Nyheter kommer på plass!

Reklame/stylebynorway. 

Vips, kom våren! Endelig! Jeg blir så glad når jeg ser nyheter komme på plass! Herremin , det har virket som en evighet siden jeg jobbet med dette sist! Formen har vært mye bedre idag og gjett om jeg har utnyttet det til det maksimale! Martine og jeg startet dagen med å komme oss til levrandøren for å hente "hjem" litt nyheter! Og det å være litt på jobb igjen annet kun forran pc´skjerm er helt fantastisk. Jeg har vært så kreativ, og Martine og jeg har mange felles planer sammen! Det å ha en å dele alt innen denne crazy bransjen er jo utrolig morsomt! 

Det som er litt skummelt er hvor avhegig Sbn er av meg, for nå som jeg har vært borte og syk, rett og slett ikke brydd meg om annet enn å mestre time for time med noe mat i magen har det stoppet litt opp for resten av gjengen, så nå er det vel bare å komme inn å TA plassen sin tilbake.  Vel , jeg har brukt nesten 7.mndér av livet mitt på å plage meg selv med alt som har skjedd, men det er kun jeg som kan ta grep over det jeg ønsker å få til, drømmer jeg vil oppnå og veier jeg skal gå så nå har jeg gitt meg selv et spark i baken så hardt at jeg ikke klarer sitte på et par mndér... 

Showrommet har begynt å få varer igjen! Og nå kommer det jaggu mye fremover av lekre saker som dere vil elske!  Så stemmer målene og budsjettene jeg har satt de neste 6 ukene nå skal dette bli utrolig morsomt! Jeg har blitt veldig glad i å "rydde opp" så nå er jeg over alt og jeg tror nesten folk rundt meg kan føle jeg går med hauke-øyne i nakken på dem...haha... Neida, så gal er jeg ikke, men litt... 

Bare se på dette!!! Jeg DAUER!! Disse putene og MANGE flere kommer ut imorgen og om noen er i området imorgen er vi på showroomet og jobber fra 11-14 med dørene åpne! Så da er de som vil ta en titt på noen småting velkommene! Alle de fine trekkene kommer ut imorgen, men pga det ble mørkt før jeg fikk startet med å ta bilder ble bildene litt "gule" og det kan vi ikke ha i nettbutikken vår. ! Martine og jeg skal også få den MYE finere nå , så herremin så stas dette bli! 

Vel, jeg får legge meg og sove noen timer. Imorgen er det legetime og jeg skal ta litt prøver .. Jeg krysser det som krysses kan for at jeg ikke må fly med bøtte å jobbe imorgen, men heller kan hoppe rundt som en gale "mathias" ... Nyt natten så sees vi mer imorgen! 

9 kommentarer

Tardikua <3

11.02.2016 kl.00:08

Flink du er! :D <3 Ønsker deg en god natt og en herlig frisk dag imorgen^^

VillaPaprika

11.02.2016 kl.14:56

<3

Lajla

11.02.2016 kl.11:53

Woooow!!

Dere har jammen jobbet godt, flinke dere :-D

Så delikat og lekkert <3

Ha en flott dag :)

Klem Lajla :-)

VillaPaprika

11.02.2016 kl.14:56

Lajla: tusen takk ????

Lisbeth

11.02.2016 kl.16:13

Så utrolig mye lekkert dere har fått inn <3 moro å kikke inn på bloggen din og så vil jeg gratulere deg med graviditeten, så moro med en ny liten baby :)

nina

11.02.2016 kl.17:18

stå på camilla ..heier på deg..likte også kommentaren om netttrollene,kansje vi slipper å lese om de mere,har fulgt bloggen din i mange år og liker den veldig godt,får både tips om interiør..osv..

Irene

11.02.2016 kl.21:19

Jeg ønsker deg en riktig god natt skjønne du <3

Charlotte

11.02.2016 kl.21:27

Så mye fint dere har 😊. Fortsatt så fornøyd med juletreet i betong som jeg kjøpte av dere før jul så har ikke pakket det bort enda. Lykke til i svangerskapet og stå på videre. Ha en fin kveld 😉

13.02.2016 kl.20:34

Når kommer de blå 80 80 ut for salg digget blå fargen. Kunne tenkt meg 4stk. Kass salongbord skal du ha deg,spennende. Hadde og skiftet ut Salongbordet, ikke lett med en liten rundt betongbord.

Skriv en ny kommentar

hits