Plantasjen leverte IKKE.

God kveld i stugo! 

Åh, idag har jeg gjort ren leiligheten, æsj... Her var det møkkete , nesten litt flaut at jeg har hatt så mange hybelkaniner boende uten å ta en krone betalt fra dem... Vel, sånn kan det gå når man overser rotet man elver i.. Haha.. Jeg har luftet alt av pledd,puter,tepper,dyner , vasket alt fra gulv til tak, sprengluftet hele leiligheten og fått på plass rene putetrekk etter en tur i vaskemaskinen ...  Nå lukter det HIMMELSK her, rett og slett nydelig. Men så har jeg veldig god luktesans også.. Skuffelsen var STOR idag, jeg kjørte glad og fornøyd opp til Plantasjen klar for å hamstre med meg deilige nye vårblomster til alle mine tomme potter og vaser. Tror dere jeg fant noe da? Vel, det var beskjedent ... Jeg ble så skuffe for jeg var skikkelig gira på å få blomstene på plass her hjemme.... Uff. jaja, bedre lykke på blomsterbutikken imorgen, Floriss skuffer ihvertfall aldri! 


Jeg brude seriøst hatt klippekort hos blomsterbutikkene... Jeg handler så mye blomster og elsker å ha friske pene blomster i heimen. Jeg skulle ønske det var en lottospilling som gjaldt blomster, da hadde jeg blitt "rik" om jeg vant! For fy så dyrt det er å elske friske blomster! haha... Vel vel. en frisk bukett fikk jeg opp , så helt forgjeves var det heldigvis ikke, resten får komme på plass imorgen!! Å... Denne uka kommer det masse nyheter også!! Jeg gleder meg MASSE!! 

Nyt kvelden, det ble mange bilder fra sofakroken idag, men sånn ble det.. En spisestue uten blomster er bare trist så mer bilder kommer så fort blomstervasene er fylt opp igjen imorgen! Frem til det må dere NYTE kvelden! 

29 kommentarer

Så fint du har det! Haha ja blomster er dyrt, men veldig pent da ♥

Hedda

17.01.2016 kl.21:02

Så utrolig fint du har det, kan jeg spørre hvor sofaen, putene og bordet er fra? Elsker stilen din :-)

17.01.2016 kl.21:15

Er du sammen med hans? Dere er jo sammen hele tiden? Har du problemer med Nina , for er ikke hun tanta til hans? Er det sant at du er gravid? Du har jo begynt å få tydelig mage nå!!

VillaPaprika

17.01.2016 kl.21:16

Simona Lovise, kommenterer til: haha, ikke sant<3

VillaPaprika

17.01.2016 kl.21:17

Hedda: sofaen er fra cadell alt annet fra Stylebynorway ??

VillaPaprika

17.01.2016 kl.21:22

Anonym: oj, mange spørsmål på en gang og det stemmer at Nina er tanta til hans. Jeg har ingen problemer med henne. Ingen er bedre enn den andre i den saken. Svar på resten... Vel.. Vi får se, men seriøst snakker folk om magen min??

Hilde

17.01.2016 kl.21:23

At det blir tomt på blomsterbutikkene er vel et sunnhetstegn, da har de solgt godt. Men akk, irriterende når man skal friske opp hjemme, men her vet jeg at Plantasjen har leveranser 3 dager i uken, og søndag er en av dem, så jeg pleier å sikre meg litt nytt der stort sett hver søndag. Elsker blomster, jeg og! Ellers syns jeg butikker som Rema, Kiwi o.l. har mye bra til en rimelig(ere) penge, flott å supplere med. Men du; vasker du fra tak til gulv, altså vegger og, nå allerede? Du har jo både malt og tapetsert det meste i leiligheten...Gleder meg til flere bilder, alltid koselig med nytt fra deg!

17.01.2016 kl.21:46

Tregt for deg å måtte bortforklare at du er gravid da!!!! Du har mage, Fredrikstad er ikke stort og du må jo komme ut med det til slutt.

17.01.2016 kl.22:12

hei. Kan jeg få spørre hvor du har kjøpt brettet på bordet? Og er det brunt eller svart?

Ann

18.01.2016 kl.10:24

Jeg elsker bloggen din å stilen din. Men må etter hvert få si at jeg skulle ønske du tok litt bedre konstruktiv kritikk. Ikke ta imot stygge komentarer, men om noen skriver hva de synes på en ok måte så må det være ok. Du skulle sltte å sperre negative kommentarer..men da bør vel du selv også passe deg for hva du svarer og slik som her med plantasjen, om de hadde dårlig utvalg....

silje

18.01.2016 kl.10:25

hvor er de lekre betong bordene dine fra?

Fantastisk smak du har og et nydelig hjem!

VillaPaprika

18.01.2016 kl.11:16

Ann: altså, jeg har ikke skrevet et eneste sted at konstruktiv kritikk vil bli sperret , men da må man vite hva det er. Jeg skrev de ikke hadde noe særlig utvalg, det var relativt tomt der, jeg skrev ikke at platasjen er dårlig eller ikke kan ha flotte ting. Jeg synes de hadde dårlig utvalg, men om det. Du bør jo for all del ikke være enig. Ha en super mandag !

VillaPaprika

18.01.2016 kl.11:16

silje:det er fra stylebynorway, lekkert ikke sant?

Annika

18.01.2016 kl.11:48

Herregud, det er helt utrolig hva folk kan få seg til å skrive! Jeg blir helt paff.. Maken til frekkhet.:

Camilla, du er vakker! Og du gjør alt rundt deg vakkert. Gleder meg hver dag til å komme inn hit å hvile øynene på nydelig interiør, og nydelige deg :)

Mammatil4

18.01.2016 kl.13:05

Jg var også på min lokale Plantasjen i går for å friske opp litt men d var stor skuffelse, nesten ikke noe av noe, tomme reoler og små vassent d som var, ble ikke noe opptur akkurat, trodde d bare var her men da er d tydeligvis flere steder.. Kan ikke skylde på at mange har handlet heller, her har d vært -20 på gradestokken siste uka, ikke akkurat "ut å kjøpe blomster" vær..

Kine

18.01.2016 kl.15:58

Støtt opp om de lokale gartneriene og blomsterbutikkene,jeg handler aldri hos Plantasjen..de aller flotteste blomstene kommer fra gartnerier,kortreist og flotte!

Trine

18.01.2016 kl.17:25

Jeg var faktisk innom plantasjen på lørdag for å kjøpe blomster, men gikk tomhendt og skuffet ut, for d var Så å si tomt og ikke noe utvalg! Grønnplanter derimot hadde de masse av, men d er ikke blomster i friske farger! Så tok en tur på rema, og der hadde de faktisk mye mer blomster enn plantasjen :) du har et utrolig vakkert hjem :)

Marita

18.01.2016 kl.17:45

Plantasjen er jo en møkkabutikk 😱 !! Som stort sett selger dårlige og ganske dyre blomster- de som jobber der har som oftes lite og ingen utdanning i faget og generelt lite kunnskap om varen de selger som igjen gjør at blomstene ofte blir feil behandlet . Samme med dagligvaren, der er forholdene for blomstene enda værre !! Så bruk faghandelen og støtt opp om den lokale blomsterbutikken - de kan - bør ihvertfall kunne sitt fag, de behandler blomstene riktig og du er sikret god kvalitet .. Og ved å bevare faghandelen er du som kunde sikret fagfolk som kan Binderi den dagen du trenger en brudebukett eller bårebukett !! Dessuten er straffetollen på roser opphevet på vinterhalvåret og du får de vakreste - store og flotte roser fra Holland i blomsterbutikker nå i tillegg til lekre løkblomster og andre vårblomster i potte 👌🏻🌺😘 fra en Blomsterdekoratør

toril

18.01.2016 kl.17:53

Hei, alltid koselig hos deg, jeg lurer på om disse sementborda er tunge? Kunne ha tenkt meg et på terrassen til sommeren.

VillaPaprika

18.01.2016 kl.18:12

toril: ja, de veier litt, men vekten står i nettbutikken =)

amalieshus

18.01.2016 kl.18:13

Hei! Liker bloggen din kjempegodt og har fulgt deg i mange år, men synst du har fått så dårlig kvalitet på bildene dine ? Dei er så blurry. Mykje bedre kvalitet på bildene du tok før.

VillaPaprika

18.01.2016 kl.18:18

amalieshus: er nok bare at det er veldig grått ute nå og jeg bor i en lielighet og har tak over vinduene mine =) blir lettere når solen skinner mer inn her =)

VillaPaprika

19.01.2016 kl.13:50

Trine: rema har blitt kjempe flinke, handler mye der selv <3

VillaPaprika

19.01.2016 kl.13:50

Kine: ja, du sier noe veldig viktig der <3

VillaPaprika

19.01.2016 kl.13:51

Annika: tusen takk, så koselig at du liker bloggen, varmer hjertet mitt <3

Maria

19.01.2016 kl.15:18

... Forstår ikke hvorfor Camilla evt. Må bort forklare at hun er gravid. En graviditet er privat! Å slenge ut ett rykte om at hun er gravid er langt over streken.

Maren

20.01.2016 kl.05:53

Du verden,alt dere gidder å legge dere bort I!!!Om Camilla er gravid eller ikke,er da vel strengt tatt hennes sak!!!Hun skylder ingen en forklaring...Akkurat nå er det vel en slags midtimellom ventetid,julen og juleblomster er akkurat over, å nye mer vårlige blomster er på vei.Syntes ihvertfall at du har det kjempe fint Camilla,å så håper jeg at du slutter å bry deg,å ta deg nær av alle de dumme tingene enkelte skriver...Det sier vel mest om dem!!!

Silje

20.01.2016 kl.15:17

Så synd at du ikke fant noe vårlig og flott på Plantasjen.. Jobber selv på Plantasjen, og like etter jul, ja da var det skrekkelig tomt.. Men nå er det fylt opp med hortensia, primula, potteroser, perleblomster og snitt i masse herlige vårfarger:) Gi gjerne en tilbakemelding til butikken på hva du savner, så kan de nok tilskaffe! At det ikke finnes fagfolk på Plantasjen er heller ikke helt korrekt,- vi har flere gartnere og i tillegg blomsterdekoratør, så ikke gi oss helt opp:)

Martine

21.01.2016 kl.14:45

Å det er jo så utrolig deilig med friske blomster på denne tiden av året.

Hvem Floriss Butikk Handler du hos?

Jeg bare Elsker rosene til Floriss De står jo så lenge.

Skriv en ny kommentar

hits