Trendy å være gråhåret!

Året er 2015 og man betaler penger for å bli grå i håret.. Jeg følte meg en smule "gal", igår ble jeg nemlig grå i håret... Jeg følte meg faktisk GAL når jeg tillot meg selv å bli det frivillig... Hva skjer med verden vi lever i og herremin så mye rart vi inklusiv megselv har for oss... Grått hår, lilla hår, blått hår, før var det jo SKANDALE om håret var grått.. haha... Så dere, i en alder av straks 27 valgte jeg igår å farge håret mitt grått... Mamma måtte le litt av meg, men selv hun som er SUPER krtitisk til alt og helst vil ha meg 100 % naturlig til en hver tid sa jeg var fin.. Så, da var det vel ikke så "ille" som det høres ut som.. haha...  Hun sier nemlig ALLTID " Men Camilla, det peneste er når du smiler naturlig og er naurlig, for du er jo så fin med det lyse håret dit".. Altså, aldri har jeg hørt at hun har vært beigeistret over mine rare påfunn... Og ord som " hva var det jeg sa" kommer ofte avslutningsvis hele tiden.. haha.. 

Jeg har nå store ønsker om å få fjernet "sinnarynka" mi i panna, samt få markert leppene uten å pumpe de store... Vel, jeg trodde et par minutter gjorde meg selv arveløs.. Mamma holdt på å få hetta.... Det var IKKE aktuelt eller greit. Så jeg får vel revurdere dette dersom jeg vil fortsette å komme på frokost til hu mor uten å bli kjeftet ihjel hver gang eller hintet innpå hvor mye "søtere"  det er å være naturlig... Profilbildet på facebook var i følge min mor -alt for sminket... haha.. Så ja, hva skal jeg gjøre med min datter den dag det er hun som begynner. Har min "generasjon" større forståelse for dagens "fixup!" trend eller vil vi bli "teige" med årene vi også? Jeg holder i dette øyeblikk på med en liten makover... Butikken MÅ jo styles ferdig og fylles med varer til kundekvelden ikveld, noen av dere som kommer forresten? Vel, jeg får fortsette... Idag er jeg treig...VELDIG treig, men jeg får prøve å få lopper i blod å gi bånn gass!! Send gjerne over litt kreativitet, i need it! Nå går jeg under navnet "gamlemor" og gråtopp.. så ja,sånn går nå dagen.... 

10 kommentarer

TineH

10.12.2015 kl.14:36

Hei Camilla ☺

Du har så utrolig mye fint i butikken din, og liker godt det du har gjort med hjemmet ditt også. Er i overkant interessert i interiør selv, og driver og "bor meg meg inn" i leiligheten vi flytta inn i nå, selv. På budsjett vel og merke.

Falt helt for det juletreet på bildene her...veldig meg 😊

Utrolig trist at jeg bor på andre siden av landet, har sååå lyst å komme på en av kundekveldene dine ☺

Håper du fortsetter med alle de fine bildene og inspirerende innlegg i lang lang tid. ☺

10.12.2015 kl.19:22

Du kledde denne fargen vanvittig godt!!

May

10.12.2015 kl.19:24

Kunne du tenkt deg å delt hvor du har kjøpt julelys som du har på juletreet ditt hjemme ? Synd det hva så fint😊

Ella

10.12.2015 kl.20:07

Naturlig er uten tvil d peneste!!!

Vilde

10.12.2015 kl.21:20

For en stund siden la du ut ett bilde på instagram der du sa att du snart skulle fortelle oss en hemmelighet, når kommer det?😄 Er jo en stund siden nå, er så spent

Linda

10.12.2015 kl.21:45

Syntes du var fin jeg.Skulle ønske vi hadde en sånn butikk i Bergen også. Den beige julestrømpen på første bilde har du den inne nå? Og hvor mye koster den?

ragnhild

10.12.2015 kl.23:51

Jeg er så misunnelig! Har hatt så lyst på den fargen lenge, men med mitt mørkemørke hår er det en nesten håpløs prosess. Hjertesukk fra frk kjip på parykken. Men du var aldeles nydelig og det var antrekket ditt også.

Irene

11.12.2015 kl.10:54

Jeg syns du ble kjempefin :)

Skal se om jeg kanskje får en mulighet til å komme innom butikken om du har åpent i romjula :)

Mai

11.12.2015 kl.14:19

Du kledde den fargen utrolig godt :) synd jeg ikke får vært med denne gangen men satser på flere etter jul og slenge meg med da :)

Melis

15.12.2015 kl.02:08

Den hårfargen og frisyren kler deg! Du ser kjempebra ut nå :)

Skriv en ny kommentar

hits