Slik får du det perfekte hotellrom hjemme.

Soverommet, hvem drømmer ikke om det perfekte soverom? 

Man trenger ikke et stort rom for å ha det pent , ei heller for å få en hotellfølelse. Alt handler om hvordan du innreder -ditt soverom uavhegig om det er Large, medium eller small. 

Jeg har vært mye ute å reist i mitt liv og det jeg alltid har satt pris på er de hotelrommene som får jeg til å slappe helt av. Jeg føler alltid en form for ro når jeg kommer til hotelrommet og den roen er hva jeg har tatt utgangspunkt i hjemme hos meg selv. 

Igjennom tidene har jeg prøvd ut litt forskjellig, men en ting jeg alltid ender opp med er -sengegavel og tapetvegg i hodeenden... Jeg har ALLTID malt soveommet i farger som er dempende og fylt på med tekstiler som myke puter og pledd. 

Lamper : Ha nattbordlamper som løfter rommet, og som gir godt leselys. 

Store hotelputer. Alltid like pent, alltid innbydende. Bland ulike tekstiler og miks , i alt fra lampeskjermer, putetrekk, sengetepper +++. 

Det gjedler å tenke kreativt og ikke la str på rommet styre hvordan du vil ha det. Velg heller å se muligheter, fremfor hindringer. 

Jeg har et lite soverom per.dags dato, men med fokus på å skape et romantisk og lukseriøst soverom lot jeg fantasien styre og ikke rommet.

-Striper strekker rommet, av den grunn valgte jeg å ha det også på soverommet som en kontrastvegg. 

- Sengegavelen setter prikken over i´n og rammer inn sengen ,her har jeg valgt en naturfarge for å holde fargnene på rommet rolig siden det ikke er så stort. Monotone farger er somregel enklest å jobbe med.

(idag er det ikke så lyst ei heller sol, bildene er derfor tatt med dårlig dagslys) 

-Betong røffer ting opp, med to store sølv-lampeføtter med beige rundeskjermer bryter jeg opp interiøret, men samler det sammen igjen ved å bruke tekstiler, farger og elementer som ellers er i rommet. 

-Gulvteppet er beige sissal, det grover det litt ned og skaper litt spill. Igjen har jeg valgt en farge som går igjen på rommet ellers. -Tekstiler i sengen får leke sitt eget liv,  her varierer det veldig, nå har jeg valgt å bruke jordtoner, med fordelen ved å ha et ellers nøytralt soverom er at man kan leke med ulike farger på puter, tepper og sengesett uten at det blir rotete og man slipper å binde seg opp mot en spesiell farge i rommet. 


Ellers har jeg valgt å ha et speil på veggen og en dekorknagg .. Speilet skaper større romfølelse og knagger er alltid praktiske og pene. Jeg velger heller få STORE ting, enn mange små. 
Hva skal til for at du skal få det perfekte soverom, prøv noen av mine tips så skal du se at du er langt på vei om du ikke allerede har det (?) .. 

 

38 kommentarer

Sissel

28.12.2015 kl.12:08

Så gøy at du laget en innlegg om nettopp dette! Jeg tenkte å spør deg om du kunne gjør det, skjønner du!

Driver å skal innrede nytt soverom, så dette kom akkurat som bestilt 👍

Takk for herlig inspirasjon :)

Siv Torill hauge

28.12.2015 kl.12:45

Du har det så lekkert💞 Mitt problem er at jeg ikke klarer å holde soverommet så pent og ryddig over tid, for hvor skal man gjøre av puter og sengetepper når de ikke er i bruk, eller de dagene man har det så travelt at man ikke har tid til å re opp sengen? Hvor gjør du av alt stæsjet når du legger deg om kvelden?

Jeg drømmer om et soverom slik som du har, og jeg skulle også ønske barna hadde slike flotte barnerom som dine har. Problemet er vel at jeg aldri tar meg råd til å kjøpe puter og pynt til disse rommene fordi det er så mye annet jeg vil ha på plass i stue/kjøkken først. Men hver gang jeg ser bilder fra flotte soverom, angrer jeg på at jeg ikke har kjøpt inn hotellputer, sengeteppe og pynteputer. Det får bli mitt nyttårsforsett😄 Ellers kan det jo være en idè at de gangene du har slike innlegg som i dag så kan du ha salg på tilhørende produkter i nettbutikken din?😉😊 Det hadde vært artig😊

Takk for kjempeflott inspirasjon Camilla ☺️

Linn

28.12.2015 kl.13:50

Du er så flink til å få det koselig hjemme. Nydelige rom. Jeg må si at den fargen du har på veggen sammen med den stripete tapetten var nydelig. Vet du hva den heter? Kunne tenkt meg den selv. Den virker så lun og harmonisk.

Bonanza

28.12.2015 kl.15:37

Jaddaaaa...

https://gladehjem.wordpress.com/2015/12/28/slik-far-du-en-hotellfolse-pa-soverommet/

Altså; Dette er ikke normalt i d hele tatt!! Hadde jeg hatt en slik stalker selv, hadde jeg seriøst blitt skremt!!

Uansett; Fortsatt god jul til alle dere oppegående interiør-frelste :)

Karoline

28.12.2015 kl.15:53

Alt ser så pent og ryddig hos deg. Når jeg prøver selv, blir det bare rot. Du er flink:).

Madelaine Desiré

28.12.2015 kl.15:58

Blir du ikke veldig lei av at Gladehjem kopierer deg s voldsomt? Bare 3 timer etter at du publiserte dette innlegget så publiserer hun et helt likt med andre bilder bare..

Nina

28.12.2015 kl.16:14

Har du sett innlegget til Glade hjem i dag? Helt likt ditt. Hva skjer?

Jannicke

28.12.2015 kl.16:14

Må virkelig bare si at jeg synes du er ei knakende flink dame! Du har et nydelig hjem, og jeg elsker og titte innom både bloggen og IG kontoen din for å hente inspirasjon.Du har et øye for detaljer som er helt unikt, og det er alltid like gøy og se hva du får til:-) Lurer også på om du samarbeider med damen bak IG kontoen - @detgladehjem ? Hun legger ut mye av det samme som deg, også dette innlegget om hvordan få hotellfølelse på soverommet... Uansett,jeg synes du er super dyktig! Juleklem fra Jannicke

28.12.2015 kl.18:41

Omg, det glade hjem har akkurat samme innlegget som deg

lill

28.12.2015 kl.19:52

Hvor er krokene på veggen fra bilde nr 1 og 2?

Kjempe fint med slike innlegg :) skal pusse opp soverommet nå!

28.12.2015 kl.20:09

Soverommet du hadde før var virkelig en frisk pust, så skjønner ikke hvorfor du nå har alt beige og trist.. Dette soverommet er slettes ikke ett "tips", heller ett helt vanlig soverom man ser hos hvem som helst

Ingvild

28.12.2015 kl.20:59

Jeg har fulgt bloggen din i flere år, og det som alltid har vært gjennomgående er at dine soverom er utrolig innbydende og romantiske. Tusen takk for flott inspirasjon. Nå gjenstår det bare å få satt noen av ideene ut i praksis her hjemme. Nyt romjulen videre. Klem til deg

28.12.2015 kl.21:07

Hei!

Rett etter dette innlegget ble lagt ut hos deg, så gjorde "Det glade hjem" det samme. Og det er tydelig kopiert. Ikke første gangen jeg har oppdaget det.

Det er vel ikke til å legge under en stol at omsetningen din øker ved at en annen blogger bruker og på en måte reklamerer får samme møbler som seg. Og det er selvfølgelig ingenting i veien med det. Men hva synes du egentlig om at denne bloggeren kopierer både stilen og innleggene dine? Er det ikke ganske kjedelig å ikke kunne ha dine egne innlegg i fred?

VillaPaprika

28.12.2015 kl.21:23

Anonym: ja, men så fint =) da har alle det fint da ..nå er det jul, da vil jeg ha det helt monotont =)

VillaPaprika

28.12.2015 kl.21:23

lill: åh, så godt du likte innlegget <3 kroken er fra stylebynorway =)

VillaPaprika

28.12.2015 kl.21:25

Jannicke:
Hei =)
Jeg samarbeier ikke med noen, men vet at Ine -gladehjem inspireres veldig av meg og av den grunn ønsker å gjøre det samme =)

Jeg er ene og alene, men utover nyåret nå - hold deg fast!!! Da blir det mye spennende som skjer <3 takk for hyggelige ord-nyt dagene i året videre <3

VillaPaprika

28.12.2015 kl.21:26

Nina: nei, set har jeg ikke. Hun lar seg inspirere av meg , det er beskjeden jeg har fått =)

VillaPaprika

28.12.2015 kl.21:26

Karoline: ntååå. Snille gode, jeg er sikker på at du ordner det nydelig selv <3

VillaPaprika

28.12.2015 kl.21:27

Linn: tusen takk <3 den heter marakesh - elsker den <3

VillaPaprika

28.12.2015 kl.21:29

Siv Torill hauge: hihi... Jeg har en fast plass bak døra ;) haha =) Vet du, tipset ditt var genialt, vakre - det skal jeg følge opp <3 tusen takk! Skal gjøre det til innlegget imorgen om jeg rekker =)

Nyt kvelden snille gode! <3

VillaPaprika

28.12.2015 kl.21:30

Sissel: SÅÅÅ koselig snille gode, godt det kom til rett tid- nyt innredningen og kos deg <3 fortsatt god jul<3

28.12.2015 kl.22:41

Skjønner ikke at du lar hun fra gladehjem kopiere deg så mye, en ting er at hun blir inspirert,men... Dette blir for dumt. Det går sport i å finne likheter og da blir fokuset på din særegne stil borte. Bør du ikke ta tak I det?

VillaPaprika

28.12.2015 kl.22:51

Anonym: jeg bruker ikke så mye tid på å irritere meg, dessverre. Jeg koser meg med det jeg gjør selv og nei, det er ikke ulovelig å handle det jeg har og gjøre det samme, det har jeg etter 4 år måttet leve med =)

Mette

28.12.2015 kl.23:22

Så fint du har det. Jeg har noe å strekke meg etter når det kommer til soverom.... Dårlig med skap og plass hos meg. Så hvis jeg en dag bestemmer meg for å ta en runde med soverommet, vet jeg hvor jeg skal hente ider fra :-) Godt nytt år, og takk for all glede og inspirasjon.

29.12.2015 kl.15:17

Ok. Bare gratulerer med at du er et så stort mennekse, jeg hadde flydd i taket om noen kopierte meg med den minste ting. Og i 4 år da gitt! Din blogg er den orginale og den fineste.

Eva

29.12.2015 kl.19:45

Jeg tenker vel det er et sammarbeid mellom villapaprika og glade hjem . VP får masse reklame og sender GH varer og gavekort , Om dette ikke er tilfelle syntes jeg det er lite bein i nesa på VP som ikke tar tak i dette

VillaPaprika

30.12.2015 kl.00:15

Eva: jeg har sagt hvordan dette er mange ganger og dette handler ikke om å ha bein i nese. Har heller bein nok til å ikke bry meg og heller prøve å kose meg med å inspirere. Det er ikke første gang jeg blir hermet etter og garantert ikke den siste .. Jeg er bare så sikker på meg selv At jeg ikke må sitte å følge med på dette, provesere meg selv-- eller henge ut kunder.

VillaPaprika

30.12.2015 kl.00:19

så nei, jeg samarbeider ikke med noen andre enn nettavisen og blir det annerledes skal jeg si ifra???? Stylebynorway samarbeider med ingen og selger varer folk må betale for selv.

Ariel

30.12.2015 kl.03:07

Men å kopiere andres tekst er vel ikke lov(?) Hun ordleggerseg på akkurat samme måte som deg. Ine er helt besatt av deg. Skummelt og flaut

ella

31.12.2015 kl.09:14

Klart det her er samarbeid - men hva spiller da det for rolle? Villapaprika får masse 'billig' reklame og glade hjem får flotte møbler/interiør (antagelig en del av det på lån, selges jo etterhvert der oxo)

En ung hjemmeværende jente m to barn vil jeg tro har lite ressurser til å kjøpe så dyre og mye produkter hver mnd.

Men kjære lesere dette har vi ingenting med, det får være opp til de. Det eneste jeg ser for meg som dumt er at ikke glade hjem skriver/mrk med annonse... Men det er nok ikke aktuelt for da må det skattes :)

Ha en fin dag :)

VillaPaprika

01.01.2016 kl.15:36

ella: hvordan kan du sitte å skrive sånt tull som dette? hun trenger ikke skrive annonse nettopp fordi hun kjøper det hun vil ha selv. Stylebynorway har ingen andre enn meg som annonsører, men forstår hva det skal se ut som her, men sannheten taler for seg =) ingen annosører hos oss, vi har mer enn bra nok rekalme i meg =) godt nytt år =)

Helene

01.01.2016 kl.17:23

Jeg forstår at du setter pris på at andre lar seg inspirere av

deg og det er jo aldeles ikke rart for du har et utrolig vakkert

hjem det har du alltid hatt, men at du lar henne kopiere din

blogg,det du skriver og dine ord synes jeg er er merkelig.

Hun driver jo omtrent med plagiat og det er jo straffbart.

Det et jo såklart ingen andre som skal si hva du skal synes

og føle, men jeg bare tenker at hadde det vært meg,

hadde jeg ville stoppet henne. Hun er jo besatt på noe vis. Regelrett

skummelt spør du meg. Men,men.

Du har uansett det vakreste hjemmet og vi vet jo vi

som har fulgt deg over lengre tid at det er du som står

for stilen og ingen kan ta fra deg denne "touch of Camilla".

Du er kjempe flink og du er nok og bør ihvertfall være stolt

over den flotte jobben du gjør i StyleByNorway :)

Ønsker deg alt godt i det nye året!

VillaPaprika

01.01.2016 kl.17:28

Helene: det er ikke noe jeg kan gjøre med det, så vær så snill, la dette ligge og ikke bruk masse tid på å fortelle meg at -jeg lar noen gjøre noe som helst. Jeg får ikke gjort noe med dette og ting dør før eller senere ut om man ikke blusser det opp og maser med det hele veien. Jeg har ingen mulighet til å gjøre noe med dette.

Ida

01.01.2016 kl.21:18

Hvordan får du dyner og puter så fluffy?

byAnne

02.01.2016 kl.13:39

Utrolig fint soverom du har :)

Hege

02.01.2016 kl.17:46

Hvor er nattbordene fra bilde nr 2 fra? Er på utkikk etter noen høye, smale nattbord og disse var perfeksjon!!! Håper inderlig på svar for falt pladask for disse!

VillaPaprika

03.01.2016 kl.14:08

Hege: de hvite er fra ikea de i tre fra light&living =)

Hege

03.01.2016 kl.20:06

Hei igjen og takk for svar :-) det er de i tre jeg er ute etter men kunne ikke finne de etter søk på nett. Er det lenge siden du kjøpte de eller har du evnt mulighet til å sende meg linken? Er totalt obsessed nå, de var perfekte og klarer ikke finne noen andre nattbord i den stilen jeg vil ha ;-) beklager maset mitt :-P

Skriv en ny kommentar

hits