2016... Nå blir det andre boller...

Reklame/egen kolleksjon. 

Vel, dere... 2016, jeg skal gå inn i det nye året med begge beina!  2015 har vært det året jeg har lært så godt hvor stor fallgruven er og hvor hard oppoverbakken er etterpå. Husker dere jeg sa jeg jobbet med en stor hemmelighet? 

Nå er produksjonen i gang og jeg har alt fått flere kontakter på ulike fabrikker i østen og vesten.. Vi har alt fra badehåndkler, matter, pledd, sengesett,,sengetepper, putetrekk til kjøkkentekstiler og spisebrikker med servietter. Vi har startet med en container, og gleder oss enormt til å dele alt som kommer denne våren og sommeren med dere!  Vi har valgt de klassiske rolige naturfargene til årets spennende farger og ulike tekstiler og mønster. Nå er vi ute etter å skape noe eget, som folk forbinder oss med og derfor kommer vi til å fortsette med et stort mangfold av leverandører, samtidig som vi utvikler vår egen merkevare.  

2016  vil by på spennende nyheter av flere nye leverandører og varer , som dere vet..... 

Som fuglen Føniks som stiger opp av asken.......Jeg gjennoppstår og er mer sulten enn noen gang. Interiør er et fantastisk yrke og vi har vår måte vi vil ha det lille ekstra på, og da må man gjøre det selv.  Blander vi miksen sammen blir helheten og de ulike tankene et PERFEKT resultat.Håper dere nyter helgen, jeg kommer med nok et par lukeåpninger etterpå, igår var jeg ikke hjemme før veldig-veldig sent. Så ja, da sløyfer vi denne helgen perfekt inn istedenfor.! 

Vi skrives alle snille gode lesere. 

5 kommentarer

Maren

11.12.2015 kl.16:00

Høres veldig spennende ut:). Krysser fingrene og ønsker dere masse lykke til:):). God helg:):)

Ingrida

11.12.2015 kl.17:35

For noen fantastiske farger og mønstre. Gleder meg til å se hva dere har.

Christine

11.12.2015 kl.19:25

Spennende :)

ragnhild

11.12.2015 kl.21:28

Så fantastisk spennende! Både for deg og ikke minst oss. Jeg gleder meg til å se mer, og skal allerede begynne å spare. ;-)

Lisbeth

12.12.2015 kl.14:31

Dette blir spennende å se,kjenner jeg gleder meg,God helg til deg og dine skjønne barn :)

Skriv en ny kommentar

hits