Betong, hvorfor er det så fint?

Jo fordi det er røft, bryter, er spennende og gir tyngde! 

I mitt neste hjem skal jeg ha Smeg i alt av hvitevarer, betongbenk og matte overflater på kjøkkenet mitt, men jeg føler jeg har fått det en smule slik jeg vil her også, selv om kjøkkenet ikke er hva jeg hadde valgt i fronter og benkeplate selv. Overraskende nok elsker jeg jo kjøkkenet i dette lille, dukkehuset mitt. haha. Det å lage mat her er så koselig, da står jeg sosialt og snakker med barna eller de jeg har besøk av. Jeg kan følge med på tvén og det å ta morgenkaffen rundt kjøkkenøyen med "God morgen Norge" i bakgrunn er et must i hverdagen. 

I dag venter jeg inn mitt betongbord nr 4 her i leiligheten, og bilder kommer... Etter at jeg fikk to stk til salongbord ble jeg altså SÅ mye mer fornøyd! Kjempe stas! Vel, ennå er jeg på jakt etter spisestuestoler. Om jeg kunne valgt ville jeg hatt barkrakkene fra millemoi i stoler, altså kuttet beina på dem pga. de har den perfekte sittekomfort og er lave i ryggen... Ville vært perfekte... Hmmm. Hvordan kan jeg løse alle de ville påfunn jeg kommer med. ?  

Pudderrosa roser er på plass, jeg vet ikke om noe vakrere.. 


 

I dag har Martine og jeg gått igjennom nyheter for vår/sommer 2016. Det er så deilig å ha startet året, jeg har så stor tro på alt nå og det er en DEILIG magefølelse! Vi har satt sammen litt forskjellig og helst skulle vi ha gjort alt i går, sikkert flere som kjenner seg igjen. haha.. Men det er jo positivt da. 


 

Har dere hatt en fin dag da? Det håper jeg! 

9 kommentarer

Elise

05.01.2016 kl.15:24

Pretty!

INP

05.01.2016 kl.16:07

Haha, du altså! Men ikke kutt av bena på Millemoi barstolene!!! De er så vakre, og jeg ønsker meg dem såååå masse. Er bare litt for dyre for meg å kjøpe nye, men si ifra om og når(!) du vil bytte ut dine og muligens selge de, da :-P ;-)

Lise

05.01.2016 kl.16:50

Du er bare superflink Camilla, du får det til overalt du om du har det stort og flott eller lite og koselig, så blir det lekkert uansett. Du er til stor inspirasjon, veldig moro med matoppskrift i går. Nyt kvelden fine du

Mette

05.01.2016 kl.17:21

Det er så mye snakk om betongbord og da lurer jeg på om de er lager av betong eller om de bare ser ut som ? Hva er de laget av?

05.01.2016 kl.18:28

Hadde aldri klart å ha betongbord selv - det må jo gjøre så inn i helv vondt å stumpe borti det med knærne eller leggene?! Haha, jeg vet jeg hadde gjort det på omtrent daglig basis, så er likegodt jeg sparer meg den ergrelsen;) Men flott er det, ja.

KariG

05.01.2016 kl.19:24

Lekkert smekkert 😍😍😍

Ønsker deg en fin kveld.

Klem, KariG

Irene

05.01.2016 kl.23:01

åååh pudderrosa er vakkert :)

Jeg har hatt en flott dag og det virker det absolutt som at du har hatt :D

06.01.2016 kl.16:00

Spør en gang til jeg, hehe, men hvilke redigeringsprogram bruker du på bildene dine? De får en så fin "klang" :) Veldig takknemlig for svar :)

VillaPaprika

06.01.2016 kl.16:51

Anonym: hei på deg =) vanlig iphoto bruker jeg =)

Skriv en ny kommentar

hits