tid for ro i sjelen.

God søndag alle sammen! 

Her sitter jeg å ser på mormor med de åtte ungene sammen med snuppelura. Formen er overraskende ok idag også, til tross for litt dårlig matlyst. Mathilde har sovet hos mamma og pappa inatt, hun og kusina Marie. Så idag ble jeg invitert opp på vaffler og kaffe. Vel, kaffe ble det ikke, men vafler ble det! namnam!  
Timene går i full galopp og jeg skal prøve å få til litt kose gjøremål iløpet av dagen. Ny dag, nye muligheter er det ikke det de sier? Jeg tenkte meg en liten tur til sverige for å handle litt, hvos formen tillater det.. Vel, først skal jeg ihvertfall slappe litt av og jeg håper dere gjør det samme! 

Nyt dagen og kos dere <3 

13 kommentarer

Kari

07.02.2016 kl.17:52

Stå på Camilla og drit i haterne. Har vært innom KG for å se hva hyenene foretar seg nå. Joppe og Shoppingqueen er i full gang med å spre drit og sjikane om deg. Slik som de oppfører seg så skulle man tro de var besatt av deg. Du skal være glad du er bedre enn sånne folk. Rett og slett tragisk at de som driver kvinneguiden tillater at folk kan sitte sånn dag og ut dag inn med å spre eder og galle.

VillaPaprika

07.02.2016 kl.21:20

Kari: hehe, ja nei de får kjøre løpet helt ut, kanskje de sover bedre i natt selv =) jeg håper du får en fantastisk kveld og får en nydelig start på uken! =)

Sara k

07.02.2016 kl.21:11

Så koselig dere har det 😊

VillaPaprika

07.02.2016 kl.21:19

Sara k: vi koser oss <3

07.02.2016 kl.22:19

Hvor mangen uker er du påvei?

VillaPaprika

07.02.2016 kl.22:25

Anonym: 3 mnd =)

Irene

07.02.2016 kl.22:30

Håper du får en god nattssøvn Camilla og ikke minst en riktig så god uke :D <3

07.02.2016 kl.22:57

Til Kari:

Nå må du skjerpe deg! Camilla kan ta seg en tur innom forumet å se selv at jeg, Joppe, ikke har vært særlig aktiv på forumet i dag.

Du synes kanskje det er fint å lyve for å sette deg selv i et bedre lys?

Lavmål kaller jeg det.

Kari

08.02.2016 kl.15:49

Anonym: Jeg har fulgt med på den dritten dere skriver der inne på forumet. Og hvem som er mest aktiv og skriver det meste av dritten dere spyr ut av dere. Det er drøye ting! Rett og slett mobbe gjør dere! Nå er det på tide å sette lys på mobberne! Folk følger med på dere og hva dere gjør. Men det er tydelig at det traff en nerve når dere gidder å kommentere her. Var vel ikke mange dagene siden de jeg nevnte fikk advarsel der inne, det er ikke for ingenting. Dere er rett og slett motbydelige, og jeg med flere kommer nå til å henge dere ut slik dere oppfører dere. Det går virkelig ikke an å skrive sånn om folk! Helt utrolig at de som driver KG lar dere holde på sånn. På tide at netthaterne blir avslørt!

08.02.2016 kl.18:07

Kari - det du holder på med nå er like mye mobbing som det du hinter til på KG.

Jeg stoler på at Camilla er så oppegående at hun leser VP tråden selv, da vil hun se at mye av det du skriver ikke stemmer. Trist at du må skrive usannheter for å fremheve deg selv og din "godhet".

Kari, Bootybuilder eller Jaana77??? Du blir gjennomskuet skjønner du!

Fanny

08.02.2016 kl.19:31

Vet du, jeg syns også faktisk det er på tide at alle tar en tur innom KG og leser det som blir skrevet der. Da vil alle se at det som her blir omtalt som hets og mobbing, i sannheten er alt annet. Den største mobbingen foregår i komentarfeltet her på bloggen, ikke av Camilla, men av de som faktisk har en evne til å tenke selv og stille litt kritiske spørsmål. De blir omtalt som drittkjærringer og Gudvethva. De er det vist helt greit å slenge dritt om.Helt ærlig håper jeg så mange som mulig leser det som blir skrevet der. Kanskje flere kan gni stjernene ut av øynene.

Kari

08.02.2016 kl.22:09

Anonym: det dere driver med er mobbing! Vi er mange som sitter på sidelinjen og ser på den dritten dere skriver! Når er det å kalle noen for ulike navn, sette diagnoser, spekulerer i bedrift, økonomi, skilsmisse, kjæreste, at Camilla har lurt hans, osv osv noen gang noe annet enn mobbing og hets! Jeg og et par andre har tatt screenshots av mye av det som er moderert der inne! Og nei dere kommer ikke langt med unnskyldningene deres lenger joppe og co, så du kan bare slutte. De brukerne dere nevner har vært like ille i spekulering rundt konkurs osv, men slik som dere tar for dere de som synes dere går over streken der inne er det ikke rart folk stiller spørsmålstegn ved hva slags mennesker dere er! Ja jeg er så avslørt, herlig fred for noen tåpelige damer dere er! Vi er mange som ikke har brukere der inne, men vi har sett oss lei på den nettmobbingen og sjikaneringen dere driver med der inne! Nå er det på tide å få det frem i lyset det dere driver med, og alt dere skriver! At dere selv sitter å tror det dere skriver ikke er hets og mobbing sier langt mer om dere! Mobbere fortjener å bli stilt til veggs!

08.02.2016 kl.22:54

Kari, skjerp deg! Din mobber!!!

Skriv en ny kommentar

hits