Lysere tider!

Hei alle vakre! 

Vel, her har dagene spist opp timene mine, alt har sin forklaring og jeg skal dele alt med dere... Jeg har de siste ukene vært veldig sliten, hatt litt mye som har skjedd overalt og følt at energien min har ligget lenger bak enn der jeg har ønsket. Jeg vet dere forventer mye svar, forklaringer ++ på ting som blir nevnt, rykter som blir spredd osv. og det skal jeg. Men oppi alt er jeg en person og jeg MÅ ta ting i mitt tempo, for alt er gjerne ikke så firkantet og enkelt som det ser ut som her inne. Jeg har nok skrevet litt i gåter, men det har ALDRI vært for å narre noen, virkelig. Jeg har rett og slett ikke tenkt på alt og siden jeg ikke har en agenda om å snakke i gåter har jeg dessverre ikke tenk over det heller. Derfor vil jeg beklage det og bli mye finkere på å ordlegge meg riktig og mye bedre fremover - jeg kan jo bare gjøre mitt beste og bli bedre. Noen ganger, spesielt den siste tiden har nettet vært litt ubehagelig fordi Norge er et lite land og jeg vet ting kommer ut før jeg rekker å fordøye ting selv og derfor tolkes det som om jeg ikke vil dele alt med dere. Jeg er ofte redd og vil se at ting går bra før jeg deler alt og det skyldes erfaringer jeg har fra tidligere.  

For å begynne med starten tenkte jeg heller å bli litt flinkere til å dokumentere dager og ting som skjer, så slipper jeg mange like spørsmål hele tiden og dere vil føle dere litt mer "inkludert" .. 

I dag startet jeg og Martine dagen med en times biltur til interiørmessa og her har vi vært siden. Det er SÅ mye fint som kommer inn nå og jeg gleder meg til å fylle opp nettbutikken allerede i morgen med mange fine tekstiler! Jeg har fått ordnet linsen på kameraet mitt, den gikk i gulvet for et par måneder siden og pga. kostnaden på en ny har bildene blitt litt "kornete" da jeg ikke har tatt meg råd til ny linse før nå! Jeg skal prøve meg frem og se om jeg får startet med klare, flotte bilder allerede i morgen! Hjemme stod småtrolla og ventet på meg, og nå ligger de begge i hver sin drømmeverden og sover. 

Jeg her begynt å få på plass nyhetene og gleder meg til å vise dere de i morgen når lyset skinner inn igjennom vinduet! 


Dette er noen av nyhetene jeg har hamstret til meg. Beige, lyseblått, marineblått - jeg gleder meg til å vise dere gode bilder på dette. Jeg må bare starte et sted og jeg skal gjøre mitt beste på å bli bedre! Er det noe dere vil se mer av setter jeg stor pris på om dere velger å skrive litt om det, slik at jeg kan ta det med når jeg planlegger mine blogginnlegg! 

Fremover vil jeg også begynne å lese mer over mine blogginnlegg. Jeg har ikke dysleksi, men har slurvet mye med skrivingen siden dette ofte har vært under tidpress. 

Nå håper jeg dere kan bli flinkere til å spørre om ting, fortelle om hva dere ønsker og så skal jeg også bli MYE flinkere til å svare dere og følge opp ting dere ønsker å se mer av. 

 Nyt søndagens siste timer, jeg håper dere får en nydelig kveld videre! 

16 kommentarer

Hanne

31.01.2016 kl.21:18

Livet går opp og ned, og er ikke alltid like enkelt.

Del det du ønsker , men ingen har krav på å vite noe om livet ditt, og hva som skjer. Det er ekstremt å se hvor viktig det er for enkelte å vite private ting av hva du foretar deg.

" nabokjerringa" har virkelig inntatt internettet. Foreslår at du tar det som et kompliment at folk diskuterer deg ;)

Ønsker deg noen gode dager i lyset :)

Mai

31.01.2016 kl.21:47

Nå har jeg ikke stusset på noe du har skrevet men ett par kommentarer du har fått. Om det er noe i dem som er sant synes jeg faktisk det er litt frekt og spørre eller anta noe. Akuratt som en venn eller bekjente av dine venner ønsker og sladre litt eller sjekke opp om ting dem har hørt stemmer.

Uansett hva det måtte være så håper jeg det er noe positivt for deg. Og del når du ønsker det. Jeg synes bloggen din er så fin og elsker og klikke meg inn hit for og se om det har kommet noe nytt siden sist. Stå på fine deg :)

Lene

31.01.2016 kl.21:56

Go kveld 😊

Dette var et bra innlegg Camilla, voksent skrevet, veldig bra😀👍 jeg vet ikke hva gåter det er snakk om, men bare syntes det var et bra innlegg hvor du ikke er i forsvar for noe, tommel opp 👍

Ha en fin kveld videre 😊 klem fra en fast leser ☺️

31.01.2016 kl.21:59

Er de nye putetrekkene fra nettbutikken deres? :-)

31.01.2016 kl.22:01

Du kan vel svare på om du er gravid som mange lurer på?:)

bmainterior

31.01.2016 kl.22:10

Kjære Camilla! Du har et virkelig et nydelig hjem! Også er du en inspirerende stå-på-jente:-) jeg har funnet masse inspo hos deg når vi bygget hus! Du har virkelig en egen evne til å gjøre det hjemmekoselig! Det er alltid gøy å titte innom bloggen din! Klem:-)

Sylvia

31.01.2016 kl.22:32

Det beste innlegget ditt på lenge. Godt reflektert, og bra skrevet😊 Keep up the good work😊👍

Linda

31.01.2016 kl.22:39

Enig med de andre kommentarene her. Del det du vil for det er vel ingen her som har krav på og vite alt du foretar deg.Du har en flott blogg som jeg er innom hver dag.En fin søndagskvelden og ny uke til deg og dine barn.

Silje

31.01.2016 kl.22:49

Ikke beklage så mye om det blir litt gåter og skrivefeil her og der. Du er ikke mer enn ett menneske. Synes du er flink jeg.

Jeg håper du har lyst til å røpe hvor sofabordene er fra jeg sliter veldig med å finne sofabord jeg vil ha men liker ditt.

Tusen takk for flott inspirasjon ha en flott kveld og uke.

ullie

31.01.2016 kl.23:44

Usch vilka tråkigheter för dej =( att en del måste undra om sånt de inte borde veta.

Alltid lika fint hos dej va kul med ny lins. jag tar bara bilder med mobil men så får det vara

fin start på veckan till dej fina du kram

01.02.2016 kl.00:34

Kan du ikke være så snill å gjøre noe med "Detgladehjem" paroiden din? Det er blitt slitsomt å lese om henne for hver eneste innlegg du gjør! Hvorfor skal hun få så mye fremsnakk for hva du gjør? Selv om hun kjøper ALT du har, så taper du faktisk på fremtidig sikt! Alle skjønner hvorfor du lar henne drive på, ettersom hun kopierer dvs bedre salg for nettbutikken.. Men du burde vite hvor din grense går for hva dine følgere orker å henge med også!

01.02.2016 kl.05:22

Nei spørr igjen eg. Kappelakenet ditt kor er det fra? Ser så fint ut...spørr for de du har på soverommet ditt ser så flotte ut. Og vegg lampene fra soverommet ditt har dere de i butikken og? Finn de ikke. Du har det så fint hos Deg. Er mangen som spørr kor du kjøper ting,du kunne ikke linket ut kor ting er fra da.så klart ikke alt, men noe. Heier på deg Camilla.

01.02.2016 kl.10:00

Det nye pleddet som du har og de putetrekkene, er det noe som dere får inn i nettbutikken? Eller hvor er det fra? :-)

VillaPaprika

01.02.2016 kl.11:13

Anonym: hei =) Ja,alt kommer inn i nettbutikken =)

Hanne

01.02.2016 kl.10:59

Anonym: Camilla må ingenting. Og får ikke gjort noe heller. Slutt å beskyld venneforespørsel ting og hold konspirasjonsteoriene dine til kvinneguiden!

Toril

01.02.2016 kl.18:21

Hei du-10.02anonym, snakk med gladehjem selv, gi henne noen kloke gode råd isteden for å klage her inne. Det må da være bedre å konfrontere henne om disse tingene. Ellers-gleder meg til lysere tider og kannskje litt hytteliv.

Skriv en ny kommentar

hits