Konkurranse og skoletid..

Reklame./stylebynorway. 

Vel, innlegget er en time og vel så det forsinket , sånn går det når vi blir sittene litt lenger med leselekser.  Lekser er noe vi jobber litt ekstra med her i heimen, Olíver har trengt litt ekstra hjelp til lesingen, han har ennå en vei å gå, men etter vi begynte med noen bøker og hefter som hjelper han har ting begynt å gå mye bedre. Når Olíver startet på skolen tok han alfabetet fort, han regnet matteoppgaver raskt og engelsk tok han på strak arm i gloser og uttalelser. Jeg var sikker på at han kom til å være en som tok lesingen like enkelt, men her har vi møtt på utfordriger og mye trening - hard trening! På Rød Skole som Olíver og Mathilde går er de kjempeflinke til å legge opp lesehjelp og ekstrahjelp innen dette. Jeg takker gudene for at de bare etter noen mndér fortalte oss at dette var noe vi måtte jobbe med, for jo tidligere , jo bedre!  Året etter startet Mathilde og samme utfordringen møtte på oss her. Idag trener vi kjempe hardt og målet er at de klarer å følge oppgavene som kommer like godt og enda bedre! Barn med lesevansker krever kanskje litt ekstra, men her skal jeg dele mange gode tips med dere fremover! Det er utrolig hvordan de lærer bare vi snur litt på hvordan de kan jobbe seg frem. Idag kom også bord nr 2 på plass, herremin så deilig med masse bordplass!!! Jeg ELSKER det! Nå mangler jeg de rette" stolene! så jeg får ta tiden til hjelp! Og vet dere hva! Jeg har fått den store glede av å dele Stylebynorways sin konkurranse hvor du er heldig og får lekker pute , lykt og lys! Hvem vil ikke ha det da (?) Bare sjekk disse lekkerbiskene! Pakken har en verdi på 1600 kr. Vil du vinne flott, antikk lyslykt, valgfritt stort, kubbelys og lekkert putetrekk?
For å være med i konkurransen må du gjøre følgende:

1. Lik Style by Norway på facebook: https://www.facebook.com/stylebynorway/
2. Trykk på liker-knappen på konkurranseinnlegget på Facebook, og
3. Legg igjen en kommentar, så kanskje du er den heldige vinneren.

Vinneren blir trukket 13. januar. Lykke til!

36 kommentarer

Elisabeth

05.01.2016 kl.21:45

Legger gjerne igjen en kometer men er ikke på facebok så får jo ikke likt der. Var en kjempe fin premie så hadde virkelig vært morro å vinne den.

Kjenner godt til lesevansker. Vi fikk nok hjelp litt seint den gangen men klarte å knekke koden til slutt med masse tolmodighet å lese løve bøker.

klem Elisabeth

Sofie Helene

05.01.2016 kl.22:49

Åå så fin premie ! Håper jeg vinner :D ha en fin uke

Anonym

05.01.2016 kl.22:56

Legger igjen kommentar her å håper å bli den heldige. Disse lyktene er jo så lekre.Har hatt de på ønskelisten lenge.Takk for en flott blogg med alltid masse innspirasjon.Mvh Sørlandet.

Line Marie

05.01.2016 kl.22:59

Det hadde vært noe det 😍👌

Krysser fingrene for å kunne vinne🙅

Pia

05.01.2016 kl.23:01

Så fint det ble med de to bordene!! Wow!!

Irene

05.01.2016 kl.23:14

Det bordet var rett og slett nydelig :D

Renate

05.01.2016 kl.23:22

Heisann :)

Ikke ofte jeg legger igjen spor etter meg, men veldig bra at du tar opp temaer som ikke mange våger å prate om. Barn er forskjellige, og de lærer forskjellig og noen trenger litt ekstra tid på å lære.

Jeg har vært med deg hele veien fra du startet å blogge, å må si at du er en driftig ung dame. Alt du får til!! Ønsker deg en fin start på året, og gleder meg til å være med på reisen videre :)

Å selvfølgelig så vil jeg gjerne være med på konkurransen din :)

Anniken

05.01.2016 kl.23:23

Sønnen min sleit også litt med lesingen! Mn det har blitt mye bedre😊

Øvelse gjør mester 😊😊

Kjempefin blogg du har😊

Mamma Mia

05.01.2016 kl.23:32

Pepsi Max hører vel ikke m til lekselesingen?! Kunstige søtstoffer bør ikke barn få i sg uansett.

Lykke til m skolearbeidet, håper ikke d blir gjort like sent hver kveld, da er d ikke mye å forvente av de små..

VillaPaprika

05.01.2016 kl.23:37

Mamma Mia: til mitt forsvar ble bildene tatt rett etter kl 19 og Pepsi var hovedsakelig min:0)

Bettan

05.01.2016 kl.23:50

Du er veldig flink og seriøs ift oppfølging av barna dine 👍 Men doble bord, både salong-og spisebord 😂 far too much...i en forholdsvis liten stue...overmøblert.no

06.01.2016 kl.00:04

Mamma mia: pass dine egne saker.

Trine

06.01.2016 kl.00:09

Jeg selv veit hvordan det er å plages med lesing, det tok litt lang tid får meg å knekke lesekoden, og siden jeg hva litt sein ut med å få til å lese så har jeg store problemer i voksen alder å lese høyt får mitt egen barn, siden jeg er så usikker på meg selv med tanken på å lese.. Og jeg fikk ikke noe hjelp på skolen før jeg starte på ungdomsskolen med lesingen... Så øv mye det gjorde jeg😊

Og jeg har likt siden på Facebook så håper at jeg kanskje vinner den fine premien å det har vært ei fin bursdagsgave til meg selv siden jeg har bursdag i helga😊

Anonym M

06.01.2016 kl.02:40

Lesevansker er et viktig tema, og det er kjempe bra at du tar deg tid til å jobbe med barna. Jeg fikk selv diagnosen dysleksi på barneskolen, men i senere tid skulle det vise seg å være et synsproblem. Nå er det lenge siden jeg gikk på skolen og man har fått mer kunnskap om området. Uansett vil jeg råde deg til å følge med på om de klager på vondt i hodet eller at de hopper i teksten når de leser, da dette kan være tegn på samsynsproblemer. Jeg trente bort mine problemer hos Hansson syn og opptikk på Koldbotn. Ja man kan trene musklene i øyet slik at slike problemer forsvinner.

Husk at selvom de viser fremgang er det lett å få dårlig selvtillit og å føle seg dum når man har slike problemer.

Håper de blir strålende lesehester, lykke til videre.

Henriette

06.01.2016 kl.03:30

Syntes sønnen din at det er greit at du deler dette med hele Norge? Han begynner jo tross alt å bli ganske stor...

VillaPaprika

06.01.2016 kl.08:36

Henriette: nøyaktig hva er ugreit i å fortelle om dette(?) han er fullstendig klar over dette selv og har blitt kanonfink. Det jeg synes er leit er at slik som dette skal dempes og hysjes fordi det liksom er en uting fra tidligere. Men lesevansker er helt vanlig hos en stor prosent barn og det bør heller komme frem! Oliver har blitt kjempe flink nå, men Mathilde jobber hardt ennå. Utover det leser vi ekstra mye og hardt for at han skal gå fra den som hadde vansker til å faktisk bli en av de beste! Per dags dato har han blitt kanonfink , men noen lange ord jobbes ennå med og veien hit er ingenting man burde hysje om. Heller dele med alle så kanskje andre også lærer noe:0)

VillaPaprika

06.01.2016 kl.08:41

Anonym M: tusen takk for at du deler<3 vi har vært igjennom såpass mye at vi vet det er lesevansker, men med hard jobbing har jeg tro på at de begge vil bli de fødte lesehester :0) det krever hard trening , men så moro for dem å selv føle og se fremgang og for ikke å snakke om stolthet på hu mor . Haha . Ha en nydelig dag<3

VillaPaprika

06.01.2016 kl.08:43

Bettan: takk for det. Jeg er selv veldig fornøyd så da får det bli meg om det. Ha en fin dag:0)

Frøken Nordseth

06.01.2016 kl.09:57

Veldig bra at du belyser dette temaet Camilla, du er flink og virker som er kanonbra mamma, barna dine ser veldig lykkelig ut på bildene og det sier jo litt ;-)

Stå på og vær den du er, alltid <3

Sender deg en god klem på en kald vinterdag fra Trysil.

Ida Maabø

06.01.2016 kl.10:37

Flink mamma, viktig tema i ta opp! Jeg sliter også med lese og skrive vansker og det pågrunn av tinitus (øresus) som gjør at jeg blir veldig ukonsentrert og sliten! Men dette er en øvelsessak, så Oliver kommer til å klare seg kjempe fint!:-)

Jeg sparer iherdig nå for å få kjøpt meg et slikt spisebord, jeg ble forelsket i det bordet helt fra første gang du viste det på bloggen, så nå MÅ jeg bare ha det snart, he he!;-)

Hadde vært SÅ gøy å pyntet det med fine lys og lykt samt hatt puta på spisestuesofaen min <3 Likt både butikken og konkurransen på face <3

Ønsker deg, Oliver og Mathilde en nydelig dag, håper det er sol hos dere å idag!:-)

Stooor klem

Lajla

06.01.2016 kl.10:45

Kjempe lekkert ble det Camilla!! <3

Digger igrunn de bordene selv, gla i det røffe som bryter litt :)

Ønsker deg og dine en flott dag, kose dere i vinterlad <3 Klem <3

LIsbeth

06.01.2016 kl.12:17

Synes det er veldi bra at du skriver om lesevanskene til dine barn , det er nok veldi mange som sliter med det,og det er nok øvelse som gjør mester.Stå på Camilla, glad det finnes damer som deg som ikke bare skriver om det som er rosenrødt.

Anette

06.01.2016 kl.13:04

Min eldste datter har slitt med lesing siden hun startet på skolen. Vi ble tipset av læreren om en optiker med spesialkompetanse. Optikeren brukte over en time på synstesten av henne og påviste samsynsfeil.

Datteren min leste ofte feil på endringer av ord og byttet rekkefølgen på bokstaver i ord. Samsynsfeil gjorde at hun fikk "blindfelt" i teksten. Hun leser også saktere enn normalt fordi hun måtte konsentrere seg så veldig.

Etter et år med daglig bruk av briller er samsynet mye bedre og hun bruker brillene bare av og til. Leser fortsatt sakte men alt annet er mye bedre :)

Anbefaler en tur til optiker, hvis du ikke har vært der med dine søte små;)

Jorunn

06.01.2016 kl.13:16

Ville bare si at jeg har begynt å lese bloggen din fast nå;) Jeg er så imponert av deg! Og det er ikke ofte jeg blir imponert av å lese en blogg. Du har blitt så voksen og moden, og jeg blir faktisk litt stolt (enda jeg ikke kjenner deg;) ).

Jeg koser meg skikkelig når jeg leser og jeg blir veldig inspirert. Tusen takk for at du skriver en slik herlig blogg:)

JUOT

06.01.2016 kl.13:19

Min datter som går i 2. klasse har også lesevansker og mengdetrening på lesing fungerer fint på henne. Heldigvis er hun (som dine) veldig glad når hun merker framgang selv. Ett spørsmål:Kan vi som ikke har facebook (eller instagram i de tilfeller det gjelder det) være med på konkurransene? Isåfall hiver jeg meg på;) Stor klem fra JUOT.

Christina

06.01.2016 kl.13:49

Hei Camilla:0)

Man, kan lage noe ut av alt om man vil! Ikke ta alt til deg, du er mer enn bra nok:0) Og litt til!

Jeg er alene mamma og gjør mitt beste, og det jeg mener i samarbeid med mine nærmeste er riktig for mitt barn:0)

Hadde vært så mye bedre om folk kunne sagt ting på en måte som var til opplysning fordi man bryr seg eller har kunnskaper man vil dele, enn å angripe med en spydig kommentar! Jeg har aldri skjønt at det går ann...Hvordan foreldre og forbilder er de for barna sine tenker jeg da?!

Min datter var litt seint ute med språket og sliter ennå litt med noen lyder, hun ble skole barn i høst og vi er også åpne om det...det er veldig normalt og jeg mener det gjør det lettere for barnet når de rundt vet litt om det.

Uansett, du er fri og din egen sjef;0)

Godt at man kan føle seg litt normal av å lese bloggen din!:0) Vær deg selv, og du er god nok...

Masse lykke til med lesing fremover...:0)

Så krysser jeg det jeg har for den fine fine lykten!

Lag deg en fin daq:0)

Hilsen christina:0)

Elin

06.01.2016 kl.16:12

Vi skal ikke se på dysleksi/lesevansker som noe negativt. Supert at du er åpen og så positiv om det. Bedre å heie på framgang enn å hysje det bort. Ingenting å skamme Seg over. Og du har det så fiiiiint hjemme!!! Jeg er ikke på facebok men skulle gjeeeerne vunnet likevel. Ja det er noen få av oss som enda ikke er på facebok;)

mybestway

06.01.2016 kl.17:46

Ønsker gjerne å vinne og jeg har delt :D

Christine

06.01.2016 kl.18:56

Lov å håpe😉 Såå lyst å vinne

Hege Andresen

06.01.2016 kl.21:38

Er i sjokk over hva folk får seg til å skrive av negative kommentarer!

Det er så bra at du deler nettop emner som lesevansker osv.

Om alle andre med forskjellige problemer kunne være åpne også, så blir det " ufarligjort" og det er så bra.

Fortsett som du gjør jente og hev deg over alle som retter på deg.

Du er ekspert på dine barn og ditt liv.

Ønsker meg gavepakken og deler med glede på face.

Klem fra Hege i Oslo😊

VillaPaprika

06.01.2016 kl.21:54

Hege Andresen: tusen takk snille gode <3 <3

Elin

07.01.2016 kl.21:32

Så bra at dere får jobbet skikkelig meg lesing og andre ting ungene sliter med. Kjempeviktig at det gjøres så tidlig også! Og så må jeg bare si at du har det såååå fint hjemme, jeg blir nesten grønn av misunnelse hver gang jeg titter innom bloggen din! ;-)

VillaPaprika

07.01.2016 kl.22:06

Elin: søte gode deg, tusen takk <3

Sissel

08.01.2016 kl.08:49

Hei.

Her har vi også hatt en litt vanskelig start på lesingen med sønnen vår. Da tvillingsøster tok det med en gang, ble det ekstra vanskelig for tvillingbror. Jeg tok det opp ganske fort med skolen og vi har fått fantastisk god hjelp. Så nå går de i 3 klasse og bror leser kjempe bra, trenger litt ekstra tid fortsatt..men utviklingen har vært fantastisk. <3

Lykke til med lesingen, med god hjelp fra skole og hjemme så ordner det seg <3

Eline

10.01.2016 kl.15:32

Krysser fingre, tær og alt jeg har på at jeg vinner disse lekkerbiskene! <3 Elineveli@gmail.com

Barbro R.

10.01.2016 kl.23:26

Syns det er superbra at barna får ekstra hjelp siden det er mange som har lesevansker og andre utfordringer.Bedre å tak i det før jo heller.Har selv en gutt som skal begynne på skolen til høsten,og jeg er allerede bekymret for marken han har i rumpa og lurer på hvordan han skal holde ut i mange timer med baken plantet på en stol ;)

Hadde vært super å vinne denne lekre pakken med stæsj :)

barbroaer@gmail.com

Skriv en ny kommentar

hits