Svar på spørsmål del 1.

Hei og hopp! Ja, da er det klart for å komme med noen svar til denne spørsmålsrunden,(jeg må dele det oppe i 2 eller 3) men noen spørsmål er ikke godkjent og vil ei heller bli svart, men jeg skal svare på spørsmål som jeg ser jeg får ofte og som jeg kan komme med et svar til: 

1. Hvordans stiller du deg til alle formumene om deg? 

Forumer har det vært om meg så lenge jeg kan huske, det flytter seg bare fra "kanal-til kanal" og jeg kan ikke si at de som sitter på forum og diskuterer mitt liv eller skal anbefale hvordan det skal leves virker veldig smarte. Det var en periode jeg synes stygg snakk om meg var veldig sårende og jeg ble ofte veldig lei meg. Idag tar jeg meg ikke bryet med å gå inn å sjekke på de linkene som blir sendt eller søke etter forum som kan gjøre vondt Jeg forstår ikke hvorfor jeg skal bry meg om det eller bruke tid på det? Om mobberene i slike forum føler de får en glede av å diskutere meg i plenium under anonyme navn ønsker det er de hjertelig velkommen til dette. Jeg tenker heller at de som vil si meg noe kan ta det meg direkte, ønsker de ikke det skal de få gleden av å sitte uten mitt tilsyn og fortsette det de driver med.  Jeg har hørt så mye stygt om meg selv de siste årene og har lært meg at de som skriver selv ikke eier feil eller mangler og rett og slett har en bedre hverdag ved å prøve å presse meg ned. Lenge leve fremtidens forbilde og dagens samfunn. 

2.Hvorfor tror du mange interiørbutikker og enkelte leverandører snakker stygt om dere? 

Det sier seg selv, jeg trodde jeg var uovervinnelig innen mitt felt, trodde aldri jeg ville falle. Når jeg falt hadde folk mye de ville sagt om alt, dette blander jeg meg ikke lenger oppi. Jeg falt, men har reist meg og jeg har valgt å riste av meg det som har skjedd og lært at det var feil. Det farlige med å dømme er at det kan skje alle, selv de beste så man skal være veldig forsiktig med å si for mye. Jeg har sittet på begge sider og når jeg falt var det rett og slett ris til egen ræv. Eneste nå er at folk må gå videre, å dømme meg hele veien uansett hva endrer aldri det som skjedde i 2015. Ingen kan gå tilbake å gjøre ting annerledes, selv ikke jeg. Det jeg har lært er at du må ta avgjørelser og forvente at noen er feil, men så lenge man tar flere av de riktige avgjørelsene, går det jo fremover.

3.Hvis du skulle hatt en annen jobb, hva skulle det vært?

Åh, dersom jeg skulle begynt helt på nytt og interiør ikke var et alternativ ville jeg blitt jordmor eller sykepleier. Jeg kunne faktisk også tenke meg å jobbe på et eldresenter, jeg elsker å jobbe med mennesker og tror jeg ville koset meg veldig med det. 

4.Hvordan ser du for deg din fremtid? 

Lykkelig - enkelt forklart , lykkelig. Dette året blir veldig spesielt for meg og min hverdag vil etterhvert bli snudd opp ned. Jeg har det så utrolig mye bedre med meg selv. Jeg valgte å legge det såre bak meg, tilgi, innrømme feil og gå videre! Det er det beste jeg kunne gjort. Jeg har fått det mye bedre med meg selv som person og det gjør meg også til en bedre person. Fremtiden min skal være sammen med de jeg bryr meg om, jeg skal bygge meg opp igjen , tilbringe masse tid med barna min og fortsette å utvikle meg. Fremtiden min ser for første gang på lenge veldig, veldig bra ut og det jeg elsker livet! 

5.Vil du ha flere barn i fremtiden?

Ja, det vil jeg absolutt. 

6.Hvilket navn ville du valgt hvis du hadde fått unge nr 3?

Hadde jeg fått en liten gutt skulle navnet vært Edward,Philip ,Henry eller Wilhelm , Jente ville vært Julie, Aurora , Emmeline eller Frøya. 

7.Hvorfor heter datteren din Ingrid Mathilde når dere ikke bruker det første navnet?

Vi kaller henne for det meste bare Mathilde eller tildus fordi det var det Oliver begynte å si. Jeg valgte Ingrid-Mathilde fordi Ingrid het min farmor og jeg var veldig glad i henne. Navnet ønsket jeg videre og dette var noe min far og farfar synes var veldig hyggelig. Vi kaller henne mer og mer Ingrid- Mathilde også og på skolen går hun under begge navn. Jeg klarte ikke velge mellom navnene når hun ble født og derfor valgte vi begge. Når hun blir større kan hun jo selv velge å bruke begge hele veien. 

8.Er det noe mellom deg og Håkon igjen? 

Nei, det er ikke noe mer enn vennskap mellom Håkon og meg. Vi er veldig gode venner, til tross for at mange synes det er sært. Vi har kjent hverandre i over 10 år og 8 år av disse var vi sammen 24/7. Håkon er en mann jeg respekterer høyt, er veldig glad i og alltid vil bry meg om, han er far til mine barn og vi jobber sammen. Vi har begge ønske om å ha det slik og ønsker hverandre alt bare vel. I over 2 år har vi nå klart å bygge oss sterke som gode venner og slik ønsker vi å fortsette å ha det. 

9.Dater du? 

Nei, jeg dater ikke, og det har jeg ikke planer om nå heller. 

10.Har du snart tenkt til å kjøpe deg noe? 

Ja, jeg har tenkt til å kjøpe noe, men først vil jeg lande litt her jeg bor. Jeg trives veldig godt i leiligheten og ønsker å spare meg opp mest mulig egenkapital før jeg kjøper noe.De boligene jeg kunne tenke meg krever et år til med sparing fra meg, men jeg skal ikke sette noen tid på når det evt vil skje. Plutselig finner jeg noe i den prisklassen som passer meg og da slår jeg til. Jeg har tak over hodet og en god varm seng og krype oppi, barna trives og er ennå ikke så store at de bryr seg om å dele rom så vi tar en dag av gangen og koser oss med å ha landet litt i livet ellers.Vel, dette var noen svar til deres spørsmål, mer svar kommer senere.

Ha en deilig kveld!  

 

 

 

 

3 kommentarer

Karoline

14.01.2016 kl.23:18

Hei.

Jeg har aldri kommentert på en blogg tidligere, men ville bare si at jeg synes du er en fantastisk person. Blir glad av både deg og bloggen og ønsker deg alt godt for fremtiden <3. Stå på :-)

Elihansen

18.01.2016 kl.03:02

Dater håkon?

VillaPaprika

18.01.2016 kl.11:16

Elihansen: nei.

Skriv en ny kommentar

hits