Jeg kan skrive om en bie og det er feil..

Titttei alle sammen! 

Da har en ny uke startet, allerede godt igang. Mandag og vi er i slutten av januar allerede, hvor blir de ulike hverdagene av? 

Vel, den siste tiden hagler det inn overalt med ulike "konstruktive" kommentarer som folk så fint kaller kommentarene jeg får. Jeg skal bare gjøre ting helt klart her inne, så ikke folk missforstår. 

Bloggen www.villapaprika.blogg.no er valgfri , altså det er opp til hver og en om de vil trykke seg inn. Kommentarfeltet til de ulike innleggene er også valgfritt, her kan man spørre om det man lurer på, komme med tips og ideer , samt -konstrutiv kritikk. Konstruktivkritikk er ikke å skrive at jeg er en tyv, dårlig mor, har stygg smak eller ser dum ut, å lire av seg shit på min privatøkonomi er ei heller konstruktiv kritikk. Jeg forstår noen ganger ikke hva dere som lirer av dere slik forventer av svar, men har dere piggene ute , må dere det gjelder nesten klare å motta med samme spåkbruk. Altså, det eneste språket dere ser ut til å forstå er deres eget. (?) ... 

Jeg forventer ikke at alle skal være enig med meg, men jeg forstår absolutt ikke hva noen av dere får ut av å trykke dere innom her for å å skrive møkk opp og ned på kommentarfeltet. Mangel på sosialeantenner er nok hovedproblemet til de aller fleste, men jeg kan faktisk ikke forstå hva det er godt for? 

Linker som er sendt til meg fra den berømte kvinneguiden med side opp og side ned om min familie, hvordan vi driver, om meg, ansatte ved sbn, mine barn , mine plagiater der ute , hvem som sier hva om hvem og mitt kjærlighetsforhold gir meg absolutt ingenting. Jeg var på et plan ifjor hvor ting gikk innpå meg, så hadde dette blitt lest for 2-3 mndér siden ville jeg nok begynt å grine, nå leser jeg det ikke ferdig, trykker vekk slike sendte linker og tar ikke hensyn til alle de jeg anser som mindre begavede der ute som skal sitte å finne glede til egen hverdag av å diskutere meg og mitt liv i negativ sammenheng uansett hva det gjelder.

Jeg har sagt jeg skal dele masse nytt, og det føler jeg at jeg har begynt med også, men det betyr ikke at jeg skal dele livet mitt som i "Big brother "med alle sammen av den grunn. Mye skjer i livet mitt, mye skriver jeg om , annet skriver jeg mindre om. Bloggen er min lille dagbok hvor jeg inspirere , dele nyheter, vise gleder og fortelle om ulike utfordringer og lærdommer jeg har hatt og har i håp om at noen vil lære eller lar seg inspirere! 

Alt jeg skriver blir så å si alltid vridd litt på, noen føler seg truffet, andre føler jeg har det for bra, for fint, synes jeg opptrer feil som mor , ja listen er lang . Poenget mitt med dette innlegget er at dere det gjelder snart må vokse opp litt. Jeg banker ikke på døren deres og slenger den ene ufine kommentaren etter den andre , jeg klikker meg ikke inn på deres profiler for å være stygg og for å skrive stygge ord om dere bare fordi dere har noe jeg ikke har eller gjør noe jeg ikke ville gjort. 

Jeg røyker ikke og synes ikke det er bra at folk gjør det, men ALDRI om jeg kommenterer det i noen negativ sammenheng dersom mine venninder gjør det eller jeg ser noen på gaten ta seg en røyk når de går å triller barnevogner. Ting som ikke angår meg blander jeg meg heller ikke oppi.

Hvordan ville samfunent vært hvis jeg prikken damen forran meg på ryggen å sa - "light brus er ikke bra for deg, og barna dine kommer til å miste tenna sine om du lar de drikke saft hver dag og du...RØYKER du? si meg skal du ta deg et glass vin forran barna dine? Bruker du ikke stoffbleier på barnet ditt? Har du kjøpt FERDIGMAT?!! si meg du er en dårlig mor du!! "

Hadde jeg gjort det ville jeg nok fått meg en på trynet , for er det virkelig slik at bare fordi jeg blogger skal folk som evt. ser meg på butikken gå inn her for å lire av seg drit på hva jeg hadde i handlevognen ? Eller spy ut av seg med eder og galle bare fordi jeg velger å dele noen sider av livet mitt her inne.  Svaret er nok ja, men ingen kan forvente at jeg skal si at ; joda, jeg blogger så meg kan dere angripe akkurat hvor mye dere vil. Og jeg gikk konkurs så jeg fortjener at alle hater meg, og min familie er verstinger fordi de ønsket å se meg lykkes Jeg fortjener virkelig å bli kjeftet huden full fordi mine barn får pepsimaks eller være oppe til kl er 21. jeg bør bures inne for at vi noen ganger gjør lekser etter kl 19.. Jeg trenger hjelp fordi jeg har gjort dårlige valg i livet mitt og for all del, jeg trenger å bli fryst ute fordi jeg feilet og sa dumme ting til feil personer..  Altså... Er dere seriøse med meg?  Har vi blitt så kyniske og slemme at vi jager etter å angripe et svakt ledd eller ei som stikker seg frem? Er de som påpeker alle mine feil, feilfrie selv? Har dere aldri dummet dere ut og tror dere at det er siste gang jeg gjør det? Nei, for er jeg heldig har jeg mange tiår til her på jorden og jeg aner ikke hva fremtiden bringer. 

Hva jeg sa til hvem får de det gjelder ta direkte med meg, jeg kan ikke si unnskyld, gi en forklaring eller legge meg flat om anonyme skal sitte å skyte spurv med kanon og ha en enorm borgekrig med meg på et kommentarfelt! 

Så vær så snill, selv om jeg vet at det ikke går. Kan vi ikke spre glede, gode ord og ønske hverandre ting bra i fremtiden. Det er mange som ikke liker meg, og det er ikke sikkert jeg liker de heller, men jeg føler livet for kort til at vi skal bruke timer, dager og mndér på å irritere oss over hverandre ved å sverte en mest mulig! 

Jeg kan skrive om en bie og det er feil det også, jeg har derfor valgt å fremover ikke dele kommentarer som er skrevet bare for å sverte meg eller for å være stygge. Konstruktive kommentarer er noe annet.  De kommentarene som bare skal sverte kommer ikke til å se dagens lys og det er ikke for ingenting bloggere må sperre kommentarfeltene sine og får angst. Nettet er en flott kanal, men dessverre missbruker alt for mange siden og skaper en dårlig stemning for de som prøver å komme med noe. 

Bloggen min er valgfri, trykk deg ut om du ikke liker den og dropp å logge deg inn om du missliker den. 

Jeg håper å fremover kose meg med alle de som liker bloggen og skal passe på at stemningen her inne skal være tipp-topp for dem. De som liker å trykke seg inn her skal bli satt pris på , det er viktig for meg! 

Jeg sender en god klem til alle og gode ønsker om en flott uke! Et smil, en klem og en klapp på skulderen er helt gratis, men så verdifult likevel! 

 

 

 

40 kommentarer

Trude-Silje Soltvedt

18.01.2016 kl.18:25

Kjempe vettugt innlegg - og det er så sant, så sant det du skriver her. Jeg blir inspirert av bloggen din og synes du innreder ditt hjem kjempe flott. Stå på videre -misunnelse gjennom bruk av negative ytringer er drivkraft hos mange - hev deg over det!

18.01.2016 kl.18:29

Kjempebra at du sier i fra syns jeg!😊

Heidi

18.01.2016 kl.18:33

Jeg pleie ikke å kommentere noe særlig jeg, men kjenner litt på trangen etterhvert. Jeg skjønner veldig godt at det er mange nett-troll der ute som gjerne ønsker, på en svært feig måte, ønsker å ta deg på alt mulig! Og at dette både er feigt og meningsløst! Men, for oss som ikke er nett-troll, eller ute etter å ta hverken deg eller andre, men som faktisk ønsker å lese om interiør, mote eller andre tema som bloggene vi leser, faktisk representerer, så begynner jeg personlig å bli litt metta på side opp og side ned med slike innlegg hvor "en må ta for seg" denne gruppen hele tiden! Det er litt som læreren som begynner timen med å irritere seg over de som kommer for seint! Du skriver jo at du ikke bryr deg eller at du heller ikke leser eller bruker tid på det..? Kan du ikke heller "drite litt i" dem da? Og heller bruke tiden på dem som faktisk kom tidsnok? Vi er jo her liksom...

Så skal man ikke tåle alt og finne seg i alt, osv, men denne gruppen med mennesker klarer man aldri å stoppe! Ikke her, ikke på denne måten. Det beste man kan gjøre er å bruke tid på de som faktisk ønsker å lese, de som faktisk er ute etter å spre drit, går tidsnok videre til en annen blogg eller forum, for å fortsette med nettopp dette...

Mari

18.01.2016 kl.18:35

Hei Camilla!

Jeg har aldri kommentert her inne før, men jeg har fulgt bloggen din et par år. Jeg lar meg inspirere og friste av din stil, samtidig som jeg ikke har samme smak på alt. Jeg har heiet på deg gjennom opp-og nedturer, og syns du virker som en helt FANTASTISK mamma for dine barn. Jeg merker også at du virker til å ha funnet en slags ro sammen med dem i den nye koselige leiligheten deres, og det gleder meg å se hvilke verdier du viser. Så, til poenget. Bare at du i det hele tatt greier å heve deg over all den dritten folk er istand til å lire ut av seg, og at du møter deres "konstruktive" kritikk på denne måten er bare helt beundringsverdig. Heia Camilla! Drit og dra til nettrollene som sitter der ute og gjemmer seg bak skjermene sine og føler de har rett til å bedømme andre. Jeg håper og tror at vi er et flertall som greier å se at folk er forskjellige og liker forskjellige ting, UTEN å måtte kommentere alt det negative! Stå på du, du har fått prøvd deg uvanlig mye i ditt unge liv, så jeg er ikke i tvil om at i møte med disse kritikerne så hadde du vunnet bare ved å være deg selv. Ha en fin kveld!

Helene

18.01.2016 kl.18:37

Har lest bloggen din i mange år nå, og jeg er full av beundring over ikke bare din fantastiske interiørstil, men også over hvor sterk og flott du er :) stå på og hev deg over all misunnelse.

Kari G

18.01.2016 kl.18:39

Godt skrevet Camilla ❤️

Jeg skjønner ikke hva de er laget av disse som bare må slenge dritt !!! Stå på videre du vakre deg ❤️

Klem, Kari G

18.01.2016 kl.18:40

Bloggen din er valgfri, helt klart. Men, du må også lære deg å være litt mer høflig og konstruktiv i svarene du gir tilbake. Av og til oppfattes disse som at angriper tilbake, og det blir helt feil - i hvert fall når du skriver som du gjør.

Dette blir sikkert ikke godkjent av deg, men du vil se av min IP adresse at jeg ikke er en av de som har spredt eder og gall før. Syntes bare det var på tide å si i fra. At vi må være snille og greie med hverandre bør gå begge veier.

Mai

18.01.2016 kl.18:41

Så sant så sant det du skriver. Jeg liker denne bloggen veldig godt og gleder meg med alt nytt som skjer her inne. Og mennesker som bare skal kritisere og trøkke andre ned er det værste jeg hvet. Man kan godt være uenig med noe men si det på en saklig måte, og bruke kallenavn og gå til personangrep er lavmål.

Stå på med bloggen.

Marlene

18.01.2016 kl.18:53

Uff skjønner virkelig frustrasjonen din. Enkelte nettroll vil aldri gi seg. Synes ikke du bør poste slike innlegg, hev deg over disse ryktene og kommentarene og gå med rak rygg! Du gjør en strålende jobb på alle områder så ikke la disse enkelte knekke deg! Vær så snill å ikke legg ut slike innlegg fordi da tror jeg du bare vil gi dem mer glede fordi det viser at du kanskje tenker litt mer over disse unødvendige kommentarene enn du bør! Hev deg over og vit at du er en myyyyye bedre person enn disse folka som alltid kritiserer deg! Stå på videre, jeg elsker bloggen din og vil gjerne ta meg en tur innom butikken din når mildværet kommer! Du er flink!

18.01.2016 kl.19:06

Jeg har fulgt deg i flere år, men har aldri lagt igjen noen kommentar. En ting er helt sikkert, du er dyktig og du har god stil👍 Jeg har observert at du har fått mye usakelige kommentarer. Enten så har du noen hjernedøde tilhengere, som ikke helt skjønner konseptet blogg..eller så er det at du lar "dem" få vite for mye. Uansett, du legger ut flotte, inspirerende bilder👌🏻👏🏻

heidi

18.01.2016 kl.19:08

Sender over en stor klem fra ei som elsker bloggen din ☺

VillaPaprika

18.01.2016 kl.19:08

Anonym: hei.:0)kan du være så snill å fortelle hvem jeg "angriper" i mine svar. For mest sannsynlig har de som får svar eller stiller spørsmål fortjent å få samme svar måte tilbake og skrivd nok usakelig til å fortjene svaret de får.

Camilla

18.01.2016 kl.19:32

Synes bloggen din er fin, men synes du skulle slutte med å skrive "forsvarsinnlegg". Drit i hva andre måtte mene, som du skriver så er det ingen som tvinger hatersene til å lese bloggen din. De leser den sikkert fordi de trenger noe å slenge dritt om for å føle seg bedre selv. Ikke synk ned til deres nivå og slutt med å unnskylde/ forsvare deg. Det gir dem sikkert bare enda mer tilfredsstillelse.

Pia

18.01.2016 kl.19:35

Helt enig med deg, Camilla !! God klem til deg også ! PS. For en god søskenklem på det bildet der <3 :)

Kari

18.01.2016 kl.19:37

Stå på camilla😃syns du er en stor inspirasjon og syns du byr mye på deg selv.Alltid noen som må klage og syte på noe..ren sjalusi!!

Inger

18.01.2016 kl.19:46

Hei;) Vil bare ønske deg en god dag videre.

Følger deg på Instagram fordi du er inspirerende

og har mange gode ideer.

Ha en fin dag:) 😊❤️

Anette

18.01.2016 kl.20:21

Jeg blir helt satt ut av at voksne folk kan oppføre seg sånn.. Hadde du møtt de in real life hadde de garantert ikke turt å se deg i øynene en gang. Patetisk! Du kan trøste deg med at de som skriver sånt mest sannsynlig har et sykt kjipt liv og derfor har et behov for å rakke ned på andre. Du er SÅ mye bedre enn de :)

Sandra

18.01.2016 kl.20:24

Jeg syns du er kjempeflink Camilla. Om du er misfornøyd med Plantasjen eller hvilken butikk som helst så er det din personlige mening. Den må du få ha selv om du driver en blogg som er populær og åpen for alle. Alle voksne oppegående mennesker vet at alle har vi vær vår mening og man trenger ikke alltid være enig. Du skrev jo tross alt kun at du ble skuffet for Plantasjen ikke hadde fine vårfargete blomster inne. Hadde jeg vært deg så hadde jeg stengt ned kommentarfeltet for et par mnd. Bruk litt tid på kun din glede med å blogge å ta bilder og kose deg ned jobb og barna. Må være sykt slitsomt å måtte forsvare seg uansett hva du sier. Gjør som flere andre ta en "time out" fra kommentarer. Alltid noen som mener det motsatte av deg samme hvilket tema. Lykke til du er min nr 1 blogger. Klem

18.01.2016 kl.20:32

De lampene du har over stuebordet, blir de for sterke siden de ikke har skjærm? Gir de godt lys? Hvor har du kjøpt dem?

Line

18.01.2016 kl.20:39

Kjære vene... All eder og galle er ren misunnelse, og mangel på det å kunne glede se andre lykkes! Du er superdyktig, jeg heier på deg:)

Guri

18.01.2016 kl.20:40

Jeg skrev en kommentar om at du burde kreditere på en skikkelig måte når du bruker andres bilder på blogg og Instagram. Det er visst også å regne som hets og slemt skal man dømme utifra reaksjonene fra deg? Når alt jeg ønsker er å spare deg fra en solid regning som kommer til å komme en dag dersom du fortsetter å bruke andres bilder uten lov. Forstå det den som kan.

Tine

18.01.2016 kl.21:46

ANONYM som ikk har spredt noe der og galle: Er det noen som har spredt masse dritt så er det jo deg! Inne på Kvinnegudien! Jeg har fulgt med i denne tråden med jevne mellomrom, og jeg er ofte sjokkert over ordbruken din om Camilla! Det er en grunn for at de fleste av de kommentarene du legger igjen der inne blir moderert bort! Og ja, jeg har lest at du har lagt ut det du har kommentert her der inne, for å skryte av at du la igjen en så flott kommentar. Og neste gang du pirker på andres skrivefeil, villw jeg begynt med mine egne!

Mona

18.01.2016 kl.22:12

Kommenterer ikke ofte jeg heller, men leser bloggen din hver dag. Å er litt enig i at dere skal ikke godta dritt å hets. Men noemå dere desverre akseptere. Å beste måte er vel å ikke selv skrive litt spydig tilbake.. Elsker stilen di å er imponert åver hva du klarer. Så stå på vidre, men prøv å ikke bite slik tilbake selv om det kan være fristende😊

18.01.2016 kl.22:40

Kjære Tine!

Ja, jeg har vært aktiv på KG forum, men jeg har ALDRI kommentert Camilla sine skrivefeil. Nå må du holde deg til fakta. Skjerp deg!

Inger Lise

18.01.2016 kl.22:57

Skjønner godt at du Camilla blir trist og lei av disse nettrolla. Man skal ikke akseptere mobbing!! Men merker meg også at du har en syrlig undertone når du prøver å forsvare deg overfor disse. OG du avslutter ofte med "Ha en fin dag" som jeg tror de fleste klarer å lese ironien i... Dermed blir du oppfattet som at du ikke tåler noe slags kritikk; ei heller konstruktive. OG!! Dess flere slike småsure svar samt disse oppgjørsinnleggene, så gir du mobberene akkurat d de ønsker!! Å tirre deg helt av pinnen!! Og du viser dem tydelig at de når sitt mål!! Hev deg over det, ikke kommenter disse, og du vil framstå som mer voksen og trygg på deg selv!! Kun et godt råd fra en som leser din blogg ofte og handler flotte varer hos deg!! :)

Anna

18.01.2016 kl.23:07

Hej! En varm hälsning från Sverige: din blogg är fantastisk! Den som inte tycker så behöver inte läsa! Livet är för kort och tiden för värdefull för att slösa på energi-tjuvar!!! Ta hand om dig och må så gott.

Marielle

18.01.2016 kl.23:17

Hei Camilla!😉

Eg kom tilfeldigvis over denne "Villapaprikatråden" frå kvinneguiden, og må seie eg er sjokkert at menneske kan oppføre seg slik og ikkje minst vere så onde. Det osar misunning lang veg, veit eg hadde blitt utruleg såra sjølv om eg las dette,men eg håper du klarer å heve deg over det. Det må vere mindre begava menneske som sit i andre enden!!!! 😈

Eg har fulgt deg trufast, heilt sidan du var med i "Unge Mødre" ..... Du har ein heilt vanvittig flott og inspirerende blogg,det går ikkje ein dag utan at eg må innom! 😆

Eg elskar stilen din, og prøver iherdig å få det like koseleg hos meg som hos deg, ikkje alltid med like stort hell dessverre....

DU ER TØFF NOK OG HOPPAR UT I DET VI ANDRE IKKJE TØRR, MEN KANSKJE HAR DRØYMT OM HEILE LIVET! 👏👏👏 Nemleg det å følge draumane sine og klare å leve av dei, starte interiørbutikk og klare å bli ein av dei fremste interiørbloggarane i landet! Bøyer meg i støvet over alt du har oppnådd til no og ønsker deg all mulig LYKKE TIL vidare i livet med både blogg, nettbutikk og familielivet! 👌👌👌 Stå på Camilla!💕 💖 💕Ingen over, ingen ved sida! 👑

Eit lite tips: eg veit du tek på deg interiørstyling via bilder, kva med å arrangere ein "giveaway" der du trekk ut ein heldig vinnar blant dine leserar, der du kan poste "før/etter bilder", evt der vi berre får sjå "førbilder" og vi får lese dine kommentarer, korleis du tenker ang interiøret i denne heimen? ☺☺☺

Anna

18.01.2016 kl.23:24

Hej! En varm hälsning från Sverige:din blogg är fantastisk och så inspirerande! Kom ihåg att livet är för kort och tiden alltför dyrbar för att lägga på energi-tjuvar!!! Det finns ju andra bloggar att läsa för den som vill gnälla...;) sträck på dig och må så gott!

Monca Midtun

18.01.2016 kl.23:25

Fortsett å vær deg selv og du kjenner og vet selv hva du ikke vil dele. Syntes du er kjempeflink, både med ungene dine, interiør, mat, butikken og alt :)

Når det gjelder lover og regler om å bruke andres bilder så må regler følges- er jo bare å henvise til hvor bilde er fra ? og hva som er sponset ?

Se på det som at du har noe ikke alle har og da er det noen som blir misunnelige da vet du :)

Take care

Klemmer fra Monica

18.01.2016 kl.23:54

"Blir du slått, skal du ikke slå tilbake " ser jeg det er mange som skriver. Selv dere som burde forstå oppfordrer jo Camilla til å ta imot og la seg selv være et mobbeoffer! Har dere lest forumene om henne? For når dere kan sitte å si at hun svarer krass lurer jeg på hva dere ville gjort selv! Det står utallige sider med kun angrep om Camilla og når hun sier hun er lei av det mener dere hun "mater dem". Seriøst dere skulle hatt en dag selv hvor dere ble hengt ut, siden dere så pent sier hun bare får holde ut! Jeg tror vi kan telle på en hånd hvor mange ganger hun har delt noen andre sitt bilde, og da oppga hun Pinterest som en kilde. Det er ikke å "stjele" andre sine bilder og ikke gi cred på dem. Fader , jeg blir så jævlig irritert av å sitte her å lese alle disse kommentarene om hvordan hun svarer feil, heller burde gjøre sånn og sånn, ikke merker bilder rett etc.!!!Hadde folk skrevet til meg at jeg som lege ikke burde tape liv fordi jeg burde vite bedre hadde jeg blitt forbanna!!! En blogger må lære og at Camilla etter x antall kommentarer på hva hun hele tiden gjør feil setter folk litt på plass tilbake med samme spydig svar som kommentar er til pass for netttrollene!!! Se heller på alt det hyggelige hun deler, gode kommentarene hun 98% av tiden svarer med og la nå jenta få lov til å svare de 2 % krass tilbake . Er du ikke den som kommenterer dritt, hvorfor gidde du å bry deg da? Bloggen er fylt opp med inspirasjon og en gang i blant er det nok, nok fra Camilla også uavhengig hvordan blogger hun er eller ikke! Jeg håper du en dag sperrer kommentarfeltet som vi har snakket om vennen, dette møkkete pisspreiket fatter jeg ikke at du gidder!

En stor klem til deg snuppa for at du holder ut ! Klem venninna de<3

Tina

19.01.2016 kl.00:10

ANONYM PÅ KG: Ja jeg ser du har kommentert at du ikke skriver dritt der inne på forumet. Men da tror jeg du bør skaffe deg selv en stor dose selvinnsikt og lese over hva du skriver! Som sagt, mesteparten av det du skriver blir moderert bort da det faller innenfor hets, latterliggjøring, navnkalling, stygge ord, du snakker dritt til andre brukere som tar Camilla i forsvar og sier du går over streken. Du diskuterer hennes barn. Nei vet du hva, du er et menneske med store problemer. Du er en mobber. Ingen skriver sånt som du skriver om et annet menneske og tror selv at det du skriver er konstruktivt. Det er rett og slett forferdelig å lese mye av det du skriver. Amen til de som fjerner kommentarene dine! Og ånn som du skriver her inne også, Camilla går til angrep? Hun angriper ingen, hun må da svare for seg. Ja alle kan bli flinkere til å ta imot kritikk, men det du kommer med anonym/joppe det er ikke kritikk, det er hets og mobbing.

vibeke

19.01.2016 kl.06:09

Du er kjempe flink Camilla 😊😊

Jeg får en hel del inspirasjon, og jeg elsker stilen din!

19.01.2016 kl.10:12

Denne gangen kaller du deg Tina. Er det med e eller a?

Hvis du vil bli tatt seriøst, så må du slutte å lyve.

Alle som er aktive på kg forum har sett at jeg ALDRI har kalt Camilla for noe annet enn det hun heter. Har heller ALDRI kommentert hennes barn.

Du må føle deg liten som sitter bak en skjerm å skriver løgn om andre for å fremstå som god i bloggeiers øyne. LAVMÅL!!

Cassandra

19.01.2016 kl.10:59

Dessverre er det slik at enkelte følers seg bedre dersom de tråkker på andre. Leser aldri en blogg med hensikt å lete etter feil hos andre, men heller for inspirasjon :)

Og det verste som finnes, er folk som tror de er så perfekte at de har all rett til å kritisere andre.

Folk er forskjellige, og godt er det :) Synes egentlig det er ganske skremmende at voksne folk kan få seg til å skrive så mye stygt til andre, bare fordi de tror de er usynlige bak en skjerm....

Haimlich

19.01.2016 kl.12:53

Heihei, fin blogg du har! Interessant å lese. Sjekk ut min hvis du vil - den er litt mørk og dyster, men handler om mennesker generelt.

Ha en fin dag! :D

19.01.2016 kl.16:16

Jeg syntes ikke forumet beskriver den allmenne meningen blant folk om deg. Det oppleves iallfall for meg som om det er vanskelig å ta del i forumet for å forsvare deg, for da blir du angripet med anklager om å egentlig være deg eller familien din, med kommentarer om at brukeren akkurat er opprettet og liknende. Akkurat som om det er umulig å tenke seg at en bruker kan være ny og ønske å støtte deg? Alle er jo nyregistrerte en gang, og burde ønskes velkommen inn i debatten..

Lajla

19.01.2016 kl.20:16

Hei Camilla <3

Fantastisk bra skrevet!!

Håper det blir tatt til etterretning!!

Heier masse på deg, snakket med deg noen ganger, og synes du er ei flott jente <3

Følger bloggen din, og setter pris på at du tar deg jobben med og dele med oss, du gir inspirasjon, digger deg ;) Og du: Synes du gjør en super jobb med barna dine <3 Ønsker deg en fin kveld, og god bedring.. Håper du er på beina snart <3

Mange klemmer fra meg ;)

Victoria

20.01.2016 kl.18:33

Helt enig Camilla. De som ikke liker deg trenger ikke å komme nær denne bloggen!

Denne bloggen er for oss som liker deg og din interiør stil!

Jeg blir veldig inspirert av deg og syns at du er kjempeflink til å sette sammen ulike stiler og kontraster i hjemmet ditt! Helt imponert over hvor flink du har vært i leiligheten din, den er jo totalt forandret fra det første bildet du la ut,når du akkuratt hadde fått nøklene. Jeg liker deg Jeg Camilla! Og det har jeg altid gjort! Og jeg klikker meg innom bloggen og IG kontoen din hver dag! Håper du får en fin Uke:)

Mangen klemmer fra Victoria<3

21.01.2016 kl.21:15

Mange der ute som gjemmer seg bak en PC.. Blir for dumt. De burde gå kurs ang nettvett... Du er en flott dame, ikke la noen fortelle deg noe annet😊

Kari-Anne

30.01.2016 kl.23:51

Hei Camilla😀

Et kjempe flott innlegg😀

Jeg har aldri kometer her før men jeg har Vært fast leser av bloggen din I lang lang tid.

Du er utrolig flink og inspirerende med alt du skriver og gjør😀Setter stor pris på bloggen din.

Jeg ønsker deg masse masse lykke til videre og jeg vil så klart fortsette å følge deg😀

Klem Kari-Anne

Skriv en ny kommentar

hits