Igjennom tidene....

Vips og snart er 2015 et avsluttet kapitel - endelig! 2015 skal ærlig innrømmes at har vært det grusomste året jeg noengang kunne hatt. Så mye tull, elendighet, forandring og skuffelser .. Endelig har jeg klart å sløyfe inn årets siste mnd med noe positivt og 2016 skal bli året jeg skinner! Jeg har så masse fint å dele med dere, så mye positivt og nytt som skal skje. Gjett om det skal bli deilig da! Starte med blanke ark, nytt år, ja jeg har stor tro nå! 

For å mimre litt på tiden som har gått her på bloggen legger jeg med noen av de mest delte bildene mine rundt om i sosiale medier. 

Her fra selveste "villapaprika" huset... 

 

Stilen min ser jeg er den samme, bare en smule utviklet.. 

 

Så fra drømmehjemmet mitt, det huset jeg aldri ble klok på, men alltid elsket! Det var lyst, det ble mørkt, det var beige og det var grått.. Huset var i bevegelse og forandring -akkurat som meg. 


Julen 2013.. En fantastisk tid! 


Kjellerstuen, når den var på sitt flotteste! 

Håper du fant noen bilder som inspirerte deg. Imorgen kommer nok et innlegg med inspirasjon, og da står kjøkkenet for tur! 


Nyt kvelden alle vakre følgere-det fortjener dere! 

10 kommentarer

bente

29.12.2015 kl.00:09

Se Glade hjem! Dette er jo ikke friskt....

Trine

29.12.2015 kl.00:14

Hei igjen! Har fulgt bloggen din en stund, og ser stadig kommentarer om "detgladehjem" i kommentarfeltet. Gikk nå inn på bloggen av ren nysgjerrighet, og det var veldig spesielt. Jeg er ingen psykolog, men dette var skummelt. Hun ser ut til å være sykelig opptatt av deg og det du skriver og viser fram i bloggen din! Håper for din skyld at hun ikke bor i nærheten av deg, for dette er ikke normalt i mine øyne. Hun blir ikke inspirert, men hun kopierer alt du skriver og gjør. Ser ikke ut til at hun har onde hensikter, men meget spesielt var det å lese bloggen hennes når jeg har lest din en stund.

ullie

29.12.2015 kl.01:49

Alltså VAD ja Älskar de höga lamporna!! Underbara

Du har alltid haft det så underbart fint. jo det förändras men det gör man själv oxå . men du har alltid s¨å fin stil! du har fått mej ifrån mitt helvita till lite mera beige stil =)

Nu önskar jag dej ett jätte fint och härligt år 2016 med massa lycka och kärlek ! kram till dej

Anonym

29.12.2015 kl.07:01

Elsker stilen din, du gir meg masse inspirasjon:-)

Men hva skjer med at gladehjem bloggen kopierer store deler av blogginnleggene dine?

Ann Sissel

29.12.2015 kl.09:50

Din vakre vesen med fantastisk stil !!! Jeg finner så mye indpirasjon av å lese bloggen din - og nå når vi nett er flyttet i en ny/veldig liten leilighet(vi eigde svææært hus for 2 år siden, før livet skar seg totalt, men vi er lykkeligere nå når vi leiger faktisk) jeg lagrer bilder i eget galleri som jeg drar frem når det blir interiør shopping. Ønsker deg og dine vakre barn en fantastisk romjulstid ♡

Ingrida

29.12.2015 kl.12:47

Hei camilla. Jeg er en godt voksen dame på 48 år som titt og stadig er innom bloggen din for litt inspirasjon. Du er den eneste jeg følger litt, da jeg hater å sitte med pc. Har det nok i jobben. Jobber i helsevesenet. Ville ønske deg et velsignet godt nyttår. Det kan bare gå en vei for deg nå vettu, og det er oppover. Motgang gjør oss sterke, selv om vi så gjerne skulle slippe å møte alt det som er vondt og trist. Tror likevel vi blir bedre mennesker å være sammen med når ikke alt svever på en rosa sky. (Her snakker jeg av selv erfaring). Ønsker deg alt godt jenta mi.

Heidi

29.12.2015 kl.16:14

Hei!

Leser bloggen din ofte - og blir lett inspirert av stilen din da jeg har samme smak!

Samtidig ble jeg gjort oppmerksom på det glade hjem. Hun kopierer jo rett og slett teksten din, ikke bare stilen. Hva tenker du om det da??

Veldig spesielt 😁😉

Sara k

29.12.2015 kl.16:52

Du er en stor inspirasjon finner bestandig noen tips her på bloggen 👏🏻 elsker stilen din, kunne godt ha flytta rett inn i hjemmet ditt 😍 Tusen takk for masse bilder og ideer ❤️ Håper du får ett flott år, å gleder meg til å finne mer inspirasjon her inne i 2016 😘

Stor klem

Hannah

29.12.2015 kl.17:59

Kan du være så snill å komme med en oppklaring ifht glade hjem nå? Hun har jo selv hevdet dere har et samarbeid på gang og har mye kontakt privat. Stemmer dette? Hva mener du om at hun mer eller mindre plagierer tekstene dine eksakt? Man må jo nesten tåle og forvente at noen kopierer stilen din, er vel for å inspirere andre man har blogg og instagram. Men man forventer jo ikke at noen skal stjele teksten din på denne måten.

VillaPaprika

30.12.2015 kl.00:11

Hannah:

Jeg har fortalt enkelt mange ganger at jeg ikke har samarbeid med noen blogger , ei heller har vår nettbutikk det. Ine er en god kunde hos Stylebynorway , og vi ønsker ikke være stygge mot våre kunder. Villapaprika blogg er under nettavisen , og dem. Jeg viser varer fra Stylebynorway , men - dette merkes reklame/annonse fordi det er det, utover det er Vp ikke noe butikk lenger . Ine har selv sagt at hun lar seg inspirere av meg og jeg kan ikke nekte noe å handle varer jeg viser frem , stille opp varer på samme måte eller la seg inspirere. Jeg skriver mine tekster, former mine innlegg og gjør ting på min måte. Utover det har kopi vært i alle år. Jeg kan ikke stoppe det. Jeg velger å ikke la meg provesere , heller jobbe og inspirere så går ting sin vandte gang uansett.

Skriv en ny kommentar

hits