Kjøkkenet klart for høytiden.

-"Hvorfor skal vi sette en oppskrift på hvordan et hjem skal innredes? Når alt vi trenger er å bli fornøyde selv. "

 

Julehøytiden er fantastisk ,man pynter hjemmene sine, blir mer familiekjære og bruker tiden mer inne og hjemme med de som betyr noe. Høytid med sine kjære. Et hjem for meg er viktig, der skal roen senk seg, tiden stå litt stille og man skal finne den harmonien som drar dagene som kommer videre. 

For meg er levende lys, krukker med  deilige og ferske kaker, friske blomster og litt tilfeldig plassering av ting noe som aldri slår feil. Det er ingen oppskrift på hvordan et hjem skal innredes, jeg er litt den som liker å ha de tingene som jeg synes er fine fremme. Sånn sett har jeg alltid vært trofast mot min egen stil. Jeg finner ingen begrensninger for hva som setter prikken over i´n i interiøret, så jeg prøver meg alltid frem.  

-"Litt sånn hvorfor ikke holdning til det forskjellige stæsjet mitt."

 

Om naboen ikke liker å henge skjerfet sitt over stolen på kjøkkenet kan de hende jeg synes det gir det lille ekstra. Og siden jeg eier mange flotte skjerf får de også gå litt på rundgang.. Jeg slenger de litt her og der og elsker at ting tilfeldig finner sin plass...Noen lenger tid enn andre, men så er vi jo i bevegese hele tiden også. 

Krukker og kurv er alltid koselig på kjøkkenbenken..   "-Jeg malte kjøkkenøya sort og tenkte, det verste som kan skje er at jeg må male den hvit igjen.. Og vips var kjøkkenøye sort." 

Et kapp fra benken til vaskemaskinen ble en stor arbeidsfjøl og en lekker "piff" til kjøkkenbenken. Små linsløyfer satt på krukker og duftlys får frem en liten feminin touch og kan lett skape en liten forandring. 


For meg handler det om så mye mer enn bare ting, men heller følelsen du skaper i hjemmet med de forskjellige tingene du finner på din vei.. 


- "La deg inspirere av det som faller på nesen din og la veien bli til mens du går. "

18 kommentarer

Maria

30.11.2015 kl.13:15

Hvor er den store brødfjøla fra? :-)

Lisbeth

30.11.2015 kl.14:36

Blei virkelig koselig hos dere,jula er ei koselig tid.Ha en flott dag :)

30.11.2015 kl.14:54

Du er kjempeflink 😊

Jeanette

30.11.2015 kl.16:06

Kjempe fint <3 Gleder meg til å pynte litt til jul selv :) De jule gryteklutene var enda finere i virkligheten enn på bilde <3 Såå fine nå til jul <3 Ha en herlig kveld flinkeste du <3 <3

Hilde

30.11.2015 kl.16:43

Maria: det står jo i artikkelen!!

30.11.2015 kl.17:27

Koselig men litt for minimalistisk....

Nora

30.11.2015 kl.18:46

Syns du ikke det er slitsomt/kjedelig å måtte flytte unna og sette tilbake alle tingene hver gang du skal gjøre noe? Og all den ekstra vaskingen det blir, for alt på et kjøkken blir jo så fettete og støvete... En strøken, ren og ryddig kjøkkenbenk innbyr virkelig til matlaging!

Tine

30.11.2015 kl.20:06

Den tre etasjer høye "kakeboksen" i glass, hvor har du funnet den? ☺ Leiligheten har blitt kjempeflott forresten.

Tallulah

30.11.2015 kl.20:33

Hei igjen Camilla! Det ser ut til at du ikke merker reklameinnleggene dine på instagram slik de skal. Håper du tar fatt i det slik at du følger markedsføringsloven. På forhånd takk! :-)

VillaPaprika

30.11.2015 kl.23:22

Tallulah: så vidt jeg ser gjør ingen andre nettbutikker det heller, så da er vi mange som markerer feil. Om jeg gjør noe som er feil på min instagramprofil så håper jeg har forbrukerombudet heller kan ta tak i feilen jeg gjør der inne. Her inne har jeg forhørt meg om at alt blir gjort riktig =)

VillaPaprika

30.11.2015 kl.23:22

Tine: åååå, tusen takk. Den er fra galerimimosa og merket riviera maison =)

VillaPaprika

30.11.2015 kl.23:24

Nora: jeg flytter ikke på mer enn hva som står iveien der jeg lager mat, men bryr meg ikke, jeg elsker å lage mat på dette kjøkkenet så kan de som vil ha tomme benke rstå for det=) jeg tar heller frem kluten en gang for mye ;) ha en flott kveld

01.12.2015 kl.00:10

Haha, jeg må virkelig le av hvor dårlig du generelt tar til deg det lille negative som blir sagt.. Hva med å svare tilbake litt mer voksent? Da virker du kanskje litt mer troverdig! Ser x-antall har sagt det samme til deg før som meg, og du svarer fortsatt på samme måte! Ikke mange bloggere som virkelig er så dårlig på å ta konstruktiv kritikk som deg, enda som oftest er det ikke engang rettet direkte mot deg som person. Skal du bli tatt seriøst, så oppfør deg deretter..

VillaPaprika

01.12.2015 kl.00:19

Anonym: ha en deilig kveld "anonym" =) sov godt =)

Kine

01.12.2015 kl.01:32

Fantastisk Camilla!! Du er den du er, står for det og det er noe ved deg som inspirerer meg!! Alt du har gått igjennom, men reist deg opp, det skal du ha en klapp på skuldra for!! Di anonyme som bare må kommentere noe,la de gjøre det, du har bein i nesen, du har peiling på hva du driver med, liker ikke folk det..vel, synd for dem!! Stå på herlige du! Du er ett forbilde for mange!! Fin fin adventstid til deg og dine :):)

Sofia

01.12.2015 kl.20:00

Lurer bare på om du rydder kjøkkenbordet hver gang dere spiser, siden det er så fullt av stæsj? Absolutt fint,men kanskje upraktisk? Skulle ønske jeg klarte å bo i et utstillingshjem selv😊

VillaPaprika

01.12.2015 kl.20:03

Sofia: når barna spiser rydder jeg av benken, når de ikke spiser har jeg den pyntet slik jeg vil <3 føle rikke selv jeg bor i et utstillingshjem, men husk også at dette er bilder tatt for å vise frem, det betyr ikke at det er slik som dette hele tiden <3 ha en nydelig kveld <3

anniken

02.12.2015 kl.08:49

Så utrolig vakkert som alltid, Camilla😍 Du er virkelig en inspirasjonskilde å tar dette på alvor gjennom bloggen...det blir så vakkert alt du tar i❤ Dere andre som ikke ser det vakre i det, men bare pes og jobben med alt det hun viser oss...hvorfor gidder dere egentlig å følge henne? Å har dere ikke skjønt hvordan en blogger jobber? Kritikk for hva hun gjør, sier å oppfører seg! Gå for pokker inn i dere selv å fei for egen dør😈 Jeg er sååå lei av å lese all misunnelse i disse kommentarene. Ære være deg Camilla, for at du i det hele tatt klarer å inspirere oss, blant all den dritten her👍 Da fikk jeg ut av meg litt😉 så nå skal jeg FLYTTE litt på stæsjet mitt, inspirert av nettopp deg😍

Skriv en ny kommentar

hits