Det blir meg og deg..

06.02.2016 - 21:41 Én kommentar

God lørdag, har dere hatt en sålangt fin helg? 

Vel, jeg tilbringte gårsdagen alene og i relativt dårlig og lei form. Det er bare å bli vant med det, slik er det bare. 

Idag har dagen vært noe bedre, men jeg har ikke klart å rotet meg til å lage meg noen middag ennå, er så kjedelig å holde på med det alene.. Når ungene er hjemme er det så mye lettere, de vet jo alltid hva de vil ha. MEN, jeg har faktisk kuttet meg litt grønt og ordnet meg dipp, så nå sitter jeg og magen her og ser på hver gang vi møtes. 

Jeg prøver å lage meg "hjemmeraleneutiner" for jeg er jo alene annenhver uke og er jo ikke den som kan bli med jentene på byen eller masse annet "gærnerir"  i de neste mnd femover.  Naboene må nok tro jeg er en smule gal, jeg går å prater med magen hele tiden, lillefrø er liksom med meg overalt. Og med den lille i magen er jeg liksom ikke alene likevel, jeg merker jo alt som skjer med kroppen og dere, som ting vokser også.. Nå er magen begynt å komme mer og mer, bare de siste dagene nå har den blitt så mye større, til tross for oppkast og lite mat. Det er vel egentlig denne tiden i livet det er helt ok at magen vokser og man stråler stolte av det. Folk får til og med klappe magen og jeg blir bare overhappy på det... Rar greie altså... Jeg har nå begynt å roe meg med at jeg skal bli alenemamma. Jeg er redd, men jeg er også veldig sikker på meg selv og ansvaret som  medfølger. Jeg må si det er moro å ha så mange søte snille lesere som vil følge ferden med meg , denne skal jeg ta dere med fra ende til annen og interiør - vel jeg skal blogge MASSE om det også! Jeg har ikke mistet lidenskapen min, jeg har bare vært veldig dårlig de siste dagene så interiør og stæsj har vært det siste som har stått på listen min. Vel jeg har noen planer nå fremover, så litt og litt skal jeg dele de med dere og såklart blir dette også nå en blogg dere som vil kan følge meg, barna og den voksene magen.. Jeg har mange ting jeg skal rekke over før bebisen kommer og jeg gleder meg til å ha energi til å gi BÅNN gass! 

Meg og magen... Det blir bare meg og deg lille venn, men det er helt ok det også <3 Jeg håper dere nyter lørdagskvelden.Jeg skal forsette og kose meg med tvén og priser meg lykkelig over å kunne kose meg med et glass Faris uten å brekke meg! wiiiiii!! Kanskje den 3.mnd ferdige mnd virkelig vil gjøre at ting går bedre for meg <3 Jeg håper det nå som jeg er der! 

Én kommentar

Cathrine

08.02.2016 kl.11:24

Vakkert. Nyyyyt svangerskapet, blir ofte bedre etter 3 mnd. Har selv tre fantastiske jenter, men tiden går så altfor fort. 19,17 og 13 allerede, hvor ble tiden av... Lykke til fine du😊

Skriv en ny kommentar

hits