Klar for London!

Annonselenke/egen nettbutikk. 

Hei og hopp!! 

Åh, nå er det bare noen timer til avreise og gjett om vi glede oss! Julegaveshopping, deilige mat og kos! Jeg reiser sammen med min søster og hennes datter også. Mathilde og Marie er jo født med bare 6 uker mellomrom og går i samme klasse, så du kan tenke deg hvordan de har gått å snakket den siste tiden. haha... 

Vi er ikke nede før ikveld, men vi vet å kose oss på selve reisen også, så her har vi nok av ting å skrvale om, tegnesaker og ukeblader med oss.. Mathilde har fått seg liten trillekoffert så hun har virkelig hatt meninger om alt til denne turen.. Tale-Stine skulle også bli med, så ja... Haha, her skal dukka får oppleve London også, ifølge Mathilde og Marie var det å ha med dukkene første pri.. 

Kofferten ferdig pakket, reiseantrekket henger klart og snuppa skal snart hentes på skolen! 

Før jeg hopper i dusjen MÅ jeg vise dere hva www.styebynorwaystore.no har i kalderluken sin idag. Vel,idag er det denne jakken.. Og det i alle fargene!! 

Finnes HER i nettbutikken.. Nyt dagen så sees vi med en kjempe spennende klaederluke her på bloggen senere idag! Jeg har forhåndskrevet innlegget så det er klart.. Også sees vi fra London! 

2 kommentarer

Miriam

03.12.2015 kl.19:50

Ha en strålende tur med mye morro. Lag flotte minner og nyt tiden sammen.

Marianne

03.12.2015 kl.19:55

Åh kan tenke meg dere kommer til å kose dere glugg ihjel! Nyyt ferien og kos dere masse!!🎄🎅🏻

Skriv en ny kommentar

hits