Winter wonderland

3.Juledag - det snør og det snør! Endelig kunne jeg ta med småtrolla ut i snøen og hvor heldig er vi ikke som fikk oppleve snø midt i jula? Alle gode ting er tre og på det tredje skal det skje! 

Endelig snø! 

 

Our home -sweet home! Heldig som vi er, så bor vi med natur rundt oss selv om vi bor i 2.etasje i en blokk så det å gå ut å leke litt, ake og finne små huler var bare noen av de få tingene vi kunne gjøre idag som jorda var kledd i hvitt. 

O´jul med din glede... Tenk at vi 3 har fått være sammen hele julen. Egentlig skulle småtrolla være hos pappaen sin, men ville være hos mammaen sin istedenfor ( vi lar barna bestemme) Gjett om det var en stk mamma som fikk årets julegave! Ingenting materalistisk kan stille seg opp mot det å få ha det kjæreste man har rundt seg i en slik høytid. Imorgen skal de tilbake til pappaen sin, og faktisk gruer jeg meg litt.. haha.. Selv om de gleder seg stort til å se pappaen sin igjen blir det utrolig tomt i leiligheten uten dem. De skaper et hjem og uten de her er det litt mer som et "skall" ... Vel, jeg har noen overraskelser jeg skal trumfe igjennom med når de er hos papsen sin .. Nemlig noe VELDIG lurt for å "dele" rommet litt mer opp for dem...  

Men nå idag.... Vel.. Vi har bare sett på masse familiefilmer, spist , drikket kakao, lekt i snøen.. Rumpeake- hvorfor ikke? Jeg tror "hula" vi fant var dagens høydepunkt.. Små barn små gleder , i dette tilfellet stemmer det på en prikk!  Ungene har gått å spurt om vi kan leie en hytte, så nå sitter jeg å titter litt rundt på nett, noen som vet om noen fine som er ledig en eller kanskje to-tre helger iløpet av de neste 2-3 mnd. ?  Ja, da må dere HYLE ut .. 

Send meg gjerne en mail på camilla.stylebynorway@outlook.com , jeg betaler gladelig og er VELDIG ordentlig av meg. Jeg har bare veldig lyst til å overraske mine små med en hyttetur! 

Med et håp om at snøen blir litt til skal vi om det er snø når de kommer tilbake finne frem akebrettene og skia ... Endelig har vi det ALLE mann.. 


Jeg håper dere har hatt noen fine juledager.. ? Fortsett å nyte, tiden går såååå altfor fort! 

Stor romjulsklem fra meg til alle dere! 

Én kommentar

31.12.2015 kl.20:20

Ciao from italy you have snow! In italy Soru tyrol no snow we waiting for!

Skriv en ny kommentar

hits