Kvalitetstid

God kveld i stuen fra oss tre!  

Ikveld har det vært fult hus her, vi har fått ryddet den altfor fulle boden ( ihvertfall satt ting på sin rette plass) og ungene fant plutselig igjen noen ting de mente var borte.. Vips var ting litt mer fullstendig, rart det der- hihi Vel, det var nesten som julaften når ting fant sin plass igjen , så nå har vi blitt enige om å ta enda bedre vare på ting, samt alltid legge ting på sin rette plass! 

Etter litt rydding, plassering og bæring sitter Mathilde og jeg og tegner og Olíver spiller litt etterlengtet ps4. 

En tegnefin liten blid frøken! 
Tøffe gutten min. Håkon er nok her snart. Han har nemlig hentet noen skap og hyller til rommet til ungene hjemme hos han og jeg jeg var så heldig og fikk besøk av småtrolla mine i mellomtiden.  

Også er jeg barnepike til denne lille firbeinte også... Snåll liten voffse.. Nå skal vi se litt på Tid for hjem, åh, jeg elsker det programmet.. Flere enn meg som synes det er stas?det er jo så flinke folk, jeg blir så inspirert jeg altså! Nyt kvelden alle sammen, vi skrives vet dere! 

3 kommentarer

Maren

26.01.2016 kl.20:50

Så fine bilder av en koselig og kul gjeng:). Ser på tid for hjem vi også,de er flinke:). Ønsker deg en fortsatt fin tirsdag:). Klem

VillaPaprika

26.01.2016 kl.20:51

Maren: tusn takk snille <3 nyt på videre <3

Lene

28.01.2016 kl.23:13

Jeg også må ha med meg Tid for hjem😉 det er en høydare! Herlige og dyktige folk. Ikke alltid jeg er enig i valgene designerne gjør, men det er jo gøy forde 😉 hun designeren som var ikveld, Aina Sollie Steen, hun syns jeg du ligner sånn på 😊 har du hørt det før?

Ha en go natt😊💤

Nattaklem fra meg

Skriv en ny kommentar

hits