Knittrende åpning av luke nr to.

Titttei og vips var det kveld! 

 

Ja, så var det kveld igjen, denne dagen har flydd avsted- på en god måte! Idag har jeg sittet låst med interiørveiledninger  på nett og herremin så moro dette er! Det er så moro å hjelpe andre å bli fornøyd, for ikke å snakke om spennende å møte mange på midtveien å finne en stil de elsker ! *smiler* 

Imorgen går turen til London med Tildus ... Så ikveld har jeg hatt kvalitetstid med Olíver, vi spise mc mat, var på tur og hadde litt mor og sønn tid.. Viktig for mammahjertet altså. Vi ble enige om at vi skulle pynte juletreet når vi kommer tilbake fra London, så søndag den 13.desember blir det full jul i stugo! wiiihiii! <3 

Minijuletreet mitt gjør nytten så lenge, føler nesten jeg henger litt "etter" med juletreet iår, men 3.søndag i advent tror jeg blir en kos dag å sette det opp på her i heimen.. Imellomtiden henter jeg tonnevis med inspirasjon fra alle dere andre flinke tre-pyntere <3 


Dere sitter nok spente å venter på dagens kalender og idag har jeg valgt å åpne luke nr to med en valgfri duft fra woodwick til en av dere! Det du må gjøre for å delta er å fortelle litt kort hvor viktig levende lys er for deg i denne høytiden og hviken duft du ville prøvd? 


Lykke til alle vakre! 

Knittrednde deilig duftlys , med fantastiske dufter! Vinneren for igår ble følgende: 

Send oss en mail på post@stylebynorway.no så sender vi deg stæsjet dit! Gratulerer <

"Elin B
01.12.2015 kl.21:35

Jeg har fulgt deg og bloggen din omtrent siden starten!😍 Elsker stilen din og det at du hele tiden oppdaterer stilen så ingenting blir kjedelig! Rullerer alltid på ting, slik at de får nytt liv, alltid bugnende krukker med søtsaker, friske blomster og masse gode myke puter i sofaen! Simpelten elsker det!❤️

Jeg blir kjempeinspirert og besøker bloggen omtrent daglig! Får så lyst og det klør i fingrende etter å pusse opp enda mer her hjemme etter å vært innom bloggen din, til gubbens store fortvilelse!😂 Dessuten synes jeg du er ei supertøff dame med bein i nesa! Stå på og fortsett slik du gjør!👍 Håper jeg får tatt meg en tur over fjorden så jeg får besøkt showroom-butikken deres en gang! 😁 Ønsker deg og dine en søt førjulstid! Klem fra meg"

32 kommentarer

Maren

02.12.2015 kl.22:03

Veldig koselige bilder og innlegg:). God tur til London:)

dina

02.12.2015 kl.22:06

Kor viktig levende lys er??? De gir jo all stemninga! Drite i alle festiviteter uten!! :D

Sara k

02.12.2015 kl.22:11

Levende lys er mitt must i interiøret. Det er prikken og i'en. Levende lys for meg er avslapping, kos, hygge, og stemningsfult 😊 Å spesielt nå i julen tenner vi lys hverdag kanskje mest for alle våre kjære som vi har mistet.. Julen er ikke bestandig like lett ettersom noen av oss har mistet det kjæreste eller den kjæreste vi har så her tenner vi lys i minne og i kjærlighet ❤️

Vis jeg skulle velge ett dufte lys fra wood wick hadde jeg valgt baby powder, da denne duften er fantastisk 😍

Maren

02.12.2015 kl.22:12

Levende lys er viktig for meg uansett anledning fordi det skaper en fantastisk ro, atmosfære og stemning ❤️ Pent å se på er det også 😍

Lena

02.12.2015 kl.22:24

Jeg elsker levende lys, og tenner det daglig på denne årstiden! Det er så koselig, lunt og godt å tenne lysene når mørket senker seg. Det gir meg en indre ro i en hektisk hverdag! :-) Personlig er jeg forelsket i durance sine duftlys, og har "låst" meg litt til dem. Derfor hadde det vært supert å vunnet et lys fra wood wick, da ville jeg valgt baby powder.

Riktig god tur til London! :-)

Ida Maabø

02.12.2015 kl.22:34

Koselig innlegg og stemningsfulle bilder!:-)

Åh, duftlys ja... her går det ikke en dag uten duftlys, her går det ikke en dag hvor ikke jeg brenner lys både i stua, badet og kjøkkenet! Jeg elsker duften av eple, nellik og kanel nå i julen, og lavendel og vanilje ellers i året!;-)

Til og med mannen her i huset spør etter duftlys når jeg ikke har brent det på kvelden ha ha..! Så her i huset er det et "must" <3

Håper du får en fin kveld og goood tur til London med snuppa di! :-)

Lykkeliten

02.12.2015 kl.22:45

Tenk for en lykkelig følelse å vinne et duftlys i desember💖faktisk mitt juleønske

Christine

02.12.2015 kl.23:03

Levende lys er så utrolig koselig:) Spesielt når de lukter godt i tillegg ;) En kakao i koppen, pledd , sofakrok, og lys. Det gir en sinnsro etter lange dager med jobb og barn:)

Ha en fin tur :)

Sandra

02.12.2015 kl.23:03

Veldig koselig med levende lys i denne høytiden, blir så stemningsfullt. Har alltid vært avhengig av durance sine duftlys, men de har desverre brent helt ned, så hadde vært spennende å prøve ett nytt fra woodwick (snowdrop) så det kan lukte litt jul her hjemme❤️

Må få med at jeg synes du er veldig inspirerende og flink når jeg først slenger inn en kommentar her👏

May

02.12.2015 kl.23:06

Så fint😍Hvor har du kjøpt minijuletreet ditt?? Er det ekte?😃

Sofie Helene

02.12.2015 kl.23:16

Hei Camilla :D

Grunnen til at jeg ønsker meg stearinlys er fordi jeg alltid brenner masse lys på kveldene ! Spesielt når jeg vil få ekstra stemning usnsett om det er sammen med noen eller alene ! Og det å ha duftlys er som det lille ekstra .

Jeg kunne godt tenkt meg å prøvd ut " baby powder" men tror det rødelyset fra wood wick hadde passet perfekt inn med juleinteriøret :)

Håper du får en fin før julstid! Og brenner masse flotte lys som lukter godt slik som jeg :) hilsen Sofie

Stine

02.12.2015 kl.23:22

God tur til London.

Jeg anser meg som ganske dårlig til å tenne lys i hverdagen og kunne ønske jeg var flinkere. Helger og førjulstiden forbindes med kos og dermed blir det mer lys da.

Jeg må innrømme st jeg kjenner en slags lykkefølelse av å sitte inne under pleddet i desember og tenne lys, spesielt med en deilig duft. Hvis jeg hadde vært så heldig å vinne en duft fra woodwick ville jeg hatt en duft du anbefalte:-) har ikke prøvd woodwick før :)

Marianne

02.12.2015 kl.23:40

Når julen kommer snikende på, er det så deilig å prøvd å nyte tiden med kjente å kjære!💕🎄 den går så alt for fort! Når lysene tennes senker roen seg og man kan krype under pleddet og slappe av! Til og med mannen setter pris på at vi tenner lys!🙊 Jeg kunne godt tenke meg å prøvd duften cinamon chai fra ww!👌🏻 elsker at det høres ut som du har lagt i peisen når disse lysene tennes!!

ruth

03.12.2015 kl.00:02

Tenner mye lys fordi det gir mye kos og glede 😃Ønsker å prøve Baby Power duften.

Kristin

03.12.2015 kl.00:19

Syns det er koselig med tente lys hele året, det gir en helt spesiell stemning. Og denne årstiden kan være mørk og trist, iallefall før snøen kommer, og da lyser levende lys opp tilværelsen. Duftlys gir jo en god lukt itillegg til god stemning. Skulle jeg være så heldig å vinne så ønsker jeg meg lukten " linen"

Anja

03.12.2015 kl.01:07

Hei:) lys er så viktig for meg på høsten og i julen at jeg vil si det er halve stemningen. Det henger nok igjen fra mammaen min, som elsket lys og var utrolig flink med og skape en god atmosfære hjemme<3 Ha en strålende jentetur<3:)))

Charlotte

03.12.2015 kl.06:41

Tenner lys så ofte som mulig for er så koselig. Til og med barna mine syntes det er koselig og min sønn på 5 år sier, "nå er det koselig her" når levende lys tennes. Har ikke prøvd noen julelys så vet ikke hva de heter. God tur til London, masse inspirasjon finner du der nå tenker jeg 😊

synnøve

03.12.2015 kl.07:30

Som vanlig flotte bilder. Du har en helt unik sans for å gjøre det koselig og elegant rundt deg. Lys er viktig for meg fra tidlig høst og fram til våren. Det gir en slik god og varm stemning. Jeg jakter alltid på den riktige duften. Der bør dufte rent og lett. Og det er ikke lett å finne. Cotton kanskje?

Ida Marie

03.12.2015 kl.08:17

Jeg pleier å si som Halvor Bakke - inget hjem uten lys! Hos meg går det maaasse lys hver dag. Det beste jeg vet er å tenne lys, krype opp i sofa kroken og nyte duften av cotton/ vanije eller lavender. Et lys gjør et hjem lunt og koselig. Det er også koselig å gi bort lys. Vet moren min hadde blitt veldig glad av å få et lys i jul :)Takk for alle fine bilder og inspirasjon du sprer på bloggen din!

Ine

03.12.2015 kl.10:11

Jeg bruker masse levende lys til min manns store fortvilelse til tider.

Men det er så koslig og skaper en ro og stemmning i hjemmet.

Dette lyset som er i kalendergaven har jeg aldri prøvd, så det hadde vært stas og vunnet denne luken :-)

ine

03.12.2015 kl.10:14

glemte å skrive hvilken duft jeg ville valg, jeg ville valg Linen :-)

Kine

03.12.2015 kl.10:22

Du har det utrolig koselig altså.

MEN.. det er jo ikke plass til deg og barna i sofaen? Og herreguud så mye tinger du har. Jeg personlig hadde blitt gal av å tørke støv hjemme hos deg :P (flaks at det er ditt hjem, ikke mitt) Dessuten så er det jo så fullt overalt. Hvor kan barna leke og utfolde seg?

VillaPaprika

03.12.2015 kl.12:39

Kine: takk for første settning, men du forventer ikke svar på det siste spørsmålet?

nina

03.12.2015 kl.14:13

jeg elsker å tenne lys hver dag...til både kos og hverdag..favoritt duften e vel eple,kanel og vanilje...kos dere i london...

Kine

03.12.2015 kl.14:54

Lys må jeg ha i mørketia,d gir en lettere vinter<3 ville absolutt prøvd cotton som du og Martine snakker så varmt om<3 God tur til London:)

Johanna

03.12.2015 kl.15:26

Utrolig hva folk får seg til å skrive og bry seg med, men..... du burde virkelig bli flinkere til å svare folk seriøst når du ikke er enig i det de skriver. Det virker veldig umodent/barnslig å svare sånn som du gjør. Det står iallfall ikke i samsvar med at du driver en bedrift og en suksessfull blogg, tyder mer på at du er en narsissist som har som motto at alle har rett til DIN mening. Om du ikke kan svare konstruktivt, ja så la heller være å svare.

VillaPaprika

03.12.2015 kl.15:40

Johanna: ok, nyt dagen ;)

MonaB

03.12.2015 kl.17:44

Åååå som jeg ønsker meg et duftlys,har aldri tatt meg råd til disse lysene med duft. Levende lys skaper en trivelig atmosfære i hjemmet og er ekstra koselig i mørketiden.

jorid

03.12.2015 kl.22:47

Enig med johanna. Og kine over.

Tror nok møblene hadde kommet bedre fram uten alt stæsjet i. Da hadde vi også sett hvordan sofaen din EGENTLIG ser ut..

Kine

04.12.2015 kl.09:49

jeg sa jo bare min mening. Barna mine hadde blitt gal om de ikke fikk plass til å være barn. MINE barn.

Men alt er veldig fint og gjennomført. Håper du har vaskehjelp så du ikke sliter deg ut.

VillaPaprika

06.12.2015 kl.21:08

jorid: men det er ikke mitt poeng at alle skal se, jeg vil ha den med de putene som jeg liker =) men på cadell sin hjemmeside kan dere se den uten noe stæsj =)

Lisa M.

06.12.2015 kl.23:11

Hei! Jeg bare lurer på hvilket gulvteppe du har på stua. Har sett noen på Home and Cottage, men noen er med skinnkant og noen med vanlig stoff rundt. Bare lurer på hva du har? Du gir meg mye inspirasjon, Camilla. Flink er du! Vær stolt av deg selv :) Mvh Lisa-M.

Skriv en ny kommentar

hits