Jeg gleder meg til å innrede litt mer maritimt, jeg tror leiligheten vil kle det veldig godt da det er verdens fineste utsikt her! Planene er så ulike de jeg har hatt før så jeg tror dere vil like det og føle dere "kjenner" meg litt igjen, jeg håper det ihvertfall.... 

Dere vil ikke tro hva jeg har funnet på nå.. haha.. Jeg får liksom ikke tiden til å gå så de "gamle" møblene kan flytte ut og de nye komme på plass! Møbelglede er ikke å spøke med.. 

Nå skal jeg få småtrolla i dusjen og skiftet på senga mi før neste sommer og helt perfekt står på menyen! 

Vi skrives alle sammen! 

5 kommentarer

May

14.02.2016 kl.21:11

Fine deg🌸 Fin kveld til deg!!😊

Kristine

15.02.2016 kl.06:12

Hvor har du bestilt de nye møblene dine fra? Spisebordet var jo utrolig lekkert :-)

Lise

15.02.2016 kl.08:16

Sitter og ser på deg på unge mødre på fem nå:)

Siv Torill Hauge

15.02.2016 kl.11:20

Hei Camilla 🌸 Etter innlegget ditt i går har jeg tenkt litt over hvordan du er som person. Jeg kjenner deg jo ikke på ordentlig, kun gjennom bloggen, og det skrevne ord skaper rom for misforståelser og feiltolkning. Men ut ifra det jeg har lest ser jeg på deg som en person som gir alt av deg selv for å glede andre. Jeg kjenner meg litt igjen, som en "peoplepleaser" eller hva jeg skal kalle det; vi vil heller se andre glade og fornøyde enn å kjempe gjennom det vi selv ønsker. Vi håper på lykke, men overser den humpete og noe tunge veien mot målet. Vi glatter over andres feiltrinn og finner unnskyldninger på deres vegne. Dette er vel for å skåne oss selv mot virkeligheten, som kan være veldig vanskelig å innse til tider. Du fortjener lykke Camilla. Du virker så god og kjærlig som person, du må ikke ta til takke med det nest beste når det finnes det beste for deg der ute. Jeg skjønner at du har gjort ditt i ditt forhold til Hans, og du kan hvertfall ikke klandre deg selv for ikke å ha prøvd. Jeg ønsker deg alt godt, både i nåtid og i fremtiden, og selv om det kan være tungt å være alenemamma til 3, hvorav den ene er et lite spedbarn, så kommer du til å klare dette bedre enn noen andre. Du er sterk og målrettet, snill og omsorgsfull og setter barna høyest av alle. Det er hvertfall slik jeg "kjenner" deg. Nå er du din egen herre og kan planlegge fremtiden slik DU ønsker at den skal bli, og trenger ikke ta hensyn til noen andre enn deg selv og barna. Er det noen som kan mestre denne oppgaven, så er det deg 🌸🌸

MS

15.02.2016 kl.16:32

Jeg er også tidlig gravid og greier ikke å drikke Pepsi Max. Drikker mye av dette til vanlig, men har ikke sjans nå som jeg har så mange sære matlyster. Godt å se at flere har det på samme vis ;)

Skriv en ny kommentar

hits