Barnasrom, slik de liker det. Og første luke åpnes.

Annonselenke/ egen nettbutikk. 

Hjertet i heimen er barnasrom, her er det alltid harmoni og barnelatter.. Sett bort fra at jeg 50 % av tiden har et rom stående tomt.. Usj, det er ikke noe koselig, men det er alltid godt når de små kommer hjem til mammaen sin igjen og sier de har savnet meg og rommet sitt. 

Barna tilbringer mye tid her inne, de elsker rommet sitt, nå er det komplett og ting er som det skal. Det at en jente og gutt deler rom har bydd på noen få utfordringer. Oliver vil jo ikke ha dukker og rosa barbie liggende fremme og Mathilde ønsker ikke at rommet skal være fylt med action figurer og "gutte" lego....  

Rommet er 12 kvm, så jeg måtte tenke litt paktisk og i høyden for å få plass til alt. Sengen er en eikeseng fra ikea, som var ubehandlet noe som gjorde det lett å male den i ønsket farge. Jeg malten den i fargen Marakesh fra Jotun og kjøpte noen bokstaver og vimpler som ble skrudd og hengt på. Til sengen kjøpte jeg skikkelig madrasser og overmadrasser fra Jensen og VIPS var sengen en helt annen. 

 

Med lekekasser under sengen, to enkle lekekurver i tøy , en bokhylle med tre hyller til her, et skrivebord de begge kunne jobbe på og en tv de kan ligge i hver sin saccosekk å se på , ble rommet komplett og de har ikke klaget en eneste gang. De virker trygge, rolige og vedig fornøyde.  

På lørdagen hadde de venner på besøke og vips var mitt rom et lekerom på dagen. Hvorfor ikke(?) jentene satt stille i et par timer og lekte og gutta fikk ps4 fred. -Perfekt løsning... 

Rommet har blitt pyntet til jul og julestrømper er hengt opp, nisser kommet frem og adventsstaken kommet opp. Strømpen finnes HER i nettbutikken. 


Dere må passe på å nyte kvelden og ha en deilig 1.desember videre. 

 

Idag er det første dag i desember og det betyr at første luke skal åpnes. 

Bak første luke gjemmer det seg et sett med grytelapper, dekorkjelke og oppvaskhåndkle. For å delta må du legge igjen en liten kommentar i kommentarfeltet og fortelle hvorfor nettopp du liker å titte innom denne bloggen. 

Vinneren trekkes imorgen og da sendes gaven iløpet av 1. døgn!  MASSE LYKKE TIL! 

 

82 kommentarer

Therese F

01.12.2015 kl.20:56

Jeg titter innom bloggen fordi jeg synes du er så flink med interiør. Selv kunne jeg ønske at jeg hadde et øye for slikt, men må nok nøye meg med å bli inspirert av andre. Dessuten synes jeg bloggen din har en positiv aura, det liker jeg!

Linda

01.12.2015 kl.20:58

Hei Camilla. Så flott premie! Bloggen din er en av mine største inspirasjonskilder, og jeg må innom flere ganger daglig ;) Jeg har fulgt deg siden unge mødre-tiden og dermed også gjennom flere forskjellige boliger og stiler. Jeg er mektig imponert over hva du får til :)

Hilsen Linda

Silje B

01.12.2015 kl.20:59

Liker å få inspirasjon :) spesielt nå mot jul siden jeg er gal etter jul og liker det som har med pynting og stæsj :))

Toril

01.12.2015 kl.21:02

Hei! Titter ofte innom for å få inspirasjon. Liker også å lese om hvor glad du er for at du har det så bra nå, og at du koser deg sånn med de flotte barna dine:)

Stine

01.12.2015 kl.21:03

Heei, jeg er innom bloggen din flere ganger om dagen å ser på alt det fine du forandrer om til gull. Jeg liker alt du gjør å du fikk meg til å begynne med å dille og dalle her hjemme. Alt du gjør er en fryd for øye mitt hvertfall, du er også menneskelig å det liker jeg. Du er en stor inspirasjon for meg å dagen blir ikke den samme uten et innlegg fra din blogg. Stå på videre Camilla<3

Mari

01.12.2015 kl.21:03

Jeg titter innom bloggen fordi jeg elsker interiørbildene dine. Drømmer meg bort. Utrolig flink er du! Prøver å fikse hjemme på min måte men hvis jeg står fast så titter jeg innom for litt inspirasjon og tips😊 Tusen takk for alle fine bilder du deler👌

charlotte

01.12.2015 kl.21:04

Jeg er innom bloggen din å drømmer meg bort i lekre bilder. Du lager en stemning som gjør meg glad langt inni hjertet. Du er RÅ på detaljer og gjør hver eneste krok magisk. Derfor elsker jeg å titte innom bloggen din daglig, GOD STEMNING<3

Klem fra meg :)

Christine

01.12.2015 kl.21:05

Hei:-)

Hvorfor jeg titter innom deg?:)

Jeg titter innom deg mange ganger i løpet av en dag, og gleder meg over hvert innlegg du poster. Du inspirerer i måten du setter sammen ulike materiler og måten du skaper gammelt om til nytt på en "enkel" måte. Gleder meg til neste innlegg allerede 😊

Hilsen Christine

Carita

01.12.2015 kl.21:05

Veldig smart og flott innredet på barnerommene. Titter innom bloggen din fordi du har en flott stil som jeg liker å "stjele" litt fra :) Så flott at du har begynt med kalender, krysser fingrene :)

linda m

01.12.2015 kl.21:05

Blir inspirert av interiøret ditt! Du er kjempeflink og har en lekker stil :)

Line

01.12.2015 kl.21:06

Hei!

Jeg leser bloggen fordi du er så flink til å få det koselig rundt deg. Også er det alltid noe nytt å se som inspirerer meg. :)

Ylva

01.12.2015 kl.21:10

Titter innom bloggen din hver dag fordi du er en stor inspirasjonskilde på alle måter =)

Sara k

01.12.2015 kl.21:11

Hei :-) titter innom bloggen din hver dag, som en pause fra stress i hverdagen. Mitt høydepunkt er når barna er lagt å jeg kan sette meg ned å klikke inn på bloggen din, bloggen din gir meg masse inspirasjon. Jeg elsker å pynte opp hjemmet mitt å jeg finner bestandig noe tips her inne til både oppsett og innredning 😊 Bare det å se at du gjør så mye av det du har har gitt meg masse inspirasjon 👍🏻 så tusen takk for en fantastisk blogg ❤️

Miriam

01.12.2015 kl.21:11

Jeg leser bloggen din for inspirasjon. Har nå blitt en vane, og nyter hvert blogg innlegg. Et lite øyeblikk for megselv i en hektisk hverdag.

Janne

01.12.2015 kl.21:12

Jeg elsker å titte innom bloggen nettopp fordi jeg liker å få med meg interiørtips, og nyheter som jeg kan bestille🌲❤️

Charlotte

01.12.2015 kl.21:18

Jeg titter innom bloggen din hver dag, finner inspirasjon og hygge. Du virker som en positiv person tross mye motgang. Stå på! En hyggelig gave som jeg kunne tenke meg å gi videre til noen jeg er glad i ♡.

Mari

01.12.2015 kl.21:20

Du er en fantastisk stor inspirasjon for meg, både med interiør, positivitet, og med hvordan du skaper så mye varme og trygghet i alt du gjør. Har fulgt deg siden unge mødre, og jeg må "innom" deg hver eneste dag. Elsker stilen din, og hvordan du klarer å skape noe ut av alt og ingenting. Du er helt fantastisk, Camilla! Det gjenspeiler seg i måten du gjør ting på, hvordan barna dine fremstår, og i den sterke og positive siden din.

Camilla

01.12.2015 kl.21:20

Jeg kikker innom her i ny å ne for all inspirasjon du gir meg, du er dyktig på det du gjør😊

Moncia

01.12.2015 kl.21:22

Titter innom for inspirasjon, og følge deg og din hverdag som mor og forretningskvinne :)

Stine

01.12.2015 kl.21:23

Får så mye inspirasjon av deg, synes du er så flink med alt du gjør også har du fått det så fint hjemme :-)

Ann-Jeanette Jacobsen

01.12.2015 kl.21:25

Jeg liker å se innom bloggen din fordi du virkelig er magisk på interiørfronten!

Jeg drømmer meg vekk, og blir inspirert av alt du får til! :)

Anita

01.12.2015 kl.21:25

Kjære Camilla!❤️

Må alltid en tur innom bloggen din for å snike litt!😉 Enten jeg står fast på noe på interiørfronten, trenger inspirasjon eller rett og slett bare se hva nytt og spennende du har funnet på nå!😉 Har fulgt deg i mange år gjennom tykt og tynt og du imponerer stadig! Du er en flott person og en god mamma for dine søte små!Du reiser deg alltid igjen uansett hvilke tøffe ting du har vært igjennom!Jeg kommer til å følge deg videre så lenge du har en blogg jeg kan følge!😉Stå på videre!

Tonje w Olsen

01.12.2015 kl.21:29

Jeg liker å drømme meg bort i bloggen din fordi det er er avbrekk fra hverdagens mas. Den er ekte, men "lun" og koselig. En stor inspirasjon og en liten pause i hverdagen :)

ruth

01.12.2015 kl.21:30

Flott gave du har . Bloggen din gir meg mye inspirasjon , titter ofte innom .Du har et nydelig hjem som du kan være stolt av.

Camilla O

01.12.2015 kl.21:30

Hei!

Har fulgt deg så lenge jeg kan huske, og du har alltid vært en stor inspirasjon på alle måter for meg. Klikker inn på bloggen din flere ganger om dagen, og er alltid like spennende 🙂 Du har en fantastisk blogg og hjem med mye flott som en bare kan drømme om!

Stå på - heier på deg!

Hilsen Camilla

Kristin

01.12.2015 kl.21:32

Jeg titter innom fordi jeg finner inspirasjon og pågangsmot, ikke bare interiørmessig men det å se at det er mulig å stå oppreist og mestre, selv med to barn alene - et par smekker i fjeset så står du like fjellstøtt med fokus på de viktige tingene <3

stine

01.12.2015 kl.21:33

Favoritt blogg nr 1!!! Elsker stilen din. Kunne ønske jeg hadde det like fint selv. :-D

Silje

01.12.2015 kl.21:34

Jeg elsker å titte innom bloggen din for å få masse inspirasjon. Du har så utrolig sansen for interiør ;)

Elin B

01.12.2015 kl.21:35

Jeg har fulgt deg og bloggen din omtrent siden starten!😍 Elsker stilen din og det at du hele tiden oppdaterer stilen så ingenting blir kjedelig! Rullerer alltid på ting, slik at de får nytt liv, alltid bugnende krukker med søtsaker, friske blomster og masse gode myke puter i sofaen! Simpelten elsker det!❤️

Jeg blir kjempeinspirert og besøker bloggen omtrent daglig! Får så lyst og det klør i fingrende etter å pusse opp enda mer her hjemme etter å vært innom bloggen din, til gubbens store fortvilelse!😂 Dessuten synes jeg du er ei supertøff dame med bein i nesa! Stå på og fortsett slik du gjør!👍 Håper jeg får tatt meg en tur over fjorden så jeg får besøkt showroom-butikken deres en gang! 😁 Ønsker deg og dine en søt førjulstid! Klem fra meg

Linn

01.12.2015 kl.21:38

Jeg leser bloggen din stort sett hver dag, rett og slett fordi jeg blir veldig glad av å lese den. Masse inspirasjon!! Og jeg elsker at du er så ærlig! Orker ikke rosa blogger hvor livet er en dans på roser hele tiden! Takk for at du deler hvordan livet egentlig er!

Stå på Camilla, du er ei sterk og flott jente!

Linn:)

Lisa

01.12.2015 kl.21:42

Elsker å være inne her å få inspirasjon 🌟☺️

Elisabeth

01.12.2015 kl.21:44

Fin blogg som oser av ærlighet,varme og kjærlighet.

Masse fine interiør tips og du er utrolig flink:=)

Karianne

01.12.2015 kl.21:44

Dagen blir ikke den samme uten!😉

Elisabeth

01.12.2015 kl.21:46

Fin blogg som oser av ærlighet,varme og kjærlighet.

Masse fine interiør tips og du er utrolig flink:=)

Karianne

01.12.2015 kl.21:47

Jeg er ofte innom bloggen din fordi jeg synes du er flink med detaljer og har øye for det som er pent.Du er flink å blande stiler og få alt til å se fantastisk ut.

Ida

01.12.2015 kl.21:51

Jeg titter innom bloggen din fordi jeg får så mye inspirasjon fra deg. Jeg kunne ønske jeg hadde øye for sånt selv, men dessverre ikke. Og jeg syns du er et supert forbilde. Du lar deg ikke tråkke på❤️ Å du reiser deg opp igjen❤️

Rigmor

01.12.2015 kl.21:52

Utrolig mye inspirasjon og stå på mot å finne i bloggen din,Camilla.Dersom det går ann å si at en blir avhengig av å gå inn å lese,så har altså jeg blitt det...

Michelle

01.12.2015 kl.21:55

Har klikket innom bloggen (og instagrammen) din det siste året. Vi skulle flytte ifjor og du åpnet virkelig øynene mine for interiør! Du har et utrolig talent, blir inspirert og har skikkelig meg-tid og koser meg med både blogg og Instagram.:)

Tonje

01.12.2015 kl.21:56

Elsker å lese bloggen din og suger til meg all inspirasjon jeg kan få :)

Klem Tonje

Hilde

01.12.2015 kl.21:57

Rett og slett fordi jeg blir inspirert :-)

Susanne

01.12.2015 kl.21:59

Så fin kalendergave!! Jeg elsker å titte innom bloggen din for masse inspirasjon! Spesielt nå som jeg har fått min første leilighet! 😃

Kaia

01.12.2015 kl.22:00

Kjære, Camilla

Jeg er innom bloggen din hver dag. Flere ganger til dagen. Hvorfor? Fordi du er min største inspirasjonskilde. Du skriver så åpent, ærlig og ikke minst interessant. Bildene fra hjemmet ditt bugner av varme, kjærlighet og masse inspirasjon. Jeg kan se og lese at du er en oppriktig person. Du innrømmer dine feil, samtidig som du virkelig viser at du er genuint glad i barna dine, hjemmet ditt og jobben du gjør.

Du viser meg og helt sikkert mange flere, at du er et menneske. Et menneske på lik linje som alle oss andre. Ofte kan folk tenke at en blogger "ikke har følelser", misforstå meg rett, men det ser ut til å være veldig enkelt å trakassere bloggere i kommentarfeltet. Jeg har aldri helt forstått hvorfor og hvordan det er mulig. De som blogger er da like mye mennesker som alle andre. Ved at du noen ganger tar opp nettopp det temaet, som virker litt tabubelagt, så viser det meg og (helt sikkert) andre at du er nettopp det - et menneske. Med masse kjærlighet og følelser.

All ære til deg, Camilla. Du reiser deg opp gang på gang. Du er sterk som Hulken. Jeg er mektig imponert over deg, ditt vesen, ditt hjem og ikke minst din enormt store pågang.

Ønsker deg en nydelig førjulstid sammen med barna dine <3

Kristin

01.12.2015 kl.22:00

Jeg må innom daglig for å få min inspirasjonsdose på interiørfronten. Alt hva du tar i blir til gull, du får så mye ut av så "lite". Jeg beundrer deg virkelig 😊😊

K.A

01.12.2015 kl.22:01

Tar alltid en titt innom her for å få inspirasjon til interiør og ideer jeg kan bruke i mitt hjem, og jeg finner alltid noe nytt jeg liker! Jeg liker også måten du skriver på, at du skildrer flere faser av livet og ikke bare alt det rosenrøde. Du er er forbilde for meg, som selv er mor, og et forbilde for veldig mange andre unge kvinner.

Guro S

01.12.2015 kl.22:02

Liker å gå innom bloggen for å få inspirasjon til å innrede og pusse opp vårt nye hus :-)

Maren Busterud

01.12.2015 kl.22:03

Jeg liker å titte innom fordi du og sortemanget hos Style By Norway inspirerer meg så utrolig mye! Spesielt nå i disse juletider :) Har dessverre ikke økonomi til å kjøpe så mye interiør nå ettersom jeg er student, så jeg prøver å fange opp inspirasjon til julepynt som jeg kan gjøre/lage på et lav-budsjett :) Den dekorasjonen med treet og mosen i champagnebøtta skal jeg prøve ut ila. desember :D Takk for at du er kreativ og deler!

Lorraine

01.12.2015 kl.22:03

Jeg ser gjerne innom et par ganger daglig etter oppdateringer, og sluker i meg ideer og inspirasjon til eget hjem :-) Fordi du har skrevet i såpass lang tid nå så finner jeg meg stadig i å bla bakover i arkivet også etter mer lesestoff og flere vakre bilder..

LB

01.12.2015 kl.22:04

Hei camilla:)

er stadig inne å leser bloggen din for tips og ideer:) så er det også gøy og lese om ditt pågangsmot i både og nedturer jeg beundrer,og jeg må si at jeg heier på deg:) fortsett og være deg selv, du er bare god👏🏻😄

Sanne

01.12.2015 kl.22:18

Du er inspirerende! Jeg blir så missunelig når jeg ser alt det fine interiøret du har. Men det er veldig morsomt å få inspirasjon fra deg da jeg elsker å ha et innbydende og avslappet hjem og ikke et stivt et.

Det er også "morsomt" å følge livet ditt. Se hva en dame som ble ung mor har klart å oppnå og hvordan du kommer deg gjennom alt.

Heidi

01.12.2015 kl.22:23

Så koselig barnerom :) er innom bloggen din flere ganger om dagen, liker stilen din og henter mye inspirasjon fra deg! Handler og endel i nettbutikken, da jeg ofte blir litt overinspirert :D hihi elsker rommet til Oliver i det gamle huset deres, har inredet barneromet til min eldste sønn etter inspo fra det. Det forrige kjøkkenet ditt var også rålekkert! Så når vi nå skulle pusse opp vårt kjøkken var du og min inspirasjon :)) blant annet med den mørke benkeplaten og hvite innredningen. Synes du er helt rå, og du har en delig positiv måte å skrive på :)) tommel opp! Ønsker deg en fin adventstid <3

Siri

01.12.2015 kl.22:23

Fordi bloggen din oser av inspirasjon.

Er så mange interiørblogger der ute, men vanskelig å finne blogger med hjem som gjenspeiler varme, glede og ikke minst hverdag. Ja, for det er jo hverdagen vi lever i, den kan alle gjenspeile seg i. Din blogg traff ihvertfall meg og er daglig innom for å se etter oppdateringer. Er så mange interiørblogger med en stiv, upersonlig stil, hvor de alle åpenbart er ekstremt inspirert av hverandre igjen. Din skiller seg ut! Takk for det!

Hjemmet mitt ser dog ikke ut som ditt, vi har veldig forskjellig stil, men det fine med deg er at man kan snappe opp tips og triks og fine løsninger - derfor elsker jeg bloggen din.

Anne Lise

01.12.2015 kl.22:24

For inspirasjon og gode ideer:) Ogsa spennende aa foelge deg fra du var med i unge moedre.

Cecilie

01.12.2015 kl.22:25

Jeg er innom bloggen din flere ganger daglig for å få interiørtips! Jeg holder på å pusse opp et hus og jeg ser at jeg har hentet mye fra bloggen din når det kommer til farger og stil!

Baremegen

01.12.2015 kl.22:25

Så fint rommet er blitt,skjønner de koser seg 😊 jeg er innom hver dag for lese bloggen din,vi har nok ikke samme stil,men jeg syntes det er kjekt og se bilder og lese om deg. Liker veldig godt når du skriver om deg selv og familien din, nydelige barn du har😊 fin kveld til deg 😘

Anita

01.12.2015 kl.22:26

Innom bloggen din daglig, syns du er veldig flink så

Gøy å få litt inspirasjon 😀

Baremegen

01.12.2015 kl.22:26

Så fint rommet er blitt,skjønner de koser seg 😊 jeg er innom hver dag for lese bloggen din,vi har nok veldir ikke samme stil,men jeg syntes det er kjekt og se bilder og lese. Liker veldig godt når du skriver om deg selv og familien din, nydelige barn du har😊 fin kveld til deg 😘

dicte

01.12.2015 kl.22:27

INSPIRASJON! Du har det så flott! Ved hjelp av 'enkle' virkemidler blir alt seendes så gjennomført og eksklusivt ut! Gøy å følge deg, og se hva du har gjort 'siden sist' ☺

01.12.2015 kl.22:30

Ganske enkelt.....you make my day😁😘

IngerLise

01.12.2015 kl.22:36

Er innom bloggen din daglig, da jeg er "litt" over middels opptatt av interiør, og du inspirerer veldig fordi vi har veldig lik stil :) Så føler jeg jo at jeg "kjenner" deg litt iom. at du deler mye av deg selv, så da vil man jo følge deg i d som skjer deg daglig :) Ha en fin førjulstid <3

Caroline

01.12.2015 kl.22:39

Jeg er innom hver dag, flere ganger om dagen fordi jeg finner bloggen din svært inspirerende. Du har en utrolig flott sans for interiør og jeg finner gjennom flotte bilder og tekst inspirasjon til å innrede i mitt eget hjem.Jeg får jo også lyst på ALT, hehe. Dessuten er det hyggelig å lese om deg som person og din familie. Du virker fullt ut som deg selv og gjennom bloggen får vi være med på en reise gjennom gode og mindre gode dager. Du virker så menneskelig og ærlig og det gjenspeiler bloggen din. Dette finner man ikke overalt, så en kombinasjon av nettopp disse tingene, gjør at jeg alltid bare måå titte innom bloggen din :)

Janne Ørgenviken

01.12.2015 kl.22:40

Jeg er innom å leser bloggen din og henter inspirasjon av de fine bildene du tar. Både fra jobben og hjemmet ditt.

Linn

01.12.2015 kl.22:40

Allerede da jeg så deg vise frem huset ditt på unge mødre har jeg likte stilen din.

Kjempe inspirasjon er du.Samtidig som du blogger om interiør er det også mye som skjer i livet ditt som en annen kan kjenne seg igjen i😊

Er innom bloggen din flere ganger om dagen.

Og blir alltid så glad når det dukker opp nye insirerende bilder på insta😀

nina

01.12.2015 kl.22:41

jeg har lest bloggen din i flere år og henter masse tips både til interiør,klær og tips for barn,har selv 4 barn,på 20,14,13.10 år..og skilt..din blogg lyser mye opp i min hverdag..stå på videre..

INP

01.12.2015 kl.22:45

Jeg leser bloggen din hver dag, og gjerne innom flere ganger om dagen, fordi jeg synes det er spennende og koselig å følge deg og ditt liv, barna dine, drømme meg bort i fine bilder og hente råd og inspirasjon på interiørfronten. Eller, rett og slett fordi jeg ikke klarer å la være 😉

Kristin

01.12.2015 kl.22:46

Leser bloggen din for å få inspirasjon og fordi du kildrer hverdagen så bra.

Heidi M K

01.12.2015 kl.22:46

Synes du har en flott blogg som gir meg tips og ideer kombinert med et ærlig innblikk i din og familiens hverdag.

Ida Winje

01.12.2015 kl.22:47

Jeg liker å titte innom bloggen din for å få inspirasjon😄 Jeg liker også å følge med på hvordan du har det hjemme og hvordan du innreder😄

Maren

02.12.2015 kl.02:24

Titter innom bloggen din for inspirasjon og et pusterom i hverdagen. Det er en fornøyelse å følge deg og jeg har fulgt deg i mange år :)

Alexandra

02.12.2015 kl.03:13

Inspirasjon og tips :)

Linn

02.12.2015 kl.04:38

Hei:)

Jeg titter innom bloggen for inspirasjon, men også fordi du skriver om hverdagen deres, og alt som skjer 😊

Så deg på unge mødre, da du var med der, også er det kjekt med østfoldinger som blogger😃

Kjersti

02.12.2015 kl.05:12

Livet består ikke kun av rosenrøde dager. Du skriver på en ekte og ærlig måte. Men for en glede og inspirasjon du er i min hverdag. Takk for hva du gir av deg selv og for at jeg kan hente tips og ideer fra ditt fantastiske hjem😀

janne

02.12.2015 kl.05:37

Har fulgt bloggen din lenge! Er inne flere ganger daglig, syns du er utrolig flott og flink! Er masse inspirasjon og mange flotte tips:)

Gro Iversen

02.12.2015 kl.06:28

INSPIRASJON:)

margaret carlson

02.12.2015 kl.07:32

I find such peace in your words and how you decorate. Your home is so welcoming and I love how no matter what you stay positive!!!

Anonym

02.12.2015 kl.07:58

Jeg finner masse inspirasjon i den fine bloggen din og hjemmet ditt.Alltid mange gode tips.

Tove

02.12.2015 kl.09:46

Hei! Jeg titter innom bloggen din hver dag for å koble av fra en ellers stressende hverdag. Her finner jeg så masse inspirasjon! Masse fone detaljer og smarte løsninger. Elsker bloggen og stilen din :)

Mary Ann

02.12.2015 kl.11:03

Eg kikker innom bloggen din stort sett kvar dag, fordi du er så flink med interiør. Du har det så utruligt fint :) Eg er veldig opptatt av interiør sjølv. Masse fine idear og tips fra deg.

Ellisif

02.12.2015 kl.12:12

Hei, hvor er saccosekkene kjøpt!

På forhånd tusen takk:-)

Hilsen Ellisif

Linda Abbedissen

02.12.2015 kl.13:08

Jeg leser bloggen din for å få inspirasjon. Vi holder på å pusse opp et helt hus? Og jeg elsker måten du inreder på! Du er kjempeflink❤️

Mette

02.12.2015 kl.13:52

Jeg klikker meg inn på bloggen din for inspirasjon. Liker stilen din veldig godt, og beundrer hva du får til :)

iselin_

02.12.2015 kl.20:26

Jeg liker å titte innom bloggen din for hente inspirasjon. Når jeg ser hvor nydelig du har det, blir jeg motivert til å gjøre noe med det jeg ikke liker her hjemme. Mye er blitt pusset opp. Jeg har vært utrolig inspirert av deg! Ha en god adventstid 😊

synnøve

02.12.2015 kl.20:48

Jeg elsker bildene dine, og de kreative løsningene.

Skriv en ny kommentar

hits