2015 - gjør det positvt i 2016.

Hvor skal jeg starte? 

ENDELIG, YES-JIPPI OG GLEDE PÅ JORD! 

Velkommen 2016 !  

Jeg vet denne dagen er den perfekte - dele det som har vært dagen, men jeg tenkte å gjøre en liten vri på det denne gangen. 

2015, hvor skal jeg starte ? 

Jeg gikk inn i fjoråret som relativt overfladisk lykkelig , men ut av året som inderlig overlykkelig! 

Noen ganger går livet ned i en form for nedtur , en dal som føles en smule evigvarende. Og 2015 var året jeg trakk pusten på siste klokkeslag og tenkte og følte glede! Av årets 12 mnd lærte jeg mye, jeg tenkte derfor å ta dere med steg-for-steg på hva jeg lærte i 2015.

Vri det negative til noe positivt. 

Jeg trodde jeg mistet alt, men jeg vant egentlig istedenfor, fordi jeg fant meg selv.. I mine 5 siste år har jeg levd et sceneskapt liv, ja dere vet.. Der alt skal se så fint og flott ut, men som alle snakker om, fordi de ser mer enn man tror.. Jeg snublet ikke bare på jobben, ( den har jeg snakket nok om) men jeg snublet også på privaten. For som dere vet, henger ikke hjemmefronten på plass drar det med seg jobben også.. I mitt tilfelle har de 6/7 siste mnd vært et godt eksempel på det, tiden før var bare vingling...

Har du noen gang vært forelsket i tanken på å være det, lykkelig fordi du så gjerne vil det eller smilt fordi du har følt du har måttet det. Vel, slik var livet mitt, så utrolig godt forklart også. Men vet dere hva? Jeg har blitt voksen, jeg kan faktisk si jeg har blitt voksen. Jeg har lært at jeg er bra nok, bare jeg aksepterer meg selv godt nok.  

Idag , altså en helt vanlig fredag, sitter jeg å vet så mye fordi jeg har måttet leve marerittet helt ut og nå har jeg valgt å bli en drømmetyder, ikke bare på det du drømmer når du lukker øynene, men når du åpner de også. 2016 Skal jeg følge drømmene mine helt og absolutt ingen skal kunne fortelle meg at det ikke går. Jeg har spist på flotte restauranter, men lager bedre mat selv og den smaker best når jeg spiser den hjemme. 

Jeg har reist på hytteturer, ferier og andre plasser barnefri og fri for forplitelser på de " flotteste" stedene , men jeg trives best der jeg kan være bare meg, dra på meg en stygg joggebukse og høre barna krangle over en uenighet i bakgrunn..  Hvor vi drikker champagnebrus og ikke champagne og hvor vi spiser og tar oppvasken selv. Jeg har eid flott hus , men det har vært mest eid av banken så jeg har endt opp i en leid leilighet.  Men vet dere, jeg føler ingen annen forskjell enn at lånet på boligen ikke har mitt navn på seg, så nå er jeg for første gang i mitt liv -gjeldsfri. Jeg er faktisk på boligjakt og har tenkt til å kjøpe noe helt alene, men for første gang i mitt liv haster jeg ikke. Tenk dere det- jeg haster ikke, jeg slapper helt av og ser på finn, legger det bort, titter på nye boliger som skal opp, men ender opp med å synes friheten jeg å har i livet er overdrivent deilig!  Det at ingenting eier meg er ubeskrivelig deilig! Jeg drømmer meg bort i de flotteste hus og hjem, men har en enorm stolthet over min egen plassering idag også! Tenk at jeg har forstått at jeg faktisk har HELE livet forran meg. Det er helt ok å ikke få alt på en gang eller få alt til på en gang, det er livet og det er sånn alle har det. 

Jeg gikk inn i et år hvor jeg trodde jeg hadde alt, men jeg gikk ut av det med så mye mer!

Jeg er frisk, jeg er sunn , jeg er tilgivende og jeg er mamma... Altså, jeg har vunnet jackpot! Jeg har folk som er i livet mitt fordi de vil - ikke fordi jeg sier de må eller ting i livet ellers gjør at man "må". Jeg har en familie som står der i tykt i tynt uansett hvor mye motgang man møter. Jeg har to helt friske barn som faktisk har blitt helt utrolig fine personer å ha i livet. Jeg har en bil så jeg kommer meg fra a til å,  og vet dere hva- jeg har en ny hverdag i forhold til jobb som venter på meg!  Når du mister noe, kan det du finner på veien oppigjen og hvis du ser nøye på det kan det være enda finere og det du trodde var alt viser seg å ikke ha vært noe når du har fått sovet nok på det. Jeg har på godt norsk dummet meg skikkelig ut, men jeg velger heller å se lærdommen av det og tenkt at takk gud for at jeg har lært at det var galt og -dette er riktig.  

Før satt jeg å sniktittet på de jeg ikke likte , fulgte med på dem bare fordi jeg skulle holde meg oppdatert, men idag.. Jeg legger ikke en kalori over på det som har vært eller de jeg tar avstand fra og det er som å ha fått et nytt liv. Det å følge meg på instagram og bloggen når man ikke liker meg, vel jeg har faktisk lært at det er trist for de det gjelder. Hverdagen min har blitt så mye bedre etter at jeg sluttet å bry meg om alt og alle og lærte meg at alle ikke må eller burde like meg. Tenk den sirkelen man lager ellers, den er vond, oppslukende og lei.. Jo fortere man kommer ut , jo bedre er det.. I mitt tillfelle var det så enkelt som å ta et valg, stå opp, legg det som har vært ifra deg og deretter starte å tenke fremover. Det var faktisk en prosess, men med vilje og ønske går alt! 

Før var jeg sikker på at det å bli alene var det desidert verste som kunne skje meg, men det verste er å være med mennesker som får deg til å føle deg alene. 2015 har vært et år jeg har følt jeg har hatt mange, tenk at så mange er der, så mange kan tilgi, så mye du kan tilgi og hvor godt det er å kunne gi de som betyr noe en god klem og faktisk bli klemt hardt og godt tilbake.  

 

Jeg lærte at det å vise empati og det å gi en klem er så MYE mer enn å hele tiden vise en ubetydelig stolthet. 

Jeg  forstod at mine barn vil bli hvem jeg er, så jeg har lært å være den jeg vil de skal huske tilbake på og ønske å bli! 

Jeg lærte at jeg måtte fjerne meg fra det som gjorde/gjør meg vondt og heller legge tid der jeg sitter igjen med en glede! 

Jeg har lært at det er to ulike måter å tilgi folk på, en når jeg tilgir å lar de få en sjanse til og to når jeg tilgir , men går videre med mitt liv uten dem. Begge to krever like mye.

Jeg har lært nøkkelen til å være lykkelig - våkn opp hver eneste morgen og bestem deg for å være positiv og i et godt humør. 

Jeg har lært meg å snakke til meg selv på samme måte jeg snakker til de jeg bryr meg om, for oppi alt- mitt forhold til megselv er vel så avgjøende. Velkommen 2016 - dette året skal jeg få brukt det jeg så langt har lært og jeg vet det vil bli SÅÅÅ bra! 

13 kommentarer

Mie

01.01.2016 kl.18:35

For meg som har lest bloggen din omtrent fra starten, husker jeg fant en blogg godt ned på blogglisten ( jeg leter alltid litt nede på den listen) som fanget min interesse. En ung mor med sans for interiør og med et morsomt navn på bloggen.

Jeg har vært med deg i hvert puteskift, tror jeg, fulgt deg da du og Håkon gikk fra hverandre 1.gangen og den rørende historien da dere fant sammen igjen. Kort sagt, jeg har lest det meste og også ristet litt på hode og synes du levde litt "over evne" ( må nevne jeg kunne fint vært din mor og mødre rister litt på hode av og til i valgene barna tar., det har sikkert din mor gjort også)

Derfor ble jeg kjempeglad av å lese dette innlegget. Du har vokst fra dem alle sammen. Vi som er med deg på reisen, men ikke minst de som gjør alt de kan for å knekke deg. Hurra for deg Camilla. Dette innlegget håper jeg mange leser, særlig de som trenger det. Du har laget fasiten på hvordan endre seg for å bli lykkelig. Jævlig god selvinnsikt har du hatt for å klare dette. Jeg gleder meg til fortsettelsen😄👏👍

May

01.01.2016 kl.18:50

🤗 Godt Nyttår!! Du er heilt Rå 👏👏 Alt godt til deg❤️

Katrine

01.01.2016 kl.19:10

Det er litt av noen opplevelser du har gjennomgått. Men noe jeg har lurt på, du nevner huset du solgte. Hvorfor sto dette på din far? Ser at du og Hans overtok det etter en stund, men det var han som kjøpte det i begynnelsen?

Godt nytt år til deg.

VillaPaprika

01.01.2016 kl.19:41

Katrine: fordi jeg var skilt og ikke viste hva som skjedde videre. Hva som står når du sjekker er en ting. Avtaler, advokatpapirer osv tilsa at min far kun var min bank.

VillaPaprika

01.01.2016 kl.19:43

Men vi solgte det, etter å ha eid det sammen i over 1 år. Huset var alltid mitt, jeg betjente min far fremfor en bank Pga det var på dette tidspunkt gunstig for han og økonomisk trygt for meg.

Trude

01.01.2016 kl.20:22

Stå på Camilla! Jeg har lest bloggen din og følgt deg på Instagram i noen år nå og kjenner meg igjen i så mye av det du skriver. Du er en stor inspirasjon for meg både som person og innen interiør. Det er litt "flaut" når man er 26 å si at du er et av mine forbilder, men det er du. Det virker som du setter barna dine først uansett hva og du prøver ulike ting innen interiør. Og som småbarnsmor og interiør frelst er det ingenting som er så kjekt å komme inn her på bloggen og lese om dagen din, om det så handler om familie eller interiør.

Så stå på videre, ikke bry deg om alle haterne og fortsett å være deg! :)

Eks-særping

01.01.2016 kl.21:38

Jeg synes du av og til skriver mye fjas, men dette likte jeg veldig godt. Godt nyttår til deg og dine!

ullie

01.01.2016 kl.21:53

oj där fattade ja nog inte all norska hi hi :) men ja önskar dej ett gott nytt år 2016 massa kärlek och lycka med allt både jobb o familjen.

stor nyårs kram ullie

Victoria

01.01.2016 kl.22:25

Jeg elsker stilen din! Du er bare helt rå med interiør!

Jeg har fulgt bloggen din og instagram kontoen din i snart 2 år nå

Og det er Alltid like gøy hver gang du poster eit bilde. Bildene dine er ekte det er hverdagsglimt ikke bare bilder som bare er innenfor interiør og styling og det er det som gjør deg så intressang!❤️Etter ett så tøft år som du har hatt ønsker jeg deg og dine all hell og lykke for 2016💫 Bare glem netttrollene du er så mye bedre enn dem!

Du burde være stolt av deg selv og alt du har oppnådd💫👏🏻❤️❤️

Klem

-Victoria❤️❤️

Aina

02.01.2016 kl.20:51

Stå på, all grunn til å vær stolt av deg selv☺️ Kjempe bra innlegg ❤️✨

Silje

03.01.2016 kl.02:35

For et flott menneske du er Camilla!

Og hvor herlig det blir med et nytt år. Gleder meg til å følge deg i 2016 :)

VillaPaprika

03.01.2016 kl.14:03

Silje: tusen takk du kjære vakre deg <3

VillaPaprika

03.01.2016 kl.14:06

Aina: tusen takk vakre gode deg <3

Skriv en ny kommentar

hits