September barn.

Hei og god kveld alle sammen! 

Dårlig med blogging fra meg idag, formen min har vært helt elendig, null energi og en over gjennomsnittet kvalm kropp!  Idag var jeg på legebesøk og vi tok masse prøver og jeg fikk svangerskapspapirene mine. Det er en merkelig følelse å ha de med seg i vesken (igjen). Jeg fikk bekreftet termi i September, så nå er ting enda mer reelt for meg! Tenk at til høsten har jeg en liten baby om alt går bra med den og meg. Legen mente den hadde det kjempe fint i magen og kvalmen var er typisk og sikkert tegn på at ting var bra. Jeg var nemlig veldig redd for at kvalmen var farlig for babisen, siden jeg ikke har fått i meg så alt for mye. Men med hoven mage, som tydelig bærer preg av at det er noe på gang (altså graviditet) skulle jeg senke skuldrene og slappe litt av. 

Jeg har ennå helt flat mage på morgenen kun en liten søt kul, men på dagen er det som den hovner opp og blir mye større. Kanskje det er slik at jeg får stor mage nå 3.svangerskap? Hvem vet? 


Jeg er ennå veldig beskymret, men også veldig positiv. Jeg tror alt vil gå veldig bra og jeg har snakket med en veldig stolt kommende far. Det ironiske er at jeg vet hviken dag i desember jeg ble gravid og hvor sprøtt er ikke det.. haha .. Jeg har vært veldig redd, redd for å måtte gå igjennm alt alene, men Hans og jeg ble nå enige om å legge alt tilrette for at babisen skal få det bra ihvertfall. Så selv om vi ikke er "lykkelig gift" er vi nå begge enige om at dette skal gå veldig bra! 

Jeg er overraskende nok ferdig med å være lei meg og ha kjærlighetsorg, jeg har kommet dit at jeg bare ønsker å ha det bra. Om det betyr alene med de viktigste i livet mitt som er barna mine er det helt ok. En dag finner jeg en mann som vil ha meg og bagasjen min. Jeg har bare valgt å ikke stresse med det, valgt å gi slipp, lukke dørene bak meg og ta morgendagen for hva den er. Jeg skal faktisk gjøre som alle anbefaler meg.... Leve i nuet! Så nå skal jeg bli kjent med denne lille magen, den skal vokse seg stor, den skal føle seg trygg. 

Jeg er så STOLT, jeg er så glad. Dette er jo mitt barn, mitt eget kjøtt og blod som hver dag ligger å kjemper seg stor og sterk i magen min. Så dere!! Tusen takk for alle gode lykkeønsker, ord og meldinger som dere sender meg. Jeg har aldri følt meg "nærmere" dere lesere og jeg er så glad dere nå begynner å se litt hvem jeg er, at jeg ikke er perfekt, at jeg ikke lever et perfekt liv, alltid gjør de rette valgene, men at dere ser meg for den jeg er og at dere ser at jeg prøver. 

Imorgen skal jeg pynte opp med nye puter, lykter og dilldall.. Jeg har faktisk for første gang på lenge shoppe litt og er veldig klar for å kose meg med å få heimen pen for helgen! 

Så imorgen blir det litt "puteskriving" fra meg , haha ...Og interiørprat!  Vi snakkes vakringer - ha en god natt og sov godt når sengen kaller! 

13 kommentarer

11.02.2016 kl.22:54

Bare en ting... Det heter ikke hovner opp, for det noe som skjer ved skade eller betennelse. En hoven mager er Ingen frisk mage. Hvis du Google ordet å hovne opp vil du se at det betyr hevelse/vanndannelse. 😊

VillaPaprika

11.02.2016 kl.23:28

Anonym: Når du spyr og spyr blir kroppe blir ting i magen hoven og det har ført til at magen min er litt "hoven" av utsende. Det er ikke noe "galt" med amgen min =)

Ingrida

11.02.2016 kl.23:00

Hei på deg lille venn. Du har nok gjorde litt for mye i går siden du er dårligere igjen i dag. Ofte er der slik at når man føler seg noe bedre gjør man så mye for det føles så godt å være nogenlunde oppreist igjen. Prøv å sett tempoet litt ned også når du føler deg bedre. Så vil du forhåpentligvis ha fler "bedre" dager uten intens kvalme. Hilsen ei som jobber på prematurt avdeling. Ellers skal nok dette hå veldig bra. ( Du har skrevet om at du er redd for å miste barnet, mest vanlig er mellom uke 8 og 10. Det er også mer vanlig å ha en abort første gangen en går gravid. ) Ha ellers en fortryllende uke.

VillaPaprika

11.02.2016 kl.23:30

Ingrida: tusen takk snille deg <3 jeg håper ting går bra femover nå. Nå som jeg er passert 10 uker prøver jeg å puste litt ut, men jeg får bare prøve å sneke skuldrene for å skremme meg mest mulig den neste 1.5 uken og deretter prøve å slappe litt mer av <3 ha en nydelig kveld og takk for beroligende kommentar <3

Irene

11.02.2016 kl.23:30

Så godt å høre at alt er bra Camilla <3

Godt at du og Hans hvert fall skal gjøre det beste for barnet :)

Jeg er sikker på at denne babyen får det fint og ingen tvil om at den får en fin og flink mamma <3

God natt Camilla og sov godt <3

VillaPaprika

11.02.2016 kl.23:31

Irene: tusen takk snille deg <3 ha en god natt vakre <3

Irene

11.02.2016 kl.23:34

Bare hyggelig Camilla :) Du fortjener alt godt <3

Tusen Takk, nå gleder jeg meg til å finne senga og legge meg <3

Hanne

12.02.2016 kl.00:10

Åh ❤ heldige babyen som får deg som mamma! Dette går nok helt strålende! Håper bare at kvalmen gir seg for din del ;)

Septemberbaby er jo helt perfekt! Har selv to barn, født 23.og 24. september:)

Lisbeth

12.02.2016 kl.00:47

Godt å høre at du og Hans har kommet til enighet ang.babyen.Blir utrolig koselig og følge bloggen videre,så håper jeg at du er snill med deg selv Camillaog senke tempoet ditt og nyte ditt svangerskap.Natta klæm fra meg.

Ina

12.02.2016 kl.09:17

Hei:) Jeg har fulgt deg i flere år nå. Syns det er så spennende å se hva du får til. Enda mer spennende ble det når du sa du var gravid. For vi har sannelig termin omtrent samtidig ;) Jeg har heldigvis sluppet mye av kvalmen, men istedet er jeg i overkant trøtt hele tiden:)

Camilla

12.02.2016 kl.11:34

Så koselig å lese bloggen din! Er selv gravid nå i uke 12, å interiørfrelst så bloggen din treffer meg mitt i blinken. spennende å følge deg. Stå på Camilla, heier på deg!!

Marita

12.02.2016 kl.17:59

Koskoselig å høre at det ordner seg for deg:) ta en da av gangen å nyt den lille I magen. Å droppe å hør på alt det negative. Ta heller det positive med deg å lev livet sånn du føler det riktig.mange som skriver dritt er nok misunnelig å tror jeg😊 han en flott helg å håper kvalmen roer seg hadde det sånn I 9 mnd når jeg var på vei å😯 tøft men du får No godt ut av det😊

Marie

12.02.2016 kl.23:19

Jeg kommenterer aldri på blogger eller andre sosiale medier, men nå må jeg bare.

Har fulgt bloggen din siden jeg så deg første gang i unge mødre, og jeg har bare en ting å si, fy søren så rå du er. Jeg synes du er utrolig inspirerende, sterk, modig og ikke minst ekte. Denne babyen er like heldig som dine andre to nydelige barn.

Jeg er selv gravid i uke 35 nå med førstemann. Jeg var plaget med kvalme fra uke 6 til 24 og har etter det fremdeles hatt dager med oppkast og kvalme, men babyen har det fint og tar det han trenger av næring. Så selv om det er vanvittig slitsomt så er det som regel bare et godt tegn. Jeg ønsker deg masse lykke til, og gleder meg til å følge deg videre <3

Skriv en ny kommentar

hits