Bedroom , sweet dreams.

Anonnselenker/ egen nettbutikk. 

 

Soverommet skal være en plass hvor man lader opp batteriene, derfor er det ekstra viktig at man skaper en atmosfære som gjør at man senker skuldrene og finner roen. 

Jeg har alltid vært opptatt av å få en hotelfølelse når jeg kommer inn på soverommet, litt den deilige følelsen du får når du sjekker inn på et hotel og skudrene senker seg sekundet du setter nøkkelkortet i døren og åpner.. En slik følelse skal ikke avgjøres av størrelsen på rommet, men heller hvordan man innreder det. 

Små detaljer, synelige elemtner... Sammen er det perfekt! 



Jeg hadde kun 9 kvm å innrede på når jeg skulle innrede soverommet , men jeg klarte likevel å få inn den gode følelsen å skape den atmosfæren jeg ønsket. 



Det lekre pleddet og putene finnes i nettbutikken , som du finner HER. 


 

Jeg har valgt å bryte av med litt betong mot sølv, og rammet det inn med lin , glitter og strikk. Sammen synes jeg kombinasjonen er pefekt, den skaper liv, setter en liten touch og er med på å gjøre rommet innbydende... 






Ikke se hindringer , men heller løsninger.. Da kommer du MYE lenger.. 

4 kommentarer

ullie

01.12.2015 kl.11:38

Du har det så fint i ditt sovrum Måste varit jobbigt att bhöva ändra på mycketmen du gjorde det bra. Bra att man kunde vända på sängen oxå det blev bättre mot väggen

Ha en jätte fin tisdag kram på dej w

lill

01.12.2015 kl.12:12

Hvor er teppet fra? Og har du det under hele sengen? 😊

VillaPaprika

01.12.2015 kl.13:14

lill: det kan du bestille hos stylebynorway =)

Sarah

05.12.2015 kl.21:44

Elsker lampen! Hvor er den fra?

Skriv en ny kommentar

hits