Mamma, jeg vil bli som deg...

"Vakre lille jenta mi, du skal bare være deg selv"... 

Mathilde har blitt mammajente uten like om dagen, hun har mange spørsmål og ser virkelig opp til meg. Noen ganger lurer jeg på hva jeg har gjort som gjør at jeg fortjener at et så flott lite menneske skal se på meg med stjerner i øynene. En ting er vel ubetinget kjærlighet....

Når jeg ordnet på jobben for litt siden spurte Mathilde om hvor lenge jeg skulle ha denne jobben. (?) Jeg svarte at jeg måtte bygge opp dette for at hun og Olíver skulle få mulgiheten til å føre livsverket til meg og faren videre... Da husker jeg hun sa;" mamma, jeg skal bli make-up artist og frisør, men jeg skal også jobbe med interiør." 

Som mor som datter...Bare hun er en forbedret versjon av hva jeg noen gang vil bli.. At hun oppdrar meg er INGEN tvil. 


De største gledene i livet er gleden barna gir- den er fantastisk! 

5 kommentarer

Maja

24.11.2015 kl.22:58

Så koselig! Gleder meg til min lille på 5 måneder kommer med søte sitater, men det er jo veldig koselig å ha en baby også!

Hege

25.11.2015 kl.19:27

Har fått med meg at du er litt hekta på Pepsi Max;-) Anbefaler deg å prøve Pepsi Max Cherry, supergod og avhengighetsskapende. NAM!!

27.11.2015 kl.13:30

Hva er det lampene bak sofaen står på? :-)

VillaPaprika

28.11.2015 kl.21:16

Anonym: min rottingkiste <3

Michelle

01.12.2015 kl.12:40

For et herlig innlegg om kjærlighet blant dere... Fikk tårer i øynene. Tenk å være så heldig å ha noen som ser opp til en på den måten. Selv har jeg to gutter og blir sår innvendig hver gang slike ting kommer opp, rart å tenke på hva man gjør for å fortjene de fantastiske setningene der<3 du virker som en flott person og en god mor! <3

Skriv en ny kommentar

hits